• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Nya fullträffar av Granskning Sverige!

gsmatt

Granskning Sverige fortsätter att imponera!

GS har verkligen funnit en nisch, med sin ”gerilla-journalistik”!

Mina associationer går till ”wallraffande”, den typ av grävande journalistik som tysken Günter Wallraff framgångsrikt ägnade sig åt, på 1960-talet och framåt.

GS-journalistiken ställer makthavare och medlöpare inom pk-sektorn mot väggen med frågor, invändningar och resonemang som de annars varit helt ”förskonade” från.  Något som många av dem alls inte är beredda på, än mindre uppskattar…

För oss andra, som vill göra motstånd mot de pågående galenskaperna,  kan GS-programmen ge både skratt och inspiration, ny energi och mer kampvilja.

Vi är ju många nu, som försöker bidraga på olika frontavsnitt:

– bloggar och webbtidningar

– papperstidningar och flygblad

– filmer och montage

– radioprogram.

Granskning Sverige fyller en viktig funktion. På kort tid har kommit flera nya GS-program.

Jag vill särskilt lyfta fram detta GS-program, om hur svenskhet och minoritetskulturer betraktas helt olika i pk-världen, hur där mäts med olika mått. I programmet figurerar bl.a. Stefan Löfvens expert på fascism, Henrik Arnstad:

Denna är också en höjdare:


 

Mer

https://janmilld.wordpress.com/2015/04/24/expert-med-kunskapsluckor/

https://youtu.be/uadM9t-ELiw

https://youtu.be/P-uaSkteX48


https://janmilld.wordpress.com/2014/12/15/soder-gjorde-fel/

 https://janmilld.wordpress.com/2014/03/09/journalistik-som-manniskojakt/

https://janmilld.wordpress.com/2012/03/17/fortal-eller-debatt/

http://www.bgf.nu/aj/

https://janmilld.wordpress.com/2011/06/20/tva-bocker/

https://morklaggning.wordpress.com/2015/04/20/kulturmarxism/

Annonser

6 svar

 1. Ja, båda dessa intervjuavsnitt är suveräna!

 2. GS gör verkligen bra ifrån sig. De visar på PK-isternas totalt ologiska resonemang. Först kan man höra hur de med hög röst trombonerar ut sina floskler som forsar ur deras trutar. När så en begåvad person får tillfälle (eller tar sig tillfälle) att ställa lite försynta frågor hur resonemangen hänger ihop då blir man svarslös eller extremt stressad.

  Alla som har tänkt ut en strategi, en tanke eller idé kan med lätthet diskutera och argumentera för sin sak utan att förlora fotfästet. Det klarar inte PK-isterna därför att resonemangen och tankegångarna är ologiska och motstridiga.

  De har blivit lärda att häva ur sig saker ungefär som att lära en papegoja att tala och säga fula ord. Fråga gojan vad det betyder och hur orden hänger ihop med andra företeelser så är det kört precis som vi kan höra här. När man börjar bena i härvan så kommer ologiken upp i all sin dager och då måste man rusa på möte eller inte vilja svara.

  Att inte vilja svara på en enkel fråga om sitt specialämne fascismen är väl lite väl magstarkt. Då kan vi konstatera att Arnstad inte är mycket till specialist inom sitt gebit. Lövén som utsett honom till det drar sig själv ut i löjets skimmer.

  Råkade se ett klipp på youtube med hr Lövén i intervjustolen i SVT:s program Partiledaren. Klicka på länken gå fram till 1.40 till 2.10 och lyssna på vad han säger.

  http://www.svtplay.se/video/2843454/partiledaren/partiledaren-avsnitt-3

  Alla kan förvisso säga fel men man kan väl rätta sig eller hör karln inte vad han själv säger? PK-isterna är så ivriga i att få ur sig sina floskler att hjärnan inte hinner med käften.

 3. Fira 1:a maj med att läsa grodorna som hoppat ur vänsterns mun:

  http://petterssonsblogg.se/2014/07/28/citat/

 4. Man tror knappt sina öron när Sveriges statsminister citerar H. Arnstad som om han vore en expert på historia: (1/2 minut)

 5. Märkligt hur svårt många människor har att förhålla sig till sanningen.
  Iställer ljuger de eller mörkar. Och försöker visa upp en rättfärdig fasad.
  Det hjälper inte om man ”bara ljuger ibland” eller ”av nödvändighet” – man är då inte sanningsenlig, utan en lögnare och opålitlig.

 6. Man ser ett tydligt mönster i dessa försök att lura svenska folket. PK-folkets karta stämmer inte med terrängen och då försöker man göra om terrängen med en massa lögner, uppmålade kulisser och dimridåer. Den som har alla sina förståndsgåvor i behåll ser ju lätt igenom deras tafatta försök.

  Under ett antal år proklamerade vänstern att man skulle ta debatten med SD. Men det hände inget under lång tid. Till slut var man tvungen att göra det man många ggr lovat. Och de debatterna förlorade man ganska stort. Då sa man att vi kan inte vinna någon debatt mot SD och eller andra nationalister.

  Om man inte kan vinna en debatt därför att ens eget tankegods har logiska sprickor och logiken inte hänger ihop utan spårar ur så fort någon ställer lite frågor om hur det man sagt hänger ihop. Och ändå förstår man inte att man kanske måste ompröva sina ställningstaganden. Men nej det gör man inte man reflekterar inte ett ögonblick på om man själv möjligtvis är ute och cyklar. Man är så stressad att säga rätt PK saker att man inte märker när tungan slinter. Det borde kallas Juholts syndrom.

  Vem är det då som tvingar dessa arma satar att dag ut och dag in göra sig själva till ett åtlöje, och förstöra en hel nation för ett helt folk vars förfäder jobbade stenhårt, många ggr med insats av eget liv för att vi, deras efterkommande skulle få det bättre. Med vems rätt förstör man nu detta månggenerationsverk för oss nulevande och för kommande generationer.

  Denna djävulska makt måste till varje pris dras ut i ljuset till påseende för envar och fjättras i järn så att den ej längre kan skada.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: