• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Tältasyl

Affes Statistik-blogg:


 

Är den svenska stormaktstiden över nu?

taltasylen3

Vad kostar det att värma upp tält i Sverige vintertid?

Gränskontroll är nu införd och stora polisresurser satsas.

Fortfarande tillämpas dock inte Dublinkonventionen.

Envar som uttalar ordet ”asyl” släpps in i Sverige.

Istället för att sändas tillbaka till det säkra land som vederbörande närmast kom ifrån.

I SVT:s nyhetsrapportering framställs det – felaktigt – som att kontrollerna givit ”resultat” och att strömmen av migranter har minskat. Alltjämt kommer många tusen per vecka.

Vad som istället behövs är:

a) totalstopp

b) massivt återvändande (bra förslag nu från SD om att ompröva redan beviljade PUT!)


trask

Olle Ljungbeck:

”Sveriges regering kan inte längre garantera sin medborgare rimligt skydd för liv och lem från utifrån kommande element. Sverige liknar mer och mer en ockuperad stat där ockupanterna trakasserar och hotar den etniska befolkningen. 

Det skrämmande är att såväl regering som riksdag är handlingsförlamade utan förmåga att  skapa traditionellt trygga förhållanden.”


Johan Westerholm:

”Bara för att en flykting passerar gränsen så betyder det inte att våra värderingar, och vår grad av sekulärt beteende, inträder som ett trollslag. Det tar år att förstå en ny kultur och vad som är tillåtet eller inte tillåtet. Att i Sverige lyder alla under en och samma lag och inte klanbaserade uttolkningar av en rätt som växt fram i en annan världsdel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huruvida statsministern, som enligt uppgift nu börjat försöka inifrån bryta igenom den bubbla hans stab byggt upp runt honom, är medveten om detta är inte klart i dagsläget. Han tillåts inte att träffa egentligen någon från världen utanför på tu man hand utan att ha någon av statssekreterarna, stabschefen eller politiskt sakkunniga med sig.”


Asylrätten är nu föråldrad – den bygger på ett system från en svunnen tid. Det är hög tid att den avskaffas!

Kanske något för ”Framtidspartiet” att ta tag i?

battrealla
Mer

http://www.svd.se/taltlager-for-hundratals-miljoner/om/svenskt-flyktingmottagande

http://www.metro.se/nyheter/hog-snittkostnad-for-taltplats/Hdzold!esHEKb3eCZO8BLka8lfHOg/

http://www.koling.nu/image/134560850926

kolingtalt

http://www.friatider.se/f-rsta-asyls-karna-har-flyttat-i-t-ltl-gret

http://avpixlat.info/2015/11/23/avga/

https://morklaggning.wordpress.com/2015/11/29/sonderfallet/

https://parnassen.wordpress.com/2015/11/22/sverige-ar-varldens-sjukaste-land-kolla-denna-lista/


http://www.sydsvenskan.se/ingen-sektion/migrationsverket-forstarkte-talten/

http://www.friatider.se/sverige-bygger-minst-antal-bost-der-i-eu

http://www.friatider.se/vad-ska-sd-g-ra-nu

https://janmilld.wordpress.com/2015/10/05/tagna-pa-sangen/

https://asylkaos.wordpress.com/2015/11/29/den-humanitara-stormakten-vill-angripa-polen-asylkaos/

http://detgodasamhallet.com/2015/11/23/adolescentia-eller-jag-gar-i-forsta-ring-och-jag-fattar-ingenting/

http://www.exponerat.net/syriska-flyktingar-klagar-pa-allt-till-och-med-vadret-ar-fel-det-kanns-som-ett-fangelse/

http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2015/2015-12-02-Darfor-okade-antalet-asylsokande-efter-sommaren.html


15 svar

 1. Reblogga detta på Dag Selander: Om MXp och kommenterade:
  INVASIONENS OMFÅNG & KONSEKVENSER får den före detta stormakten att vittra och falla samman. Syriens krigsoffer utgör en ringa del av invasionen. Välfärdsockupanterna klarar inte svensk husmanskost. Stormaktshumanitetens Sverige hade inget smörgåsbord och kunde bara erbjuda tält.

 2. Så dessa gnälliga invandrare har alltå taxi för 50kr? Det är troligen ett kraftigt reducerat pris! Klart dom kommer åka taxi som tusan!

  Om man har som polisen säger fri invandring, vad är det då för mening med tobakslagar alkohollagar knarklagar vapenlagar mm. Dessa kommer ju bara påverka de som är laglydiga. Och dom kommer bli allt färre med tiden.

  Läste en artikel om vapenvåld i USA, det sades att anledningen till att det gått ner så mycket sedan 70talet var att samhället inte längre har lika många unga män i demografin. Så det är lätt att gissa vartåt det rullar för Sverige!

 3. Om man vill veta vad det kostar att värma ett tält kan man nog fråga en grönsaksodlare som driver växthus året runt.

 4. Reblogga detta på hagge2130 och kommenterade:
  Jag tappade bort dig ett tag, du hamnade i skräppostmeddelanden. Glad att jag hittat dig igen. Bra som vanligt.

 5. (MP) är Sveriges fiende nr 1. Åsa Romson vill ta detta andrum, om det nu blir något andrum öht, i anspråk för att effektivisera mottagandet så att ännu fler ska kunna komma hit. Hur det ska gå till med den brist på bostäder som råder vet nog bara hon. Politiker och beslutsfattare har inte varit naiva. De har varit och är lurade och styrda av den globala finanseliten som stenhårt styr vad västvärldens s.k. demokratier ska och inte ska göra. Det är nu helt uppenbart att Riksdagen precis som Riksbanken styrs av yttre makter.

  Miljöpartiet är en del av denna globala maktelits grenar. Att genom miljöpolitik snabbare genomdriva beslut som befrämjar en världsregering. Ett miljöparti som propagerar för klimathotet och begränsningar i utsläpp av CO2 och som samtidigt propagerar för den massinvandring vi nu beskådar.

  Sverige har sedan länge förlorat kontrollen över vårt eget territorium. Vi har sedan länge ingen som helst kontroll på vilka vi släppt in. Många migranter ståtar med flera identiteter och kan därmed kvittera ut dubbla eller till och med tredubbla bidrag för egen del. Av de 21748 personer som skall avvisas från landet har14140 personer gått under jorden som myndigheterna inte har koll på. Inrikesministern skyller på att polisen är hårt ansträngd och inte hinner med.

  Politikernas inkompetens och oförmåga att planera för kommande scenarier är under all kritik. Vi har haft ett mycket högt tryck på våra gränser i flera år. Tid har funnits att planera för, och att i tid minska inflödet och ge signaler till omvärlden att Sverige inte tar emot fler än en viss kvot.

  Sätt in militär i stöd åt tullverket och frigör polisiära resurser till normalt polisarbete och jakt på papperslösa. De som får avslag på sin asylbegäran skall tas i förvar direkt och med kort varsel förpassas ur riket. Sveriges myndigheter måste återta kontrollen över vårt land, Sverige och folket måste åter bli herrar i eget hus.

  • Återigen ett starkt inlägg – lyfter gärna fram särskilt denna sekvens:

   ”Sverige har sedan länge förlorat kontrollen över vårt eget territorium. Vi har sedan länge ingen som helst kontroll på vilka vi släppt in. Många migranter ståtar med flera identiteter och kan därmed kvittera ut dubbla eller till och med tredubbla bidrag för egen del. Av de 21748 personer som skall avvisas från landet har14140 personer gått under jorden… ”

 6. Jag börjar mer och mer misstänka att maktelitens politik styrts av ett tvärtomtänkande och att det är invandringskritiker och s.k. högerextrema som satt agendan från tidigt 80-tal. När BSS och sedermera Sverigepartiet protesterade mot invandringspolitiken på 80-talet möttes de av fanatiskt motstånd och följden blev en migrationspolitik som blev allt extremare ända fram till nutid.
  När ”högerextrema” protesterade mot bygget av moskéer och ökningen av islamskt inflytande på 90-talet möttes även det av fördömanden och en tvärtompolitik. Motståndet stämplades som ”islamofobi”, ett begrepp som myntades av Muslimska Brödraskapet i början av 90-talet. Det adopterades sen okritiskt av PK-eliten för att tysta kritiker.
  Under en period var denna tvärtompolitik så extrem så att det blev allmänt känt bland kristna araber att det var lättare att få uppehållstillstånd om man sa att man var muslim. Till slut tog några KD-politiker upp detta missförhållande i debattartiklar och, vill jag minnas, i riksdagen.
  Även Anna Dahlberg på Expressen har beskrivit sjupartiernas politik som en tvärtompolitik. Det kan innebära att dessa för landet så ödesdigra beslut tagits på helt irrationella grunder och som en form av markering mot ”högerextrema”,”främlingsfientliga” och ”rasister”.
  Besluten har då inte tagits efter noggrann analys och rationella överväganden. Det har i stället rört sig om godhetsposering och som en del av ett politiskt spel. Tanken svindlar, men det finns som sagt en hel del som pekar i den riktningen.

  • Mycket träffande iakttagelse!!!

   Sverigedemokraterna skulle, i åtminstone viss utsträckning, ha kunnat parera detta blockerande genom en radikal hållning, som lämnade utrymme för en mittenposition som kunde hålla tillbaka pk-extremismen. Då skulle några ha kunnat säga någonting vettigt utan att bli anklagade för att ”låta som en sverigedemokrat”.

   Nu täppte SD-ledningen till den möjligheten genom sin strävan att få partiet accepterat som ”rumsrent”.

   • Så sant, så sant!

    Eftersom jag gärna vill lyfta på täckelset, för att försöka förstå varför något sker, brukar jag tillämpa 2 saker: Dels den gamla romerska principen ‘Cui bono est?’ (=Vem är gynnad?), dels Churchills tes ”Inget av betydelse i politiken sker av en tillfällighet”. För att söka hindra folk från att tänka efter dessa linjer, har media-maffian myntat begreppen ”konspirationsteoretiker” och ”foliehatt”, vilket fungerat utmärkt och tystat många. På mig fungerar det dock inte, då jag inte bryr mig om, vad mina fiender anser om mig.

    Den nuvarande SD-ledningen står under ett starkt inflytande av israeler, vilket det har påvisats många gånger. Israel är en stat, som startats av sionister, och är uttalat sionistisk.

    Förutom att kontrollera penningflödet och bankerna i, i stort sett, hela världen, har sionismen även kontrollen över nästan samtliga media i världen. Därigenom har man skapat ett effektivt instrument, för att kontrollera världen. Detta är inget nytt fenomen, vi har sett det växa fram under åtminstone ett kvarts millennium. Att utifrån denna kunskap inse, att de större politiska skeendena i världen har denna maktelit som upphovsman, är ett tuppfjät.

    Den statsnedbrytande massinvandring, vi ser i Europa i dag, är inget spontant fenomen och har den sionistiska maktelitens tydliga fingeravtryck.

    Det kan te sig som en anakronism, att ett invandringskritiskt och uttalat svenskvänligt parti i Sverige skulle styras av sionister. Om man med kritiskt öga granskar historien, så ser man omedelbart att det är en typisk sionistisk taktik: Att genom infiltration ta kontroll över sin motståndare, gör ju att man inte längre har någon motståndare man behöver frukta!

    Att detta är vad som skett med Sverigedemokraterna, är helt uppenbart. Partiledningen även fått mycket avancerad rådgivning från sionismen – vilket finns att se konkret på nätet! – vilket säkert bidragit till att partiets stöd i befolkningen vuxit så enormt. Den nuvarande partiledningens taktik, att, likt gökungar, knuffa ut den ena verkliga Sverige-vännen efter den andra ur partiet, får med ovanstående resonemang sin naturliga förklaring.

    Utan att inse ovanstående, saknar man möjlighet att korrekt analysera Sverigedemokraternas ageranden och ställningstaganden, liksom att inse att detta parti – under nuvarande ledning – aldrig kommer att sätta några effektiva käppar i hjulen, på EU’s och bankmaffians färd mot New World Order.

    Därmed har vi två val: Återerövra Sverigedemokraterna från sionismen eller skapa en ny massrörelse.

   • Anledningen att judar är så effektiva är att dom sett till att dom inte kan kritiseras. Det är vad förintelseberättelsen tjänar till, det är en religiös myt som är grunden till vår moderna efterkrigs civilisation. det finns i grunden för alla politiker både höger och vänster. Förr var folk kristna nu är dom i grunden sionister, vare sig dom vet det eller ej.

   • Du skriver om ”judar” och jag tror att det är där vi gör vårt stora tankefel – och har gjort det i hundratals, om inte tusentals, år. Efter att, under ett par års tid, studerat de senaste århundradenas historia, ser jag på detta på följande vis:

    Det folk spontant tänker på, när man hör ordet ‘judar’, är det folk, som fördrevs från Palestina för ett par tusen år sedan. Men alla dessa är sepharder. Den absoluta majoriteten av dem, som kallar sig ‘judar’, i Europa och USA, är ashkenazer. Arthur Koestler har, i sin bok ”The Thirteenth Tribe”, visat att dessa är ättlingar till turkfolket khazarerna, som för c:a 1000 år sedan härskade över ett område, som idag är Ukraina och ända bort till Kaspiska havet – då Europas största land. Det folket konverterade till judendomen – dess ledare redan år 740 e. Kr.

    (Khazarerna var ett framgångsrikt nomadiskt krigarfolk, som terroriserade kringliggande folk och krävde in skatt från dem. De krävde också in tull från karavanerna, som passerade deras territorium till och från Kina. De slaviska folken enades under svenskättade tsarer och besegrade khazarerna omkring år 1000 e. Kr., och tog över Kiev. På 1200-talet krossades Khazaria slutgiltigt, av mongolerna under Djingis Khan, och folket fördrevs till länderna västerut, där det sedan levt som andra klassens medborgare in i modern tid. Ashkenazerna har, genom fördrivningen från sitt land Khazaria, därmed en liknande historia, som sepharderna, fast ett millennium senare.)

    Det rör sig alltså om två olika folk – ett semitiskt och ett turkiskt. Genom att ashkenazerna har levat i Europa i mer än 1300 år, är de naturligtvis lika mycket européer som ungrare, bulgarer, finnar, ester och letter – dessa är också ursprungligen turkfolk.

    Som härstammande från ett folk, som levat högt på utsugning av grannfolken, har khazarerna säkert sett sig som ett herrefolk, överlägset andra, vilket naturligtvis inte varit en bra grogrund för assimilering in i de folk, de funnit skydd hos. Deras låga status i dessa länder har säkert varit en nagel i ögat på dem och väckt revanschlusta, vilket nog är den psykologiska förklaringen till uppkomsten av den politiska rörelsen sionism.

    Eftersom kristendomen från början, liksom islam, förbjöd någon att ta ränta på utlånade pengar, har ashkenazerna – liksom sepharderna – levat högt på just penninghantering i alla tider, vilket möjliggjort för dem att få den enorma makt de idag har.

    Förutom denna födkrok har ashkenazerna också varit skickliga hantverkare, vilket var vad de flesta försörjde sig som. Dessa har under tidernas gång varit på väg att assimileras av värdfolken, vilket väckt ont blod hos ledarna, som sett sin maktbas försvinna. Genom att då och då provocera värdfolken till förföljelse, har avfällingarna tvingats tillbaka in i fållan igen.

    Ungefär så här såg det väl ut i mitten på förra millenniet. Feodalherrarnas ständiga krig i Europa med varandra blev allt kostsammare, och de ashkenasiska bankirerna lånade dem gärna pengar – mot ockerränta, förstås. De allt rikare bankirerna i Europa blev mäktigare och mäktigare, och började på 1700-talet planera för att att ta den fullständiga kontrollen över hela stater. Amerikanska frihetskriget och senare statskuppen i Frankrike bär deras kännetecken, vilket även mordet på Gustav III, och senare placeringen av frimuraren Bernadotte på svenska tronen, gör. Genom deras skickliga agerande kan man säga att den fullständiga kontrollen, bakom kulisserna förstås, var genomförd för drygt 100 år sedan, i så gott som alla stater i Europa, liksom i Nordamerika. Då bildades den sionistiska rörelsen av dessa bankirer, för det slutliga maktövertagandet i hela världen.

    Alla större politiska skeenden sedan dess kan, direkt eller indirekt, härledas till den sionistiska rörelsen: VK1, kommunismen i Ryssland, nazismen i Tyskland, VK2 osv., osv. Alla dessa skeenden, inklusive nazisternas förföljelse och mördande av deras egna trosfränder, ingår i deras plan. Sionismen är nämligen inte en folklig politisk rörelse, utan ett gigantiskt maffia-liknande system, där makt och pengar är det enda som räknas.

    Det geniala i sionisternas, liksom deras föregångares, system, är att gömma sig bakom sina folk och sin religion. De är noga med att alla deras gärningar skall skyllas på hela gruppen ‘judar’. Deras mål är att upprätta ett gigantiskt Khazaria, där de kan härska och suga ut alla andra folk. Själva staten Israel, som ju är en 100-procentigt sionistisk skapelse, är i sig ett led, i att förvända synen på betraktaren. Detta rike har man, genom sin skickligt upplagda plan, kunnat sälja in till omvärlden.

    Målet, misstänker jag, är att återupprätta staten Khazaria så småningom, men det vågar man ju inte vara lika öppen med, eftersom man då skulle få världens folk att genomskåda hela deras plan i alla dess sataniska aspekter, både nutida och förgångna. För att ändå ta kontrollen över Khazarias territorium, satte man Brzezinski att skriva ”The Grand Chessboard”, genom vilken han fått USA’s militärstrateger att intressera sig för just detta geografiska område. Sedan satte man Nuland (Nudelman) att satsa 5 miljarder dollar på att störta regimen i Ukraina och att, efter statskuppen, tillsätta khazar-ättlingar ur bankmaffian som guvernörer där.

    Utan denna bakgrund är dagens samhällen i västerlandet obegripliga. Våra politikers till synes irrationella beslut gör att gemene man betraktar dem som idioter, i stället för de folkförrädare de alla är. De alla svansar runt guldkalven och säger och gör allt, för att ställa sig in hos Mogul.

    Så åter till ‘judar’: Med ovanstående historik inser man att det inte handlar om sepharderna, utan om ashkenazer. Det handlar inte heller om den folkgruppen, utan om den lilla klicken självutnämnda ledare inom bankmaffian och deras sionistiska rörelse. På grund av deras intrigerande, har såväl de vanliga ashkenazerna som sepharderna drabbats av den ena katastrofen efter den andra, vilka tvingat dem att fly från Europa. Sionisternas mål var att de skulle vara tvungna att åka till Palestina, för att där upprätta staten Israel och köra iväg palestinierna, men de kloka och förutseende drog i stället till USA.

    Att därför svepande tala om ‘judar’ bakom det politiska spelet leder fel. Det leder till felriktad förföljelse av oskyldiga människor och är i stället att faktiskt spela sionisterna rakt i händerna – på samma sätt som ‘jude’-förföljelser alltid gjort.

    Det handlar om en liten klick svinrika bankirer och media-potentater, som drivs av ett fanatiskt makt- och penningbegär, och deras politiska rörelse sionismen. Om vi inte är tydliga med att markera vad och vilka som är våra fiender, utan fortsätter att tjata om ‘judar’, återupprepar vi de många seklernas misstag och fortsätter att stärka sionisternas järngrepp över sepharder och ashkenazer. Därför talar och skriver jag alltid bankmaffia, mediamaffia och sionism. DE är vårt, och alla andra folks, fiender.

  • En bra beskrivning av härdsmältan i svenska politikers och ‘journalisters’ huvuden. De arma idioterna har målat in sig i en logisk återvändsgränd och har inte den resning som behövs, för att ompröva sina ställningstaganden, trots en alltmer absurd situation i landet. Hellre än att erkänna ”jag/vi hade fel”, låter man landet gå under.

   Men man måste förstå, att det inte är en tillfällighet, att denna härdsmälta skett. Bank- och Media-maffian har, efter anlitande av masspsykos-experter, konsekvent planterat de idéer, i huvudena på dessa lättmanipulerade fårskallar, vars konsekvenser nu är uppenbara för varje tänkande människa.

   200 års fred – och 100 års indoktrinering – har gjort att svenskarna helt har tappat all självbevarelsedrift och beredskap mot angrepp.

 7. Jag är glad att jag följer Jan Millds blogg, så att jag kan ta del av vettiga människors kommentarer och analyser som har något innanför pannbenet. Jag vill tacka er för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: