• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

SAP och pragmatismen – fredagsbio 27

spragmatism

Äntligen har sommaren kommit till Dalarna! Det får bli en kort fredagstext idag:

Här kommer fredagsbio 27, ”(S) och PRAGMATISMEN”, utifrån Stefan Löfvens tal i Almedalen 2015.


 

Mer

Statsministern

Fler filmer om (S)

Satir – Stefan Löfven säger sanningen…

 

Annonser

7 svar

 1. Det är bara att konstatera pragmatismen i (S) är död. Det enda man tjatar om är att alla ska med, när 15-20% inte vill vara med utom när det gäller att kvittera ut bidrag eller begå brott. Han säger att det är skandal att si och så många går arbetslösa när det finns jobb. Är då de som är arbetslösa i huvudsak inte kvalificerade för de jobb som är lediga, eller är det ovilja att ta de jobb som finns. Kanske dags att vilkora de bidrag som utges att de dras in då arbetslös nekar att ta arbete som denne är kvalificerad för.

  De andra partierna är inte mycket bättre man ser inte längre sambandet mellan verkligheten, politiska beslut och konsekvenser. Att beslut fattas som får negativa konsekvenser för folket är numera legio. När det påpekas vägrar man se eller förstå vad man ställt till med utan man slätar över eller låtsas som det regnar. Sverigies regeringar som suttit vid köttgrytorna sen man övergav valutaregleringarna har inte verkat för Sverige och dess befolkning utan för globalisterna. Sista spiken i kistan var när Soros (jude) sänkte den svenska kronan i början av 90-talet med hjälp av spekulation och för att få Sverige in i den globalistiska fållan efter Palme-eran.

  Sverige behöver återgå till värnpliktsförsvar, avslut av utlandskrigföring och NATO wannabe. Utträde ur EU, egen gränsbevakning, endast mottagande av de flyktingar aom är det enligt FN:s definition. Höga importtullar på framförallt mat som vi själva kan producera. Insatser för att återställa jordbruket till att vi ska vara självförsörjande på baslivsmedel i Sverige och absolut nej till GMO grödor (Mosanto som Soros har stora intressen i) Utvisning av utlänningar vid avtjänat fängelsestraff för de fall de erhållit svenskt medlemskap skall det annuleras.

  Som läget är nu lever politikerna i en bubbla helt avskärmad från verkligheten. Flosklerna sprutar ur käften på dem varje gång de öppnar mun. Journalister spelar med i den falska orkestern och vi i publiken hör hur falskt de spelar, likafullt ser de ut som om de gör en enastående insats, och det är bara några få som applåderar. SD har ju aldrig regerat så det är svårt att ge något omdöme, men de ser ju mer nyktert på verkligheten i vart fall. Men om den nykterheten håller i sig om (när) SD sitter i regeringsställning återstår att se.

  Vi väljare är uppdragsgivare åt våra politiker (ja på pappret i alla fall) men ändå känns det som de arbetar för någon annan. Ska det behövas ett allomfattande upproror mot de sätt som landet styrs på innan det kan bli någon ändring som märks. Bilderberggruppen m.fl. hel och halvhemliga organisationer verkar som globalisternas verktyg och som påtvingar västländerna diverse åtgärder som inte är till gagn för folket. USA spionerar på Tyskland och Frankrike med hjälp av avlyssning av höga ledares mobiler för att man inte litar ens på sina allierade. Det betyder att USA (NSA) avlyssnar i princip allt man kan avlyssna i alla länder överallt. Det tråkiga är att inte de länder där det uppdagas protesterar i högre grad. Eller varför inte gå ur NATO sparka ut alla US trupper från i det här fallet Tyskland och Frankrike.

  Sverige måste åter stå på egna ben utan inblandning av främmande makt eller organisationer. Vi skulle kunna gå i bräschen för ett nytt (gammalt) Europa med självständiga nationer som samarbetar i övergripande frågor som infrastruktur och kommunikation.

 2. Medan du ligger i hängmattan och njuter av sommaren kanske du vill lyssna på ett intressant radioprogram?
  Då rekommenderar jag ”Liberterianerna slår tillbaka” på Alex Jones Channel. Programmet innehåller bl.a. en intervju med Ron Paul. Klar beskrivning av globalisternas katastrofala politik men man blir hoppfull ändå – tack vare att det finns många människor som kämpar ideellt för att förändra detta onda system;

  http://BvaZPgW1vzw

 3. Medan du ligger i hängmattan och njuter av sommaren kanske du vill lyssna på ett intressant radioprogram?
  Då rekommenderar jag ”Liberterianerna slår tillbaka” på Alex Jones Channel. Programmet innehåller bl.a. en intervju med Ron Paul. Klar beskrivning av globalisternas katastrofala politik men man blir hoppfull ändå – tack vare att det finns många människor som kämpar ideellt för att förändra detta onda system;

 4. Vad menar Stefan Löfven med ”Elitens diktatur”. Det är väl han själv som just är ”Elitens diktatur”. Orkade lyssna klart eftersom jag inte står ut med hans förljugna ansikte.

  • Vare sig det rör sig om satir eller inte, så betvivlar jag att Stefan Löfven alla gånger vet vad han själv menar.

   I sitt Almedalstal använde han flera gånger ordet ”utvecklings-moral”.

   Om han istället sagt ”utvecklings-potential” skulle jag haft lite lättare att hänga med.

   • Lyssna på det du själv lagt ut – Stefan Löfven säger klart och tydligt att vi är bundna av Elitens diktatur. Det var absolut inte ett skämt i mina öron. Vilken elit syftade han på – menade han väljarna eller vad menade han??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: