• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Tre filmer om ”Debatt”

Här kommer tre av de filmer som jag tillverkade år 2008 utifrån olika program i SVT:s ”Debatt”.

De ingick bland filmer som SVT under Eva Hamiltons ledning lyckades få bort från Youtube, men som en sympatisör såg till att de istället lades ut på Daily Motion.


 dm1

1. Finns det svenskar?
http://www.dailymotion.com/video/x7yw9m_finns-det-svenskar_news


dm2

2. Mörkningar
http://www.dailymotion.com/video/x7z5rl_morkningar_news


dm3

3. Be inte om ursäkt!
http://www.dailymotion.com/video/x81u5m_be-inte-om-ursakt_news


Mer

https://janmilld.wordpress.com/2013/01/04/tankar-om-pudlande/

http://www.dailymotion.com/criticalsource

9 svar

 1. Jag ber inte om ursäkt att jag är invandringskritisk.
  Jag ber inte om ursäkt att jag är svensk, för jag vet att min släkt har bott på samma ort i minst 500 år(och jag bor kvar där).

 2. Jag är en invandringskritisk Pursvensk som anser att Pursvenskar har all rätt att kritisera ALLT som man anser är galet i vårt land inkl invandringen utan att be om ursäkt för detta.

 3. Håller fullständigt med föregående talare.

 4. Debatten i Sverige är helt urspårad sedan länge. Etablissemanget bedriver klappjakt på alla som andas något som kan uppfattas som icke PK. Debatten i media förs mellan parter som i stort sett tycker likadant, med smärre olikheter som man ”debatterar”. I detta hatiska klimat där svenskar och framförallt medelålders vita män numera betraktas som paria.

  Mångkultur och feministförespråkarna har spänt bågen så hårt att den rekyl som snart slår tillbaka riskerar att framkalla stora oroligheter i landet. Detta hade kunnat undviks om man (PK-eliten) tillåtit att ha en fri och öppen debatt om invandringen. Det har man inte av två skäl.

  1. Man anser sig så överlägsen i sin ideologi och tro att alla andra skall hållas kort, jävligt kort, annars kan en ny Hitler få fäste.
  2. Man bedriver lögnpropaganda och man är fullt medveten om att man inte kan vinna en ärlig debatt.

  Dessa odemokratiska krafter som numera bitit sig fast i den svenska politiken och debatten tär hårt på vårt demokratiska arv. Så hårt att det är frågan om demokratin kan överleva i den for vi har den idag. Vi har redan sett hur man naggar den i kanten genom DÖ och andra åtgärder i ett panikartat försök att stoppa sanningen från att komma fram.

  Dock är det så att den västerländska demokratin ingalunda är demokratisk och fri. Den styrs stenhårt av tidningsmoguler som en del i den övriga oligarkverksamheten som mer kan liknas vid en mer avancerad maffiaverksamhet. Oligarkerna styr över vad som skall och får debatteras och vilka som skall anses dåliga respektive bra. Putin är kass medan Obama är rätt. Eget nationellt försvar är omodernt och NATO är modellen.

  Inom Oligarkin styr man även över livsmedelsproduktionen där man tillverkar undermåliga produkter som gör oss sjuka för att med nästa hand tillverka läkemedel som i vissa fall gör oss ännu sjukare eller till och med dör i förtid. EU med Cecilia Malmström försöker nu förhandla fram ett ”frihandelsavtal” med USA som bl. a. innebär att EU staterna inte kan stifta nationella lagar som försämrar möjligheterna för USA-företag att göra maximal vinst. Samt att vi skall tvingas använda licensierade GMO-grödor som exempelvis Monsanto har patent på.

  EU var ett fredsprojekt för inte så länge sedan. Nu går denna fredsängel till angrepp mot Ryssland för att Ryssland bevakar sina intressen. Väst blundar för hur kuppen i Kiev gick till när den demokratiskt valde presidenten avsattes med våld till förmån för en än mer korrumperad marionettregim till Washington.

  Debatten och demokratin är strypt i Sverige och i resten av västvärlden också. EU har blivit ett Sovjetunionen 2.0 med ett ledarskikt som inte är folkvalda. Om trenden fortsätter och fler nationella krafter växer inom EU kommer man sannolikt att börja lagstifta mot dessa. Vänsterpartiet har ju uttalat att man anser att SD bör förbjudas att verka i Sverige och att de ska kastas ut ur Riksdagen. Det visar åt vilket håll vindarna blåser och det bådar inte gott för vårt land eller vårt välstånd.

  • Bra analyserat och väl skrivet som vanligt, svitjod2000!

   Jag kopierar texten angående diktatur från Wikipedia som jag tycker stämmer in på Sverige, många europeiska länder och EU. Jag tycker det är en skrämmande likhet.

   Källa: Wikipedia. En diktatur (av latin dictatura, ”en diktators ämbete; en diktators makt och myndighet”) är en stat som styrs auktoritärt, styrd av en diktator eller en mindre krets människor, som inte behöver ta hänsyn till befolkningsmajoritetens önskningar i allmänna val.

   Diktaturen kännetecknas av maktkoncentration, men till skillnad från absolutism, envälde och tyranni betraktas diktaturen i regel som provisorisk. Ofta uppstår diktaturen i demokratier, där man samlar makten till en liten grupp, och upphäver den personliga friheten.

  • Etablissemanget framhåller alltid att vi i Sverige har yttrande, åsikts och tryckfrihet men detta är en myt. När det kommer till tabubelagda ämnen har vi snart inte ens tankefrihet.

 5. NATIONSGRÄNSERNA ÅR 1000 –––– TILL NU

 6. Vad är likheten mellan MP och en vattenmelon? Svar längre ner.

  Barbara Lerner Spectre, judinnan som vill rasera Europa, är med i Miljöpartiet: http://soldatmamma.blogspot.se/2016/04/det-har-ar-sjalva-sinnebilden-av-naiva.html

  http://www.friatider.se/skickade-mms-till-mp-kontaktades-av-sapo

  Svar; grön utanpå, men knallröd inuti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: