• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Viktigt finna vägar ut!

vagarin

invkurva

Vilka slutsatser ska dras av flyktingströmmarna till Europa och förolyckandet av människor på väg till vår kontinent?

Den österrikiske förbundskanslern Werner Faymann har – som framgår av veckans fredagsbio – förordat att envar som önskar asyl ska få det. Det övergripande målet ska vara att inga fler förolyckas och asyl åt alla ser han uppenbarligen som en väg att uppnå detta.

En ”bieffekt” av denna långtgående generositet blir naturligtvis en än mer omfattande utomeuropeisk invandring än hittills. Med alla de konsekvenser som detta i förlängningen kan förmodas medföra, i form av inte minst skadade människor.

asylalla
I samma riktning resonerar det svenska mp-språkröret och utbildningsministern Gustav Fridolin. Han talade i SVT-nyheterna om att ”ta ansvar” och att ”fler vägar” måste öppnas för utlänningar som vill komma in i Europa.

Bakom den linjen synes ligga en föreställningen om att flyktingkrisen är någonting tillfälligt och övergående.

Men så är det knappast. Med stor sannolikhet är detta bara början, på något mycket mer omfattande. Drivkrafterna bakom de pågående folkvandringarna lär komma att bestå:

•  standardklyftor i kombination med generösa bidrag åt utlänningar, vilket ger pull-effekter

•  krig, sönderslagna samhällen och fattigdom, vilket ger push-effekter.

fartygetsv
Anmärkningsvärt är också ett uttalande från Mattias Karlsson från SD, om att det skulle vara viktigt att ”man skapar ordnade lagliga vägar in” i EU och Sverige.

Varför skulle det vara ”viktigt”?!

Karlssons uttalande här sänder helt fel signaler.

Nu akut nödvändigt är att få helt stopp på ytterligare probleminvandring och att åstadkomma en omfattande återvandring!

Varje världsdel må ta hand om sina egna flyktingströmmar!

Här kommer filmen:


 

I slutet av filmen har jag tillfogat ett aktuellt uttalande av Angela Merkel, förbundskansler i Tyskland, och ställer frågan om detta utgör ett exempel på kvinnligt tänkande i politiken.

För mig framstår det som att hon här låter sig styras av känslor, blundar för målkonflikter och vägrar se till de långsiktiga konsekvenserna av vad hon förespråkar.

Alla kvinnor resonerar inte så, samtidigt finns det många män som gör det. Inte desto mindre är denna typ av tänkande vanligare bland kvinnor än bland män.

poseidon
Karl-Olov Arnstberg kommer in på denna problematik i sin text ”Feminist. Javisst?”:

”I Europa växer antalet migranter som försöker ta sig till Europa över Medelhavet så snabbt att politiker och samhällsforskare börjar se det hela som en folkvandring. Europeiska fartyg plockar upp nödställda flyktingar, så att de inte ska dö. I skrivande stund får jag veta att det svenska fartyget Poseidon räddat livet på sammanlagt 5.000 flyktingar. De förs därefter inte tillbaka till Afrikas kust utan till europeiska flyktingläger.

Man kan säga att därmed räddar Europa liv, men lika gärna kan man säga att europeiska politiker dödar människor, som anser det värt risken att ge sig ut på Medelhavet. Förra året kom cirka 170.000 migranter till Italien över Medelhavet. 3.419 människor beräknas ha drunknat på vägen.”

”Med ett kvinnligt perspektiv måste liv räddas, till varje pris. Till och med om det på sikt leder till att Europa byter befolkning. Med ett manligt perspektiv måste migranterna stoppas. På så sätt räddas liv.”


”Det är kvinnligt att vägra diskutera volymerna. Alla som behöver hjälp måste få det!

En manlig insikt säger att asylhanteringen kommer att skapa allt större konflikter. … Motsättningarna kommer att öka och fortsätter makthavande svenska politiker att okontrollerat släppa in människor som söker sig till Sverige, finns det risk för att vi landar i ett inbördeskrig.”


PS

Mikael Styrmans blogg:

Oljan, och framförallt USA:s, men även vårt, beroende av den är orsaken till att man trasat sönder statsbildningarna i Libyen, Irak och Syrien. Att det skulle leda till okontrollerade flyktingströmmar som skulle komma att utsätta Europa för stora påfrestningar var knappast någon överraskning.

USA skulle inte kunna hålla på med detta om våra politiker hade satt ned foten och hotat att isolera USA. Men det har det inte gjort och därför pågår det. Det är med andra ord Europas politikers fel att arabvärlden trasas sönder och Europa översvämmas av flyktingar.

Våra europeiska politiker möter den potential som utgörs av 22 miljoner syrier som mördas, våldtas, plundras och förföljs och därför snart kan sätta sig i rörelse i stort antal, med närmast imbecillt tjafsande om hur man rättvisast ska fördela 100.000 flyktingar mellan de olika EU-länderna. Men det är inte ens förnamnet på problemet.

Europa kan inte klara det syriska problemet, än mindre det arabiska problemet, för att inte nämna de afrikanska och asiatiska problemen, med mindre än att Europa tar sig i kragen, sätter ned foten, och sätter stopp för det amerikanska härjandet.”


saudiaid


Mer

http://www.friatider.se/akesson-till-loof-jag-behover-inte-ta-ansvar-for-din-misslyckade-politik

https://blogg.motgift.nu/2015/09/03/det-ar-den-radande-politiken-som-dodar/

http://patrikengellau.com/2015/09/01/de-tva-bilderna/

http://qet.se/2015/09/03/medias-storsatsning-pa-flyktingmisaren/

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/09/flyktinginvasionen-i-europa-slutet-for_4.html

http://mikaelstyrman.blogspot.se/2015/09/civilisationens-undergang-mots-med.html

http://sockerbitar.se/massmedias-cyniska-pr-kupp/

http://newsvoice.se/2015/05/18/jens-jerndal-tar-bladet-fran-munnen-usa-ar-roten-till-flyktingstrommarna/

16 svar

 1. Jag är inte förvånad över att Matthias Karlsson säger detta, SD är numera ett borgerligt parti och borgarna har alltid framfört sitt alternativ ”arbetskraftsinvandring” medans de rödgröna kört med sitt alternativ ”asylinvandring”. Kan ni tänka er vilket gnäll det kommer att bli från dumskallarnas avbytarbänk när SD gör upp med borgarna om att bilda regering 2018 och massinvandringen fortsätter fast i annan form.

  • Helt rätt. SD är andra sidan av samma mynt. Allt handlar om att föra vidare kriget mot Islam/tredje världen och väst. Bland annat genom att tömma länderna där nere på de mest arbetsföra individerna och placera dem i välfärdsländer där det inte går att skapa jobb åt dem alla.

 2. Tack för en bra video som vanligt. Jag delar helt din uppfattning att vi

  -inte har ekonomisk möjlighet att ta emot så många som vi gör
  -att vi, även om vi hade det, inte skulle gynnas av den demografiska profilen på de som idag kommer hit
  -att vi inte har någon som helst moralisk skyldighet att ta emot en enda flykting till Sverige eller Europa
  -att varje region, världsdel och kontinent måste ta ett eget ansvar för sina flyktingar
  -att återvandring av de som inte sköter sig, har ljugit om sin ålder, bakgrund, inte har anpassat sig, lever på bidrag under lång tid, o.s.v. bör uppmuntras att lämna landet, inte minst genom lägre bidrag till de som inte haft inkomst under minst 10 år.

  Jag vill då tillägga

  att Jan Tullberg beräknat invandringens kostnader till ca: 200 miljarder, att afrikaner och araber i genomsnitt har en bevisat sämre förmåga att klara sig i ett utvecklat kunskaps- och tjänstesamhälle
  att vår lojalitet helt och hållet bör vara mot våra egna barn och barnbarn och deras framtida generationer
  att det ger helt fel signaler att kunna skapa en konflikt som USA har gjort i Irak för att sedan låta andra länder ta hand om flyktingarna, USA bör ta hand om samtliga flyktingar från Mellanöstern då det är deras politik som skapat flyktingströmmarna
  att närhetsprincipen lägger ansvaret nära där det hör hemma
  att varje folk precis som svenskarna gjort har fått genomgå stora våndor och även krig för att till slut skapa fungerande samhällen – därför bör de som flyr stanna kvar och hjälpa sina länder eller påverka lokalt
  att om man verkligen är på flykt så gör man det inte över halva jordklotet utan i sitt närområde
  att etniska svenskar oavsett inkomst bör uppmuntras att skaffa fler barn (idag straffas man för hög inkomst)
  att EU inte alls som Merkel säger grundades för att tillåta massinvandring från tredje världen
  att alla folk har en rätt att bevara sin egen ras och folkgrupp och bestämma över sitt eget land om man nu har något.

  Den som inte bryr sig om sitt eget, kommer att förlora det. Det är den enkla sanningen. Vi i väst är på god väg att tappa hela vår civilisation om vi inte vågar erkänna för oss själva och tänka att det är rätt att tänka på oss själva fört. Det är inte bara rätt, det är vår skyldighet mot framtida generationer att göra det och vi måste göra det nu medan vi ännu har något land kvar att bevara.

  • Eller är det som Merkel säger korrekt och vi har fel? Vi har fel för vi trodde på vad grundarna sa, alltså ett fredsprojekt i första hand så inte Tyskland med stöd av Österrike och Frankrike med stöd av England ska kriga mot varandra. Den i DDR uppvuxna Merkel kanske avslöjar något här som måste få oss att revidera historien om EU:s uppkomst.

   • Ja, du har kanske rätt. Hon har sagt något här som skickar en signal om varför EU grundades. Kanske har vi inte förstått att det handlade om massinvandring redan från början? Vi har ”sålts” en lögn om att det handlade om fred. Det är inte alls det Merkel säger. Intressant.

  • Bra inlägg, Kalle!

 3. Expressens förstasida idag 2015-09-03 Visar en bild på ett treårigt barn som ligger i strandkanten avliden och drunknad. En sådan bild kan ju få vem som helst att mjukna om man inte är psykiskt störd. Men visar bilden sanningen om ja, är det för bedrövligt, om nej än mer bedrövligt.

  Flyktingströmmen till EU har vad jag förstått varit relativt konstant det senaste året, men med viss ökning under våren och en väsentlig ökning under sommaren. Ungern har som bekant beslutat sig för att säkra sin gräns mot Serbien med stängsel och taggtråd för att hindra människor från att ta sig in i landet olagligen.

  Makedonien blev helt översvämmad av flyktingar och försökte freda sig så gott det gick men blev åthutad av FN för att släppa taget. Runt om i Europa växer oviljan mot att ta in fler utlänningar då det för med sig problem av olika slag. Otrygghet, våld, arbetslöshet och brist på bostäder. Det verkar som om smärtgränsen börjar nås ute bland européerna och här hemma.

  De politiska partier som hörsammar allmänhetens oro och otrygghetskänsla växer stadigt inom EU och börjar så småningom bli en maktfaktor att räkna med. Det märks inte minst här hemma där (SD) blivit Sveriges största parti i en opinionsmätning under Augusti och ökar stort i flera undersökningar.

  Det Mattias Karlsson säger här är nog något han måste säga då PK-ligan har trängt in honom i ett hörn, han backar då för att inte verka helt okänslig. Sedan kan det också vara så, att nu när det gäller får (SD) bekänna färg. De kanske inte är så Sverigevänliga som vi tror, det kanske är så som många av oss befarat att de är en kontrollerad opposition.

  I den mentala härdsmälta som drabbar ledande tidningar löper man amok. I sin iver att svärta ner, förringa, osynliggöra, förolämpa den Sverigevänliga rörelsen(vilket man hittills misslyckats med)väljer man att hänga ut en av de bästa opinionsbildarna alternativmedia har nämligen Julia Caesar på snapphanen.dk. Syftet är självklart att få tyst på den rösten som uppenbarligen är för bra, så bra att gammelmedia inte klarar konkurrensen utan att slå under bältet.

  I anslutning till det ges reportage om tyskar som ger husrum åt flyktingar samtidigt som vi vet att motståndet mot den förda flyktingpolitiken ökar snabbt. I dag så visar Expressen otäcka bilder från Sydeuropas stränder med drunknade barn. Dramaturgin och effekterna av dessa avslöjanden med bilder och allt känns mer som ett regisserat förlopp för att man önskar ett visst resultat. Nämligen minskad stöd för (SD) och ökat stöd för invandring(tänk på barnen).

  När man har med det Bonnierägda Expressen att göra skulle det inte förvåna mig det minsta om bilden är fejk om snyftreportaget är en ren saga. Allt för att vrida opinionen i en annan riktning än det (SD) har förespråkat. Det här är ett sätt att ta ledartröjan i flyktingfrågan. Denna bild är också ett måste för att skyla över IKÉA-morden, gruppvåldtäkterna, skottlossningarna, misshandelsfallen, bidragsbluffarna, tiggarna + alla övriga negativa konsekvenser av invandringen.

  Är det möjligen så att det snabbt ökande motståndet i Europa kräver att de som orkestrerar flyktingströmmarna öppnar kranarna på fullt innan ländernas migrations och välfärdssystem totalhavererar. Det är viktigt att pressa in så många som möjligt och att några avlider, helst barn, på vägen är nyttigt för viljan att ta emot fler.

  Jag tecknar kanske en rätt cynisk bild, men glöm inte vilka vi har att göra med, de utvalda känner inga gränser för att klara en uppgift. Devisen är: går det inte med våld, använd mera våld.

  Är vi utsatta för ytterligare en komplott eller false-flag op? Eller är det den rena sanningen vi fått oss till livs?

 4. Vad är det som pågår nu med alla dessa människor på flykt. Det är uppenbarligen inte,som politikerna vill få oss att tro – att de alla flyr undan krig och förföljese. Säkert flyr en del från detta också, men det verkar vara folk som har det gott ställt ekonomiskt, som också flyr och de ska absolut till Europa. All fokusering ligger på denna flyktinginvasion. som nu upptar allt intresse.
  Jag frågar mig vad det är som media och politiker inte vill att vi ska veta. Vad är det som sker i det fördolda, som vi inte ska bli medvetna om innan det är försent för oss att reagera på? Jag kommer inte ifrån känslan av att vi medvetet manipuleras genom en dold agenda och att det ingår i denna agenda att vi ska ha uppmärksamhet riktad på flyktingtragedier och bort från det som vi inte ska veta.
  Det händer mycket nu i vår omvärld.

  • Det är inte särskilt svårt. Tittar vi på USA hade man fram till slutet av 1800-talet en helt Europeisk befolkning. 30% hade tyskt påbrå. 1880-1910 kom flera miljoner judar från Polen och Ryssland vilket helt ändrade balansen i USA. Jag vill påstå är här någonstans började roten till det onda vi ser idag.

   Jag hänvisar till länkarna nedan men det handlar om systematiskt arbete att överta penningsystemet, infiltrera utbildningen och att använda USA att gå ut i två världskrig, båda för att gå Sionisternas ärenden. Många känner inte till det med de verkligt kriminella nätverken i New York var inte italienska utan judiska vilket finns väl dokumenterat i boken, Red Mafyia, skriven av juden Robert Freidman.

   Det pågick en dödlig kamp på denna tid mellan de som ansåg att det var statens uppgift att trycka pengar och de som önskade lägga det i privata händer. Här kan vi läsa:

   ”A new System of National Banks was established in 1862 eliminating the Jew-controlled Central Bank up through 1901. It was on September 6 1901 that President William McKinley was assassinated through the intrigues of the Rothschilds and their hit-men.

   With McKinley out of the way, the path to the Federal Reserve Act of 1913 was easily paved through the pawns of Jewish agents of the House of Rothschild. Two such Rothschild agents were the powerful Jewish bankers Jacob Schiff and Max Warburg.”

   ”1901 American President William McKinley is assassinated by Jewish radical Leon Czolgosz. Secret Jew Theodore Roosevelt succeeds McKinley. The Jews accomplish a double whammy against the Americans and change American history.”

   http://www.realjewnews.com/?p=169

   Jacob Schiff är agent till Rothschild i USA och han var instrumental i den s.k. Ryska revolutionen som till 75% är en judisk historia.

   På detta följde sedan första världskriget för att krossa en spirande tysk industrination att växa till sig som en konkurrent till Brittiska Imperiet och det av judarna där helt kontrollerade bankväsendet. USA’s deltagande var villkorat med att Brittena gav judarna ett hem i Palestina, vilket manifesterades i ett brev till Lord Rothschild. Det finns med andra ord goda grunder att påstå att Israel grundades av Rothschild.

   Jag går inte in på andra världskriget för det väcker för mycket känslor men vill bara säga att det helt och hållet var en reaktion på första världskriget och de övergrepp som segrarmakterna där gjorde sig skyldiga till mot Tyskland. Det är vidrigt att läsa om det och i efterhand inse att villkoren där och det sätt man sedan agerade efter segern lade grunden för ett folkligt uppror. Vill bara nämna att 140 judar satt med vid Pariskonferensen för att bevaka judiska intressen. Alla statschefer hade en judisk rådgivare vid sin sida. Tyskarna behandlades efter första världskriget som ”svin” och judar intog varje ledande befattning. Allt finns dokumenterat. Bara att gå till källorna.

   http://www.amazon.com/Myth-German-Villainy-Benton-Bradberry/dp/1477231838/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1441314418&sr=8-1-spell&keywords=the+myth+of+greman+villany

   Kriget vanns så av USA, Storbritannien, Frankrike och Sovjet alla länder som kontrollerades redan då av Agendajudarna. Det är därför inte förvånande att USA 1965 införde en total helomvändning i sin politik och nu istället försvårade för Europeisk invandring och underlättade för invandring från andra kontinenter.

   ”1965 The US Immigration Act of 1965 is approved by Congress. This immigration act was developed by the Jewish politicians Senator Javitz, Representative Lautenberg, and Representative Cellar. It was designed to replace White Americans with foreigners and thereby destroy traditional White America.”

   http://www.mosaisk.com/artikler/The-Jewish-Timeline.php
   (intressant länk för övrigt)

   Det som händer i USA händer också här och 1975 införde också Sverige en helt ny lag med införande av mångkultur. Sedan vet vi hur det gått i USA, Kanada, alla Europeiska länder och Australien. Fullständig invasion av utomeuropeiska folkslag.

   Idag finns det inte en enda judisk organisation i USA som inte driver på stenhårt för massmigration till USA och i Sverige har vi vår egen Barbara Spectre som inte går att titta på för många gånger. Samtidigt värnar man med taggtråd och kärnvapen rätten att behålla Israel judiskt. Snacka om hyckleri!

   Heder åt henne att hon talar så öppet om sin agenda men vad jag förstår var den avsedd för en Israelisk publik. Spelar ingen roll, hon fortsätter bara agendan från början av 1900-talet då president McKinley
   mördades av den radikala juden Leon Czolgosz. Samma tradition som familjen Bonnier representerar när deras företag hänger ut oliktänkande. De spelar så att säga i samma lag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: