• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Skamlösa SVT

Fredagsbio 59 handlar om skamlösheten hos vår statliga television, i dess propaganda för mer invandring.

tsu3
Bilden ovan känner vi igen, på den drunknade 3-åringen som på sensommaren 2015 blev signalen till en flykting-tsunami, denna välorganiserade Soros-aktion som våldtog Europa. En känslovåg skulle överrumpla och koppla bort klart tänkande, blockera ett motstånd.

Ett ”vinnande” koncept, som SVT:s Aktuellt nu försöker återanvända. Nyligen manglades  EU-minister Ann Linde av Nike Nylander.  Under trycket av denna känslomässiga utpressning föll löfvenministern  in i aktuella pk-mantra om ”ansvar”, ”asylrätt” och ”lagliga vägar in i EU”. Allt med gemensam nämnare att Europas folk snabbt byts ut och våra samhällen störtas i kaos.

barn2
Inte ens när EU skickar ut fartyg och flyg i det uttryckliga syftet att stoppa båttrafiken med migranter över Medelhavet blir det så. Man räddar tusentals från att drunkna, som det uppges, men konsekvent förs de över till Europa istället för tillbaka till Afrika. Detta blir självfallet en signal och ett incitament till fler afrikaner att ge sig ut på havet och riskera drunkning.

Vore man verkligen intresserad av att motverka sådana resor så finns ju instrumenten för detta: stäng bidragskranarna.

Detta sker dock inte. I praktiken verkar man i rakt motsatt riktning mot vad man säger sig vilja göra.

Om ”lagliga vägar in EU” ska få den riskfyllda båttrafiken att upphöra – vad skulle det betyda konkret:
  hur många migranter?
  vilka kvalifikationer?

Ann Lindes utsaga om fortsatt asylinvandring verkar heller inte ha mycket kontakt med verklighet och gjorda erfarenheter:
1. Asylprövningen tar månader och år, och kräver stora resurser
2. Utlänningar som ska fara tillbaka gör det sällan frivilligt. Det hela fungerar extremt illa.

Vad som skulle krävas är att utlänningarna stoppas vid svenska gränsen. Detta kan ske redan inom ramen för gällande konventioner och regler, om den politiska viljan finns.

Ett visande av sådan vilja – det vore att ”ta ansvar”…


fb59

Vad ligger bakom denna SVT-journalistik?

Vilken blir dess logik?

Jo, att det sakligt sett inte finns någon gräns för hur många migranter som Sverige kan ta emot. Egentligen kan Sverige ha än mer av rekordinvandring än vad som redan hunnit ske. Ekonomiskt eller socialt finns inga hinder, som inte kan övervinnas.

Den enda egentliga restriktionen är svenska folket.

Om bara

vi svenskar vore litet mer positiva och generösa,  om vi bara ställde upp aningen bättre och ansträngde oss snäppet mer – då skulle allt kunna klaras.

schaffen

Detta ger SVT-journalisterna deras uppdrag – nämligen att skapa mer av empati för de utlänningar som vill komma till Sverige och bo här… eller i varje fall tillförsäkra sig en svensk bidragsförsörjning.

Vi svenskar ska lära oss att känna med dem och se världen utifrån deras perspektiv. Det är deras intressen som vi ska värna – inte våra egna.

Således varje dag dessa nyhetsprogram där problem kring invandringen dominerar, således dessa återkommande moralkakor till tittarna och dessa strävanden att fösa politiker framför sig.

Frågan blir bara:
när har SVT-missionärerna spänt sin båge alltför hårt?

bagen


Mer

https://samtiden.nu/25427/sa-kan-vi-stoppa-doden-pa-medelhavet/

https://asylkaos.wordpress.com/2016/06/10/asylkaos-soker-jobb-pa-asylboende-i-balsta-asylkaos/

http://avpixlat.info/2016/06/13/sr-censurerar-utvecklingen-om-det-muslimska-terrorattentatet-i-orlando/

12 svar

 1. Jag uppfattar invällandet i EU och Sverige som en krigshandling och skall bemötas därefter.

 2. NATO kommer aldrig över gränsen därför att då slutar all elektronik att fungera, vi mins hur det gick med slagskeppet som slogs ut och skickar dom en misil så når den inte ens i närheten av rysslands gräns! Har för övrigt USA några fungerande UFO´n har väl oskadligjort dem?

 3. Kommer Putin och hans mannar till Skåne skall jag ansluta mig direkt.

  • Jag kommer i alla fall inte anslutna mig till den folkfientliga och landsförrädiska regimen med sina NATO-trupper. Jag kommer inte röra ett finger för dem. Däremot är det möjligt att jag hjälper ryssarna om det är något jag kan hjälpa till med. Det får situationen avgöra.

 4. Även SR är skamlöst:

 5. Som de västliga bankoligarkernas megafoner är det helt naturligt. SVT och SR som ska föreställa att vara en oberoende och objektiv public service är en parodi på sig självt. Ett vinnande koncept är ju att visa döda eller döende barn på bästa sändningstid så varför inte återanvända det.

  Hade man däremot visad bilder på våldtagna svenska barn, ungdomar och kvinnor som offer av mångkulturen så skulle opinionen vända som tidvattnet åt andra hållet för att aldrig mer komma tillbaka. Folk är dessvärre allt för lättpåverkade och medias ägare vet om det. Folket behöver lära sig att se mer kritiskt på vad som serveras från megafonerna och för all del all skitreklam.

  • Regeringar, facket, media och övriga etablissemanget har under många årtionden visst hur de skall trollbinda merparten av det sk Svenska folket. Något som kanske kan väcka upp Svenska folket från sina zombiesliv är en kris modell större. Krig eller ekonomisk var för sig eller tillsammans.

 6. Vari består Nike Nylanders professionalism? Att aldrig gå en enda nanometer utanför åsiktskorridoren? Att aldrig ställa en enda fråga ur ett nonkonformistiskt perspektiv? Att aldrig beakta de långsiktiga konsekvenserna av landets migrationspolitik? Att aldrig ägna det offentliga allmänintresset en enda sekunds uppmärksamhet? Att inte för en sekund reflektera över vad man sysslar med och hur framtiden kommer att gestalta sig för kommande generationer svenskar? (i den mån rester av dem kommer att finnas kvar i framtiden)
  Är detta verkligen vad Public Service ska ägna sig åt?

 7. Alex Schulman i Aftonbladet vill att studentflak omgående skall förbjudas efter dödsolyckan på Gotland. En nybakad student råkade tragiskt nog att ramla ur ekipaget i en rondell och avled. Jag har inte hört Hr Schulman ropa på förbud mot asylinvandring då den är betydligt dödligare än studentflak.

 8. Om man betänker hur MSM ignorerar, nedvärderar eller smutskastar Donald Trump drar jag slutsatsen att han är bästa alternativet för folket.

  30 år gamla klipp visar att han varit mån om sitt lands bästa hela tiden;

 9. […] ägarförhållandena i denna Goebbelsmedia, av Martin Gustafsson, och hur den jobbar. Eftersom Jan Millds artikel även handlar om döden på Medelhavet, så länkar jag till artikeln […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: