• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

29 svar

 1. Oj så bra skrivet. Håller med till 100 procent. Kan bara inte förstå hur det kunnat bli så fel i Sverige. Jan Milld du är jätte jätte duktig

  Med vänlig hälsning Curt Haglund

 2. Krafterna som inte vill oss väl ger oss med ena handen problemet, invandringen. Men andra handen ger dom oss ”räddningen” dvs SD (Counter Jihad rörelsen). Söndra och härska för hela slanten!

  Läs ”We are not Charlie Hebdo”. Bland andra har Alain Soral ett kapitel som varje ”Sverigevän” bör läsa. Sverigedemokrater är grundlurade!

  http://www.veteranstoday.com/2015/08/17/canadian-police/

 3. Bra av Jan som vanligt.
  När det gäller brottsutvecklingen gissar jag att våldsbrottsligheten bland etniska svenskar sjunkit avsevärt och att vi skulle ha haft en mycket låg brottsfrekvens utan invandrarna. Detta använder kulturmaxisterna i sin lögnaktiga argumentation genom att klumpa ihop etniska svenskar med främlingarna. I tillägg vore det förstås intressant att se hur brottslighet begången av främlingar drabbar etniska svenskar. Brottslighet svenskarna kunde varit utan.
  I tillägg så borde Ikea-mördaren aldrig släppts fri efter beskedet om avslag på asylansökan. Därför är den ansvarige tjänstemannen enligt mitt sätt att se saken, ansvarig för morden. Förra gången han fick avslag höll han sig undan.

 4. Detta lugnt resonerande är vad svenskarna behöver.
  Alla som har möjlighet:
  dela på sociala medier!

 5. Senaste Yougovmätningen den för augusti visar att:
  (SD) 25,2
  (S) 23,4
  (M) 21,0
  SD har alltså för första gången seglat upp som Sveriges största parti och bortförklaringarna låter inte vänta på sig. Statsvetarna menar att den senaste tidens kriminalfall givit partiet en skjuts uppåt i opinionen men att trenden varit tydlig under lång tid. Sjuklövern har i princip lämnat walkover i migrationsfrågan. (S) har ju traditionellt haft en mycket restriktiv hållning i migrationsfrågan men det har Löfvén släppt helt och hållet och nu faller de som en sten i sjön.

  (S) har lämnat Sverige och den svenska befolkningen i sticket. Löfvén fortsätter marschen på den Reinfeldska vägen och saknar insikt om vad Sverige behöver. Vi som värnar vårt land och vårt folk etiketteras som mörkermän, nätpöbel, konspirationsteoretiker och förståndshandikappade.

  Vi reagerar och Löfvén talar om anständighet, vi svenskar skall som tidigare vara toleranta och agera anständigt. Den som reagerar med frustration, rädsla och ilska över all invandrarrelaterade brott i allmänhet och våldsbrott i synnerhet. Den som visar en annan vilja än den Löfvén representerar är inget värd, vi är mörkermännen. De som våldtar mördar rånar och misshandlar är sanningen och ljuset de ska skyddas till varje pris skyddas med alla tillgängliga resurser även när hot saknas.

  Vi svenskar däremot åtnjuter inget skydd mot våldsverkare, vi skall tiga och lida och visa anständighet genom att låta oss mördas utan protester. Löfvén är helt tondöv till vad som sker i landet, det kokar i stugorna och det sprider sig fort nu. Om inte en allvarlig regeringskris stör för dörren nu i höst så blir jag förvånad. Man får en känsla av att all negativt som skriv om oss motståndare syftar till att någon av oss till slut skall tappa huvudet och gå till attack mot någon eller några invandrare så att de får vatten på sin kvarn.

  Det mest anständiga av Löfvén borde vara att lämna in sin avskedsansökan och avgå, ”mission failed”

 6. 2 timmar där den kunnige Ahmed Rami berättar om sin syn på vilka det är som styr detta klotet:

 7. Tack för dina sanningssökande filmer. Du utgör inspiration för många, tror jag, att aldrig ge upp utan att ständigt kämpa vidare. Vi jobbar alla på olika sätt efter egna förutsättningar och efter var vi befinner oss i för position. Du är ju numera avhängd från SD och ”smittar” inte partiet med s.k. ”konspirationer” eller ”förnekelser” och kan därför kosta på dig att säga som det är utan att ta minsta hänsyn till var befolkningen är i sin förståelse.

  Vi som sökt svar på frågan ”varför?” ser lite längre och ett mönster som går igen, kanske ända tillbaka till franska revolutionen?

  Svaret på frågan ”vad?” börjar bli allt mer uppenbart för fler. Tiggare i varje gathörn och en allt mer solbränd befolkning som möter oss när vi rör oss i samhället. Man kan gilla det eller inte men svaret på frågan ”vad?” är ändå ganska odiskutabel. Vi har statistik och människor ser med egna ögon vad som sker.

  Följdfrågan ”varför?” blir mer komplex och kräver betydligt mer studier. Men man kan ta en genväg om man samtidigt söker svar på frågan ”vem?”. Då leder spåren påfallande ofta till en Agendajude eller av denne kontrollerad eller associerad lydare.

  Har man svaren på vad och vem så blir svaret på frågan varför inte lika viktig. Vi vet ändå vilka de Mörka Krafterna är.

  Jag vill ge alla ett konkret förslag som var och en enkelt kan göra själv. Ta reda på allt som säljs av Agendajudar, t.ex. Bonnier, och rensa sedan ut allt som du betalar till dem. Böcker, tidningar, kreditupplysning, kurser, o.s.v. Ett enkelt första steg att visa vad du tycker. Köp heller inga produkter från Israel.

  Nästa steg är att sätta dig in i tidernas största lögn – den s.k. förintelsen. De borde straffas och tvingas att betala tillbaka de 700 miljarder de fått som ersättning som överlevare av denna påstådda förintelse. Är det inte lustigt. Det fanns 3 miljoner judar inom av Tyskland kontrollerat område. 4 Miljoner har fått ersättning som ”överlevare”. Samtidigt påstås 6 miljoner ha förintats, främst genom en systematisk utrotning i gaskammare. Detta trots att man sänkt antalet dödade i Auschwitz från 4 till 1,5 och i andra läger med mer än 20 ggr. Det lär inte finnas en nolla i det Talmudiska räknesystemet. Det kanske förklarar saken.

  Inte förrän du kastar bort tron på denna myt kommer din tanke att vara riktigt fri. Kapa detta tunga ankare till avskrädet på botten och segla fritt med vinden.

  Tycker Nick Kollerstroems bok ”Breaking th Spell” är grym.

  http://www.amazon.com/Breaking-Spell-Holocaust-Reality-Handbooks/dp/159148071X/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1440100169&sr=8-2&keywords=breaking+the+spell

  Lyssna gärna på Henriks intervju med honom på Red Ice Network. En av de bästa Henrik har gjort.

  http://www.redicecreations.com/radio/2015/02/RIR-150225.php

  Mänskligheten förtjänar bättre än att påtvingas en massa lögner. Lögner bär med sig ett frö av ondska och hat, sanningen ett frö av fred och försoning.

  • ”According to the Federation of British Cremation Authorities, there were 424,956 cremations held in the UK in 2004. This figure represents 70.8% of all deaths. Consider that a cremator needs to operate at 760-1150C for 75 minutes per cremation and it’s easy to see how much energy is required. In fact, a cremator uses about 285 kiloWatt hours of gas and 15kWh of electricity on average per cremation – roughly the same domestic energy demands as a single person for an entire month”

   http://www.theguardian.com/environment/2005/oct/18/ethicalmoney.climatechange

 8. […] Källa: Jan Milld […]

 9. […] Källa: Jan Milld Mörka krafter […]

 10. Alla spår leder till jewish supramcey?

  • Jag såg hela 2-timmarsprogrammet.
   Rekommenderar det INTE.
   Det är för ytligt och sönderhackat.
   Bättre att se D. Dukes egna program om man är intresserad.

  • Infowars når 20 miljoner unika mottagare per vecka så det gör skillnad.
   Med de resurserna att hålla koll på globalisterna –
   finns det anledning att besöka kanalen dagligen.

   • Varenda program är emot den globala diktaturen.

    Klippet ovan, om det är AJ, är i så fall ca 20 år gammalt. Vem har exakt samma åsikter som för 20 år sedan? Endast de stagnerade. AJ är en passionerad, dynamisk person.

    Man kan vara för Israels rätt att existera samtidigt som man är starkt emot att en grupp ska regera hela jordklotet!

   • Dynamisk är väl ett annat ord för kappvändare? Och ja, för 20 år sedan hade till och med jag positiv inställning till Israel. Så det är helt rätt att han inte ska dömas för hårt för detta klipp.

    Men klippet kan ge en hänvisning till vilka krafter som han tagit stöd av genom åren för att bli den största inom alternativ media. Killen har helt klart svårt för att kritisera massmördarstaten Israel än idag. En stat som uppenbarligen inte kunde skapas eller existera utan att förrycka (och massmörda) andra folk.

 11. ”It take guts to” publicera denne dödssjuke mans avslöjanden om Clintons:

 12. MÖRKRETS eller LJUSETS kraft ?
  Påven får en rejäl utskällning:

 13. Intervjun med David Duke är klockren. Läser på Nationell.nu att Wolodarski vill fängsla de som driver ”hatsidor” som ”sprider lögner”. Så jag antar att Jan Millds sida, enligt rasisten, sionisten och agendajuden Wolodarski, är en sådan sida som sprider hat. Svenska folket måste få veta varje dag vilka som står bakom förstörelsen av vårt land. Här är rasistiska DN och rasisten Wolodarski helt utan jämförelse de som gjort mest skada för Sverige.

  De verkligt hatiska rasisterna är judiskt ägda DN och Wolodarski som allt sedan 60-talet drivit en konsekvent linje att ersätta svenska folket med massinvandring från tredje världen och mångkultur. Det svenska folket duger helt enkelt inte. Vi är för vita och blåögda och tyvärr för godtrogna och lättlurade. Det är DN och Wolodarski som ska in i fängelse och de hetsar varje dag politiker att öppna gränserna för massinvandring från tredje världen. Detta i varje land där Agendajudarna har inflytande. Det kan jämställas med folkmord eftersom vi på sikt fråntas möjligheten att styra i vårt eget land.

  Detta samtidigt som DN och Wolodarski aldrig kritiserar rasistiska Israel som etniskt rensar Palestina, bygger murar och deporterar asylsökande bl.a. till Sverige. I rasistiska Israel erkänns inte ens ett äktenskap mellan en jude och icke-jude, enligt David Duke. Men i Sverige och övriga västländer ska blandäktenskap vara norm enligt Agendajudarna.

  Palestina bör omgående lämnas tillbaka till de som bodde där innan det ockuperades av de judiska extremisterna 1948. Deras våld mot palestinierna måste upphöra omgående. Wolodarski borde skämmas som är helt tyst om dessa pågående folkmord i Europeiska länder och i Palestina.

  Israel hade aldrig någon rätt till Palestina. Idag står det Israel på de flesta kartor, landet Palestina är borta. Finns bara Gaza och Västbanken kvar. Det är ett folkmord mot dem och mot oss med samma förövare!

  Utan USA’s och Israels krigsterror i Mellanöstern hade vi inte haft självmordsbombare som hatar Europa och USA, inga massiva flyktingströmmar från krigsskadade länder, inget ISIS, inget Al Qaida, inget!

  Nu måste vi hålla samman och rädda framtida generationer mot det extremistiska judiska inflytandet som helt förgör allt det som den Europeiska civilisationen står för. Vi har en gemensam fiende och vi måste väcka alla svenskar till denna verklighet.

  Jag delar David Dukes syn på att vi kan inte ta oss loss om vi inte pekar ut de verkliga förövarna – Agendajudarna – med Wolodarski i spetsen.

  Därför är Jan Millds sida idag den viktigaste i Sverige!

  http://www.redicecreations.com/radio3fourteen/2015/R314-150818.php

  • En intressant historisk händelse var resolution 3379 i FN:s generalförsamling i 1975:

   https://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_Resolution_3379

   En stor majoritet röstade för att sionism är rasism.

   Bush den äldre såg dock till att detta drog tillbaka i 1991:

   ”George H. W. Bush personally introduced the motion to revoke 3379 with these words:

   And now, for the first time, we have a real chance to fulfill the U.N. Charter’s ambition of working ”to save succeeding generations from the scourge of war, to reaffirm faith in fundamental human rights, in the dignity and worth of the human person, in the equal rights of men and women and nations large and small to promote social progress and better standards of life in larger freedom. Those are the words from the charter. We will not revive these ideals if we fail to acknowledge the challenge that the renewal of history presents.

   ….No one here can promise that today’s borders will remain fixed for all time. But we must strive to ensure the peaceful, negotiated settlement of border disputes. We also must promote the cause of international harmony by addressing old feuds. We should take seriously the charter’s pledge ”to practice tolerance and live together in peace with one another as good neighbors.”

   UNGA Resolution 3379, the so-called ”Zionism is racism” resolution, mocks this pledge and the principles upon which the United Nations was founded. And I call now for its repeal. Zionism is not a policy; it is the idea that led to the creation of a home for the Jewish people, to the State of Israel. And to equate Zionism with the intolerable sin of racism is to twist history and forget the terrible plight of Jews in World War II and, indeed, throughout history. To equate Zionism with racism is to reject Israel itself, a member of good standing of the United Nations.

   This body cannot claim to seek peace and at the same time challenge Israel’s right to exist. By repealing this resolution unconditionally, the United Nations will enhance its credibility and serve the cause of peace.”

 14. Reblogga detta på hagge2130.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: