• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Björklund och säkerheten

 jb1

Veckans fredagsbio – ”Osäker politik”  har Jan Björklund och NATO i fokus.

Folkpartiledaren lastar ju kategoriskt aktuella säkerhetsproblem för Sverige på Putin och Ryssland.  Vad han särskilt lägger ryssarna till last är att de lät Krimhalvön återförenas med Ryssland.

Denna återförening har dock en bakgrund som varken Björklund eller andra propagandister vill känna till, det som jag tog upp i senaste bloggtexten.  Övergreppen mot krimbor vilka försökt agera demokratiskt, som ansvarstagande medborgare i Ukraina.

kiev

Då är vi inne på kuppen i Kiev i februari 2014.

Bakgrunden till denna var ju ett tidigare misslyckande. Även om detta började bra för de inblandade.

Kolla 5.30 in i denna film. Här konstaterar alltså medarbetare till oligarken Berezovskij  förundrat hur lätt de kunnat organisera manifestationer i Kiev. Först satt de vid sina skrivbord och planerade, sedan fanns alla de entusiastiska demonstranterna där, på plats.

orange

val2004

Resultatet blev den s.k. Orangea revolutionen i Ukraina år 2004.

Först vann Viktor Janukovytj presidentvalet det året, över sin orangea motståndare Viktor Jusjtjenko. Högsta domstolen ansåg dock att valfusk förekommit. I omvalet samma år segrade Jusjtjenko och blev president.

”Problemet” var att detta inte innebar någon permanent lösning. I nästkommande ordinarie presidentval, 2010, vann Janukovytj och Jusjtjenko tvingades lämna presidentposten, efter 5 år.

Detta var en bakgrund till händelserna i Kiev 2013-14, med USA:s satsning av 5.000 miljoner dollar för att mer definitivt bryta inflytandet från befolkningen i östra och södra Ukraina.

Här handlar det om två moment:

A. Med våld störta den sittande presidenten.

B. Genom hot och terror nedkämpa opposition.

Möjligheter hade funnits att på demokratisk väg byta ut Viktor Janukovytj 2014, då en överenskommelse förhandlats fram om:

• en konstitutionell reform att genomföras före september

• nytt presidentval senast i december 

• bildandet av en samlingsregering.

Nackdelen med detta vore dubbel:

– det fanns ingen garanti för att en majoritet av väljarna skulle rösta på USA:s kandidat

– även om så blev fallet fanns en risk att de i valet därefter skulle rösta annorlunda.


Blir det överdrivet att tala om agerandet från USA, Högra sektorn och kuppregimen som uttryck för en ”terror”?

Vad annars kalla det, när man med våldsmetoder skrämmer politiska meningsmotståndare och förhindrar dem att verka demokratiskt?

• Ett första exempel är alltså övergreppen mot krimbor, som varit i Kiev och demonstrerat.

• Ett andra är massakern i Odessa den 2 maj 2014

• Ett tredje är misshandel av motkandidater i val

• Ett fjärde är en serie märkliga ”självmord” bland kuppkritiker

Till detta kommer den återkommande  beskjutningen av civilbefolkningen i östra Ukraina och brotten mot Minskavtalet.


Här kommer fredagsbio 32:


 

Och en film till, kring NATO:s expansion:

 

10 svar

 1. I Sverige vill de flesta politiker av någon anledning inte ta till sig sanningen om Ukraina! Kanske är det för att man tidigt gick på USA:s propaganda och målade in sig i ett hörn trots att alla fakta i målet bevisar USA:s omstörtande verksamhet i Ukraina och dessutom i många andra länder. För skojare som Björklund, Bildt, Widman med flera däremot är det av yttersta vikt att förhindra att det svenska folket får lära sig sanningen om hur skurkarna i Washington och Bryssel agerar när deras geopolitiska agenda hotas. Följden av detta har blivit det mediala haveriet (ja det kan inte beskrivas på något annat sätt) i Sverige är närmast total. Att MSM numera går hand i hand med makten är mycket illavarslande för riktig demokrati och ska man söka sig en riktig bild av vad som sker måste bloggar som denna läsas och spridas till fler.

 2. Jag är osäker på om det verkligen är USA som står för de mänskliga rättigheterna?

  Jag tänker på:

  -Filippinerna som blev kölhalade under det USA-Filippinska kriget.
  -Japaner som var amerikanska medborgare under WWII men som
  ändå hamnade i koncentrationsläger, där många dog.
  -USA och Storbritanniens terrorbombningar mot alla större tyska städer främst riktade mot civilbefolkningen.
  -Morgentauplanen att svälta ihjäl tyskar och förvandla landet till ett agrart land från att ha varit världens ledande industriland.
  -De civila Japaner som dog som en följd av USA’s önskan att testa atombomben när kriget redan var vunnet.
  -USA’s humana agerande i Vietnam under den superärliga presidenten Richard Nixon.
  -Bill och Hillary Clintons False Flag i WACO, Texas. Några civila offer måste man alltid räkna med.
  -USA’s ”highway to Death” i Irak.
  -USA’s kampanj ”Shock and Awe” under andra Gulfkriget som slaktade tiotusentals.
  -USA’s fina agerande i ”Abu Graib”, med alla böghögar och påsar på huvudet.
  -Saddam Hussein, som inte hade några dolda massförstörelsevapen, slaktades av USA.
  -I kriget för demokrati i Libyen, Gaddafi, som torterades till döds.
  -John Demjanuk, boende i Cleveland som falskeligen anklagades för förintelsebrott och dömdes, men friades sedan helt. Fantasierna gick inte att bevisa.
  -USA’s delaktighet att ge judar ett hem i Palestina under WWI och sedan deras roll att ge judarna ett eget land under WWII.
  -USA’s finansiering av Israels terror i Palestina.
  -Företag som tvingas stänga för att de inte är HBTQ-certifierade.
  -Fotostudios som tvingas omkull då de vägrar, av religiösa skäl, att fota bögar och lebbar.
  -USA’s respekt för alla människor som man bevisligen övervakar dygnet runt inklusive alla länders presidenter och statschefer.
  -Alla som nekas offentligheten p.g.a. fel åsikter. T.ex. Ron Paul.
  -Fri abort till 9:e månaden.
  -Hetsen att kriga i första- och andra världskriget, Koreakriget, Vietnamkriget, Kriget mot Al-Qaida, kriget mot Putin,. o.s.v.
  -9/11 med byggnader som faller fritt utan rimliga förklaringar.
  -Tvång att tro på den officiella historieberättelsen inom alla områden.

  e.t.c. o.s.v. m.m. det finns 100 punkter till om JewSA.

  • Stark genomgång, även om det var mycket som inte kom med..
   Jag tänker exempelvis på ”Nineeleven” 1973.

   USA proklamerade Monroedoktrinen, om att europeiska makter skulle hålla sig borta från den västra hemisfären. Europa borde nu proklamera något motsvarande, om att hålla USA borta från sin hemisfär.

 3. Är det USA vi ska hålla i handen om vi vill ha fred? Knappast. USA grundades 1776 och man har varit i krig i 222 av dessa 239 år sedan grundandet. Det är tvärtom mot vad Björklund påstår. USA är det största hotet mot freden i världen. USA kontrolleras av Agendajudarna. Varje president sedan 1900-talets början har valts ut av dem och sedan ledsagats fram till makten för att gynna dem. Varje kongressledamot måste svära trohet till Agendajudranas sak och Israel annars får de inga kampanjmedel och motarbetas istället. Källa: DavidDuke.com

  Jag ska inte skriva så mycket men hela USA’s historia präglas av en kamp mellan det onda och det goda. Där Agendajuden Rothschild som helt styrde Storbritannien ville tvinga USA att använda pundet eftersom han kontrollerade utgivningen av dessa pengar. När USA vägrade och istället valde att ge ut sina egna pengar startade man ett krig. Det lyckades inte heller. Plan B trädde då in. Det näst bästa alternativet. Tillåta att USA har en egen valuta men kontrollera också den, precis som man kontrollerade pengarna i Storbritannien, genom en privatägd centralbank. Sagt och gjort. President Taft som var emot en privatägd centralbank fick se sig slagen av Wilson, Agendajudarnas kandidat. 1913 dagen före julafton klubbades så en obskyr lag igenom som var så svårtydd att ingen förstod den utom pengaväxlarna som med denna lag fick sin privata centralbank, Federal Reserve och därmed total kontroll över rätten att skapa pengar och därmed oinskränkt makt. Källa: Gods of Money, William F Engdal. m.fl.

  Här är en lista på alla USA’s krig. 222 år av 239 möjliga har man krigat.

  http://www.washingtonsblog.com/2015/02/america-war-93-time-222-239-years-since-1776.html

  Men det är klart att Björklund tycker säkert att det varit bra med alla krig. Under första världskriget, då Agendajudarna fantiserade ihop historier om att tyska soldater åt ögonsoppa, spetsade barn på bajonetter och så de ”sex miljoner”(TM) som hotades såklart, så var Agendajudarnas slogan för att lura USA’s befolkning. ”Make the World Safe for Democracy”. Märkligt: låter det inte väldigt likt Björklunds resonemang. Hotet är nu inte Kejsar Wilhelm II och Tyskland utan Kejsar Putin och Ryssland.

  För egen del vet jag exakt vem fienden är – Agendajudarna. Det är underbart att ha en fri tanke som inte styrs av deras propaganda som pumpas ut i media eller som i detta fall genom deras egna språkrör, Jan Björklund. Genom att slå sig fri från denna hjärntvätt är det mycket lättare att orientera sig i vår värld. Kan varmt rekommenderas. Börja med att sluta läsa deras propaganda och se på deras s.k. nyheter på TV. Ta reda på fakta själv istället. Gör dig fri – det är helt underbart. Du spar pengar som du kan lägga på alternativa informationskällor och slipper propagandan. Känslan av frihet är obeskrivlig när du raderat Agendajudarnas installerade programvara. Det är som om ett datavirus som segade ner hela kapaciteten har raderats bort – som om en elakartad Trojan som såg och bevakade allt du gjorde på datorn och i hemlighet styrde din dator och segade ner dess kapacitet nu helt raderats bort. Grym frihetskänsla. Bland det bästa som kan hända en människa. Det är en form av andlig pånyttfödelse som jag önskade alla fick uppleva. Jag kan bäst beskriva mitt tidigare tillstånd som tankeslaveri. En slö tankeförmåga som passivt suger in Agendajudisk propaganda dagarna i ända. Usch….vidrigt…Att vara sanningssökare, även om man aldrig når hela vägen fram,gör hela ditt väsen friskt och rent. Låter lite religiöst men idag känner jag faktiskt så. Det finns faktiskt ett bra ordspråk för detta ”Sanningen ska göra dig fri”. Jesus sade det till judarna på Oljeberget. Bara att läsa Johannes 8. Intressant för det stämmer faktiskt. (jag är inte religiös)

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Johannes+8&version=SVL

  Vill du uppleva den mest genomgripande och fantastiska frihetskänsla – sluta ta in Agendajudarnas elakartade propaganda. Ta reda på fakta själv istället. Låt sanningssökande, nyfikenhet, ärlighet, försoning och kärlek till dina närmaste bli ledstjärnorna. Börja lev! gör din tanke fri! 🙂
  (oj vilken spirituell text det blev :- har jag blivit religiös?! ;-))

 4. OT eller inte?

 5. Björklunds parti Folkpartiet Liberalerna är väl No 2 i Israelvänlighet näst efter Sverigedemokraterna i Riksdagen. I och med det propagerar han och hans parti för det som gagnar Israel bäst. I det ingår massinvandring till Sverige och ett värnande av mångkulturen, som egentligen kommer att resultera i en ny monokultur som har mycket litet gemnesamt med Svensk eller alla andra kulturer som finns i Sverige idag. Värnandet av en smal åsiktskorridor i den interna och allmänna debatten. Jämför med ”De godas” hatattacker mot allt och alla som vågar eller antas andas motstånd mot värdegrunden. Sjuklövern och msm:s attacker mot (SD), de interna utrensningarna och jakten på oliktänkare inom (SD) samt utfrysning av alla och envar som inte ställer upp på kulturmarxisternas värdegrund om allas lika värde.

  Nu är inte bara tamburmajoren Björklund ett hot mot Rikets säkerhet utan hela Riksdagen hotar med sitt agerande och sina infantila uttalanden om andra länders göranden och låtanden. Man uttalar sig ensidigt och utan att fullständigt analysera vad som egentligen sker och varför det sker. Man är snabb att som vanligt upprepa vad andra har sagt. Med andra avses företrädesvis USA & GB som på något märkligt vis ha utsetts till några sanningsvittnen på den globala arenan. Svenska politiker skulle ta och backa hem och börja fundera på vad som gagnar sitt eget land och medborgare först.

  Vår säkerhet bygger på att vara neutrala, neutrala på riktigt och avsluta allt samarbete med NATO. Och för att bli helt oberoende måste vi kränga oss ur EU. Vi ska ha normala förbindelser med samtliga nationer i världen, vi ska handla med alla utan restriktioner. Handelsbojkotter leder ingenvart vi deltar i bojkotter mot Ryssland som enbart drabbar vår egen export och våra egna bönder och arbetstillfällen. Enbart för att juden vill attackera Ryssland vi ska inte ställa upp på det längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: