• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Modiga Mona och hennes vänner

msgloria

I filmarkivet hittade jag ytterligare en fredagsfilm. Den knyter an till Wetterstrandskans utfall mot Danmark i Sveriges Riksdag, också den från år 2011.

I filmen ställer det årets partiledare till med en floskelparad som ”heter duga”, kan man väl säga.

Lyssna själv – och njut!

Det finns ju fler kvinnor än Mona Sahlin och Maria Wetterstrand inom politik och massmedia med en kulturmarxistisk och destruktiv agenda.

Jag tänker närmast på Birgitta Olsson, Annie Lööf och Åsa Romson, men listan kan göras hur lång som helst. Så lång, att vi här kommer in på en del av förklaringen till Sveriges nu så utsatta läge. Till dem som visat medvetenhet kring detta hör både Julia Caesar och Karl-Olov Arnstberg.

jc-kollage


 

Sedan finns även kvinnor av ett helt annat slag, vars namn jag inte vill dra i smutsen genom att nämna i samma bloggtext som Mona Sahlin & Co.  Kvinnor, för vilka jag vill använda beteckningen ”hjältinnor”.

Ska återkomma till det.


Mer

sjukast

”Att kunna tala på ett torg, utan att känna rädsla…”

Mona Sahlin på BGF

Kärringstaten

Monas Jihad

Varför?

Adolescentia

6 svar

 1. Jag anser att hela 7Klövern och etablissemanget vet inte vad det innebär att vara modig vad de i själva verket är så är de alla praktexempel på hur fähundar agerar.

 2. Mona Muslim har även förstört Säpo.

 3. Dagens situation står i bjärt kontrast till floskelsprutornas tidevarv vilken ännu ej avslutats. Dock har kraften i den minskat. S-ledningen sitter i det ena krismötet efter den andra för att försöka få någon rätsida på det sjunkande skeppet. S-ledningen försöker köra länspumparna så mycket man kan och vågar för journalisternas vakande argusögon medan MP försöker förhindra igångsättandet av dessa pumpar.

  S-ledningens möten kännetecknas av att Sverige befinner sig i ett slags kristillstånd och man undersöker möjligheterna till att försöka få till något som liknar undantagstillstånd, som inte finns i den svenska lagstiftningen. Man vill kunna fatta snabba regeringsbeslut som Riksdagen normalt hanterar samt att öka kontrollen av medborgarna i en mycket större omfattning än vad som normalt är fallet. Vi ska alltså ge än mer avkall på våra fri och rättigheter än tidigare.

  Denna avkall på fri och rättigheter har varit ett signum de senaste 20 åren då vår integritet och privatliv naggats i kanten undan för undan med ökad övervakning på gator och torg, allmänna kommunikationsmedel, internet och av annan signalspaning riktad mot oss. Denna övervakning föreslås nu öka markant på fler områden som telefonavlyssning och mer kontroll av internet.

  På bara en eller två månader har floskel-sprutandet nästan tystnat och omvandlats till ett skräckkabinett där rädslan för terrorbrott nått orimliga nivåer. Försöket att kontrollera inflödet av migranter verkar ha misslyckats kapitalt. Inflödet verkar vara lika massivt ändå. Regeringen kan tydligen inte fatta några handfasta beslut för att få bukt på inflödet, dels på grund av MP som motsätter sig alla förslag som skulle kunna ändra läget, dels Danmark som aviserat att man inte har för avsikt att fungera som någon sorts gränspolis åt Sverige. Vi får (fniss) skylla oss själva.

  Att Danmark avvisar vår begäran är inte så konstig när regeringens expert Arnstad bland andra, debatterade med danskarna för inte så länge sedan. Så det är aldrig lönt att peka finger åt grannar som man ska hålla sig väl med, man kan inte påräkna någon hjälp när man varit stöddig tidigare.

  MP är alltså Sveriges bojsänke nr 1, Stefan Löven är för svag för att få MP:s verklighetsfrånvända politiker att förstå att vårt land håller på att förlisa. Enda sättet för S att ta sig ur denna låsning är att slå tassarna i borde och utlysa nyval. Denna kräftgång och handlingsförlamning kan inte fortsätta. De åtgärder man sätter in kommer alldeles för sent eller för svagt. Bojsänke nr 2 är Stefan Löven själv han är för osäker och virrig för att inge något förtroende överhuvudtaget.

  Fartyget Sverige sjunker som sagt allt snabbare. Flera rum är helt vattenfyllda. Migrationsrummet, skolan, äldrevården, sjukvården, polis och rättsväsende och socialtjänsten. Detta får till följd av att den privata sektorn som ännu är relativt torr snart börjar att vattenfyllas och då är det kört.

  Alla som kommer till gränsen skall avkrävas pass och eller andra id-handlingar. De som har för avsikt att söka asyl skall omgående avvisas till följd av det ansträngda läget. Nu finns inga andra alternativ, Sverige är mer än fullt. Vintern står för dörren och det finns inte möjligheter att härbärgera alla inomhus. Det blir än värre kris om man fortsätter som tidigare när lokaler och boenden saknas. Beslut om detta borde tagits redan när regeringen tillträdde. Då hade vi inte varit i detta prekära läge som vi är nu.

  Nu tror jag att dessa övervakningsåtgärder som diskuteras inte i första hand riktas dit man säger, nämligen att förhindra terrorattentat. Utan mot den delen av befolkningen som varnat för den slapphänta migrationshanteringen. Man kommer att rikta in sig på att övervaka svenskar som är kritiska mot regering och Riksdags tafatta hantering av våra angelägenheter. Det man är mest rädd för är en folklig resning mot våra makthavare och det måste till varje pris avstyras.

  Kaptenen vet att myteriet är nära och försöker slingra sig som en hal ål ur sitt dilemma. Han vet också att han vanskött skeppet precis som hans föregångare gjort. Nu skall det till underverk för att förhindra att skeppet går i kvav för mycket lång tid framöver.

  • ”Nu tror jag att dessa övervakningsåtgärder som diskuteras inte i första hand riktas dit man säger, nämligen att förhindra terrorattentat. Utan mot den delen av befolkningen som varnat för den slapphänta migrationshanteringen. Man kommer att rikta in sig på att övervaka svenskar som är kritiska mot regering och Riksdags tafatta hantering av våra angelägenheter. Det man är mest rädd för är en folklig resning mot våra makthavare och det måste till varje pris avstyras.”

   Väl formulerat, instämmer!

 4. Läser nu i kväll att advokaten Thomas Olsson är kritisk till polisens agerande i fallet med den terroristmisstänkte Han anser att säkerhetspolisen har handlat mer eller mindre i panik och tagit till förhastade beslut. Är det inte så att säkerhetspolisen numera är underordnad regeringen och därmed virrpannan Löven?
  Den högre graden av säkerhetskontroll ligger fortfarande fast dessutom. Kan det vara så att Löven kan stänga gränserna under förevändning av att terroristhotet är så stort, medan han i själva verket inser att han inte klarar av massinvandringen. Eftersom han inte är karl nog att medge att han är orsak till sammanbrottet av Sverige så hoppas han komma undan med detta.
  Min kvinnliga intuition har kanske fel, men något i denna röra stämmer inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: