• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Invandrings-RAPPORT

irapport

Finns det längre svenskar i Sverige?

Om vi tittar på nyhetsprogram i SVT så handlar det numera nästan bara om invandrare och ”flyktingar”, som journalisterna rutinmässigt kallar alla migranter.

Hur fick vi dessa redaktörer och journalister?!

Om detta handlade ju fredagsbio 36, ”En riktig JOURNALIST”.

Här kommer en rykande färsk kortfilm om nyhetsrapporteringen i Sveriges Television:

Vad gäller just SVT hör det till bilden Hanna Stjärne nyligen blev chef där.

stjarne

Hanna Stjärne gjorde sig dessförinnan bemärkt genom att ge utmärkelsen ”Guldspaden” till  ”Researchgruppen” – dvs AFA-iter som medverkat i Expressens förföljelse av personer, som var i förhållande till journalister oliktänkande.

spade

 

17 svar

 1. Jan, din film var verkligen ett tidsdokument!
  Det var som när man sitter framför TV´n och zappar och zappar, och det är bara elände och flyktingar, flyktingar och flyktingar.
  Man får nästan ett epileptiskt anfall av allt som flimrar förbi tills man lyckats zappa in något idol- eller matlagningsprogram så att man kan gå ner i varv igen.
  Finns det något piller man kan ta, eller måste vi rösta bort våra politiker?

 2. Fienden har nu skruvat upp tempot till helt hysteriska nivåer. Europa ska bara överflödas med afrikaner och araber. USA med mestiser och afrikaner. Propagandan är likadan som förr men man har utökat den dubblat, tredubblat jag kanske fyrdubblat tiden och antalet inslag. Går idag inte längre att ens ha TV:n på som bakgrundsbrus utan att bli förbannad. Tycker så oerhört synd om våra ungdomar som tvingas insupa detta självhat och judiska propaganda. Vi tillåter det eftersom vi alla mer eller mindre är hjärntvättade sedan barnsben att inte titta åt judarnas håll när något händer. De är istället i vår föreställningsvärld alltid offer, ständigt utsatta för risken att förintas(tm) och dessutom har de ju ingen makt i samhället. Har någon någonsin sett en film där en jude varit förövaren? Har vi sett en film där vita varit goda och offer? Judarna gör i alla fall inga sådana filmer och de kontrollerar alla led i film, media, förlag, o.s.v.

  Men Wolodarski då, han ska bedriva Agendajournalistik. Vilken Agenda då kan man fråga? De judiska ägarna på Bonniers Agenda? Eller är det judiska Hollywoods Agenda? Eller är det judisk medias Jew York Times Agenda? Eller är det kanske judiskt kontrollerade Bilderberggruppen? Eller är det Israels Agenda? Eller kanske judiskt kontrollerade USA’s Agenda? Eller de judiskt kontrollerade Ivy-League Universitetens Agenda? Men, visst,…..vi får inte titta åt det hållet. Det är helt enkelt bara Wolodarskis egen svenska Agenda. En Agenda som är bra för Sverige där vi betalar för att berikas och få våra döttrar våldtagna eller i bästa fall komma undan med att bli kallad hora samtidigt som vi piskar oss själva med självhat. Skönt och rättvist, sådan stor skuld som vi vita har. Detta samtidigt som Israel är för litet för att kunna ta emot flyktingar.

  Bara rättvist och bra. Juden Wolodarskis Agenda är iaf tydlig – han själv och ägarfamiljen Bonnier som överstepräster, media som bödlar samt svennarna som lydiga, väldresserade djur till slakt.

  Får jag istället ödmjukt förselå följande Agenda för svenskarna:

  Svenskarna först. Sverige åt svenskarna. Punkt.

  Beskrivs bra i senaste podcasten på Radio ThreeFourteen på Red Ice Network.

  http://www.redicecreations.com/radio3fourteen/2015/R314-150911.php

 3. Glad att jag har kastat ut dumburken.

 4. Slutade titta på SVT för fem-sex år sedan. Licensen sades upp i samband med att TV:n åkte ut för 4 år sedan. Lyssnar ej heller på SR sen ett halvår tillbaka då måttet är fyllt med en massa flyktingtjafs med retarderade journalister som skrattar åt sina egna simpla skämt.

  Att svenskar och svensk kultur numera undanhålls sorterar väl i Bonnierhusets och Peter Wolodarskis agenda. Vi visas inte alltså finns vi inte. SVT/SR springer i Bonniers ledband då Bonnier-klanen har runt 80% av den mediala marknaden och alltså leder opinionen då följer övriga med även den så kallade oberoende public service.

  Oberoende och public service kan strykas ur deras(SVT/SR/UR) självbild då det inte längre är sant. Det var DN som gick i bräschen för att rikta uppmärksamheten åt annat håll när IKEA-morden inträffat. Det var Expressen som publicerade bilden på den döda treåringen i vattenbrynet, en bild som Reuters har upphovsrätten till. Alla dessa organ är judeägt, DN, Expressen och Reuters. TV4 och Metro sorterar också under Bonniers vingar.

  För att den judiska agendan ska hållas på rätt spår har ”någon” sett till att öppna flyktingkranarna just nu. Det sker nu i spåren av det ökande motståndet hos Europas folk, deras röster ska nu dränkas i våg efter våg av invällare kombinerat med snyfthistorier där man numera hämningslöst publicerar bilder av döda människor för att få gehör för sin agenda. Detta svineri att utnyttja andra människors olycka för sina egna syften är starkt motbjudande. Tänk er stormen om alternativmedia visat högupplösta bilder på offren av IKEA-mördaren eller några andra svenskar som fallit offer för flyktingvåldet.

  Tyskland har nu temporärt lämnat Schengensamarbetet till förmån för egna gränskontroller. Koncentrationslägret Buchenwald har återinvigts som läger och fler lär väl följa. Dachau ligger nära München med järnvägsförbindelse och borde ligga bra till för återanvändning. Kanske kan Angela Merkel fråga den polska presidenten Andrzej Duda eller premiärministern Ewa Kopacz om hon inte kan få låna Auschwitz-Birkenau, ja temporärt alltså för att härbärgera alla lycksökare. Järnvägen in till lägret och barackerna behöver rustas och bygga nya. Nu kan man passa på och bygga ut Auschwitz på hela den yta som står till förfogande som man inte hann göra under den förra perioden lägret var i drift.

  • Det går inte nog att understryka judisk dominans inom dessa nyhetsbyråer och media i allmänhet. Det är västvärldens olycka.

   Alla nyheter idag domineras av ett antal nyhetsbyråer som sedan skickar ut sina nyheter till abonnenterna. Det finns 4 stora, alla är grundade av judar och i styrelserna dominerar judarna.

   Reuters – Paul Reuter
   AFP – Charles-Louis Havas
   Bloomberg – Michael Bloomberg
   AP – grundades av 5 tidningar Moses Yale Beach, Conrad Black, m.fl. sedan anslöt sig New York Times, Ochs-Sulzberger

   https://thezog.wordpress.com/who-controls-the-news-part-1/
   https://thezog.wordpress.com/who-controls-the-news-part-2/

   I Sverige har vi så tidningarnas telegrambyrå som ägs av Bonnier, Hjörne, Schibsted och Segulah. Godnatt. Är det någon som tror att vi får annat än judiskt vinklade nyheter?

   Denna kollektiva kraft har använts för att starta krig och används idag för förstörelsen av det Europeiska folket och kulturen.

   • Ja visst, det är bara att se Peter Wolodarskis krigshets mot Ryssland. Att en svensk tidning på allvar för en krigsattackerande retorik mot ett grannland är synnerligen uppseendeväckande och borde ha skapat en intensiv debatt. PW borde ha fått rejält mothugg, men därav blev intet.

    Det är inte så lätt att få gehör för kritik mot just judedominansen i svensk press på exempelvis Avpixlat, där blir sådana inlägg regelmässigt bortmodererade så även inom alternativmedia är diskussionstaket inte så högt när man vill granska vissa företeelser i samhället.

  • Der Ewige är insyltade upp över öronen i 9/11. Rebekah Roth har dragit ner byxorna på dem och hymlar inte med att Mossad gjort det eller att flera spår leder till Israel.

 5. Efter 30-40 års diskussioner om invandringen kan man inte göra åtskillnad mellan ekonomiska migranter, flyktingar och andra som vill komma hit av oklara skäl. Alla är flyktingar enligt etablissemanget. Fördumningen i den offentliga ”debatten” är monumental!

  • Hur kunde vi släppa in dessa mördare i VÅRT LAND?? iKEA mördaren var från ERITREA och visade sin tacksamhet över att få komma till ett fredligt land genom att bestialiskt mörda en svensk mamma och hennes son.
   Vet någon varför han släpptes in i Sverige – kanske hade han mördat i sitt eget land och då blev insläppt i Sverige för att han kanske skulle få ett mycket hårt straff i sitt hemland!!
   Detta svenska daltande med invandrare på bekostnad av svenska liv gör mig galen av ilska.

   • Eritrianen hade gett sig fan på att han skulle hit till Sverige. Han hade redan fått uppehållstillstånd i Italien men det dög inte åt denne lycksökare. Han ville hit där han slipper arbeta i Italien har de arbetsplikt när det finns arbete och det gör det på åkrarna. Migrationsverket har två ggr avslagit hans begäran att komma hit med motiveringen att han redan har en fristad i Italien, basta.

    Då blev han så besviken och dödade två för honom okända personer på måfå för att ändå få njuta av Sverige, låt vara bakom lås och bom men det är arbetsfritt i alla fall. Han skulle givetvis dömas av italiensk domstol för morden här och efter avtjänat italienskt straff så ska livstids utvisning ur EU verkställas.

 6. Slutade konsumera radio och TV för över 10 år sedan, jag insåg redan då att det var ytterst skadligt. Kunde inte formulera vad och ur riktigt på den tiden men idag vat jag mer om vad propaganda är. BBC gjorde en serie om detta ämne som heter Century of Self, James Corbett brukar rekommendera den.

  En book som var bra var denna, vet inte om den trycks längre dock:
  http://www.rushkoff.com/coercion

  Hur som helst, propaganda är mycket svårt att försvara sig mot. Fidel och Che har en poäng när dom förbjuder reklam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: