• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Spark i retur

somalia

Det fuskas ju med identiteter, uppehållstillstånd och bidrag. En grupp som länge utmärkt sig är somalier eller bara föregivna somalier. Andelen utan id-handlingar bland dessa har varit särskilt hög, likaså andelen anhöriginvandrade. Kanske även dubbla identiteter och organiserat bidragsfusk.

Även om genomsnittligt IQ bland somalier är lägre än bland svenskar så har många ändå kunnat visa en stor driftighet i att främja egna intressen.

Emellertid visar det sig att de flesta ”somalier” i Sverige kanske inte är somalier, utan kommer från grannlandet Djibouti. Om detta skriver nu både AB och SvD.

I ett mejl som just fått från Kenneth Sandberg citerar han ur en somalisk nyhetssajt:

”I claimed to be from Somalia. I was asked some basic questions, my name and date of birth and other relevant questions, after the initial registration they gave me an appointment for a comprehensive interview in couple of weeks, and transferred me to a refugee accommodation Centre, Life is easy here, Beer and Alcohol which is my favorite are cheap, Qat is available if you know where to look for, i can survive with out much work, in Djibouti i used to work 18 hours every day for less than 150 dollars a month, i like Sweden, its like paradise to me. Said the Djiboutian man.”

hemlos96

Kenneth Sandberg är ju handläggaren på Migrationsverket (f.d. ”SIV” – Statens Invandrarverk), som på 1990-talet fick sparken pga sina politiska åsikter. Han var kritisk till den förda invandringspolitiken och med en sådan hållning förutsattes han vara en dålig människa, i avsaknad av integritet. Man såg en risk för att hans ”invandrarfientlighet” skulle smitta av sig i en negativ behandling av asylsökande.

I verkligheten var det kanske även så att KS i sitt arbete på mottagningsenheten i Skåne var strikt i att bevilja bidrag, men det vore ju samtidigt en ansvarsfull hållning gentemot skattebetalare. Ett grovt exempel på motsatsen avslöjades ju av Granskning Sverige nyligen!!!

Det var för sitt engagemang i organisationen Folkviljan och Massinvandringen som KS våren 1997 blev uppmärksammad. I riksdagen sade s-minister Pierre Schori, i sin oöverträffliga (?) självgodhet, med adress till KS:

”Nu när också några forskare och akademiker ställer upp bland de främlingsfientliga är det än angelägnare att i debatten slå hål på myterna och bemöta förenklade och felaktiga påståenden. I historien finns tyvärr alltför många exempel på att god utbildning inte är något säkert vaccin mot fördomar och ondska.”

I slutet av juli fick KS ett varsel om uppsägning från sitt arbete, undertecknat av SIV-chefen Lena Häll Eriksson. Vad som därvid åberopades var ”samarbetssvårigheter” med kollegor.

spark1

I sitt mejl skriver Kenneth nu:

”Under min tid på SIV var en stor del av de som uppgav sig komma från Somalia, hitresta just från Djibouti där dom hade bott i flera år. Resterande av de s.k somalierna kom till nästan 90 procent från länder som Italien, Nigeria, etc.”

”En av mina handläggarkollegor – boende i Eslöv, men med finska rötter – fick en sådan Djibouti-somalier till måg. Och blev mormor till avkomman. Efter grov och upprepad misshandel av dottern, samt dödshot mot svärmor, lyckades man efter några år – genom att svärsonen satts i fängelse – utverka en separation. Något år därefter blev dottern ånyo gravid med en annan somalier (kanske äkta denna gång..?).

Kollegan var en av dom som jobbade frenetiskt med att få mig sparkad från SIV…

Den förstnämnda ’somaliern’ fick inget uppehållstillstånd – men utvisningen blev aldrig verkställd.

Flera år efter att jag ’skiljts’ från SIV kunde jag läsa att han återigen gjort sig skyldig till svår misshandel av en kvinna nere i Trelleborg..!”

Är detta bara början på något som kommer att bli allt vanligare?

Kommer de som medverkat i det mångkulturella flummeriet och sparkandet på invandringskritiker själva att få skörda frukter för egen del, av denna destruktiva politik?


Mer

https://janmilld.wordpress.com/2012/06/20/vad-ar-bast-for-somalierna/

https://janmilld.wordpress.com/2011/02/03/onodigt-skitnodigt/

https://janmilld.wordpress.com/2013/10/08/folkviljan-97/

https://janmilld.wordpress.com/2013/10/10/kenneth-sandberg/

https://janmilld.wordpress.com/2013/01/10/verklighet-undanbedes/

http://www.bgf.nu/sandb/sb.html


https://asylkaos.wordpress.com/2016/05/16/jimmie-akesson-bekraftar-en-farlig-trend-i-partiet/

Jimmie Åkesson kommer ut som svikare

 

16 svar

 1. Dröm men ändå: Alla medborgarskap och uppehållstillstånd som har beviljats de senaste 20-30 åren borde upphävas och omprövas med mycket strängare regler. Bland annat bör alla som ljugit eller förtigit något utvisas. Också anhöriga eller avkomma född i Sverige måste utvisas. Pga att massinvandringen är svenska kulturmarxisters och flata vanliga svenskars fel bör ett generöst återflyttningsbidrag ges. De som först bör komma ifråga för omprövning är personer i fertil ålder eftersom dessa människors framtida bosättning i Sverige skapar den mångkultur som inte fungerar och som bör avvecklas.
  Hårda bud men nödvändigt – alternativet är undergång/förintelse av svenskarna eller sammanbrott för staten.

  • Helt klart är att nu krävs omedelbara och drastiska åtgärder:

   • En första åtgärd måste vara en gränskontroll som inte släpper in människor utan pass.

   • En andra åtgärd att säga upp anslutningen till FN:s flyktingkonvention.

   • En tredje att stänga av bidragskranarna.

   • En fjärde hemsändande av kriminella.

 2. Det lutar alltmer åt att SD INTE är partiet som kan uppfylla våra önskningar om en bättre och säkrare framtid för oss nu levande och kommande generationer Svenskar.

  • Amerikanarna hoppas på Trump, och svenskarna på Åkesson, båda sitter i sionisternas knä.

   • Jänkarna hoppas på Trump så gör även jag. Putin och Trump blir ett radarpar av sällan skådat slag.

 3. Sverige tar emot somalier eller dom som kallar sig det och de får PUT, vilket ger dem fri rörlighet,så att de kan åka tillbaka på semester och stannar där från 1 månad upp till 6 månader. Om nu läget i Somalia är så pass stabilt nu att de som fått asyl av rädsla för kriget kan åka tillbaka utan problem? Varför fortsätter vi ge ut PUT till nykomna somaliska flyktingar? Det är något som borde ifrågasättas av Migrationsverket. Asyl är till för människor som inte kan stanna kvar i sina egna länder på grund av fara för sitt liv. Kan de till exempel leva utan fara i sitt land så är de således inte i behov av asyl, punkt slut.

 4. De som omfamnar mångkulturen och lider skada av den utan att ändra inställning måste lida av någon psykisk åkomma. Eller är man så inympad av PK-ism, ungefär som en sekt medlem, som inte längre är kapabel till rationellt tänkande. Sådana personer är då i behov av kvalificerad avprogrammering.

  Beträffande SD så har det partiet visat sig INTE vara det vi Sverigevänner så innerligt behöver. Partiet har under Jimmie Åkessons ledning gått från ett Bevara Sverige Svenskt till ett multi-kultiparti i klass med Miljöpartiet fast med en annorlunda ingång, en bedräglig ingång. Man framför åsikter och förslag som verkligen skulle gagna Sverige, men å andra sidan lägger man ut rökridåer angående svenskhet, medborgarskap och etnicitet.

  Det gör att SD å ena sidan lockar till sig nationalister och Sverigevänner i tron att SD kan komma att göra skillnad. Fast i själva verket kommer besvikelsen att bli total när sanningen kommit ikapp. Jag säger det igen SD är en så kallad kontrollerad opposition. Kontrollerad av samma krafter som sköter kulturmarxismen vars källa står att finna i Frankfurt och den väl kända Frankfurtskolan.

  Frankfurtskolan startades i slutet av 1920-talet av judar för att genom kulturmarxistiska idéer förstöra kittet som höll ihop folken i Europa och framför allt Tyskland. Under Hitler fick de inte verka utan flyttade till Frankrike och senare till USA för att sedan återkomma till Tyskland efter kriget.

  Det är alltså judar som styr över de kulturmarxistiska idéerna, det är judar som styr över msm eller i vart fall 80% av media i Sverige. Och det är judar i ledningen för SD. Med det sagt är det omöjligt att SD skulle kunna föra någon frihetskamp för oss svenskar, snarare tvärtom. En orm i paradiset som vrider huvudet ur led och med fagert tal lurar oss in i fördärvet. Kontrollerad opposition som samlar huvuddelen av de som är kritiska mot massinvandringen för att på så vis neutralisera densamma och bli ofarlig för etablissemanget.

  De attacker vi ser från msm mot SD är bara ett spel för gallerierna. Det ska få oss att tro att SD verkligen är vår räddning. SD stängs ute från Nobelfesten och Decemberöverenskommelsen som verkligen pekar ut SD som en paria och som gav SD en mängd nya sympatisörer, taktiken med att mobba SD fungerar precis som det är tänkt.

  Det sammanhållande kittet håller på att vittra sönder den saken är klar men det finns många som ser igenom falskspelen som spelas upp i EU parlamentet och i de nationella parlamenten. Protesterna växer och rörelser utanför kulturmarxisternas kontroll börjar på allvar märkas. Ryssland å sin sida bevakar sin kultur och sitt sammanhållande kitt som en mor som bevakar sin avkomma.

  Ryssland misstänks nu ligga bakom radio och tv-masten som rasade, nu väntar vi med spänning på om inte Ryssland även misstänks för att ha något att göra med flyghaveriet i Medelhavet för ett par dar sedan. Vår egen flygtrafikledning drabbades av datastörningar igår då flygtrafiken från bl.a. Arlanda låg nere ett par timmar, det misstänks Ryssland för också så nu är Ryssofobin på högsta nivå.

  • Dessvärre tror jag att du här har helt rätt, Svitjod!

   Anmärkningsvärt är ju att SD, vad jag förstått, inte stöder vare sig Front National i Frankrike eller Fidesz i Ungern.

   På plussidan finns att SD åtminstone kommer att rösta nej till värdlandsavtalet med NATO.

   Fredagsbio 18, om SD:

   Fredagsbio 52 handlar också om SD:

   • Jan, är det så säkert att SD röstar emot värdlandsavtalet … som väl egentligen redan är signerat. Jag bara undrar. Och efter allt besvär som uppdragsgivarna haft i alla år för att driva igenom en natoanslutning …

    Jag bara undrar.

  • Precis vad jag sa till en vän igår: Nu skyller de mastsabotaget och flyghaveriet på Putin – eller på SD. Naturligtvis! Men vi andra förstår ju lite bättre vilka som varit i farten, eller hur?

   Många falska flaggor fladdrar i vinden dessa dagar, eller hur?

 5. TOPPMÖTE BEHÖVS 🙂

 6. Jag vill tacka dig för en bra text och en mycket bra Fredagsbio.

  Jag delar 100% din uppfattning som du ger uttryck för i videon. För egen del är jag helt säker på att ett enande och försoning mellan Ryssland och Tyskland och Europa skulle kunna ge helt fantastiska konsekvenser.

  Halford Mackinder var den mest inflytelserika strategen under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal. Hans huvudtes handlade om moderlandet och att Storbritannien som då var ett kolonialvälde av sällan skådat slag måste, till varje pris, splittra landmassan som sträcker sig från Portugal till Sydkorea. Storbritannien är en Ö och man har inte en chans om detta enorma fastland enas.

  Denna enorma landmassa och dess befolkning skulle på nolltid kunna göra ö-nationen Storbritannien helt obsolet och USA som är på andra sidan Atlanten helt isolerad mellan två gigantiska hav.

  Taktiken var given – att splittra och söndra.

  Ska vi kunna få en bra framtid i Europa måste vi knyta band till de som är på fastlandet – Ryssland och Kina. Varför ska vi inte måna om vänskapen med våra närmsta grannar Ryssland?

  Jag menar att dagens Ryssland är inte kommunistiskt som det var under Lenin och Stalin. Ryssland är idag inget hot mot oss. Hotet idag kommer från massinvandringen och där är den ständiga propagandan fast förankrad i extremistjudiskt inflytande med centrum i USA.

  Vill vi skydda oss från massinvandring, som är 100 ggr farligare än en invasion från Ryssland, då måste vi inse att fienden kommer från väst – inte med vapen, utan med sin ständiga hjärntvätt av västerlandets befolkning genom regimmedia.

  • Kärnfullt formulerat, tycker jag:

   ”…fienden kommer från väst – inte med vapen, utan med sin ständiga hjärntvätt…”

   Delar också din syn, Kalle, på önskvärdheten av, och fredspotentialen i, ett närmande mellan Tyskland och Ryssland!

 7. När jag läser om pk-kvinnan, Kenneth Sandbergs tidigare kollega, som råkat illa ut tänker jag på vad du skrev; Jan, efter att Fredrik Federley (eller var det Anders Wallner, MP?) hade misshandlats. Du önskade ingen att råka så illa ut, men om det så att säga var ”en kvot som skulle fyllas” såg du gärna att just den sortens människor fick ta smällen. Bättre än så kan det inte uttryckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: