• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Öppenhetens pris

paris

Nytt terrordåd i Paris – det kanske värsta i Västeuropa sedan krigsslutet 1945.

Finns det något samband mellan detta terrordåd och den politik som har bedrivits, av bl.a. Frankrike?


1.

Jag tänker på krigen i Libyen och Syrien, som båda drog igång år 2011.

Båda länderna ligger nu i ruiner, även om president Assad i Damaskus åtminstone hittills undgått samma öde som sin kollega i Tripolis.

natofrihet


2.

Jag tänker på IS i Irak/Syrien.

Denna terrororganisation skapades ju av USA och andra västländer.

När Ryssland på allvar började bekämpa IS protesterade Sveriges utrikesminister, Margot Wallström!

Lyssna 5.30 in i denna film:


3.

Jag tänker på den under många år massiva muslimska invandringen till Frankrike.

gohome

 4.

Jag tänker på bristande gränskontroller.


•  Kommer Parisdåden att vara de sista terrordåden i Frankrike?

  Kommer nya terrordåd att drabba även andra länder?

  Vilka  slutsatser finns att dra för svensk del?

svfraga


 

PS

Nyheter Idag läser jag att en SVT-reporter finner att ”högerextremister” är ett  större hot än de våldsfigurer som agerade i Paris!

Två reflexioner:

•  Det kulturella och politiska klimatet inom Sveriges Television, nu med Hanna Stjärne som högsta chef där.

•  Min egen status. Som Expo-journalisten Jonathan Leman kunde ”avslöja” år 2003 är jag en sådan – högerextremist. En farlig typ, med andra ord…

Redan med Jackie Arklöv och polismorden i Malexander användes denna samlingsrubrik för att klumpa ihop demokratiska invandringskritiker med grova våldsbrottslingar.


 (Stort tack till Tobbes Medieblogg – bra jobbat med översättning:)

 

fiende-van2


 

Mer

Om Paris och priset för postmodernismens irrläror

Paris-NATO-Gladio

Asyl-tsunamin och moralen

De ansvariga

Failed state 1: Libyen

Fred är bättre än krig

Terrordåden i Paris

Vem skriver manus?

Regering på låtsas

Löfven pekas ut som ansvarig

21 svar

 1. Hur många svenska politiker har i hemlighet konverterat till islam? I USA finns det massor av konvertiter både i Pentagon, FBI, CIA , polisen, politiken, universiteten och media. En del öppet förstås.

 2. Det kommer att bli väldigt intressant att följa utredningen om de åtta döda terroristernas identitet och vad som kommer fram om hur de tagit sig till Frankrike. En är enligt uppgift fransk medborgare, men skulle det visa sig att flera av terroristerna kommit med den sista tidens migrationstsunami så kan konsekvenserna bli stora och omfattande. Då kommer Frankrike och övriga EU att tvingas vidta mycket radikala beslut och åtgärder för att skydda medborgarna och de yttre gränserna. Det kommer att bli politiskt omöjligt att fortsätta den nuvarande ansvarslösa massinvandringspolitiken. Får man innerligt hoppas i varje fall!

 3. Meddelas inte av svensk lögpress?

  Den judiska ledningen för Bataclan café och music hall i Paris, – platsen för fredagens blodbad, blev för 7 år sedan av jihadister med hot om våld varnad för att fortsätta med sina då israelvänliga arrangemang. Se video.

  http://gatesofvienna.net/2015/11/last-night-the-other-shoe-dropped-at-the-bataclan/

 4. The Economist released in January a cryptic cover entitled “The World in 2015” which featured several enigmatic images. Did it predict both terrorist attacks in Paris in 2015?

  In the wake of the horrifying Paris attacks which cost the lives of (at least) 120 innocent people, a specific cover of The Economist immediately came to mind.

  On January 8th 2015, I published an article entitled The Economist 2015 Cover is Filled With Cryptic Symbols and Dire Predictions, which analyzed its many messages. Indeed, the magazine cover dubbed “The World in 2015” contained several strange and sinister images which appeared to announce a violent year. Considering the fact the The Economist is partly owned by the Rothschild banking family of England and its editor-in-chief, John Micklethwait, attends Bilderberg Conferences, one should take heed of warnings issued by those who can make them a reality.

  http://vigilantcitizen.com/latestnews/were-the-paris-attacks-predicted-on-the-january-cover-of-the-economist/

 5. Svenskarnas utrikesminister:

  • Du har rätt.

  • En muslim skulle nog inte bära ett sånt. Utsmyckning av kläder och kropp anses traditionellt inte passande inom islam. Jag gissar hon bär det i nån sort sympati med muslimer som känner sig (helt riktigt) felaktigt utpekade när falsk flaggor händer i judarnas hemland nummer 3.

 6. Nu händer precis det som arkitekterna ritat upp i förväg. Arkitekterna i detta fallet är den västliga ekonomiska oligarkin. Att piska upp stämningarna och misstron mellan kristna och muslimer i allmänhet och inom EU i synnerhet. Den senaste Parisattacken kommer efter att Frankrikes president Hollande återigen uttryckt att de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland borde slopas. Märk väl att han uttryckte det även i december 2014 innan januariattacken 2015 utfördes i den franska huvudstaden.

  USA/Israel/Saudiarabien är de som utbildar, finansierar och beväpnar de olika terrorgrupperingar som opererar i Islams namn. Ryssland, Iran och Kina har sedan länge genomskådat terrorgruppernas ursprung och syfte. Dessvärre har inte Europas ledare kommit ens halvvägs i förståelsen vad som sker och varför. Man reagerar på dessa stimuli som attackerna ger, på ett för oligarkerna önskvärt sätt.

  Det vi bevittnat i Frankrike flera ggr under 2015 kommer att få ytterligare uppföljare i flera länder, företrädesvis där man förespråkar eller kommer att förespråka en mjukare hållning till Moskva. Europa skall kastas in i ett tillstånd av skräck och rädsla för de främmande kulturer som vi så beredvilligt släppt in under en mycket lång tid.

  Europas folk skall hållas i ett permanent chocktillstånd så att man inte har tid eller ork att se och förstå vad som händer eller kommer att hända på världsarenan. NATO håller just nu på att bygga upp olika stridskrafter, främst jaktflyg i södra Turkiet, sannolikt för att störa och försinka Rysslands flygoperationer i Syrien. Man kan nog räkna med att det kommer att samordnas med Israeliskt stridsflyg söder om Syrien.

  Vidare provocerar nu USA:s Stillahavsflotta Kinas bygge av en flygbas i Sydkinesiska sjön samtidigt som USA med all kraft försöker piska upp stämningarna mot Kina i dess angränsande stater. Nu har Kina svarat på dessa provokationer med statsbesök till grannarna med avtal om att förbättra bl.a. handels och kulturförbindelser.

  Ryssland, Kina och Iran har gjort den gemensamma analysen att IS och andra s.k. Islamistiska terrorgrupper kommer, när Syrien fallit, fortsätta sin subversiva verksamhet i Ryssland, Iran och Kina. För att med terror försvaga de sittande regeringarna så pass att de till slut faller, för att bana vägen till en marionettregim som lägger sig platt för maktövertagande av de västliga oligarkerna.

  Vägen dit måste ske med vissa bondeoffer. EU:s nationalstater måste försvagas än mer och befolkningen måste bli upptagna av inrikesproblem av den digniteten att de inte förmår att ha invändningar mot USA/NATO/Israel/SA:s östliga expansion. När EU är på knä kan expansionen fortsätta med att underminera motståndet i Ryssland, Iran och Kina.

  Indien verkar inte heller ställa upp på västs krav på exempelvis minskade utsläpp. Thailands förhållande till USA verkar ha försämrats till förmån för Kina. Det verkar som om det sker en del förändringar på den globala spelplanen, så Västoligarkernas marsch mot världsherraväldet är ännu mycket osäker.

  Västoligarkerna använder olika medel för att få kontroll över suveräna stater.

  1. Bildandet av unioner, EU, AU m.fl. man enklare kan kontrollera.
  2. Klimathotet, syftar till att hålla ner utvecklingen i u-länderna.
  3. GMO. syftar till kontroll över jordbruket.
  3. Militära unioner som NATO i syfte att försvaga nationellt försvar.
  4. Ekonomiska institutioner i syfte att försvaga nationell frihet.
  5. Kontroll över pressen för att lura massorna i önskad riktning.

  Så sammanfattningsvis är fokuseringen på Islam som religion eller muslimer i allmänhet inte den väg vi ska gå för att eliminera hotet(en).

  EU måste först och främst stänga de yttre gränserna helt. Som nummer två förhindra den fria rörligheten inom unionen tills hoten är undanröjda. Gemensamma insatser för att hitta de som kan tänkas utgöra ett hot och utvisa dessa. Där behövs lagändringar på flera punkter i Sverige, och sannolikt i andra EU-länder också. Därefter måste strikta regler för gränspassage införas med pass och identitetskontroller för att förhindra att icke önskvärda personer kan passera.

  Invändningarna torde vara många, att man berövar asylsökande sin rätt att söka asyl på vilka lösa premisser som helst. Man bör sätta det i relation till EU-staternas behov av säkerhet. Vilket är viktigast?

  Varje nations regering har ett ansvar för sin egen befolkning. Den skall det aldrig tummas på, det måste komma absolut först. Annars är risken stor att våra nationer mer eller mindre omformas till något som ingen vill ha. Allraminst de som kommit hit med relevanta asylskäl som sökt en fristad undan terror och förtryck. Deras väl och ve kommer att försvinna först, innan vi själva blir så pass negativt påverkade att det blir ett allvarligt men för vårt lands och övriga EU-länders utveckling.

  De tidigare regeringarna Reinfeldt och den nuvarande regeringen är det största hotet mot vår frihet och säkerhet. De har allvarligt missbrukat förtroendet inför Sveriges och våra närmaste grannländers befolkning. Hela EU inklusive Sverige måste på allvar ändra sin låt-gå politik och vidta kraftfulla och effektiva åtgärder för att stävja den allvarliga situation vi befinner oss i. EU-staterna måste kasta av sig den tvångströja USA:s oligarker satt på oss. Vi måste befria oss från inflytande av främmande makter som NATO och andra ”internationella” institutioner lagt på oss. Det är dags för en befrielsekamp mot Washingtons imperialism.

 7. http://memoryholeblog.com/2015/11/15/attentats-de-paris-vous-nous-prenez-vraiment-pour-des-neuneus/

  ”Clearly for me, Hollande will try to pass on to very serious things in the coming weeks. Maybe he will declare war in Syria? No matter what he does, it will not be his decision, but under the orders of the New World Order that will follow. Holland is a puppet. He obeyed. It follows the plan. He does what he is ordered to do.

  What will happen?

  I do not want to prophesy, but just share my views on what will happen soon in the world.

  I forge my perspective based on the many sources of information that I am for years observing taking place “behind the scenes”.

  Things will get worse in the weeks and months to come because the Cabal is totally hopeless. In fact, the majority of them know they have already lost. Some have already visited. But there remains a hard core of Kabbalah who refuses to surrender and the only way for them to get away with it would be the third world war.

  There will be no third world war.

  Since the attacks of September 11, 2001 which were to trigger a third world war it is clear that the Cabal cannot. There are splits within the same ruling Cabal, fratricidal conflicts between them. We also see that the US military, the Pentagon, and the CIA are also divided, resistant factions within each group clash, the chain of command is often broken and generals refuse to obey orders.

  Meanwhile, the resistance is organized, Russia and China have chosen their sides, followed by other countries that make up the BRICS, and they are now ready to replace the Criminal banking system of the EDF.

  The information, real information, is too much circulated on the Internet and the critical mass of people needed to be awake is now reached.

  Disclosure is now everywhere, and all over the place, on all subjects. This is a tidal tide.”

 8. Stora anti-terror-övningar samma dag som faktiska blodbad:

  London tunnelbana
  Oslo/Utøja
  Paris fre 13

  http://www.globalresearch.ca/we-were-prepared-large-military-exercise-took-place-on-same-day-as-paris-terrorist-attacks-/5489164

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: