• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Till botten med Eliasson

debotten

Efter utlänningars övergrepp med unga kvinnor i Tyskland har nu framkommit att motsvarande skett även i Sverige, t ex vid en musikfestival i Stockholm. Många har känt till det – arrangörer, polis och massmedia – men alla har ”låtsat som det regnar”. Inga varningar har gått ut, och unga kvinnor har i praktiken lurats i en fälla. De har s.a.s. offrats på altaret för politisk korrekthet.

Den  nye rikspolischefen, Dan Eliasson, har nu lovat att ”gå till botten med problemet”. Polisens ansvar i sammanhanget ska klarläggas.

Den här texten vill jag ägna åt denne Eliasson – ett stycke svensk nutidshistoria!

7soffan

”Vem är partiledaren?” frågade jag här på bloggen för sex år sedan. Bakgrunden var att Dan Eliasson – då GD för Migrationsverket – i massmedia hade uttalat sig på ett sätt som indikerade att han såg sig själv som överordnad politikerna. Han var mao den verklige ledaren för Sjupartiet.

I SvD deklarerade Eliasson att han inte ville se ord, han ville se handling. Fler kvotflyktingar till Sverige från Afrikas Horn!

ah

• Som förlaga kunde han där ha haft  Andreas Carlgren med sitt ”Integrationsverket”. En uttalad opinionsmyndighet.

• Som en uppföljare kan ses beslutet hösten 2013 från GD Anders Danielsson och andra tjänstemän på Migrationsverket om att utlova permanenta uppehållstillstånd åt alla syrier som tagit sig till Sverige.


Det var under perioden 2007 – 2011 som Dan Eliasson basade på Migverket. Antalet beviljade PUT till Sverige fortsatte då att öka. År 2009 var det uppe i nära 100.000. Det var kanske under den perioden som de ironiska uttrycket ”blunda-och-bevilja” myntades bland verkets personal.

sundman
En människa som dock ansågs s.a.s. illegal, och som därför inte kunde beviljas uppehållstillstånd i Sverige under Dan Eliassons tid på Migrationsverket var svensken Åke Gunnar Sundman.

Se även denna filmsekvens:


Efter sin tid på Migverket hamnade Dan Eliasson som generaldirektör för Försäkringskassan, där han stannade till hösten 2014. Och blev Sveriges mest välbetalde byråkrat – med 144.000 kr i månadslön toppade han löneligan bland generaldirektörer.

lonetopp

Under tiden på den posten gjorde han sig bemärkt genom en kommentar om Jimmie Åkesson.  Åsikter från Sverigedemokraternas partiledare kunde få Dan Eliasson att känna att han ville kräkas, deklarerade han på Twitter.

Under denna GD-tid hann Eliasson också med att få några miljoner mejl mellan Försäkringskassans 13.000 medarbetare utraderade.

Dessutom lär Eliasson ha medverkat till att få en text om sig själv friseradWikipedia.

kraks


Sedan har Dan Eliasson alltså blivit chef för Rikspolisen i Sverige, varvid han lyckats studsa upp ytterligare ett snäpp i lön, till 153.000 kr i månaden.

Som sådan har han nu lovat ”gå till botten” med de oegentligheter som avslöjats inom polisen, såtillvida att man tar politiska hänsyn i sin verksamhet. För att inte riskera gynna Sverigedemokraterna har man mörkat om invandrares brottslighet.

Har inte just detta legat helt i linje med Dan Eliassons egen politiska agenda?

sdnej


• På vilka meriter har denne Eliasson kunna få det ena toppjobbet efter det andra? 

• Vem och vilka har hela tiden beslutat att ge honom nya förtroenden?

• Varför?

Dan Eliasson har blivit till en symbol för det administrativa, demokratiska och politiska förfallet i Sverige!

migverk15


Ytterligare en fråga kring Eliasson:

Vad gjorde han före år 2007 och innan han hade utsetts till chef på Migrationsverket?

Efter regeringsskiftet 2006 blev Eliasson tillförordnad biträdande chef för Säkerhetspolisen. Innan dess och ända sedan början av 90-talet hade han på olika sätt arbetat i anknytning till Justitiedepartementet.

Av särskilt intresse för mig är att han under perioden 2001-2006 var statssekreterare till Thomas Bodström, s-märkt justitieminister. Det kan vara en förklaring till polisens underliga uppträdande när Blågula frågor skulle ha möten i Stockholm sommaren 2002. Polisens närvaro hindrade då inte politiska huliganer från att kunna trasa sönder våra arrangemang.


Avslutningsvis. Som framgår 1.12 in i senaste fredagsbion, ”HÅRT ARBETE”, såg Socialdemokraterna på sin kongress våren 2015 till att inte diskutera invandringspolitiken:

När migrant-tsunamin sedan kom på hösten utbrast lövenminister Morgan Johansson att ”ingen skulle kunnat förutsett” vad som skulle hända.

Men inte ens efter att tsunamin gått igång för fullt förmådde regeringen samla sig till ett beslut om gränskontroll. Nej, vad man gjorde var att gömma sig bakom Dan Eliasson: det var ”en polisiär fråga” att bedöma vad Sverige kan tåla säkerhetsmässigt.

Och Eliassons bedömning var länge att Sverige kunde fortsätta tåla fortsatt tsunami. Som framgår 2.05 in i fredagsbio 43  är det Eliassons ideologiska hållning att gränskontroller ska anses tillhöra historien, världen ska anses ha gått in i en ny era, utan gränser:


 Mer

http://antropocene.se/2016/january/varbolderna-har-spruckit.html

http://www.motpol.nu/gustavkarlsson/2016/01/12/om-polisens-ideologi/

http://mikaelstyrman.blogspot.se/2015/12/kraket-vill-ha-fler-poliser.html
http://mikaelstyrman.blogspot.se/2016/01/politiskt-hjarnslapp-inom-polisen.html
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2016/01/tv4-otroligt.html
https://meritwager.wordpress.com/2016/01/11/dan-eliassons-oden-och-aventyr-a-never-ending-story/
https://meritwager.wordpress.com/2011/10/28/svensk-regeringslogik-den-som-inte-gor-ett-riktigt-bra-jobb-som-hogavlonad-chef-for-ett-viktigt-verk-gors-till-annu-hogre-avlonad-chef-pa-ett-annat-viktigt-verk/
 https://peterharold.wordpress.com/2016/01/12/hur-mycket-hade-dns-rapportering-av-flyktingsbarnens-ofredande-pa-kungstradgarden-paverkat-debatten-ifjol/

https://asylkaos.wordpress.com/2016/01/12/svd-avslojar-varfor-polisen-doljer-signalement/

https://tanketornet.wordpress.com/2016/01/12/om-sanningen-gynnar-sd-vilka-gynnas-da-av-lognen/

 http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2016/01/rt-tar-upp-taharrush-gamea.html

https://www.righton.net/2016/01/11/coverup-and-whitewash-in-swedens-power-triangle/

https://www.youtube.com/watch?v=Nqh6m4NWQ_o

http://mikaelstyrman.blogspot.se/2016/01/verklighetsfranvarande-journalister-och.html

http://avpixlat.info/2016/01/13/taharrush-arets-ord-2016/

http://snaphanen.dk/2015/02/08/sondagskronika-nar-journalister-valdtar/

https://janmilld.wordpress.com/somalier/

https://janmilld.wordpress.com/2010/01/21/extremism/

https://janmilld.wordpress.com/2010/01/24/vem-ar-partiledaren/

https://janmilld.wordpress.com/2013/09/05/ledare-3/

http://www.bgf.nu/ak02/v24.html

https://asylkaos.wordpress.com/2016/01/16/valkomstfest-for-asylsokande-i-tyskland-slutade-i-sexuella-trakasserier-mot-kvinnor/ 

11 svar

 1. Efter att han fick tillgång till Säpos arkiv så går tydligen karriären spikrakt uppåt.

 2. ”Hatar rasism!”
  Alla vita som hatar rasism, i klartext hatar vita, bör då göra världen en god gärning, och börja med att taga sig själva av daga.

 3. Tiden som punkare kan ha med detta att göra inte för att ”Knulla i Bangkok” blivit någon större succé…!

  Karln är helt enkelt en femtekolonnare som inte är värd en endaste av svenska folkets surt förvärvade skattekronor….!

  Men det som händer i Sverige är inte unikt för Sverige det händer över hela den s.k ”fria” världen i alla vita européers länder i de länder som våra förfäder slitit arslet av sig för att skapa en bättre framtid åt de efterlevande det egna köttet och det egna blodet..det är våra förfäders blod svett och tårar den här förbannade horan skänker bort och han förväntar sig säkerligen att Mordors horder ska skydda honom och hans gelikar den dagen svenska folket har fått nog..verkligen nog…den dagen det svenska folket åter äter barkbröd då är den förbannade skithögen en död man eller en nöjd man. Vad väljer svensken att göra då..det är verkligen en spännande ny värld vi lever i bara för att referera eller travestera till/på f.d statsministern Reinfeldts uttalanden.

  Jag är helt säker på att han ”Eliasson” är fullständigt medveten om att han säljer ut det svenska folket och att han fullt medvetet räknar med den katastrof som kommer att bli följden av ett krig mellan svenskar och ”fripassagerarna” ..låt inte denna djävul få det nöjet….! Sätt ledargarnityret i Sverige på vatten och bröd för resten av deras patetiska liv…vi kan inte låta dem som har makt idag få störta landet vidare in i det helvete som väntar oss…vi har inte en dag att förlora..det svenska folket måste göra upp med psykopaterna/sociopaterna redan igår…!

  Ingen av dagens styrande har svenska folkets bästa för ögonen..de försöker inbilla svensken att denne inte finns…och att alla som bor i Sverige är svenskar..! Svensken finns och svensken SJÄLV VET att han är svensk i grund botten själ och hjärta från topp till tå…svensken har svurit en ed att skydda Sverige mot INRE och YTTRE fiender idag ser jag en hel regering som är och i stort sett hela riksdagen är en fiende till landet och folket….!

  Och en sak till svenska folk…ni behöver INTE låtsas som om att ni inte vet om ni är svenskar eller EJ ..ni vet vilka ni ÄR, ni vet om att NI är svenskar …kulturmarxister som Eliasson är INTE er ledare eller folkvald han är en pajas med för mycket pengar i lönekuvertet..ingen kommer att sakna honom den dagen han försvinner.

  Om inget händer inom en snar framtid med landets styrande..eller s.k landets styrande då är Sverige finito..vanstyret och deras hantlangare måste bort så enkelt är det..och då menar jag att de ska bort ALLIHOP varenda pucko i riksdagen ..alla deras ”tjänstemän” generaldirektörer, landshövdingar samt deras hejaklack inom journalismen…mediabolagsledare ..hela SVT´s förljugna kommunistgarde måste sättas i fängelse ” för deras eget bästa” de har ljugit för länge de har mörkat det de kunde ha rapporterat om och i.o.m.d fråntagit svensken hans gudagivna RÄTT att skydda sig själv och sina barn från det våld som drabbar dem!

  Sanningen räds inga frågor….sanningen har hunnit ikapp Sveriges ”ledarskap” deras lögner måste stå dem dyrt…vi har rätten på vår sida att skydda det svenska folket från deras vanstyre….! Ska svenska folket tvingas äta barkbröd IGEN innan svenska folket inser vad dessa människor har gjort mot dem… och mot deras söner och döttrar..och de fasor som väntar framtida generationer…!

  Jag säger bara Haiti…..väntar på vita svenskar och vita européer…den som är påläst förstår säkert…!!

  Jag vill passa på att slå ett slag för bästa sajten på nätet redicecreations.com stötta dem med några kronor bli medlem låt dem växa kanske kan sajten påverka fler om vi ger våra pengar till de som både har hjärta och hjärna på rätt ställe…och måtte det inte vara försent…! Jag tror ingen ångrar eller saknar de få kronorna som det kostar..!

  Låt sanningens revolution börja….låt maktens korridorer fyllas av jämmer ve och fasa…låt dem smaka sin egna medicin…låt dem berikas av mångkulturen i svenska fängelser….alla ska de få njuta av det elände de varit med om att skapa…vi måste ge dem den rättigheten…!

  Tillsätt sedan ledare som jobbar för svenska folket OCH Sverige med både kunskap och sunt förnuft som det en gång var meningen..! Låt meritokratins tusenåriga välde växa fram ur detta elände..låt friheten och sanningen växa till en orkan för de européiska folken och deras länders storhet…låt INGEN tala om för dig att just DU är skyldig till allt elände på jorden…inse vilka det är som vilselett dig och gör något åt saken..det du gör må vara ack så litet alla är INTE menade att göra stora dåd..ibland kan de många små dåden vara det som stjälper makten..så låt oss hjälpas åt….OK 😉

  /G

 4. Tja, utav en del ”journalister” på DN har vi fått veta att det egentligen är Putin som är skyldig eftersom han tydligen styr all s.k ”hatmedia” i Sverige. Att Putin nog har annat att göra t ex att få slut på krigen i Syrien och Ukraina plus att se till att styra Ryssland har väl aldrig föresvävat dessa idioter till journalister. Nej, Putins viktigaste uppgift är att sabotera för svensk media enligt dessa tyckare…snacka om foliehattar! På något sätt visar detta väl vilken erbarmligt låg nivå som MSM-media är beredda att gå när de ser den lilla trovärdighet man hade kvar erodera.

 5. […] Och slutligen om vår beskyddare/förrädare Dan Eliasson hos Milld. […]

 6. MSM
  Om ni inte märkt det förut;
  lyssna noga på ordvalet och tonläget –
  påverkansagenterna suggererar åhörarna med syftet att de inte ska tänka själva utan hypnotiseras till att tro på den ”verklighet” som härskarklassen vill att undersåtarna ska tro på.

 7. Skulle vara intressant om du har någon djupare bild och förklaring av hur sådant som Kommunals ”festvåning” kan uppstå och fortsätta så länge utan att någon säger ifrån…

 8. DEN SISTE SVENSKE SKATTEBETALAREN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: