• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

16 svar

 1. När svaren på de frågor man ställer blir helt ointressanta så vittnar det ju om att man anser sig ha helt rätt och den tilltalade har så enormt mycket fel så han kommentarer inte behöver beaktas. Att kalla den inställningen arrogant och överlägsen är ju närmast ett understatement. Återigen bekräftas tesen att migrationsfrågan lämnat den politiska sfären och gått in i den religiösa sfären. Skavlans beteende är det som man ser hos den religiösa fanatikern, en trosviss anhängare av invandringskulten, där ändamålet får helga medlen. Det är den enda rimliga tolkningen av den märkliga intervju som vi såg i svensk och norsk television förra fredagen!

 2. Mycket bra video. Håller helt med. Hoppas att många får möjlighet att se den. Det stämmer så bra det du beskriver att media idag inte alls granskar makten. I hög grad är man själv makten och påverkar i hög grad vilka som ska föras fram som goda respektive onda för det svenska folket. Du har en poäng som är mycket värdefull att tänka på och det är vad som är huvudsak och bisak. Visst är en anonym kommentar i vredesmod över förfallet i Sverige kanske inte alltid så bra men i jämförelse med det makten i Sverige ägnar sig åt är det knappast ens en bisak.

  Det du för fram i dina videos är argument analys och logik. Svenska folket är, tyvärr, programmerade att reagera med känslor på många av dessa kodord, som rasist, jude, nazist, fascist, främlingsfientlig, o.s.v. Man slutar tänka så fort dessa ord antyds. De är så laddade genom år av propaganda. Många som ännu inte insett vilka ”svin” som förstör och skänker bort Sverige och deras brott – för dem väger så klart ett förfluget känsloladdat ord tungt i vågskålen, de har ännu inte insett de brott som dagligen begås mot svenskarna och Sverige.

  • En allt mer påtaglig effekt av den programmering av folket som du nämner är att gränserna mellan offer och förövare suddas ut. Såväl vanligt folk som makt och media har påtagliga svårigheter att identifiera vilka som är mobbare och vilka som är mobboffer. Ett tydligt exempel på det är det vänsterextrema våldet och åsiktsterrorn som länge har varit en blind fläck bland nämnda grupper. Den politiska korrektheten skapar syntax error i dessa frågor och lösningen har ofta blivit att man vänder på kakan. Ett exempel på detta är när en statlig utredare om ”kulturrasism” för ett antal år sedan utnämnde AFA till vår tids hjältar. Motsvarande organisation i Danmark är sedan många år stämplad som en terrororganisation!

 3. Jan Millds Skavlanfilm – punkt.slut. är en definitiv dörröppnare för insikt om vår tids journalistiska maktutövning och maktmissbruk.

  Sprid filmen för allt i världen om den svenska journalistikens dekadans!

  //Dag Sr

 4. Reblogga detta på Dag Selander: Om MXp och kommenterade:
  Jan Millds film om Skavlan och SD – punkt.slut. är egentligen inte en pro-sverigedemokratisk utan en uppgörelse och analys av den svenska journalistikens maktspråk, maktmissbruk och maktutövning. Den s.k. intervjun av Skavlan visar vad tv-medias rikslikare SVT ytterst är. Inte ett opolitiskt Public service-företag utan ett socialistiskt propagandaministerium.

 5. Skavlans beteende var förfärligt, dessutom hade han en handplockad publik som buade, hånskrattade och applåderade endast åt Skavlans elakheter, som planerad psykterror. Det mesta togs bort när det sändes.

  Det finns en del om Skavlans bakgrund här:
  http://www.nyhetsverket.se/nyhet/24851/Norska-pratshowen-Skavlan-gjorde-ingen-succe-på-BBC

 6. Att SVT har pentagrammet som logga det säger egentligen allt, http://www.svtb2b.se/?page_id=111, även om inte spetsen är riktad nedåt.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Pentagram

 7. Hej Janne!

  Är det bara jag som tyckte att ljudet på denna fredagsfilm var alldeles för dåligt? Ibland höjdes ljudet av sig själv(?) så att det gick att höra bra vad du sa, men strax så sjönk ljudet igen och jag fick sitta och anstränga mig för att höra vad som sas.

  Jag hade kontrollerat alla ljudinställningar på min dator och de stod på absolut max men det hjälpte inte. Inte förrän du själv tydligen kort gjorde någon inställning som förbättrade ljudet.

  Synd, för det som framkom var av yttersta intresse och viktigt.

  Glad Påsk och ha en skön helg

  Bosse Hofvander

  • Det har varit problem med tekniken, det tog 4 timmar för mig att lyckas med uppladdningen av den senaste versionen.

   Ska kämpa vidare med denna film.

   Till detta kommer YT-klagomål kring upphovsrätt – återkommer i den delen.

  • STORT TACK för ditt påpekande, Bosse!

   Filmen är nu bearbetad så att en tredje version ligger ute.
   Det var värt besväret, känner jag.

   Min egen bedömning är att resultatet blivit min hittills bästa film!

   (Tänk om vi kunde förmå även Fria Tider att länka till den…)

   Glad Påsk tillönskas alla läsare!

   (kring det upphovsrättsliga ska jag snart återkomma med en liten förklaring)

   • Finns det inget som heter ”fair use” att man får i icke-kommersiellt syfte använda sig av material i utbildningssyfte, väcka opinion, o.s.v.??

   • Iofs bör det vara så, och formellt är det också så.
    Men vem bestämmer var gränsen dras?

    Jag vill ha säkerhetsmarginaler – utvecklar det i nästa bloggtext.

 8. Har inte PK-journalisterna förstått att det kan vara ödesdigert att bemöta människor med utmattningsdepression så som Skavlan gjorde med Åkesson? Nu är Jimmie en lugn, sansad personlighet, som tydligen inte ändrats trots medicinering.

 9. Fd försv minister lägger korten på bordet omvika som äger oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: