• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Ett svar

 1. Tvärtom, har FN som instrument i Världskapitalismens händer spelat destruktivt mot bildandet av en enade socialistisk värld.!
  När jag talar om ”Världskapitalismen” då menar jag varken specifika länder och dessas nationella intressen, eller enskilda politiker och kapitalister, utan en bered och enad front av målmedvetna machiavellistiska kapitalister representerade i FN som ”suveräna stater”.
  Denna destruktiva kraft har till sitt yttersta mål att bevara den kapitalistiska hegemonin över hela världen med förklaring som ”historiens slut”.
  Genom att bromsa den allmänna utvecklingen i olika världsdelar med olika politiska, ekonomiska, kulturella och inte minst militära instrument. Mentalt kastas människor tillbaks flera decennier och till och med århundrade.
  Användandet av Islamismen i Asien och Afrika (som ”islamisk uppvaknande), de rasistiska, nazistiska och fascistiska krafterna i Europa och Amerika (neo nationalismen) samt knarkmaffia i Sydamerika, i att utöva ett brutalt förtryck mot världsmedborgarna.!
  Dessa krafter i ett omänsklig samspel och växelverkan på den politiska arenan föder och förstärker varandra.
  Den nya fasen av militariseringen av världspolitiken inleddes officiellt i och med 11 september 2001 och har konsekvent fortsatt, intensifierats och beretts alltmer över hela världen.

  Så, tro inte på dessa destruktiva kapitalist propaganda och istället försök komma med en självständig och öppen analys av den allmänna politiska utvecklingen/inriktningen över hela världen.

  Gholancha Kissel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s