• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Parti för vilka?

sparti

Här kommer några fredagsbion om Socialdemokraterna – alla framställda innan den nu pågående folkvandrings-tsunamin drog igång.

Den första filmen är från juni 2015. Redan då var läget mycket pressat i många svenska kommuner:


Övriga hittills framställda filmer om (S):

Fredagsbio 1: Tar Löfven ANSVAR?

Fredagsbio 4: (S)NILLEN spekulerar

Fredagsbio 7: Frågor om LEDARSKAP

24

Fredagsbio 24: FRAMTIDS-partiet
https://www.youtube.com/watch?v=OwezlaFqlu0

25

Fredagsbio 25: LEDARE för Sverige?
https://www.youtube.com/watch?v=wHtjeCWDJVw

Löfven skriver HISTORIA
https://www.youtube.com/watch?v=aKheCXoUZZI

Fredagsbio 26: FEMINISTISK migrationspolitik
https://www.youtube.com/watch?v=GdqqaJZ208c


 

orban1


Mer

https://janmilld.wordpress.com/2014/09/16/valkommentar-3-guldlage-for-s/

5 svar

 1. Dagens S-parti är till för de besuttna i fackföreningarna (LO) och gamla gråsossar 70+ som envist håller kvar i tron att allt är som förr. Att partiet ändrat riktning helt och hållet har de flesta svenskar noterat. Man har läst om människor som i högan sky klagat över att ”vi känner inte igen vårt parti längre” många gånger de senaste 20 åren. S-ledningarna har inte lyssnat på gräsrötternas klagan. Nu flyr väljarna fältet opinionsstödet minskar radikalt, men Kapten Stefan ångar på utan att befinna sig i styrhytten.

  Det finns inget parti idag som på allvar tar folkets gnagande oro på allvar. SD i all ära men de har ännu inte visat vad de går för i skarpt läge. Oron och frustrationen tar sig allt hårdare uttryck i kommentarsfälten på olika bloggar. Stefan manar till ordning och anständighet samtidigt som han stänger ute SD från politiska överläggningar i Riksdagen. Folket reagerar med ilska Stefan menar att det är hat. Hat mot regeringen, hat mot journalister, och hat mot invandrare.

  Fel fel fel. Man brukar säga ”Sådan herre sådan hund”. Stefan Löven visar med sitt beteende hur man INTE ska göra. Vill man att folket ska agera anständigt då måste man som ledare agera anständigt. Gör man inte det får man ett oanständigt folk.

  Partiet har förlorat kompassen och sina visioner om ett bättre samhälle. Nu väntar skattehöjningar, slopade ränteavdrag, höjd pensionsålder med mera allt för att fylla på kassan med nya friska miljarder att ösa in i det svarta hålet humanitära stormakten. Nya dyra lån ska tas upp medan IMF och övriga bankmaffian gnuggar händerna av förtjusning över ytterligare en guldkalv att skära ur för de närmsta 250 åren.

  Dagens S parti är till för den globala finanseliten och ingen annan.

  • Bra skrivet!!!!

  • Jag kommer från enkla arbetarfamiljer. Både mina föräldrar och morföräldrar var traditionsröstande sossar i hela sina liv. Dom gick i första maj-tåg varje år, tills dom blev för gamla eller för sjuka. Min mormor dog i början av 80-talet. Min morfar och mamma dog under andra halvan av 80-talet, först den ena sedan den andra. Min pappa ett par år senare. Har många gånger sedan dess tänkt på hur dom skulle ha tänkt idag om dom hade levat. Vad dom hade ansett om ”sitt” så kallade ”arbetarparti” idag. Hade dom levat så skulle jag gjort allt i min makt för att få dom att överge detta skitparti. Visat dom ett och annat på internet. Hade t o m kunnat ta av mina besparingar för att köpa en laptop till dem för att få dom att vakna. Jag minns inte vad dom ansåg om Palme men dom gillade Erlander i alla fall. Vilket jag kan förstå, trots koncentrationslägren under kriget men det var nog inte så många vanliga svenssons som kände till det i vilket fall som helst. Sedan kom ju hans medverkan i Hylands Hörna och förre statsministern blev hur folkkär som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: