• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Ska vi hata tyskar?

segraren
När Tyskland nu gjorts till dörrmatta i samband med ”flyktingkrisen” så har det samband med skuldbeläggningen av det tyska folket alltsedan Hitlertiden, och egentligen än tidigare.

Det är ju segraren som skriver historien.

Vi har serverats en svart-vit bild och många har lärt sig att ogilla tyskar. I den bemärkelsen var jag själv ett offer under gymnasietiden, sådana antipatier gjorde då att jag kände bara svag motivation att lära mig tyska (pinsamt, men sant).

Idag ser jag det orättvisa med kollektiv skuldbeläggning, redan därför att enskilda individer har svårt att påverka historiens lopp.

(Här behöver vi inte gå längre än till Sverige idag – hur obevekligt det rullar på med både folkutbyte och krigshets! Men ändå, envar har ett ANSVAR att försöka göra motstånd mot galenskaper och farligheter…)

Helt orimligt blir att hålla nu levande tyskar ansvariga för vad som hände i Tyskland vid en tidpunkt, då de inte ens var födda.

Nu känner jag en sympati för tyskarna – pga dels denna skuldbeläggning, dels vilka orättvisor och prövningar som tyska folket tvingats genomlida under det senaste seklet. Tyskarnas förmåga att så snabbt hämta sig efter krigets förstörelse är beundransvärd!


Min misstro mot den officiella historieskrivningen bottnar i tre moment:

1. Annan desinformation

Som invandringskritiker märker man hur mycket massmedia ljuger.  Mot oss har vi ett samlat etablissemang, helt utan respekt för heder och sanning.

Exempel på detta är också den officiella versionen kring  9/11 i USA 2001 och tankeförbuden kring ”Förintelsen”.

2. Olika mått

I Nürnberg dömdes bara den förlorande sidan i kriget, trots att det är så uppenbart att även segermakterna begick fruktansvärda övergrepp.

Inte bara under samma krig – framförallt USA har fortsatt under hela efterkrigstiden. Det saknas konsekvens, man mäter med så olika mått!

3. Intressen

Några har vunnit på skuldbeläggandet och mörkandet. Tyskland har betalt stora belopp i skadestånd till enskilda judar och till staten Israel.

Historieskrivningen används också som argument för det pågående folkutbytet, i både Tyskland och Sverige.


En ambition med min Tysklandstext blir att inte pendla över i någon ny svart-vit bild, däremot att försöka bidraga till några motbilder och fakta som kan nyansera helhetsbilden.  Det borde väl vara tillåtet att göra nu, så här långt efter krigsslutet…


Ämnet är stort, så det får ske en uppdelning i tre delar.

Dispositionen blir denna:

A. Priset för kriget och nederlaget
1. Terrorbombningar
2. Övergrepp mot krigsfångar
3. Massvåldtäkter
4. Folkfördrivning
5. Koncentrationsläger

B. Tyskland fram till 1933
1. Enande
2. Industrialisering
3. Geopolitik
4. Världskrig 1914-18
5. Versaillesfördraget
6. Weimarrepubliken

C. Hitlertiden
1. Väg till makten
2. Framgångar och popularitet
3. Krigsutveckling
4. Övergrepp

Inläggen kan komma att läggas ut med någon veckas intervall.


tyskland

I dag är jag alltså själv en tyskvän.
Tyskvän och ryssvän.


Mer

http://www.friatider.se/tyska-regeringen-sk-ller-ut-nato-det-r-krigshets-ni-sysslar-med

http://www.bbc.com/news/world-europe-36566422

26 svar

 1. Kan bara helt instämma. Även jag hade det svårt med tyskan under
  pågående krig.

 2. Man kan i allra högsta grad vara ryssvän och mot Putin.

 3. Det är dags för de europeiska folken att enas och komma överens om att aldrig slåss mot en broder igen inga fler brödrafolkskrig. Nu har vi både yttre OCH inre fiender att ta hand om. LÅT OSS BESEGRA DESSA TILLSAMMANS.

  Brödrafolkskrigen har försvagat det Europa som var bra..vilka har vunnit på dessa fruktansvärda krig…det finns BARA två länder som vunnit på det. USA och ISRAEL..mest ISRAEL med tanke på hur det ser ut idag i USA.

  Det är verkligen dags att ta in Ryssland på allvar i den europeiska värmen då menar jag brödrafolksvärmen…slaver, germaner, saxare, kelter, greker m.fl måste lägga ned stridsyxan och se hoten och ta dem på allvar. Tribunaler måste upprättas i våra länder där folkförrädarna ställs inför rätta..!!

 4. Nej, tvärtom! Tyskarna är beundransvärda! (Om man kan dra ett helt folk med en kam)

  Jag har personligen träffat överlevare från sådana här läger – man kan i stället fråga sig om man ska hata ledarna för de allierade. De är döda nu så det är meningslöst.

  • Dessa läger, benämnda som Rheinwiesenlager ca 18 till antalet och förlagda utmed floden Rhen, som segrarmakterna öppnade i krigsslutet kom att innehålla ca: 1 miljon tyskar, företrädesvis soldater som stridit i den Tyska krigsmakten. Dessa läger saknade skydd mot väder och vind och sanitära anordningar. Mathållningen var synnerligen påver och med dåligt vatten.

   Lägren var anordnade på öppna fält som snart blev en enda lervälling. Fångarna fick gräva sig en grop för att om möjligt få lite skydd. Några baracker ödslades som sagt inte på dessa interner. Det råder delade meningar om hur många som dog till följd av den miserabla behandlingen men siffror på mellan 8000 till 40 000 har nämnts i olika utredningar. De allierade var inte mycket för att föra bok på sina åtgärder, eller så har de aldrig offentliggjorts.

   Många civila dödades också efter krigsslutet då de fördrevs från Ostpreussen, Polen, och Tjeckoslovakien. Där kan antalet räknas i, om inte en kanske flera miljoner som mördades efter krigsslutet. Ruhrområdet intogs av franska trupper som höll ett fast grepp om kol och stålindustrin samt förstörde en stor del av dess kapacitet så att Tyskland inte skulle kunna tillverka vapen för lång tid framöver.

   Ur detta kom Kol & Stålunionen till stånd, föregångare till EG och EU, som en kontrollapparat på Tysklands tillverkningsindustri. Utöver det bildades NATO och med det permanentades US-army närvaro ända fram i vår tid. Angela Merkel fick sin mobil avlyssnad av NSA/CIA i deras skräck att Tyskland kanske snart skall resa sig ur askan.

   • Jag har sett en siffra på över en miljon tyska krigsfångar plus nästan en miljon civila tyskar, sammanlagt två miljoner oskyldiga tyskar som blev mördade i dessa läger. Varför står denna avskyvärda handling inte i historieböckerna? Varför får vi inte ta upp detta vad amerikanarna gjorde mot tyskarna som verkligen har hänt, men hjärntvätta människor om förintelsen av judar som inte har hänt går jävligt bra. Det är sjukt.

   • Kalorifördelningen för tyska civila och fångar hölls länge, medvedet, på svältnivå. Detta orsakade viss debatt inom den amerikanska administrationen, medans de debatterade vad de skulle göra med tyskarna. Så småningom växte tanken upp på att använda tyskarna som soldater mot Sovjetunionen fram, och ransonerna ökade.

    En parallell kan göras med första världskriget då Storbrittanien kvarhöll blockaden av de tyska hamnarna till sommaren 1919, vilket orsakade svält eller spanska sjukan döden hos tiotusentals tyskar. Jag är nyfiken på hur detta påverkade svenska handeln med Tyskland och annorstädes. Försökte svenska fartyg anlöpa tyska hamnar eller blev de uppbringade av brittiska skepp?
    Förhandlingarna om vem som var ansvarig för det första världsriget fortsatte, och på grund av dessa folkmordsmässiga påtrycningar skrev Tyskland under att allt var deras fel.

 5. Alla inom massmedia både ägare och lögnare förlåt ”journalister” idag ska åtalas inför folktribunaler och avrättas..det är deras öde! Jag är varken en förlåtande gud eller blodtörstig djävul jag är en vanlig människa som ser det land och det folk jag älskar gå åt pipan. De som hjälper denna utveckling framåt förtjänar enbart döden..!

  Möjligen om dom gav upp redan idag så får dom glass.

  • Jag känner precis likadant. Gillar inte pacifistprincipen att vända andra kinden till. Ser mig inte heller som blodtörstig. Men rättvisan kräver att dom avrättas om tribunalen finner dom skyldiga. Möjligtvis skulle jag få blodstörtning om dom dömdes till saft & bullar och några timmars samhällstjänst. Den typen av batikstraff var för en annan nu svunnen tid. En tid med ett homogent och fredligt folk. Nu kräver vi rätt och räfstarting med folkförrädarna.

 6. Det har verkligen bedrivits en häxjakt på allt tyskt. I USA o Kanada så var tyska ett helt normalt språk på många håll förr och de kunde hålla sin kultur levande helt öppet.

  • Ett mycket starkt vittnesmål.

   Lyssna 3.0 in filmen: utmärkt sammanfattat!

  • https://en.wikipedia.org/wiki/German_Americans

   ”The German American ethnic group (German: Deutschamerikaner) consists of Americans who have full or partial German ancestry. Its size of 50 million stands second to the 55 million Hispanics in the United States, thus it is the largest national ancestry in the United States.[1][7][8][9][10][11][12] The group comprises about 1⁄3 of the German diaspora in the world.[13][14][15]

   None of the German states had American colonies. In the 1670s the first significant groups of German immigrants arrived in the British colonies, settling primarily in New York and Pennsylvania. Immigration continued in very large numbers during the 19th century, with eight million arrivals from Germany. In the middle half of the nineteenth century (between 1820 and 1870) over seven and a half million immigrants came to the United States — more than doubling the entire population of the country. By 2010, their population grew to 49.8 million citizens, reflecting a jump of 6 million people since 2000”

   Man kan ju påstå enl. ovanstående att USA är ett påtagligt tyskt land. Det har jag misstänkt det länge med tanke på vad jag känner till om tysk kultur i USA. Och jag är därför väldigt förvånad att amerikaner inte kan uttala tyska namn och städer.

 7. Till ”michaelnilsson” ….vad tror du skulle hända i USA, Storbritannien, Frankrike om sanningen om 2:a världskriget och dess slutskede skulle komma fram….OM ALLA VAR INTRESSERADE AV DETTA PRECIS SOM DU OCH JAG. Gissa av vilken anledning de fängslar folk i Europa som försöker göra revision på historien…alla bevis alla fakta talar sitt tydliga språk….tyskarna mördade inte judar i gaskammare men ”de goda/de allierade” de lät miljoner tyskar svälta ihjäl eller miljoner tyska kvinnor och barn våldtas till döds av framryckande röda armésoldater påhejade av deras judiska herrar….!!

  Terrorbombningarna skördade säkert också de upp emot miljonen döda tyska civilister…så frågan kvarstår vilka var de goda respektive de onda..??

  Skulle sanningen komma fram vore varenda jude dödsdömd..eller tvingad till en tillvaro i skam i sitt stulna land. Flera höga herrar skulle få sina namn släpade i smutsen och TYSKLAND och nationalsocialismen skulle av alla ses som de moraliska vinnarna av kriget.

  Hitler skulle få rätt till slut..den sanningen får aldrig släppas till allmänhetens kännedom…det finns fler anledningar till varför judar äger media..de vill styra hur du tänker och vad du ska få veta..!!

  • Tyvärr är det inte så att svart skall göras vitt och vitt skall göras svart. Det som sker i det fördolda är mycket mer komplicerat än så. Det finns kopiösa mängder vanliga, oskyldiga människor, inom alla folkgrupperna – tyskar, engelsmän, amerikaner, ryssar, judar – som av den sataniska eliten används som redskap, för att förverkliga dess fruktansvärda mål.

   Människan är lagd för att söka enkla lösningar. Det är därför vi är så lättlurade. Vi måste sluta att leta enkla lösningar och gå till grunden. Förvisso kallar sig de flesta i bankmaffian för judar. Men de ledande sionisterna har inga betänkligheter att slakta judar, om det gynnar deras agenda – vilket har skett otaliga gånger.

   Det är något oerhört ondskefullt i görningen och detta har hållit på i århundraden. Att falla för det enkla jude-hatet, som åtskilliga tidigare generationer av européer gjort, är bara att spela sionismen rakt i händerna – som så många gånger förr. Varje jude-förföljelse har bara stärkt sionisternas grepp över det folket – det är så de har lyckats nå till den extrema maktposition, som de har idag.

   Att inbilla sig att nazismen skulle vara lösningen på problemet, är synnerligen naivt. Den idén är prövad och har misslyckats – därför måste den förkastas. Det betyder inte att det saknas positiva element i den ideologin, precis som i andra, som kan tas tillvara – men att köpa nazismen okritiskt, vore att sätta krokben för hela motståndet mot sionismen.

   Med nazismen lyckades det sionismen att slutgiltigt krossa Tyskland, liksom den med kommunismen krossade tsar-Ryssland. Med liberalismen har sionismen tagit den fullständiga kontrollen över USA och, med den som hävstång, över större delen av världen. Sionisterna har nu siktet inställt på att slutgiltigt lägga under sig jordens alla länder, i New World Order, och USA har snart spelat ut sin roll för dem. Det landet är ruinerat, avindustrialiserat och på väg att störtas i ofattbar misär. Dess krigsmakt är helt i sionisternas händer och används enbart för att stärka deras makt.

   För det är den oerhört lilla – men oerhört mäktiga – eliten, som är roten och upphovet till allt. Genom ofattbart skickligt och totalt känslokallt agerande, har de lyckats få inte bara judenheten utan de flesta folken på planeten att gå deras ärenden. De har andra att begå sina illdåd, själva styr de i det fördolda. Men i New World Order kommer de att kunna träda fram, för då kan inget längre hota dem.

   • Förklara på vilket sätt nazismen är ”prövad” och ”misslyckad” 12 år har den politiken varit prövad varav 6 år med krig.. det är ju enda vägen framåt…för nationalsocialistisk politik är den enda politiken som inte spelar sionisterna rakt i händerna. Förkastas vad är det för dumheter…om folken i Europa och USA skulle bli nationalsocialister imorgon skulle spelet vara över för dessa judar.

    Om dessa herrar vore så mäktiga som du påstår..det är ändå amerikanska soldater som ska göra jobbet…som ska flyga stridsflyget..som ska skjuta på amerikaner och européer…jag tror inte att dom kommer att göra det. Det är en sak att skicka amerikanska soldater till öknen och skjuta på ”tovelheads” en helt annan att få dem att vända sina vapen mot amerikaner.

    Var har dessa masslakter av judar skett som du påstår…?? Nämn också alla de otaliga gångerna….

    New world order kan sägas vara Jew world order samma smuts annat namn.

  • Jag vill att saningen ska fram och jag försöker på min arbetsplats som har ca. 3000 anställda försöka nå fram till dom som vill lyssna och är intresserade av sanningen. Om jag bara får en att börja ifrågasätta den officiella versionen om andra världskriget, Hitler och Nationalsocialismen så är det en seger för sanningen och att Hitler hade rätt. Mitt motto har alltid varit att sanningen vinner alltid över lögnen.

 8. Nej, vi skall inte hata tyskar och inga andra folk heller för den delen. Hat är destruktivt och är inte lösningen på världsproblemen. Vi har i västvärlden blivit så manipulerade att endast ett fåtal egentligen förstår vad som har hänt, håller på att hända, och vad som komma skall. denna agenda som västoligarkerna håller på med kommer allt mer ut i ljuset tack vare internet.

  Alla de lögner som vi dagligen beslås med via oligarkernas main stream media har fått konkurrens där många bloggar och alternativa nyhetsmedia porträtterar en helt annan bild än vad vi tidigare varit vana vid. NWO anhängarna, oligarkerna känner sig utomordentligt pressade nu då vindarna långsamt börjar vända emot deras vilja. Folkopinionen är på väg att vända, inte minst i Europa det vittnar alla nya politiska partier om som utmanar etablissemanget och hotar genomförandet av sionistagendan.

  Oligarkerna gör allt de kan för att så split mellan å ena sidan folken i de Europeiska staterna och å andra sidan mellan asylinvandrarna och ursprungsbefolkningarna. Vi är hjärntvättade i ”allas lika värde” medan exempelvis muslimerna som kommer till oss är hjärntvättade i någon sorts jihad, heligt krig. I deras hemländer fostras företrädesvis unga män i Koranskolor där man med extra kraft trycker på de avsnitt som behandlar just jihad och underkastelse. De delar av Koranen som behandlar de mjuka delarna om förbud att döda andra folk och framförallt andra muslimer tonas ner för att få dessa unga män att bli lydiga redskap för sionisternas agenda.

  I det ska man komma ihåg att det var CIA som utbildade de första jihadistkrigarna i Afghanistan i slutet på 1970-talet då de skulle kriga i Islams namn mot Sovjetunionen i just Afghanistan. USA/Israel är mycket nära bundsförvanter med Saudiarabien och det är därifrån den mest fundamentalistiska grenen av Islam utövas. Vi har under de senaste krigen i Irak kunnat se Brittiska soldater utklädda till Sunnimuslimer kallblodigt skjuta ner och döda Shiamuslimer för att på så sätt vidga klyftan och skapa än mer osämja mellan dessa muslimska grupper.

  Dessvärre har vi i västvärlden gått på dessa finter medan många muslimer, framförallt yngre, har gått på lurendrejeriet på sin kant. Hela bluffen orkestrerad av samma personer. Rysslands Putin har ju avslöjat USA:s stöd till s.k. moderata rebellgrupper i Syrien och vidare även sitt stöd till IS, och alla andra av dessa grupperingar. När ryssland på allvar tog upp kampen mot IS och andra i Syrien var det inte i första hand för att rädda al-Assad:s maktinnehav utan för att försvara folkrätten, rätten för det syriska folket att själva bestämma sin framtid. Dessutom ville man från rysk sida hellre stämma i bäcken än i ån då man förutsåg att när Irak och Syrien fallit skulle turen komma till Ryssland.

  Europa har alltid varit ett allvarligt hot mot oligarkernas planer. Därav vikten att hålla både Frankrike och Tyskland på mattan. Franska revolutionen var ett av oligarkernas drag för att införa den liberalism som underlättat för sionisterna att vinna mark. Genom dödandet av den franska kungen Ludvig XVI 1793 dog också en stor del av det europeiska stödet för det då unga USA i sin konflikt med det Brittiska väldet. den svenska kungen Gustav III dödades året innan också han en vapendragare för USA mot Britterna. Och senare 1810 dödades den siste kämpen för USA Axel von Fersen på Riddarhustorget i Stockholm efter att ha falskeligen anklagats för mord på Sveriges kronprins Karl Augusts tidiga frånfälle.

  Under 1700 talet hade oligarkerna den Brittiska kronan i sitt våld på samma sätt som man idag har USA i sitt våld dessa mord på franske och svenska kungen samt riksmarskalken Axel von Fersen. Infiltrationen av den brittiska politiken påbörjades under femtonhundratalet då man skaffade sig makt på det sätt man alltid gjort genom historien, genom ränker och ställa grupp mot grupp. På så vis kunde den brittiska flottan, genom mycket kapital, bli världens mäktigaste, vilket också la under sig stora delar av världen.

  Därefter under 1600 talet startade industrialiseringen i just England. Det fanns gott om kapital och nya uppfinningar, som ångmaskinen startade upp den brittiska industrin och givetvis ekonomin. När kolonialiseringen av Nordamerika nått den punkt där nybyggarna ville frikopplas från Brittiska kronan tog det stopp. Oligarkerna såg redan då att det nya USA skulle bli en bättre språngbräda i sitt fortsatta arbete mot världsherravälde vilket vi ser effekterna av i dag.

  Så nej att hata det ska vi inte det är slöseri med energi. Vi kan överlåta det av våra meningsmotståndare så kan de trötta ut sig med det. Vi ska istället koncentrera oss på att genomskåda oligarkernas agenda och torgföra den så att alla medborgare kan se den med sina egna ögon och sedan själva välja vilken väg de ska ta. Vi skall tillsammans med många andra visa vad dagens politik går ut på och vad våra politiker håller på med och vems ärenden de springer.

  • Oligarkerna gör allt de kan för att så split mellan å ena sidan folken i de Europeiska staterna och å andra sidan mellan asylinvandrarna och ursprungsbefolkningarna. Vi är hjärntvättade i ”allas lika värde” medan exempelvis muslimerna som kommer till oss är hjärntvättade i någon sorts jihad, heligt krig.

   Tänkvärt!

 9. Jag kan varmt rekommendera att ni går in på länken här nedan och läser artikeln om hatet mot Sverige och svenskarna som är skriven av en invandrare som jag lyfter på hatten för och som jag ger all respekt.
  http://www.situationmalmo.nu › hatet-mot-sve…

 10. Tysklands regering med utrikesminister Frank-Walter Steinmeier går till skarp attack mot NATO:s övningar nära den Ryska gränsen. Man menar att NATOS aktiviteter i Östeuropa utgör krigshets mot Ryssland, något som den Tyska regeringen nu vill undvika.
  http://www.friatider.se/tyska-regeringen-sk-ller-ut-nato-det-r-krigshets-ni-sysslar-med

  Brexit ser ut att ha blivit ett faktum, Jean Marie Le Pen kräver nu att en liknande folkomröstning sker även i Frankrike och övriga europeiska stater. Detta är en glädjens dag som skall firas i många, många sekler framåt, dagen då EU sprack.

 11. Det är snarare vad som följer med dom som älskar tyskar som är problemet dvs;

  1. Oj han gillar surkål och öl helt plötsligt
  2. Drar random tyska fraser på jobbet
  3. Oooup förintelsen-hände-inte-inte-rasist-men-sieg-heil-mein-furer

  Värsta är att detta dubbelspel holkar ur och förtär hela nationens karaktär och folk pga dessa s.k.a tyskvänner.

  Det som är sorgligt är att de punkter som faktiskt är genuina och äkta förstörs utav den rakade skrikande idiotens tillägg längst bak i ledet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: