• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Offret är inte Sahlin

uf
Offret är varken Mona Sahlin eller några andra av de maktens kvinnor som än en gång gavs utrymme i förvansknings-TV.

Offret är Sverige och svenskarna, inklusive många individer som en gång invandrat till vårt land.


Julia Caesar har återigen skrivit en krönika på Snaphanen, ”Främling i eget land”.

Kluven blir ju vad jag känner mig inför detta!

• Glad att hon fortsätter skriva, glad att hennes text än en gång är så träffande och så stark.

• Men samtidigt beklämd, över att detta är sanningen. Just så illa är det nu med vårt land! Det leds av en samling ansvarslösa och inkompetenta zoombies.

Julia Caesar tar i sin nya krönika upp delvis detsamma som min senaste bloggtext –  SVT:s Uppdrag förvanskning och fenomenet Sahlin.

msspegel


 

Låt mig återge ett längre citat av det JC nu skriver:

Privilegierade vänsterkvinnor radas upp som offer

Jag känner ett isande främlingskap inför svenska journalister. De som under många år var mina kolleger. De som har glömt att deras uppdrag är att granska makten, inte krypa upp i knät på den.

Jag känner starkt främlingskap när jag ser SVT Uppdrag granskning och fem utvalda, oerhört privilegierade vänsterkvinnor ur den politiska och mediala eliten radas upp som offer för ‘näthat’; Mona Sahlin (s) – givetvis -, Rosanna Dinamarca (v), Birgitta Ohlsson (L), Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg och den rabiata Alexandra Pascalidou som av obegripliga skäl ges rikligt hatutrymme i Sveriges radio och får betalt för det.

De har aldrig missat en chans att utnyttja sin makt

De här kvinnorna befinner sig sedan lång tid på Sveriges räkmackssida. De har makt. De har i åratal utnyttjat sina välavlönade plattformar för att angripa Sverige och svenskarna. De har alla gått i bräschen för mångkultur och massinvandring. När de har gått till attack mot de få meningsmotståndare som har haft möjlighet att få en syl i vädret har det skett med en hätskhet som saknar motstycke. I evighet har de offentligt och med solid medieuppbackning öst hat över Sverige och svenska folket.

Enorma skattefinansierade skyddsnät; säkerhetsavdelningar, livvakter och hemliga adresser skyddar dem mot att konfronteras med reaktionerna på den landsskadliga verksamhet de bedriver. Ändå lyfts de fram som – offer.

Har de någon gång frågat sig vad hatet beror på?

Är det konstigt att de är hatade? Har någon av dem någon enda gång ärligt ställt sig frågan vad det beror på? Om Mona Sahlin hade haft den gnutta omdöme som hon tyvärr saknar hade hon avstått från att spela rollen av offer.

Hon är själv  genom underrättelseorganisationen Expo i högsta grad involverad i våldsvänstern genom underrättelseorganisationen Expo som bland annat genom AFA (Antifascistisk aktion) gör oanmälda våldsamma hembesök hos oliktänkande genom underrättelseorganisationen Expo och av Säpo har klassats som det största hotet mot Sveriges säkerhet och den största faran för demokratin.

Enligt en kartläggning gjord av Brå (Brottsförebyggande rådet) är verksamma SD-politiker värst utsatta för våld, som misshandel, bomber vid ytterdörren, sönderslagna fönster. Varannan (49 procent) SD-politiker är drabbad. Om detta säger Uppdrag granskning inte ett ord.

Mona Sahlin är inget offer

Mona Sahlin är inget offer. Hon är sedan decennier en av Sveriges värsta hatare. Hennes hat är svart som strömmande lava. När människor samlas till en fredlig demonstration i Stockholm (Folkets demonstration i Stockholm den 30 januari) utnyttjar hon sina mediemegafoner och går till ursinnig attack mot demonstranterna i Expressen.”

Julia Caesar tar även upp delar ur ”Darkos avskedbrev” – en text av en ex-jugoslav som tvingats se det Sverige försvinna, som han en gång invandrade till.

Alltfler invandrare i Sverige har nu börjat känna som han, efter liknande erfarenheter.

monaserie


Mer

http://www.friatider.se/totalitarismens-nya-ansikte

http://www.d-intl.com/2016/02/18/kronika-vems-arenden-springer-mona-sahlin/

http://avpixlat.info/2016/02/18/mona-sahlin-jo-anmals-for-nazistuttalande/

http://avpixlat.info/2016/02/15/resurssloseri-att-utreda-brott/

https://morklaggning.wordpress.com/2016/02/11/lognerna

https://janmilld.wordpress.com/2016/02/03/protester-mot-protest/

https://janmilld.wordpress.com/2016/01/30/kvinnofrid/

https://janmilld.wordpress.com/inv-om-inv/

 

9 svar

 1. Ja, Mona, vi måste tänka nytt. Ut med det gamla och in med det nya … gardet! Ut med de giriga, kunskapsresistenta egoisterna och in med nytänkande, kloka och praktiska visionärerna!

  Vi måste tänka nytt – avgå, avsluta, dra åt helsefyr!

 2. Tack vare din blogg Jan har jag fått en verklig ögonöppnare för hur Mona Sahlin & Co kör med en utstuderad härskarteknik med mer eller mindre medvetna strategier i syfte att påverka(manipulera), att tysta eller marginalisera oss vanliga gräsrötter som inte har en chans att försvara oss eller få våra röster hörda.

  Nu ser jag också hur lätt dom har att ta på sig offerrollen och offerkoftan. Det Mona Sahlin & Co bedriver är ett osynligt våld och en psykisk misshandel mot det svenska folket. Du har helt rätt det du skriver, att offret är Sverige och svenskarna, inklusive många individer som en gång invandrat till vårt land.

 3. Nej sannerligen inte. Det är Sverige och svenskarna som är offer i deras hatkampanjer. Etablissemanget piskar upp denna hat-historia och lurar allmänheten att tro att dessa försvarslösa kvinnor är utsatta för grova övergrepp. Denna eleganta glidning av sanningen motiveras av att man behöver folkets gillande och medgivande när man delvis stänger ner internet. Förbud mot icke godkända alternativmedier och bloggar kommer inom snar framtid att införas.

  Det har redan rests sådana önskemål från msm-företrädare som menar att deras journalistik är den rena och sanna. Man vill på fullt allvar täppa till möjligheten för ett fritt utbyte av tankar och idéer och ett fritt nyhetsflöde med andra ingångar. Det är bråttom nu, det måste ske inom 1 till 1½ år i god tid innan valrörelsen startar 2018.

  Den här typen av påstådda hatattacker mot kvinnliga journalister har vi redan sett exempel på och det kommer att serveras flera program på samma tema. Jag kommer osökt att tänka på USA ambassadörens dotter i Kuweit som låtsades arbeta på BB, som i samband med Iraks invasion påstod att Irakiska soldater hade kastat ut nyfödda bebisar ur sina kuvöser ner på golvet och dödat dem. Detta visade sig senare vara en grandios lögn men den tjänade sitt syfte väl, att förarga en hel värld och stämpla Saddam Hussein för en omänsklig galning.

  Dessa kvinnor har mig veterligen inte presenterat några fakta i hur detta hatande ser ut. Att de får epitet kastade efter sig räcker inte riktigt till. Har de fått egendom förstörd? Har de blivit misshandlade? Hotade verbalt? Har de fått stenar inkastade i sina sovrum om nätterna? Har de utsatts för någon form av fysisk attack? Eller är det bara fria fantasier?

  Deras hatiska åsikter som publiceras överallt ger däremot näring till våldsvänstern att attackera oliktänkande och utsätta andra för fysiskt våld, inte bara hotelser utan våld på riktigt. Det kanske inte har gått upp för dessa damer att deras uppmaningar och demonisering av oliktänkare skapar just hat och våld. Men det verkar de tycka är helt i sin ordning och då får de räkna med att få precis samma behandling tillbaka.

  Göran Persson sa en gång att ”Mona Sahlins förtjänster är att prata, men att tänka är inte hennes starka sida”. Feminist-ligan spelar offer för att Nisse i Hökarängen säger sitt, men när nyadelns ungtjurar utsätter svenska flickor och kvinnor för sexuellt våld, då håller Mona Sahlin & Co tyst. När utlänningar attackerar och mördar svenskar då tar etablissemanget våldsverkarna i försvar och tycker synd om dem.

  Denna hat-debatt försiggår av det enkla skälet att vi inom en snar framtid kommer att bli av med vår enda möjlighet att göra vår röst hörd(läst). Fortsättning följer i urholkningen av våra demokratiska fri och rättigheter. Det dröjer inte länge förrän enbart de som är godkända får rösta, därav EXPO:s registrering av oliktänkare. Finns du med i EXPO-registret dras ditt röstkort in.

  • Viktigt påpekande om syfte och funktion av detta tugg om ”näthat”: man vill om möjligt strypa på nätet och tysta kritiska röster. Makthavarnas problem är inte individer som uttrycker sig smaklöst utan de som kommer med en tung saklig kritik.

   Återigen bra formuleringar att lyfta fram:

   ”Dessa kvinnor har mig veterligen inte presenterat några fakta i hur detta hatande ser ut. Att de får epitet kastade efter sig räcker inte riktigt till. Har de fått egendom förstörd? Har de blivit misshandlade? Hotade verbalt? Har de fått stenar inkastade i sina sovrum om nätterna? Har de utsatts för någon form av fysisk attack? Eller är det bara fria fantasier?

   Deras hatiska åsikter som publiceras överallt ger däremot näring till våldsvänstern att attackera oliktänkande och utsätta andra för fysiskt våld, inte bara hotelser utan våld på riktigt.”

 4. Det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka fick vi veta för snart 15 år sedan. Fick hon lära sig det på ett av sina Bilderberg-möten? Var det Kalergi-planens genomförande hon informerades om? Häxan hade uppenbarligen inga invändningar mot omvandlingen.

 5. Känns som om SD tappar allt nu. De är tysta och har inget att komma med som de inte har uteslutit medlemmar för och tidigare ansett som extremism. De går bort. Inte bara för mig utan tydligen för många andra svenskar. Sämre partiledning får man leta efter. Nu finns ju inte SvP längre och Kasselstrand tycks numera vara opinionsbildare och ”koka grodor”:

 6. […] det som varit. Hur gick det till när den demokratiska lyhördheten sattes på undantag?. https://janmilld.wordpress.com/2016/02/14/offret-ar-inte-sahlin/ – Offret är varken Mona Sahlin eller några andra av de maktens kvinnor som än en gång […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: