• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Cirkusvänstern

cirkusv

Här kommer fredagsbio 33: ”På cykeltur med CIRKUSVÄNSTERN”.

Av det som tas upp i denna film är det två moment som kan göra mig särskilt upprörd:

1. Svassandet

Det ena är programledarens svassande attityd, som det kommer till uttryck 6.30 in i filmen – vädjande om bifall från cv-företrädaren, med ett ”vi” som i praktiken exkluderar de flesta svenskar.

vi

2.  Anspråksfullheten

Det andra är stöddigheten från cirkusvänsterns Emma Dominguez, med sin självklara föreställning att kunna sätta sig på oss svenskar.


Dominguez företräder alltså en aktuell politisk strömning, som jag vill kalla ”cirkusvänster”.

Traditionell vänster har handlat om att slå vakt om värden som frihet, jämlikhet och trygghet, man har önskat försvara svaga grupper och medverka till ett bra fungerande samhälle. I grunden någonting positivt.

Den ”vänster” som nu märks av har istället en genomgående negativ innebörd. Det handlar mest om att kverulera och att hindra andra från att komma till tals och verka politiskt, mest om att riva ned, krossa och stoppa. Mycket av känsla, spontanitet och grupptryck – föga av eftertanke, förnuft och rimlighet.

Emma Dominguez representerar denna strömning.

makten

Det blir i huvudsak tre moment – de går iofs in i varandra – som jag vill förknippa med begreppet ”cirkusvänster”:

A. Kränkthet

En lättkränkthet och benägenhet att försöka skuldbelägga oss svenskar.  En överkänslighet för vad man kan uppfatta som obehagligt.

Detta går hand-i-hand med en ansvarsbefrielse för egen del.

Sin kränkthet använder man som redskap för att driva igenom en egen agenda.

B. Odemokrati

Meningsmotståndare ska tystas och hindras att göra hörda, kritik vill man slippa ta del av.

Cirkusvänstern är motståndare till yttrandefrihet och mötesfrihet.

Denna hållning går hand-i-hand med en benägenhet att ta till våld och begå fysiska övergrepp på meningsmotståndare.

C. Rasism

Paradoxalt kan det möjligen framstå, men allt tal om ”rasism” och ”alla människors lika värde” hindrar inte att cirkusvänstern i praktiken själv är väldigt fixerad vid etnicitet och hudfärg.

I stället för att hävda lika rättigheter oavsett etnicitet och hudfärg arbetar man för särrättigheter och diskriminering. Lagen om ”hets mot folkgrupp” är där bara ett av flera exempel.

För cirkusvänstern är vit hudfärg någonting problematiskt.  Lyssna exempelvis på v-riksdagskvinnan Rosanna Dinamarca 2.30 in i denna film.

mittland


 

Mer

http://mikaelstyrman.blogspot.se/2015/08/po-till-forsvar-for-morklaggningen.html

https://parnassen.wordpress.com/2015/08/16/svarta-gubbar-pa-gatan-ska-man-kanna-sig-krankt/

19 svar

 1. SVT skryter ju alltid med att man är oberoende och att man står för objektiviteten. I det här fallet finns ingen annan i studion med en annan åsikt för att båda sidor ska få komma till tals. Om nu programmakarna hade föreslagit eller gjort det hade Emma Domingeuez aldrig ställt upp. Två proffessionella journalister hade med lätthet kunnat trasa sönder Emmas påståenden och ställt befogat kritiska frågor till henne. Nu gjorde man inte det utan lät henne hållas precis som man låter ett litet barn pladdra på utan att störa. Med lite påklistrade leenden och ivriga nickningar på rätt ställe.

  Emma klarade inte av att redogöra för vad hon menade med att hon ställer sig bakom yttrandefrihet eller demokrati heller för den delen. Det hennes resonemang gick ut på är att hennes grupp har rätt att protestera mot det som de anser vara kränkande och provokativt. Om nu andra grupper med annan åsikt än den hon företräder också tillåter sig själv att gå till anfall mot företeelser man anser vara provocerande och kränkande då har vi plötsligt anarki i samhällsstrukturerna och det kan vi aldrig tillåta.

  Att polisen var så passiva under denna anarkistiska attack (mot t-banestationen och SD:s reklam) tyder på att samhället håller på att kapitulera för denna gatuvåldsvänster. Det är ett verkligt hot mot demokratin och borde få flera så kallade demokrater att gå i taket.

  Dessa teater eller snarare cirkusföreställningar gör oss dock allt mer medvetna om den kursändring som det svenska samhället är inne i. Tänk er själva svenska invandrare i valfritt land som börjar röja med och ställa krav på ursprungsbefolkningen. Det är att förklara krig mot urprungsbefolkningen. Fråga Emma om det kom oerhört många Afrikaner till hennes land Venezuela eller vad det nu är, och börjar diktera villkor för ursprungsbefolkningen där, vad effekterna skulle bli.

  Vänstern har abdikerat och hittat nya offer för de rådande strukturerna som bättre gagnar vänsterns ideologi. Det vill säga invandrargrupper av olika kulörer som man nu ställer mot sina tidigare väljare, den svenska fattiglappen och arbetaren. Dessa vänsterungdommar kommer som regel från övre medelklass och däröver som inte har mycket gemensamt med knegare. Det är marxistisk teori som gäller och här har man hittat en ny grupp att exploatera, den lättkränkta invandraren.

  Invandrarna själva är snabba att haka på här kan ju finnas några godbitar att få på bekostnad av den själviske och rasistiske svensken. Att vara lättkränkt är inget man är, utan som man blir lärd att vara då det ger stora fördelar i samhällslivet. Det kan exempelvis ge klirr i kassan om man sköter korten väl i anmälan till DO.

  Den nya vänstern har blivit ett allvarligt hot mot Sverige och svenskarna. Samt ett allvarligt hot mot den lilla demokrati som finns kvar efter DÖ. Invandrare blir inkvoterade i ett flertal olika yrken och jag har personligen kommit i kontalt med dem genom släktingars omvårdnadsbehov av hemtjänst och vård. Det man ser där allt från bidragshandläggare till tandläkare är skrämmande.

  De nya tjänstemännen är ur olika invandrargrupper och den gemensamma nämnare är att de inte når upp till den minimistandard man kan kräva. De är oprofessionella, lägger sina värderingar i saker och ting utan att vara tillfrågade. De ägnar sig ofta åt andra saker än sitt arbete under arbetstid. De utför heller inte saker som de lovat göra, skicka mail m.m.

  Emma Rodriguez ska enbart vara tyst och visa lite tacksamhet att hennes föräldrar fick komma hit och att hon fått sin skolgång och uppväxt här utan att riskera livhanken. Som tack attackerar hon de som skyddat henne och vill ge tillbaka för de oförrätter hon och hennes föräldrar fick hemlandet. Sådana som Emma borde snarast återföras dit de kommer ifrån så får de smaka på det som de egentligen skulle ha fått (om svenskarna inte hade varit så snälla och hjälpsamma). Det finns fler av dessa virrpannor som borde skickas tillbaka till den skit de kommer ifrån.

  Ju fler akrobatnummer cirkusvänstern gör desto starkare blir motståndet. SD:s anhängarskara ökar dag ut och dag in och vi ska inte underskatta det antal av nya sverigevänner som ansluter sig till alternativa nationalistiska rörelser där man anser att SD är för mjäkiga.

 2. Suveränt Jan Mild ! Synd bara att inte dina fina inlägg når
  87% -folket (2014)..

 3. Vänsterns ursprung bland vanliga jobbare för bättre arbetsvillkor, högre löner m.m känns som väldigt väldigt avlägsen när man lyssnar på den nuvarande vänstern som bara består av flummare, extremfeminister, kulturmarxister osv. Det finns väl inga arbetare idag som röstar på vänstern, antar jag, lika lite som bönder röstar på C nuförtiden.

  En sak som stör mig med många inom SD är att man inte har något som helst förtroende för gammelmedias rapportering (och det med rätta) när det gäller invandringspolitiken men samtidigt tar allt dem skriver om Putin och Ryssland och påhittade ubåtar som sanning! Varför tror man på medias lögner i det ena fallet men inte i det andra?

  • Första stycket, nej inte många jobbare kvar i vänstern. De som eventuellt är kvar saknar med all säkerhet dator. Andra stycket, det är en liten detalj som stör mig också, och inte så lite heller för den delen. SD har i mång och mycket en bra retorik i debatterna mot sjuklövern. Om det nu beror på SD företrädarnas skicklighet eller sjuklöverns totala oskicklighet kan ju diskuteras.

   Jag är långt i från säker på att SD verkligen är den räddningsplanka man utger sig för att vara. Utrensningarna ger dåliga vibbar där man använder samma mobbningsstil och samma typ av argument de själva fått smaka av msm. I bästa fall kan SD vända skutan åt rätt håll, i värsta fall är vi totalt grundlurade av ett gäng som är betalda av främmande makt för att suga upp missnöjet med massinvandringen för att sedan oskadliggöra missnöjet.

   Att svälja Putinföraktet utan någon som helst analys av orsak och verkan är illavarslande och kan tyda på att man i själva verket har en annan agenda än den man torgför. Om vi leker med tanken att msm är införstådda med det, då är ju msm:s roll just att skriva ner SD så mycket det går så att fler ansluter sig. Vänsterns attacker mot SD:s reklam skulle kunna vara en liknande aktion för att just ge SD fler anhängare. Detta falskspel under täcket vet givetvis inte den vanlige journalisten eller vänsteraktivisten något om, utan enbart delar av den högsta ledningen känner till det.

   Syftet är som sagt att suga upp så många missnöjda svennar som möjligt för att sedan blåsa oss in på bara skinnet och styra in Sverige ännu hårdare i globaliseringen, just det sionisterna önskar. Varningsflagga anbefalles!

   • Jag delar dina farhågor.

    I nuläget vill jag närmast se SD-staplen passera alla andra riksdagspartiers i mätningarna, men där bortom väntar ”utmaningar”…

   • Jadå, jag vill också att SD i dagsläget fullständigt krossar sjuklöverns siffror och drar upp till Sveriges största parti. SD är för närvarande vårt enda halmstrå som kan rädda oss från undergång. Sen får vi se som sagt….

   • Begriper inte alls tveksamheten. Om någon grupp allierar sig med Israel så är dom mänsklighetens fiende. Det är så enkelt!

    SD är kontrollerad opposition!

    Israel är huvudskyldig till 9/11, ”War On Terror” bedrivs för deras sak, Invandringen är en del av detta krig – människor används som bomber för att destabilisera Väst. Falskflaggoperationer utförs för att alla ska leva i skräck (Paris, Köpenhamn et al). Isis skapades för att destabilisera Mellanöstern så att Israel inte ska behöva ha starka grannar som är emot att Israel ockuperar land och mördar araber (och kristna).

    Israel förstår att invandringen kommer skapa missnöje, därför har dom bedrivit entrism i SD sedan länge. Därför är det omöjligt att rösta på SD med gott samvete. Välj nått annat eller rösta blankt! Jag tänker rösta på PDF.

    http://www.veteranstoday.com/2015/08/02/french-false-flag/

    Detta är något som bör annonseras:

    http://funding.ancreport.com/projects/the-empire-unmasked/

    Vänstern är köpt även i Israelfrågan:

 4. Varje gång invandrare (från MENA) har begått grova brott som skapar stora rubriker, som nu senast morden på IKEA (och en gruppvåldtäkt utanför Dumkyrkan i Karlstad), så ökar PK-propagandisterna trycket på oss som inte TOLERERAR detta.
  Och vår terroristregerings (ALLA regeringar är terrorister, som terroriserar och suger ut sina egna befolkningar) poliser skyddar gärningsmännen, vilka gör regerings på uppdrag av satanistiska FN och dess Agenda 21, smutsiga värv vars mål är att minska Världens befolkning med MINST 6 MILJARDER.
  Politikerna skall enligt denne norske fascist i nazi-kommunistiska EU-rådet uppfostra oss bättre, från 17:15 http://www.svtplay.se/video/3168523/aktuellt/aktuellt-aktuellt-206

  • Deras uppfostringsförsök kommer inte att få den effekt de önskar. Ingen normalt funtad person med bara ett uns av självbevarelsedrift i behåll går längre på dessa tricks. Vi ser med egna ögon vad som sker i Sverige och EU. Det är inte alls konstigt att motståndet mot invandringen ökar i takt med att ursprungsbefolkningen allt mer pressas undan av invandrarna. Vi hamnar sist i jobbsökarkön, i bostadskön, i matkön för uteliggare m.fl.

   Utöver det tas våra farhågor inte på allvar, de av oss som försöker göra våra röster hörda sparkas ned av msm, våldsvänstern, arbetsgivarna och facket. Vi som arbetar och betalar skatt har inget värde. Våra föräldrar och far & morföräldrar har heller inget värde i dagens Sverige. Att vi mot den bakgrunden blir förbannade och besvikna på våra folkvalda som inte vill eller har förmåga att värna sin egen befolkning är bara ett sundhetstecken. Vi vill också leva utan fruktan för vår säkerhet.

 5. Klockrent som vanligt!

 6. […] Källa: Jan Millds blog […]

 7. Ja – hur har det blivit såhär??? Är svenskarna verkligen så DUMMA – alltså intelligensbefriade som det verkar. Varför slår vi inte näven i bordet och skriker – NU FÅR DET VARA NOG!!

  Hur många svenskar ska offras på mångkulturens altare??

  • Det har blivit så här av orsaker som du inte vill se. Nej svenskarna är varken dumma eller intelligensbefriade, vi har blivit förda bakom ljuset sen krigsslutet 45 av en mycket skicklig utförd hjärntvätt. Denna tvätt har utförts på flera plan och på flera fronter samtidigt, många ggr med motstridiga uppgifter för att förvilla och lura, ungefär som en skicklig trollkarl eller illusionist gör när den trollar bort en kanin.

   De som satt detta i system tillhör en grupp av guds utvalda som du vägrar ta till dig, trots att denna grupp förfogar över ca 80% av media och utbildningslitteratur. Därför ser det ut som det gör och det har redan offrats många svenskar på mångkulturens altare och fler kommer det med all säkerhet att bli.

   Här är en länk till en lista över många av offren:
   http://sv.metapedia.org/wiki/Offer_f%C3%B6r_svenskfientligheten

 8. ”Jag är inte rasist, men…”

  ”Jag är för yttrandefrihet, men…”

 9. 711 visningar på din viktiga, informativa film….

  Youtube: ”Östgötar visar hur du flyger säkert” har
  knappt en halv MILJON visningar!

  Det är något allvarligt fel på det svenska folket 😦

  Jag tycker att humor är viktigt och vi har en del roliga dialekter i Sverige men…….. suck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: