• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Feministisk migrationspolitik

 

fb26

Som titeln anger på fredagsbio 26 – ”Feministisk migrationspolitik” – sker i våra massmedia en fusion av flyktingpolitik och migrationspolitik. Det är ”inte så noga” om en utlänning är förföljd och har skyddsbehov eller bara ”söker ett bättre liv” och i praktiken förväntar sig att kunna bli permanent bidragsförsörjd av Sveriges skattebetalare.

På motsvarande sätt sker en fusion såtillvida att samtidigt som utlänningar akut flyr för sina liv, undan bomber mm, så är de ekonomiska vinstlotter för mottagarlandet genom sitt ”kompetensregn”.

Ideal harmoni, således. Mot den bakgrunden blir det ju svårförklarligt att det kan finnas människor i Sverige som är kritiska till fortsatt massinvandring från Afrika och Mellanöstern.

Eller?


bf

PS1 

Den officiella ambitionen för det svenska kustbevakningsfartyget Poseidon i Medelhavet är att rädda liv, hindra människor från att drunkna.

Det skulle man uppnå även genom att återföra de räddade till den hamn, varifrån den livsfarliga färden påbörjats.

Detta vore även ändamålsenligt för att motverka att flera sådana båtfärder initieras.

Bakom Poseidons verksamhet ligger en agenda, även om dess besättningsmedlemmar inte är medvetna om den saken.

 

ansvaret


 

PS2

Ett fartyg som på havet stöter på människor i sjönöd har en skyldighet att försöka rädda dem. Det är uppenbart att den förpliktelse nu systematiskt missbrukas, såtillvida att man medvetet försätter sig i sjönöd, för att framtvinga en räddning.

Detta kan ändå inte förklara varför Poseidon inte räddar asylanterna tillbaka till den hamn, varifrån de påbörjat sin resa på Medelhavet.


PS3

Första-asyllandsprincipen innebär att det första land, undertecknare av FN:s flyktingkonvention, dit en asylant ankommit är det land som ska behandla en asylansökan. Detta missbrukas nu av Sverige, genom att hämta upp asylanter och ta dem till Italien. Föga förvånande blir italienarna irriterade av det svenska agerandet!

Det enda konsekventa vore att Poseidons resenärer skickas direkt till Sverige.


Mer

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/svenska-poseidon-for-ytterligare-500-migranter-till-italien

Fler filmer om (S)

 losning

Annonser

12 svar

 1. Finns endast ett sätt att komma till rätta med galenskapen, kraftigt ökad invandring! Så verkar 7-klöver´n/DÖ-partiet resonera. Svensson tycker det är för dj–gt, knyter näven i fickan, öppnar den och tar en ny näve ostbågar vid TV-n!

 2. Vad gäller Feministisk Migrationspolitik så finns det några tankar. De som vi idag kallar Feminism är en bred term som omfattar så mycket att det varken går att fördöma eller hylla. Schyman är väl mer en kommunist än feminist och att Löfven, f.d. Metallordföranden, påstår sig vara feminist – punkt – visar väl att definitionen på feminism är otroligt bred.

  Det stämmer dock att vi i Sverige för en politik som helt saknar förnuft och därför är den feministisk.

  Den styrs också helt av känslor och den som försöker med logiska argument göre sig icke besvär.

  Kanske är det så enkelt att vi har det för bra och därmed har vi också tappat styrfarten vart vi är på väg. Då är det lätt att bli offer för puckade strömmingar som feminismen, den otroligt korkade idén att mannen och kvinnan står i konflikt med varandra. Endast psykstörda kulturmarxister kan komma på något så idiotiskt. Skulle så klart förstå det om man kritiserade Islam men det gör man aldrig så dagens feminism a la Schyman är inget annat än politiskt svammel. Hur kan man, seriöst, vara positiv både till kvinnans frigörelse, HBTQX och samtidigt könssegregerade badhus och moskéer? Det är minst sagt totalt motstridiga riktningar.

  Sverige och hela Västeuropa behöver ett nytt ledarskap. ALLA gamla ledare måste ut. Hela politiska systemet måste rensas. Det är ett genomruttet system som saknar bärkraft. Alla befintliga politiker i Sverige inom Sjupartiet måste bort. Varje politiker. Det är slavar i ett system som absolut på inget sätt är representanter för folket, av folket och grundat av folket. Folket är totalt hjärntvättat av alla lögner som media spyr ut dagligen. Därför..

  ..viktigast är att vi måste införa ett sanningskrav inom media. Idag kan familjen Bonnier och Hjörne kräkas ut sina lögner varje dag utan minsta konsekvens. Deras makt över informationen är det som idag gör att Sverige är på väg mot undergång. Vår värst fiende äger nästan all media. Då är det lätt att inse att vi har en svår uppgift framför oss så länge som Svensson fortsätter att ta till sig informationen.

  Det är otroligt märkligt att invandrare som Bonnier, Hirschel, som kom hit över Öresund, sedan gör allt för att förgöra det land som givit dem ett hem. Samma med Ashberg och bankiren Obadja Ash som hjälpte de judiska kuppmakarna 1917 att stämpla om det plundrade guldet från Ryssland. I familjen tycks traditionen fortsätta att man stödjer allt som bryter ner det svenska.

  Tino Sanandaji är mycket mer sund. Han tackar Sverige för att vi gjort Sverige till hans hem och vill sedan kämpa för vetenskapligt underbyggd statistik som beslutsunderlag. Han är kanske på många sätt mer Sverigevänlig än många svenskar. Han vill behålla det Sverige som en gång tog emot honom. Familjerna Hirschel, Hjörne och Ash är totalt Sverigefientliga. Peter Hjörne har betalat för skolelever att se den lögnaktiga filmen Schindler’s Lizt, således betalat för att upprätthålla myten om tyska folkets grymhet och judarnas offerroll under första och andra världskrigen. I själva verket var allt tvärtom. Tyskland var ett ekonomiskt hot med ett annat finansiellt system som hotade att med sitt goda exempel få andra länder att lämna det judiska skuldbaserade systemet. Vi ska inte få veta det för den som vinner kriget skriver historien.

  Vad gäler Schindler’s Lizt så stämmer i stort ingenting. Det är en lögn att det som man beskriver där två tyska officerare står och väljer ut personer. Det har aldrig hänt i verkligheten. Det är en lögn med gaskamrarna. Det är en lögn att lägerchefen sköt från sin balkong. Han bodde där med sin fästmö och de hade ett barn. Deras balkong var lägre än gården där internerna gick så han kunde omöjligt ha stått på sin balkong och skjutit.

  Sanningen är att judarna ville behålla och utveckla sitt skuldbaserade system där man lurar Gojerna och skapar pengar helt ur tomma intet, något som tyska folket såg som fullständigt omoraliskt. Det var därför som Tyskland måste krossas. Det finns massor av källor på detta. Bara söka lite på nätet. Det vi får oss itutat är….

  …lögn, lögn, lögn, lögn, lögn, lögn……hur mycket kan vi ta innan vi säger stopp till alla dessa lögner??? Ska tyska folket för evigt tigaoch ska varje generation i framtiden tvingas att tro på en lögn?? Ska vi svenskar acceptera att vi blir en minoritet i vårt eget land??

  • Väl talat, Kalle!

   Instämmer med vad du skriver:

   ”..viktigast är att vi måste införa ett sanningskrav inom media. Idag kan familjen Bonnier och Hjörne kräkas ut sina lögner varje dag utan minsta konsekvens. Deras makt över informationen är det som idag gör att Sverige är på väg mot undergång. Vår värst fiende äger nästan all media….

   Det är otroligt märkligt att invandrare som Bonnier, Hirschel, som kom hit över Öresund, sedan gör allt för att förgöra det land som givit dem ett hem.”

  • Håller med om vad du säger. Men problemet är större än Sverige och Väst Europa. Vi lever i en tid i behov av revolution:
   http://bollyn.com/#article_15147

 3. Skummade igenom ditt inlägg Kalle. Men vad hjälper det att försöka informera ett fegt svenskt folk som vant sig vid att ”någon annan” skall ordna livet för dem, eller riskera sitt liv i ett som jag tror, kommande inbördeskrig? Vilka, – eller vad – skall bestämma i Sverige? För så illa som det redan är: Varför sätts inte Sverige – åtminstone till att börja med – i undantagstillstånd kan man ju undra? Ställer själv upp frivilligt trots att jag befinner mig på mitt 72:a solvarv. Döden skrämmer mig inte då den kommer till oss alla.
  Finländare

 4. Bra skrivet Kalle!!

  Gudrun af Skyman är en i mina ögon totalt galen kvinna
  Hon stod väl och eldade upp pengar vid något tillfälle-
  Kommer inte ihåg varför – hon är en skam för kvinnor – dessutom avskyvärt ful men jag kommer ihåg att en av hennes fd makar
  tyckte hon var spännande att vara gift med.
  Han sade väl så av rädsla förmodar jag.
  Heima

 5. EU´s resurser används inte till att hjälpa de vita i Sydafrika –
  en utrotningshotad minoritet.
  Många vill återvandra till Europa men det är ”kalla handen”.

 6. ”Endgame” –
  samtliga som uttalade sig diktatoriskt är judar. (Ej i religiös mening).

 7. […] Källa: Jan Millds blog […]

 8. Om någon behöver en kortfattad analys av världsläget så kan dom se detta lilla klipp. Paul Craig Roberts lyckas på ett fantastiskt sätt beskriva mycket av det viktigaste för stunden i en 20min intervju. Bla förklarar han sambandet mellan ev Grexit och Nato och EU -kollaps (vi håller tummarna):

  • Eftersom PC Roberts har hög ställning och når ut till alla i USA som intresserar sig för ekonomi och politiska frågor, kan ingen av dessa grupper skylla ifrån sig sedan med ”jag visste inte”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: