• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Osäkerhetspolitik

abc
Denna helg kunde jag tala inför likasinnade kring ett ämne som jag finner väsentligt. Betecknande är att i Sverige år 2015 kan ett sådant möte inte utannonseras offentligt. Det prövade ju Blågula frågor 2002 i Stockholm och det mötet saboterades av en cirkusvänster i samverkan med polismakten.

Liknande erfarenheter har också andra invandringskritiker fått göra, ganska nyligen. Ett planerat möte med Karl-Olov Arnstberg i Göteborg sommaren 2014 måste ställas in, då lokaluthyraren fick uppleva en hotbild och inte vågade hyra ut för ändamålet.

Mötesfriheten är alltså satt på undantag i Sverige. Ska vi kunna träffas och prata politik, vi som tycker annorlunda än makthavarna i någon viktig fråga, då måste vi samlas i hemlighet. Meningsmotståndare måste förhindras att i förväg på kännedom om mötet.

Temat för mitt anförande var ”OSÄKERHETSPOLITIK – en nutidshistoria i översikt” och det var uppdelat i tre block med sammanlagt 25 avsnitt:

1. Segraren skriver historien
2. Varför atombomber 1945?
3. Varför inga fler Hiroshima?
4. Risk för ny kärnvapenangrepp?
5. Varför skapades NATO?
6. Ryska kärnvapen
7. Kubakrisen 1962
8. Israels expansion
9. Vietnamkriget 1965-72

10. Sovjetunionens kollaps 1991
11. NATO:s expansion
12. Två krig på Balkan
13. WTC-dådet 2001
14  Kampen mot ”terrorismen”
15. Två krig i Irak
16. Libyen och Syrien 2011
17. Judisk makt i USA
18. Kärnvapenavtal och terrorbalans

19. Vad hände i Kiev 2014?
20. Ukraina och demokratin
21. Vem äger Krimhalvön?
22. Varför krig i östra Ukraina?
23. Sverige och NATO
24. Sverige och Ryssland
25. Massmedia och säkerhet.

19

Hela anförandet filmades och ambitionen är nu att göra åtminstone delar tillgängligt på Youtube eller motsvarande.

Förmodligen landar det i två filmer – en sammanfattande och en med fokus på de avsnitt jag finner mest angelägna, dvs de om Ukraina, Ryssland och svenska massmedia. Båda lär bli på cirka en halvtimme.

22

22pcr

 

8 svar

 1. Demokratins spelregler har varit satt på undantag under lång tid i detta land. De som skriker och hotar med mest våld vinner. Enskilda polismän som de facto vill göra sitt jobb i enlighet med våra lagar hindras av en pk-influerad ledning.

  Demokrati och yttrandefrihet finns endast för de som har de ”rätta” åsikterna. Vi ser resultatet av detta varje dag bl.a. i form av DÖ, statsministerns beröringsskräck med det besinningslösa våld som invandrare tillfogar svenskar. Vi ser det i form av att (SD) märkta politiker nekas bli serverade på restauranger med hänvisning till att de är just Sverigedemokrater. Ett sådant tilltag borde rendera i indraget tillstånd att bedriva restaurangverksamhet.

  Dylik apartheidpolicy tidigare har medfört att rörelsen välförtjänt gått omkull p.g.a. uteblivna kunder. Det finns mängder med exempel på personer som förlorat sitt levebröd och sin fackliga anslutning på grund av bristande tolerans för andra politiska partier utom de som är ”godkända”. Rätten att ge licens för åsikter och politiska viljor ligger på de självutnämnda ”goda” organisationerna det vill säga alla partier utom (SD) flankerade av EXPO med Robert Aschberg i spetsen, en judisk kommunist med en ärvd förmögenhet som dryper av blod Ryskt blod.

  Nu skall dessa våldsverkare hindra oss svenskar att forma vår egen framtid för oss, och det samhälle som vi vill att vi och våra barn ska bo i. Detta land har redan blivit förstört till stora delar där tilliten till varandra är hårt kringskuren. Stora delar av Malmö, Göteborg och Stockholm har blivit veritabla krigsskådeplatser med skjutningar, (bil)bomber granatattacker, knivskärningar, rån och mord.

  Det som nu upprör folk som mest är knivmorden på IKÉA i Västerås där en asylsökande från Eritrea gick bärsärk och dödade en svensk kvinna och dennes vuxna son till synes helt oprovocerat och dessutom tillfogade gärningsmannen sig själv allvarliga skador. Statsministern var för det första tyst i hela sex dagar, så tyst att missing people efterlyste honom med ljus och lykta. Under dessa sex dagar förövades ytterligare ett mord där en kongolesisk man dödade sin f.d. flickvän i Vårgårda och flydde utomlands. Samma vecka avfyrades sprängladdningar i Helsingborg där även ett folkdanslag från de östra delarna av Europa som var på besök i Sverige jagades på flykten av en invadrarpöbel klockan 22:00 på ondagskvällen. De flydde hals över huvud och tog första bästa båt eller flygförbindelse hem. Slaskmedia var tysta som muren.

  Statsministern var fullt upptagen med att på fredagen denna mordvecka inviga ett center mot främlingsfientlighet på Göteborgs universitet som skall forska (komma med pekpinnar) kring främlingsfientlighet. Låter som institut som klippt och skuret för pansargeneralen Arnstad.

  När vår pajas till statsminister äntligen tog till orda på söndagen, sex dagar efter IKÈA morden kom det bara en massa ord ur hans mun utan vare sig mål eller mening. Inget avståndstagande till våldet från vår ”landsfader” inga kondoleanser till de efterlevande absolut nada, njente ingenting av värde eller ens försök till att mildra den ilska och avsky folket känner. Landet kokar av vrede och ingen vaktar spisen.

  (SD) nådde nya toppnoteringar i Augustimätningarna och de bortförklaras med att mätmetoderna är felaktiga, trots att all media tidigare refererat till dessa mätningar när exempelvis (V) och (MP) ökade några tiondelar av en procent. Eller att mätningarna gjordes i samband med IKÈA morden och därför visar ”fel”.

  Statminister Löfvén påminner alltmer om den engelska komediserien Javisst herr (prime)minister. ett litet smakprov.

  För övrigt anser jag att regeringen måste avgå.

  Tack Jan för dina insiktsfulla artiklar och filmer. Du tar även upp sådant som andra Sverigesidor backar för vilket är oerhört viktigt för att förstå sambanden.

 2. Ser fram mot att se föredragen på YouTube! Inte minst därför att jag anar att du har en röd tråd genom dessa som är högst angelägen att få spridning för.

 3. Som alternativmediaknarkare så hoppas jag inte behöva vänta allt för länge med att få se detta! 😉

  Dagens fix var denna mycket sevärda YT film som är en samling av flera kortare filmer, varav höjdpunkten nog är Philip Agee:s framförande i mitten om bla gulfkrig 1:

  Imorrn ska jag se på detta med denna intressanta person (Agee):

  Dom som missat Peter Harolds blogginlägg idag gör klokt i att läsa det:

  https://peterharold.wordpress.com/2015/08/23/varfor-kan-inte-invandringsdebatten-ta-det-fulla-steget-for-att-angripa-helheten/

 4. Jan, ser fram emot filmerna.
  Tack för allt suveränt arbete du delger oss!

 5. Reblogga detta på Dag Selander: Om MXp och kommenterade:
  Jan Milld i högform!

 6. Oj, det var ju synd att jag missade det. Hur ser jag till att inte missa nästa föredragstillfälle?

 7. Det verkar gå undan i svängarna numera. Tidningen Ny Teknik har två artiklar om ny kommande övervakning av svenska datorer med hjälp av spiontrojaner. Det är centrala delar av ett åtgärdspaket regeringen skall sjösätta för att möta det ökade terrorhotet(vi har visst haft förhöjd hotbild sen 2010) Inget av förslagen innebär en ökad gränskontroll mer än att straffen för vapensmuggling skall skärpas(spelar mindre roll när gränsövergångarna är obevakade).
  http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/allmant/article3926122.ece

  Vidare föreslår regeringen att allmänheten skall varnas när hot om förestående terrorattack är på väg. Meddelanden skall gå ut i form av sms inom det område man tror att attack kommer. Dessa förslag betyder bara en sak. Att SÄPO och regeringen vet att vi ligger pyrt till och att terrorister redan ligger i startgroparna för attentat. Kanske till och med statskontrollerade attentat för att få oss att hålla oss på mattan. För att sedan meddela att ”terroristerna” ställer krav på att stödet för SD måste minska annars blir det svenskars blod som flyter.

  Skälet är att staten vill ha ännu mer kontroll på oss och vilka som tycker vad på bloggar och sociala medier. Vi är under attack det visar inte minst pressombudsmannen Ola Sigvardsson som häromdagen tyckte att internetskribenterna och alternativmedia får skärpa sig och lägga ner hatattackerna mot gammelmedia och politikerna. I annat fall väntar ingrepp i yttrandefriheten. Idag spyr Peter Wolodarski ur sig en drapa om att låsa in oliktänkare som driver alternativmedia.

  Det kommer alltfler förslag på kontroll och inskränkningar i vår fri och rättigheter. Precis som i UZA efter 9/11 då George Bush j.r. genomdrev Patriot Act genom kongressen som kringskar en stor del av jänkarnas friheter. DÖ kommer att få sällskap med ett helt batteri ny lagstiftning för att stävja de allt mer intensiva protesterna. Makten har panik nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: