• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

4 x klassförakt

fyrfalt

Veckans fredagsbio, nr 30, heter ”Klassförakt” och tar upp hur svenskar från arbetarklassen,  på landsbygden och ur den äldre generationen har hamnat i strykklass i det nya Sverige.

Fyra exempel tas upp:

1. TV4

2. Röda Korset

3. Socialdemokraterna

4. Bilden av BSS/SD


 duo2

1. TV4

Rapparen Adam Tensta är en person med resurser. Samma dag som han reste sig ur morgonsoffan hos TV4 hade han fått in en stor artikel i Aftonbladet. Hur använder han sin makt?

Jo, genom att ikläda sig och odla en offerroll, genom att angripa och provocera svenskar.

Rapparen kunde driva TV4 framför sig och se till att en ung kvinna från Grums, Louise Andersson Bodin, blev bestraffad för att hon använt ordet ”neger”.

I sin AB-artikel argumenterar Adam Tensta om ”strukturell rasism” och anser att vi svenskar ska skämmas: ”…denna skam är inte min. Ni äger den, som individer och som individer i en struktur som är byggd för vita svenskar. Det är så klart nära till hands att ta TV4 som ett exempel.”

Vad han kräver är inte diskussion, utan underkastelse från de svenskar som inte har samma ”hud-ton” som Adam Tensta:

”Problemet blir här att majoriteten av svenskarna inte kan relatera till denna typ av diskriminering. Säkert för att dom själva inte har upplevt den, eller för att dom faktiskt inte vet att den existerar. Det blir därför svårt att relatera till problemet.”

Bara personer med den ”rätta” hudtonen har förutsättningar att begripa vad det handlar om, således inget att diskutera.

Joakim Andersson på Motpol kommenterar:

”Plötsligt ’äger’ jag som vit ’denna skam’? Tensta kräver också av den vita läsaren att denna ska kapitulera symboliskt, inse att han eller hon alltid är mindre förtryckt än människor med Tenstas ”hudton” och aldrig kan förstå hur det är att inte vara vit. Vilket i förlängningen naturligtvis innebär att man som vit aldrig kan debattera med Tensta eller människor med hans hudton, man får bara tiga och acceptera det han påstår:

’Och just detta faktum, att en grupp personer inte kan relatera till vad som drabbar andra, är djupt problematiskt.’

Detta innebär alltså att det demokratiska samtalet inte längre är aktuellt…”

Andersson gör också en mycket viktig observation kring vad Per Gudmundson skrivit:

”Gudmundson menar att Tenstas tal om ’strukturell rasism’ är felaktigt och farligt. Men Gudmundsons artikel har också brister. Så hänvisar han till World Value Survey för att visa att Sverige är ett av de mest toleranta länderna i världen. Bland annat svarar bara 4% av svenskarna att de har något emot en granne av annan etnicitet. Men just detta påstående är det som sänker Gudmundsons resonemang. För ’white flight’ är en realitet även i Sverige, svenskarna flyttar ut när invandrarna flyttar in. Oavsett vad de lärt sig att svara i enkäter.

”…ett otal stereotyper finns också riktade mot just sådana ’vita svenskar’, bland annat att de som grupp är priviligierade och inte kan relatera. Och att alla former av kollektiva intressen de kan ha är illegitima att ens tala om (det senare illustrerar den grundläggande bristen i Gudmundsons text, han analyserar inte kopplingen mellan rasismdiskursen och det faktum att infödda svenskars eventuella kollektiva intressen alltid demoniseras i debatten).”

Till frågan om svenskar som vill slippa bo i problemområden – se även nedan, om Bunkeflostrand!


jordfastning

2. Röda Korset

Barbro Feldt avled den 17 juni 2014 sedan hon efter nio års ideellt arbete tvingats bort från Svenska Röda Korset och hängts ut som “rasist” i media.

När hon som vanligt gick till sitt oavlönade arbete i Röda korsets butik Kupan i Falun fredagen den 4 april 2014 hade hon ingen aning om att hon hade fel ”värdegrund”.

Personerna i Röda Korsets ledning  säger sig hylla ”alla människors lika värde”. Stämmer detta, gör de verkligen det? Har etniska svenskar för dem samma värde som utlänningar?

I Chang Fricks utomordentliga intervju med Ulrika Årehed Kågström, generalsekretare med 86.000 kr i månadslön, säger hon att Röda Korset står för Nolltolerans mot intolerans.

Här finns tydligen två olika sätt att förkasta tolerans!

Eller så handlar det om vem som gör det.

Människor i maktpositioner kan visa nolltolerans.  Och det är fint!

Andra, längre ned, visar däremot intolerans. Det är inte fint, då är det inte ”rumsrena”.

Det är alltså skillnad på folk och folk.

Barbro Feldt, den 71-åriga voluntären i Falun, överlevde inte det drev som hon utsattes för av media och RK-ledningen.

Hon var en människa för vilken heder, etik och moral var viktiga värden, som hon levt efter i hela sitt liv. Att bli fråntagen heder och ära på det sätt som skedde måste ha varit en chock för henne.

En del av chocken kan ha berott på att hon saknade dator och inte kunnat följa med i utvecklingen på nätet. Barbro Feldt hade inte förstått vilka krav den politiska korrektheten ställer kring vad man inte får känna, tänka och säga.

Mer om denna skandal har skrivits både av Julia Caesar och på denna blogg.


schori

3. Socialdemokraterna

Ett mejl från en boende i Bunkeflostrand 2001 till ett socialdemokratiskt kommunalråd resulterade alltså i åtal och dom. Man hade protesterat mot en planerad inflyttning i villaområdet av en bidragsfamilj från Asien.

Detta hade följt på signaler från s-.minister Pierre Schori riksdagen fyra år tidigare, om att ”främlingsfientligheten” skulle ”kriminaliseras och jagas”.

Vad mannen skrivit i sitt mejl var:

Bunkeflostrand är en av de få sista utposterna i närheten av Malmö att fly till om man vill slippa araber inpå knutarna.

Vad är det för mening med att flytta hit en hoper araber som inte kan försörja sig själva, sannolikt är kriminellt belastade och inte har ett uns av vilja att anpassa sig utan endast kräver saker.

Hade han kunnat klara sig om han i sak skrivit ungefär detsamma, men med andra formuleringar?

Eller ville makthavarna inom ”Arbetarpartiet” statuera ett exempel kring ”integration”:

vanliga svenskar ska inte kunna slippa mångkulturen.

De får inte ens uttrycka önskemål i den riktningen.


bss

4. Bilden av BSS/SD

Den negativa bilden i media kring Sverigedemokraternas första år är nu etablerad: det var ”en mörk tid”.

Så långt har denna propaganda nått, att även SD-företrädare ibland accepterar denna historieskrivning!

Men hur väl stämmer den med verkligheten?  Vilka belägg finns för att vare sig partiets material i form av program och flygblad eller dess ledande företrädare någonsin skulle ha motsvarat den bilden?

Efter erfarenheten med Blågula frågor fick ju ett tydligt besked, redan inom ett år: man behövde inte ens en liten spik att koka sin soppa på. Även över BGF vräktes en kaskad av epitet, det började direkt!

”Felet” med Sverigedemokraterna – utöver att man drivit ”olämpliga” krav kring invandringen – var nog att partiet till stor del utgjordes av män med arbetarbakgrund.

Här kommer filmen:

https://youtu.be/y0MEOFgmtb0


PS

Nasrin Sjögren på Samtiden:

”…För vet du vad? Jag delar dina erfarenheter. Jag vet vad det är du går igenom. Jag och många riktiga svenskar, med rötter både från Sverige och annorstädes, har fortfarande kvar både hjärta, hjärna och integritet nog att se skillnad på en genuin ung tjej med fötterna på jorden och ett varmt hjärta som slår för sin hemort å ena sidan och en kallhamrad cynisk karriärist som är beredd att känga brutalt neråt alltmedan han försöker framställa sig som ett patetiskt offer å andra sidan.

Stå på dig, Louise Andersson Bodin. Jag står bakom dig, tillsammans med hundratusentals andra i Sverige.”

ns

 


Mer

Ultima Thule

Löfven ljuger om SD:s historia

Organiserat förtal av svenskar = ”integration”?

Öppet brev till Louise

likavarde

 

24 svar

 1. Instämmer till 100%

 2. Har inte följt detta så noga, men vad jag slöläst, så. Adam Tensta såg först till att hans fans gav sig på Louise Andersson Bodin, sedan tog han henne i försvar, och nu har han nog henne var han vill ha, i sitt harem.

 3. Föreställ er att Adam Tensta inte varit färgad utan en vit man med namnet Adam Lidingö. Föreställ er vidare att han gjort samma sak mot en svart tjej som sagt något olämpligt och kränkande om vita européer. Feministmaffian och mångfaldstalibanerna hade på stört dragit blanka vapen och så hade man med digert bistånd från media omgående gjort slut på Adam Lidingös fortsatta karriär.

  Röda Korsets representant Ulrika Årehed Kågström förstår inte att yngre och äldre ser verkligheten hur olika perspektiv. Barbro Fäldt hade inget ont uppsåt, hon var heller ingen rasist och allraminst var hon intolerant. Bevis för det är det enkla faktum att hon ägnat många år åt frivillgt oavlönat arbete för människor som behöver nödhjälp ute i världen. Den högavlönade och uppblåsta Ulrika saknar insikter i hur människor tänker och hur de uttrycker sig. Uppenbarligen har RK problem med utbildningen och vidarutbildningen av sina volontärer. RK är så vitt jag vet inte till för att förmedla bostäder i Sverige bara att komma och tjata om det var kardinalfel No 1. Att Barbro förklarade att även många svenska ungdommar saknar bostad idag är för mig inget nedvärderande mot andra folk det är ett faktum.

  Vi som är Sverigevänner anklagas allt som oftast för att vara onda, för att inte tolerera folk från främmande länder och kulturer. Detta påstående är inte sant, påståendet är falskt. Däremot blev Barbro Fäldt utsatt för ondska, intolerans, ofråstående chefer och media, och mobbning med utfrysning som tog henne så hårt att hon avled. Barbro förstod inte varför hon blev utsatt för denna klappjakt, hon hade inte menat något illa. Ulrika Årehed Kågström menar att RK ska vara inkluderande, tolerant och välkommna alla, ja alla utom just Barbro Fäldt, åt henne som volontär och människa fanns ingen tolerans inget inkluderande, bara hårda ord och utfrysning.

  Inom SAP råder det närmast krigstillstånd alla smider ränker mot varandra och det tydligaste beviset är det gatlopp som förre partiledaren Håkan Juholt fick erfara. När så kommuninevånare höjer sin röst i protest så ser man till polisanmäla vederbörande som senare fälls för åsiktsbrott, eller snarare en ickeakademisk besvärsinlaga.

  Att vilja Bevara Sverige Svenskt var fram till 1970 talet det som var norm i landet. Den som tänkte annorlunda då ansåg man vara en pajas som levde i en utopisk värld och då var fortfarande Långbro och Beckomberga sjukhus i drift. När mentalsjukhusen stängde och patienterna släpptes ut verkar det som de börjat söka sig till sjuklöverpartierna som ett substitut för sin tidigare instutionstillvaro. Allt fler vaknar och inser att det BSS pionjärerna en gång proklamerade för faktiskt äger giltighet än mer idag.

  Man ger sig på svenskar som befinner sig i de lägre samhällsskikten med en opropotionerlig kraft, det är som att avrätta någon med en kanon. Och det är väl det som är meningen, att statuera exempel med buller och bång till skräck och varnagel för andra, håll er på mattan annars…….
  De som drabbas är de svaga grupperna som svåreligen kan få eller ge ett kraftfullt genmäle då de själva saknar resurser. Deras snedsteg som bryter mot PK synen är sällan gjorda med uppsåt eller beräkning. Man uttrycker sig på det sätt man är van vid och som man gör ur det samhällsskikt man kommer ifrån. Alla har inte den skeva världsbild som journalister och andra högdjur sitter inne med i Stockholms innerstad.

  Nolltolerans mot intolerans säger mycket om dagens samhällsklimat. Det är lika med intolerans mot mångfald i åsiktskorridoren. Hyckleri 2.0. Ondskan sprider sig fort i samhällskroppen, journalisterna är rädda att förlora jobbet och för att råka slinta med tungan/pennan. Fackföreningsfolk likaså rädda för att säga fel och alla bevakar varandra vi sociala medier så att ingen slirar på lojaliteten för mångkulturen. Överallt likadant, precis som i forna DDR eller andra totalitära stater där grannar och arbetskamrater anmälde misstänkta dissidenter till ledningen. Vi är på god väg dit, bara ett stenkast ifrån statsskicket med riktiga åsiktsfängelser och åsiktstingsrätter. Vi har redan sett försmaken på det som Jan Mild påpassligt visade upp.

  Ondskan finns inte hos vanligt (svenskt) folk i samhällets nedre regioner, den finns betydligt högre upp, bland eliten och de resursstarka medvetna och slipade individerna.

  • Mycket träffande!

   ”Jag vill leva, jag vill dö, i Norden!”
   En utmärkt paroll.

  • Även denna film, lågmäld och ömsint men med ett starkt innehåll. Hur kunde det bli så här? Vi lät oss luras av de generella välfärden, vi kopplade av radarn och försvarsblicken och lät oss vaggas till ro medan storfinansen ingalunda vilade på hanen. Bit för bit försvann och försvinner vårt land ner i andras fickor, vårt folk byts ut i raskare takt och inom 100 år finns inte Sverige kvar som den nation det en gång var.

   Vi har låtit oss luras av storfinansen, av våra femtekolonnare till politiker som inte ens säljer ut oss dyrt utan skänker ut oss samtidigt som vi får betala, betala för vår egen undergång. Vi är mitt uppe i förintelsen av oss kaukasier, vi är uppenbarligen det största hotet mot globaliseringen. Den gamla världen, dvs Europa och dess folk är den största bromsklossen för globalisterna och därför måste vi oskadliggöras.

   När vi är undanröjda kommer turen till Hanfolken i öster. De har stolta traditioner och låter sig nog inte luras såsom vi gjort här blir det nog fråga om kamp både ekonomiskt och med militära medel. Och lyckas maffian med detta ja då är vi rökta för mycket lång tid framåt.

   Det finns ännu tid till kamp vi är inte nere för räkning ännu, allt fler européer vaknar och organiserar sig i snabbare takt mot denna utveckling. Eliten börjar känna av motståndet, därav den allt hätskare tonen i den politiska debatten och det kommer garanterat att bli värre, tyvärr. Vi har att göra med en djävulsk motståndare som inte följer några som helst regler utan vidtar de åtgärder man finner nödvändiga. Jag påminner om exemplen Dresden & Hamburg som brandbombades i WWII slutskede inklusive atomvapen mot en i princip redan besegrad motpart.

   Personligen avskyr jag våld av alla de slag, men vi måste nog inse och vara beredda på att vi kommer utsättas för hårda tag. Filmen var mycket tänkvärd därav ett långt svar.

   Och sist en länk till judeblaskan DI som låter sossepampen Anders Sundström tycka till.
   http://www.di.se/artiklar/2015/7/24/sundstrom-vill-se-julpakten-utokas/
   Utöka DÖ och i princip döda den lilla demokrati som finns kvar. Nu måste det till radikala grepp när SD klivit upp till andraplatsen i sympatier. Ser som att Sverige går mot en öppen diktatur.

   Ja vi vill leva och dö i Norden, dock inte som slavar i vårt eget hem.

  • Kvinnan i filmen säger att man bör börja förändringen till det bättre med att informera allmänheten om vilka som styr det dåliga som sker.
   Sträck på er alla som sökt sanningen, stått på folkets sida och informerat!!!

 4. Apropå Tensta invandraren: Jag har sett själv hur invandrare ser sig som utsatta och ser rasism där man som svensk ser det som förbannat orättvist då man blivit lika behandlad. Jag kan förstå hur tensta blivit sån, han har köpt hela packetet att alla svenskar är smygrasister. Ngn har lyckats splitra folk för att inte rikta aggressionen mot de som gör skäl för den.

  • Man tillåt inte vara framgångsrik artist om man inte framför ”rätt” budskap.

   • Precis! Det stämmer till 100%
    De som vill göra karriär inom bredspektrum-media måste vara en ständig aktiv reklampelare för NWO-diktaurens agenda.

 5. Tack för en finstämd film och givande kommentarer. Skriver lite mer imorgon.


 6. ALLA riksdagspartier VILL sätta grupper mot varandra för att SÖNDRA och HÄRSKA, trots att de naturligtvis säger motsatsen.

 7. Red Ice har ett mycket bra program med M.S. King som handlar om Rothschild. Jag rekommenderar alla att köpa hans böcker. De finns på Amazon. Mycket lättläst och på bara någon timme får man det väsentligaste sammanfattat med massor av illustrationer.

  En sak de tog upp på programmet och som jag också kommit fram till är att denna styrande klan mycket väl är medvetna om att man inte når massorna med logik, sakliga argument, långa texter och eftertänksamhet. Man når dem genom känslor, värderingar, korta tester och blind tro.

  Idag är det enkelt att se hur man ständigt lurar de som är i bubblan att de har olika val som är viktiga. Ska man läsa SvD eller DN, se på SVT eller TV4, rösta på sossarna eller moderaterna, republikanerna eller demokraterna, o.s.v. I praktiken spelar det ingen roll för allt det där vi kan välja på styr, med små skillnader, åt samma håll.

  Miljöpartiet som möjligen var en god kraft när de började hade som idé att vi skulle utnyttja den ökade produktiviteten till att jobba mindre. Kanske vara mer mad barnen, i naturen eller förkovra oss. Hör vi ett enda parti tala om detta idag? Nej, självklart inte. Jobbar vi mindre får vi mer tid tillsamman och tänker mer själva. Är mindre stressade och därmed mindre i behov av läkemedel. Vi omsätter mindre pengar vilket är dåligt för de internationella bankirerna och köper färre varor vilket också är dåligt för dem.

  Det som är tragiskt är att socialismen har sin grund i storkapitalet. Grunden var Karl Marx (Mordecai) som i sin tur hade en mentor Moses Hess. Dessa sponsrades av den judiska bankirfamiljen Rothschild (Bauer). Den ryska revolutionen som hyllats av vänstern var ju finansierad av Wall Street, Jacob Shiff m.f.l. och den hade ju ingenting alls med arbetarnas intressen att göra. Den Sovjetstat som sedan växte fram efter den var väl inte det minsta arbetarvänlig.

  Trotsky (Bronstein/Braunstein), som var med om det första revolutionsförsöket i Ryssland 1905, fick fly till New York där han bodde furstligt, åkte limousin och hade privatchaufför. Karl Marx levde också gott. Lenin likaså. Sovjetstaten fick sedan pengar från Wall Street under de följande 70 åren och 200 amerikanska företag fick lukrativ ensamrätt till olja och råvaror. Man nationaliserade alla banker utom de från Wall Street. (Källa:Sutton, Jüri Lina)

  Svenska regeringar, främst socialdemokratiska, hyllade sedan denna s.k. socialism och Sovjetstaten men de förstod aldrig att den röda flaggan som svajar på 1 maj har fått sin färg av just bankiren och superkapitalisten Rochshild (röd skylt) och att den 1 maj är exakt samma dag som Adam Weishaupt grundade Illuminaterna, vars plan är en världsregering. (Källa Jüri Lina)

  T.o.m. deras kampsång Internationalen har kopplingar till högra frimurare och storkapitalister.

  Det är löjligt att tro att Wall Street skulle finansiera, planera och genomföra detta bara för arbetarnas skulle mot dem själva!
  Det handlade istället om att storkapitalet och ledande judar ville slå ut Tsar-riket. Vilket effektivare sätt fanns då än en revolution där man konfiskerade alla tillgångar, sålde dem utomlands bl.a. genom bankiren Olof Ashberg, dödade alla intellektuella, konstnärer, företagare och tog alla bönders mark ifrån dem? Någon har kallat det historiens största plundring. Allt under arbetarnas slagord!

  Målet är mycket enkelt. Låna ut pengar så mycket som går. Då är det bra med stora stater med ansvarslösa politiker, krig och budgetunderskott. Handla över världen helt utan gränser så att det inte finns någon koppling alls mellan människan och produkten. Det är således ingen slump att skuldsättningen i västvärlden ökat explosionsartat.

  Viktigast av allt: ta bort känslan av samhörighet bland vita Européer som kan hota och utmana denna tanke om ständigt ökad utlåning, en världsregering och judisk kontroll genom att hålla alla kvar inom bubblan med hjälp av desinformationen i MSM samt fördöma alla som vågar lämna den. Genom att skapa ständiga konflikter och krig kan man dels låna ut stora summor till stater, dels tjäna enorma pengar inom krigsindustrin samt nå mål som gynnar Israel.

  • Bra där, det behövs mer saklig information om de företeelser du tar upp, en berättelse i kronologisk ordning från 1300, talet kanske tidigare, om alla dessa obskyra ordenssällskap och hur de interagerar med varandra. En av de viktigaste egenskaperna i en orden är att de som är längst ner inte får reda på speciellt mycket om mål och medel, utan invigs undan för undan varefter man stiger i graderna. När man kommit tillräckligt högt och börjat se bilden och förstå samanhangen är man så hårt beroende av sina medbröder att man inte kan dra sig ur och visselblåsa. Det är liktydligt med döden för sig själv och sin familj. Om inte annat så är man ute ur gänget och sin försörjning.

   Historiskt sett har vi tempelriddarna, illuminati, coldinuorden, frimurarorden m.fl. Denna maktfaktor är i princip osynlig den verkar utan att synas med de som är insyltade vet om varandra och det är därför vi ibland kan se märkliga rättsfall där en anklagad persom plötsligt går fri vid en rättegång som rimligen borde renderat fängelse. Jag har inget i färskt minne just nu med det har förekommit och kommer att ske igen. På vilket vis och genom vilka kanaler kan personer anklagde för brott plötsligt frias. Ibland finns givetvis juridiska förklaringar men långt ifrån alla.

   Vi vet att de utvalda känner till varandra och interagerar på ett för oss osynligt sätt och det gör sannolikt personer i dessa ordnar också garanterat i samklang med det speciella folkslaget som inte får kritiseras. Historiskt sett har det funnits några ledare som tagit i med hårdhandskarna mot dessa grupperingar. Den franske kungen Filp IV Filip den sköne som lät gripa och avrätta tempelherreordens ledare fredagen den 13 oktober 1307 och konfiskerade i princip hela ordens rikedommar. Året dessförinnan 1306 kastade han ut alla judar ur Frankrike och konfiskerade deras rikedomar. Illuminati som bildades 1 maj 1776 och förbjöds av den Bayerska staten 1785 för att man bedrev verksamhet som hotade staten Bayern.

   Det finns säkert flera exempel, och vi behöver ett uppvaknande i hela Europa om dessa ljusskygga individer som styr våra liv på ett för oss dåligt sätt. Dessa råttor och folkfiender skall upp i ljuset och rannsakas tillsammans med deras medlöpare. Vi behöver en folklig resning i hela Europa och en gång för alla göra oss kvitt dessa maffiosos. En bra start är att göra som Kalle belysa deras existens och visa på de kopplingar som finns.

   Röda fanor efter familjen Rotschilds vapen och Illuminaternas bildande 1 maj 1776, Internationalen, som istället för arbetarnas sång borde tillföras globalisterna. Demokrati och kommunism iscensatt av samma skapare, de utvalda som en modell att styra båda sidor i jakten på världsherravälde.

   Föraktet för småfolket har makten alltid närt, dock har man i vissa tider tjänat på att låtsas bry sig om oss knegare och fattiglappar, den tiden är förbi, nu finns andra grupper som ger bättre avkastning att bry sig om, så nu sparkas den svenska arbetaren, pensionären och den medellöse tillbaka längst ner på samhällsstegen. Personer från främmande kulturer, gärna brottslingar ligger betydligt högre än vi.

   SD gick i dagarna om (M) i väljarsympatiligan och ligger nu tätt efter Stefan Löfvéns parti (S). Om det är (SD) som gör ovanligt bra ifrån sig eller om det nu är (S) & (M) som gör ovanligt dåligt ifrån sig kan diskuteras. Jag lutar nog åt det sistnämda utan att tveka. Det är i och för sig roligt när sjuklövern får på tafsen men jag är långt ifrån säker på att (SD) är räddningen för oss gräsrötter. Jag har inte hört (SD) göra några utspel för att förbättra sina sympatier utan det verkar som om (SD) vinner på att hålla låg profil och låta sjupartierna göra bort sig. En strategi som i dagens politiska landskap är mycket enkelt. Några större klåpare till politiker har inte skådats sen Romarriket gick under, eller den engelska serien ”Javisst hr(premiär)minister”.

   Jag får dåliga vibbar av SD:s interna stridigheter och tror att det kan bli menligt för ett framtida bildande av en regering. Och deras fäbless för Israel, dess fana och militär gör mig än mer misstänksam om var de egentligen har sina lojaliteter namnet till trots.

   Förlåt Kalle att jag upprepar delar av ditt inlägg men det är så viktigt det du skrev.

 8. Visste inte i min svenska dumhet att det är fult att säga att en neger är en neger. Däremot visste jag att det är fult att kalla en neger för nigger.

  • Det är inte så lätt att hänga med i svängarna alla ggr om vad som för stunden är ok eller inte, det oaktad uppsåt att vara nedvärderande eller inte. Tills för bara några veckor sedan var det helt ok med prideparader i Sverige. Nu är det plötsligt fult om paraderna anordnas i så kallade utanförskapsområden. Pride Järva som initierades av Jan Sjunnesson, skribent på Avpixlat har kritiserats hårt av samma vänster som annars försvarar regnbågsflaggan ivrigt.

   När Pridefestivaler anordnas i Stockholms City är det helt i sin ordning, då provocerar den i princip bara den inhemska befolkningen vilket är ok. Men när samma företeelse anordnas i områden med huvudsak invånare från utomeuropeiska länder företrädesvis muslimska länder då är det plötsligt tabu att provocera.

   Det här visar på ett obehagligt faktum att de, med andra sexuella preferenser än hetronormen endast har sitt berättigande gentemot den vita egna befolkningen. Däremot har Pridelobbyn inte en chans mot Islam, det har den kulturmarxistiska vänstern bestämt och så vitt jag kan se med Pridelobbyns goda minne.

   Vi hetrosexuella vita medlålders män ligger längst ner på samhällets botten. Straxt ovanför kvinnor i samma fack. Våra pensionärer och barn därpå, sedan kommer sydeuropéerna och därpå övriga etniska grupper allt högre upp på skalan beroende på avstånd från Sverige för att slutligen krönas av den nya högadeln muslimer. Snart är Islamisterna i så stor numerär att det snart övergår i regelrätta strider om makten i landet och då är det inte bara godnatt för Pridegänget och feminister, då är det godnatt för alla av FN:s deklareade mänskliga rättigheter. Då är det Koranen som gäller utan undantag.

   Pridelobbyn gör samma kardinalfel som feministligan gör sig skyldig till. Man höjer sina röster mot sin egen ras, sin egen etniska grupp men viker sig helt inför Islam. Då helt plötsligt är alla vackra tal om allas lika värde helt bortblåst. Då är de mänskliga rättigheterna och yttrandefriheten plötsligt något man gömmer bakom ryggen i ett fåfängt försök att inte reta upp en grupp som inte hör hemma här.

   Eftersom Pride och feministlobbyn inte vågar utmana mullorna så ska de heller inte vare sig höras eller synas i det Svenska samhället överhuvudtaget . Något större hyckleri än detta är svårt att finna medan man hakar upp sig på trivialiteter som om någon säger neger i något samanhang, även utan nedvärderande motiv.

   Vad blir nästa heliga ko att (halal)slakta på Islams böodiga altare?

 9. Bra konstaterande. Efter att ha läst Tenstas uttalande tänker jag att han inte vet vad han talar eller skriver om.

  Jag trodde i min enfald att de första människorna som koloniserade Sverige var vita fattiga som hade modet att bosätta sig i detta kalla kyliga land som heter Sverige.
  De var inte afrikaner med mörk hud utan vita starka vikingar
  som jag är stolt över att vara ättling till. De fick uthärda mycket stora strapatser för att överleva och inte som Tensta kommer till dukat bord.

 10. Skandinaver är de tidigaste européerna

  Forskare har sekvenserat DNA från en människa som levde för 37.000 år sedan. Resultaten visar att dagens skandinaver är de närmast levande släktingarna till de första människorna i Europa. Skandinaver är närmare släkt med Kostenki-mannen än någon annan nu levande befolkning.

  Våra förfäder kom förmodligen via Kaukasus, kanske för 45.000 år sedan. En möjlig anledning till att de tog denna väg var att det inte fanns några neandertalmänniskor i detta område, alltså inga konkurrenter om resurserna. Senare hittade man andra vägar in i Europa.

  Upplagd av Knute tisdag,

 11. […] Källa: Jan Millds blog […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: