• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Troll och troll

plussat

Gensvaret på den senaste fredagsbion, ”AGENDAJUDAR”, blev ju bra. På kort tid nära 1.800 besök, nära 300 kommentarer på Exponerat och dessutom ovanligt många kommentarer både här på bloggen och på youtubesidan.

Uppenbarligen finns ett uppdämt behov av att mer få diskutera det ämne som tas upp i filmen. Fler än jag ställer frågan hur det kan komma sig att så många tongivande judar arbetar för  muslimsk massinvandring till Sverige. Kan det verkligen vara ett judiskt intresse?!

trollskogstrio

Samtidigt kan jag inte undgå att notera också något annat. Ett antal kommentarer på Exponerat har varit flitiga med inlägg. Skenbart är de kritiska, men egentligen ändå inte. Vad de gör är att försöka invända, men utan att i sak lyckas anföra några invändningar. Det handlar mer om att försöka smeta negativa epitet eller förmedla dåliga associationer.

Min reflexion blir här i grunden mycket enkel:

• Antingen har man fakta och argument i en annan riktning, och i så fall anför man dessa.

• Eller så har man inga sådana invändningar i sak. Då bör man revidera sin egen  position,  ta intryck och åtminstone till någon del ändra sig.

Stefan Löfven och andra kulturmarxister mässar gärna om att det inte får finnas ”vi och dom”, men vad vi här har att göra med är tydligen människor med en helt extremt driven grupplojalitet: ”My country right or wrong”. Man går med den egna gruppen, oavsett om man då i sak hamnar rätt eller fel.

”Troll” är väl vad vi brukar benämna sådana här figurer på kommentarsfälten.

expoljus

Det här påminner mig om erfarenheter som vi inom Blågula frågor gjorde på 1990-talet.

Först sände vi in debattartikel efter debattartikel till DN Debatt och andra debattredaktioner hos olika dagstidningar. Nästan utan undantag blev de refuserade: ”Tyvärr, platsbrist…”

Inom kort kom vi ändå ut i massmedia, men då som ”uthängda”. Vi var, som man framställde saken, ”troll”, som de rättrådiga redaktörerna drog fram i ljuset. Där kan ”troll” som bekant ”spricka”. En av de rättrådiga år 1996 var Exporedaktören Andreas Rosenlund.

jhp

Karaktäristiskt för både Exporedaktörer och andra pk-journalister är hur de vill placera sig själva på en piedestal, som på detta montage Aftonbladets Jan Helin.  De har en självbild av att vara opartiska experter och objektiva granskare – vägrar således att möta meningsmotståndare i öppen debatt på lika villkor. Inte heller accepterar de att låta sig bli intervjuade, vill inte riskera att själva behöva svara på några frågor.


Mer

https://janmilld.wordpress.com/2013/12/20/jag-ar-jim/

http://www.bgf.nu/refuserat/ow.html#anchor1114319

http://www.bgf.nu/refuserat/ow.html

https://janmilld.wordpress.com/2011/06/15/ar-jag-antisemit/

https://janmilld.wordpress.com/2014/07/28/false-flag-2/

https://janmilld.wordpress.com/2013/12/20/jag-ar-jim/


https://www.youtube.com/watch?v=-Se37HqOkKI

https://www.youtube.com/watch?v=5Ke5D8keI90

10 svar

 1. Det här har väl inte direkt med artikeln att göra, men med ”rasisterna” som bland annat Expo drar upp ”i strålkastarljuset”. https://www.youtube.com/watch?v=D0hnA341AWE

 2. För ledande invandringskritiker har platsbristen alltså varit begränsad till debattsidorna. När det gäller nyhetssidorna och de uthängningar som ägt rum där har det funnits näst intill obegränsat med plats. Det sammanfattar väl ganska bra debattklimatet i Sverige under alla dessa år.

 3. Varför driver Världserövrarjudarna på invasion av muslimer till väst, var frågan. Det finns flera puzzelbitar att lägga ihop för intresserade sanningssökare;
  Huset Saudi är judar. Unga män från detta kungahus började studera vid Princeton University på 60-talet. De inbjöds att bli medlemmar i hemliga klubbar där liksom många andra av Världshärskarna utvalda. Vi andra kan se kopplingar mellan olika klaner i världen men eftersom de är hemliga är det ett puzzlande.
  Ritualerna är både ockulta och perversa.

 4. Det är alltid ett känsligt ämne att knyta upp svansen på sionisterna. Den globala eliten (som ännu inte kontrollerar allt) lägger ner ofantliga summor på indoktrinering via media. Judar kontrollerar bl.a. Hollywood, Walt Disney, Wall Street, Reuters, Dagens Nyheter, Expressen, Stampen, Bonnierföretagen, Dagens Industri m.fl. Deras inflytande når långt in i SR, UR & SVT som utan någon kritisk granskning.

  Demoniseringen av nationalsocialismen i allmänhet och Adolf Hitler i synnerhet är ett led i att få vanligt folk att känna kväljningar när NS och AH visas. Att inympa aversion mot något(n) är inte så svårt när man har i stort sett hela mediaapparaten till förfogande. Det blir samma obehagskänsla som när man träffar på en orm.

  Många människor värjers sig mot blotta tanken på att våra idoler i filmsvängen i själva verket medverkar till att förvrida våra sinnen till att inte se sanningen. Hollywoods filmalster är inte enbart ämnade till att underhålla och roa. Filmerna innehåller många andra budskap som är invävda i berättelserna. Filmerna behandlar ofta scenarior i framtiden med en starkt kontrollerande makt och några ”fångar” som fått nog ofta med kärlek som bärande ingrediens. Filmerna visar ofta svarta som snälla och välmenande medan vita får rollen av elak översittare(är tydligast i reklam)

  En av de mest tydliga exemplen var under 9/11 då man visade ”nedslagsplatsen” i Shanksville från flight 93

  Bilden föreställer nedslagsplatsen, men resterna av flygplanet saknas. Man påstår att här har ett flygplan störtat samtidigt som man visar ett fält och ett skogbryn med ett litet hål i marken som är för litet för att en Boeing 757 skulle kunna ha gjort det, möjligtvis om en motor fallit från några km höjd. Man ser inga vingar, ingen utbränd flygkropp ingen stjärtfena inga landningsställ inget bagage eller några andra rester från ett havererat flygplan.

  Vi mår många gånger dåligt av att få ta del av information som går stick i stäv med den vårldsbild man har. Vi har svårt att ta in att världen faktiskt inte ser ut eller fungerar på det sätt vi tror. Sanningen är många gånger svår att ta in men för att komma vidare är det nödvändigt att svälja obehaget och koncentrera sig på att studera vidare.

  Sionisterna använder ofta olika känslomässiga kopplingar som t.ex. ondska. Man etiketterar de med andra åsikter som onda, elaka och illasinnade. I själva verket står man själv för just de egenskaperna. Men man projicerar, speglar över det till motståndaren för att dölja sina egna avsikter. Nazityskland har fått epitetet ondska eller SD och andra sverigevänner som vill Sverige väl. I Tysklands fall valde de allierade att avsluta WWII med ett onödigt övervåld mot civila. I dagens Sverige uppviglas vänstern att ta till våld och antidemokratiska metoder mot nationalister och oliktänkare, av just judar.

  Det mest uppenbara hyckleriet i dagarna får väl ändå tillskrivas HBTQ-rörelsen som härmed förlorat sin legitimitet och respekt. Det är pinsamt att se hur denna rörelse lägger sig platt för mångkulturens värderingar. Att förmedla kärleksbudskap i utaförskapsområden betraktar man själv, tillsammans med vänstern, som rasism. Men att visa sina sexuella preferenser utan skam för den inhemska populationen är å andra sidan helt ok. Det betyder att Pride enbart är till för att förvrida skallen på etniska svenskar, andra etniciteter är undantagna från dessa budskap. Om/när muslimerna får makt på allvar i vårt land då kommer HBTQ-folket och vänsterfolket att vara de första som förlorar huvudet oavsett deras silkesvantar idag. PRIDE och feministrörelsen förtjänar inte längre någon som helst respekt värd namnet.

  Vårt hem på jorden är Sverige, här har våra förfäder kämpat hårt för att vi skulle få ha ett bättre liv än de hade. Vi tar i otacksamhet mot denna gåva utan att förstå dess värden. Vi låter oss luras av simpelt folk lika simpla som de falska guldförsäljarna som härjar utmed vägarna. Vi låter andra ta våra värdefulla tillgångar ifrån oss utan motstånd. Vi har lärt oss att känna skuld en skuld som egentligen inte är vår. Vi måste inse att om vi ska ha något kvar i framtiden av värde så måste vi värja oss mot dagens politik.

  Jag avslutar med en länk till en film som visar just ondska, ondska mot det tyska folket som precis förlorat kriget.

  • Tack för intressant filmtips:
   ska kolla!

  • Shanksville är ett fall för sig själv, en relativt stor grop, en hel del bråte i väldigt små delar, rester av en motor men det absolut viktigaste, inga kroppsdelar alla.
   Jämför med MH17 och Lockerbie olyckan där det fanns kroppar som knappt visade på några skador alls samt stora förvridna flygplansdelar,
   Shanksville precis som Pentagon handlade om mindre fjärstyrda flygplan innehållandes någon form av sprängmedel.
   Det är samma ondsinta krafter som var lösa under 9/11 som ligger bakom försvinnandet av MH370 ( vingbiten som hittades är troligtvis utplacerad) och nedskjutningen av systerplanet MH17.

 5. Är detta förklaringen till att vi fått kurder på höga poster i Sverige? Vi svenskar är inte tillfrågade om vi vill ha dem!

  http://wideawakegentile.wordpress.com/2014/10/21/the-crypto-jewish-brazanis-and-kurdistan/

  • Ja eftersom judarna kontrollerar det mesta av sunniislamisterna utom shiagrenen. Iran är domineras av shiamuslimer och ses som ett hot mot Israel. Under Saddams Irak var huvudelen av de styrande Bahtpartiet just shiamuslimskt. IS är sunni tillsammans med Saudi och Egypten.

   Så ja visst, det du hittat Sofia, kan mycket väl vara förklaringen till den stora andelen kurder på många höga poster i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: