• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Vad begriper Löfven?

sorosmaster
Hur mycket förmår  Stefan Löfven förstå av politiska elementa?

En del borde han ju kunna begripa, med tanke på att han innehar uppdraget som statsminister i Sverige.

I synnerhet som vårt land nu befinner sig i en djup kris. Den farliga situationen gör att vi mer än någonsin har behov av en statsminister som begriper. Som kan se och förstå åtminstone vad varje intresserad och normalbegåvad medborgare i landet förmår göra.

Nämligen att vad som försatt Sverige i den nuvarande situationen, vad som lockat hit så extremt många migranter från Afrika och Asien, är pull-effekter.

Pull-effekter, i form av:

 • möjligheter att få stanna kvar i landet, med eller utan uppehållstillstånd

• möjligheter till generösa materiella förmåner

• genomslaget för svenska bidragsnivåer jämfört med situationen i hemlandet

• godtagande av identitetslöshet

• möjligheterna att dryga ut detta genom bedrägerier (t ex dubbla identiteter)

• okänsligheten för svenska sanktioner, i jämförelsen med hemlandets (en svensk fängelsevistelse är inget straff, dessutom är risken för att åka fast nästan försumbar)

• nätverk av landsmän/trosfränder på plats i Sverige

•  100.000-tals svenska pass på drift.

Till effekterna av den massiva fjärrinvandringen hör också:

•  utvecklandet av svenskfientliga subkulturer, med potentialer för våldsbrottslighet och terrorism

•  växande utanförskap, med offerindustri och sociala spänningar

•  kollapsad utbildning, med erodering av ekonomiska förutsättningar.

Så är ju läget och rimligen ligger ett ansvar för denna hos ledande politiker och stora partier, hos alla som innehaft maktpositioner och kunnat påverka utvecklingen.

sltank

Med en välvillig tolkning kan Stefan Löfven kanske ursäktas med att han är ny på posterna både som statsminister och partiledare.  Så låt oss för resonemangets skull ansvarsbefria honom för den allvarliga situation som nu skapats.

Frågan blir då likväl, nu när vi vet och har facit:

Hur göra?

Vad krävs för att Sverige ska kunna ta sig ur den svåra situationen?

Vilka åtgärder är påkallade, vilken handlingskraft måste omgående manifesteras från regeringen?

En effektiv gränskontroll, naturligtvis, med stopp för allt vidare asyleri.

Även om det skulle betyda att vi bortser från undertecknade konventioner så är det en nu både nödvändig och rimlig åtgärd: vårt lands existens, vårt helt grundläggande trygghet, står på spel!

Alla pull-effekter måste omgående och radikalt avlägsnas, för att få fram en omfattande exodus av de många människor som inte har i vårt land att göra.

Varken dessa åtgärder, eller några verksamma åtgärder överhuvudtaget i rätt riktning, har dock vidtagits av regeringen Löfven. Trots att den aktuella migrant-tsunamin pågått i månader.

Den fråga som så många svenskar här ställer sig blir:

Vad beror detta på?

Varför agerar inte Löfven och hans feministiska regering:

• Är det fråga om ren dumhet och okunnighet, tankefobi?

• Är det fråga om lathet och feghet, handlingsförlamning?

• Eller är man köpta, styrda utifrån och uppifrån, av i verklig mening mörka krafter?

makten

Vi har inte tid att invänta ens ett nyval.
Sverige behöver få en ny regering före årsskiftet!

Det måste tillsättas en form av samlings- och tjänstemannaministär av kompetenta personer.

Dessa tankar är även Lars BernAntropocene inne på.

Bern förordar Jan Eliasson som ny svensk statsminister.

Jag skulle hellre se ett annat FN-namn: Inga Britt Ahlenius.

iba


PS

Joakim Andersson:

”För att komma tillrätta med det komplex av felaktiga beslut som lett fram till dagens situation behöver vi ett annat perspektiv, ett paradigmskifte, där nationell suveränitet står i centrum. Med utgångspunkt i detta skulle en inkompetent politiker- och mediaklass ersättas av ett nytt lag, inte nödvändigtvis den ofta erbarmliga SD-sfären.

Invandringspolitik skulle ersättas av hemvändarpolitik, inte nödvändigtvis allomfattande. Och NATO-lojalitet skulle ersättas av alliansfrihet och fokus på verkliga svenska och europeiska intressen, inte nödvändigtvis så pro-rysk att den slog över i det anti-baltiska.

paradigmskifte

Men ett sådant paradigmskifte skulle också ha konsekvenser för den ekonomiska politiken, för kultur- och utbildningspolitiken. Man kan inte bekämpa något med intet, och den västerländska kulturen och liberalismen är idag att betrakta som ett till intet förpliktigande och till intet inspirerande ingenting…”

sredo


Mer

Med facit i hand (1995)

SONY DSC

Vår naive statsminister

Löven, statsminister

Orkestrerad massmigration

Politiken som leder till Paris

Revolutionsregering?

Sverige är en säkerhetsrisk

The phony ”Refugee crisis”

Varför smäller …bomber?

Wallström bevisar idiotin

Wallströms räddningsförsök förgäves?

Fel fråga

isismargot

16 svar

 1. Tanken på nuvarande regeringssammansättning och att det ska gälla fram till 2018, nä, det här duger inte,men att det skulle utlysas nyval innan det här året har nått sitt slut är mer än ett önsketänkande.

  • Javisst är det vad jag skulle önska – därför att det är av nöden.

   Därmed inte sagt att det kommer att ske, men insikten om det önskvärda och nödvändiga är nu viktig att sprida.

   • Jag har själv haft en del samtal med personer som är väl så inbitna Socialdemokrater. Idag ber somliga om ursäkt för var de la sin röst i hösten val. Det säger en hel del.

 2. Godnatt Sverige.

 3. Av Löfven har vi lärt, att det inte finns några gränser när det gäller invandring och okontrollerad skall den vara. Det är vansinne kontrollerad av Miljöpartiet och Ondskan.

  Lars Berns artikel har fått stor uppmärksamhet. Toppnamnet är Inga-Britt Ahlenius i en ny statsledning.

  Eliasson är osjälvständig,
  Bildt CIA-agent och Göran Persson förbrukad.

  Avsluta cirkusen med nyval.

 4. En statsminister som inte vill se problemet är ignorant och kan han inte se problemet är han inkompetent.

 5. Reblogga detta på Demokratbloggaren och kommenterade:
  Inga Britt Ahlenius till ny statsminister tack!

 6. Valet är lätt Inga Britt Ahlenius blir min självskrivne kandidat.

 7. Löven förstår nog mer än vad han ger sken av. Europas stater är obevekligen på väg in i en ny tid. Demokratin är på väg att ha spelat ut sin roll och nu stundar diktatur och en mono-politisk era. Det kan vi lätt se inte minst i vårt eget land där demokratin undan för undan läggs åt sidan. Vi har DÖ som en tydlig signal om färdriktningen. I Tyskland gör CDU upp med S om den gemensamma färdriktningen som är lika illa för det tyska folket som det svenska. Vi ser de demokratiska tankesättet förändras mot en mer diktatorisk hållning.

  Allteftersom är politikerna påpassade av den radikala pressen som tar varje tillfälle i akt att hålla makthavarna i schack, och i rätt fålla i marschen mot det totalitära samhället. Vi har sett mängder med uthängningar och rena straffexcesser mot de organisationer och personer som ser faran och ger signaler om det. Dessa visselblåsare plöjer man ner i diket, utan hänsyn till vare sig grundlagar, demokratiska värderingar eller moral.

  Det har ingen betydelse i fall att den nya totalitära staten(erna) och EU har vänster, höger eller religiösa förtecken, huvudsaken är att de ekonomiska oligarkerna i väst har kontroll över dem. Europas folk skall sänkas ner i ett tillstånd av rädsla och vanmakt så att Oligarkernas maktutvidgning inte skall förhindras eller störas. Europas (USA:s också för den delen) politiker har sålt sin själ till den ekonomiska makthegemonin som företrädesvis sitter i USA.

  Löven vet nog vartåt det barkar men han har inget försvar lika lite som Sverige har något. Han är helt i händerna på oligarkernas vilja och sannolikt är hela hans familj ”gisslan” i det maktspelet. Det ser säkert likadant ut på de flesta håll i resten av EU med några få undantag. Om undantagen är med i spelet eller inte lär framtiden visa. Lövens skådespelartalanger är dock urusla, medan Merkel och andra är bättre på att spela det spel som för oss in i en tid som vi inte trodde var möjlig.

 8. Bra slutsats om en ministär men förslaget från Bern faller direkt, vi har haft nog av ”sossar” i vårt land däremot Ahlenius som visat att hon har den styrka och det mod som behövs i denna utomordentligt farliga situation vårt land befinner sig i.Dessutom bör hon ha fria händer att bilda ministären som skall verka till minst till ordinarie val 2018.

 9. Jag blir inte förvånad om SD får mer än 50% av rösterna 2018, stoppar invandringen, men sedan fortsätter med borgerlig politik inkl. borgerlig frihandel, vilket kommer få tragiska konsekvenser för partiet som aldrig mer kommer hämta sig, likt Sannfinländarna.

 10. Allvar och skämt…eller?

 11. Hoppsan!

  Byta ut Löfvén mot Eliasson/Ahlenius? Nja, jag anser att det vore att gå från dåligt till värre.

  I det planerade New World Order är FN tänkt att bli parlamentet. Bilderberggruppen är den kommitté, som meddelar världens regeringar deras uppgifter inför permanentandet av bankmaffians maktmonopol.

  Förvisso är Löfvén en räddhågad krake och oduglig som statsledare. Eliasson och Ahlenius är av ett betydligt starkare virke – så långt håller jag med dig. Problemet är att de redan är engagerade i den globalistiska planläggningen och därmed helt införstådda med att Sverige, liksom Europas övriga stater, skall utplånas, deras befolkningar förslavas och den vita rasen tvångsmässigt blandas med de andra raserna på jorden.

  Löfvén har tagit order från Bilderberggruppen och följer dessa på sitt lite egna, taffliga vis.

  Med en parlamentsledamot från NWO’s FN, vare sig Eliasson eller Ahlenius, skulle bankmaffian få en verklig Gauleiter – en som skulle fullfölja herrefolkets instruktioner till punkt och pricka, utan att låta sig distraheras av mänskliga hänsyn.

  Det vi behöver är en ledare, med fötterna stadigt placerade i den svenska myllan, som alltid sätter Sveriges och svenskarnas intressen främst och som har klokhet och pondus att stå upp mot autokraterna i EU och i bankmaffian.

  Det vi behöver är en man av Viktor Orbáns eller Robert Ficos snitt.

  • Och var finner du en man av Viktor Orbans snitt i Sverige?

   Jag förstår inte hur de kan placera Inga-Britt Ahlenius i samma fack som Jan Eliasson! För mig framstår de moraliskt som varandras motpoler.

 12. Du är fantastiskt analytiker, Jan, jag har ofta stor behållning av alla dina kloka uppslag. Just nu är jag så trött på hela denna fasanfulla cirkus av lögner, manipulationer etc att jag inte orkar följa med i allt. Men när jag tittar in på din blogg brukar jag alltid få mig ett gott skratt. Så även denna gång. Ditt montage på bilden högst upp under rubriken ”Vad begriper Löfvén? är så finurligt humoristiskt att jag verkligen känner hur frigörande skrattet blir! Soros! Your masters voice! Verkligen fyndigt! Skulle gärna ge dig en kram för det fina arbete du lägger ner och din underbara humor 😉

  • Tack Lena, det gläder mig att höra!

   Då är mitt bloggande och mina montage inte bara en viktig terapi för min egen skull, så här i höstmörkret. Ger dig en kram tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: