• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Totalt krig?

sklcan

Bilden här syftar på en konferens nyligen för SKL – politiker inom Sveriges Kommuner och Landsting.

Thoralf Alfsson, den 25/3 2015:

Statsminister Stefan Löfven höll ett tal som även tog upp invandringen och vilket ‘fantastiskt driv’ alla asylsökande har, som exempel nämnde Löfven det somaliska bandylaget från Borlänge. Alliansregeringen satsade på etableringsreformen och jobbcoacher, Löfven skall istället satsa på individanpassad SFI och enkla jobb för att lösa integrationen. Det är lätt pinsamt att lyssna på allt önsketänkande.

Matz Dovstrand (SD) fick chansen att ställa en fråga till Löfven och tog upp den stora invandringen och att det behövs 38 000 nya bostäder varje år för täcka upp för en invandring på ca 100 000 personer. Stefan Löfven svarade med de vanliga naiva flosklerna vilket rev ner stora och intensiva applåder från de drygt 410 ombuden som representerade partierna i 7-klövern. 

Jag fick lite känsla av väckelsemöte över den intensiva uppslutningen för dagens invandringspolitik. Kom ihåg att det handlar om ledande politiker från landsting och kommuner. Alla lika indoktrinerade! Att dessa politiker skulle byta fot om invandringen finns inte på kartan.

Politiker inom Sveriges kommuner och landsting borde om några nu kunna inse konsekvenserna av den massiva probleminvandringen till Sverige. Ändå blir det bara hallelujah och hyllningar av Stefan Löfven.

yberalles


totalt

Mina tankar går till Joseph Goebbels tal i Sportpalatset i Berlin den 18 februari 1943, där han fick åhörarna i extas inför tanken på ”det totala kriget”.

Lyssna här:

Mer film här.


Jag tänker också på Moskvaprocesserna, med början 1936, för att krossa all opposition. Massorna mobiliserades då för att fördöma de åtalade – på bilden nere till höger ett möte i en fabrik i Moskva, där arbetarna krävde (banderolltexten): Utplåna Trotskijs och Zinovjevs mördarliga – detta är det arbetande folkets krav”.

Alla arbetarna räcker upp sina händer, som bekräftelse på att de stöder den förda politiken.

moskva36

I Sovjetunionen riskerade man verkligen livet om man inte instämde i lovsångerna till ledaren, Josef Stalin. Det gällde s.a.s. att inte vara den som först slutade applådera på partikongresser.

Även om demokratin i Sverige nu har sina stora brister så har vi inte ett förtryck av det slaget – inte än, i varje fall. Ändå agerar ombuden på SKL-mötet som vore de på ett väckelsemöte.

Varför???


Merit Wager publicerade just på sin blogg ett brev från en moderatkvinna, som bra sammanfattar situationen:

Det är förödande att politiker och journalister inte verkar lyssna på vad vi i befolkningen säger utan avfärdar oss som rasister, främlingsfientliga hatare eller i bästa fall som oupplysta och bakåtsträvande dumfånar. Och det är förödande att en stor del av befolkningen inte vågar säga vad de tänker i ett land som av politikerna sägs vara en humanitär stormakt. I min värld är en rasist en människa som till exempel angriper eller diskriminerar en annan människa på grund av hennes hudfärg. Man är inte rasist för att man med rätta kritiserar exempelvis asylbedrägerier.

Det har gått väldigt långt när man inte ‘får’ säga (utan att naglas vid någon offentlig skampåle) att Sverige ska ge asyl till människor som har rätt till det, men inte till någon annan. Vad är det för rasistiskt med det? Det handlar ju bara om att alla ska behandlas lika inför lagen. Det handlar också om att vara varsam med skattepengar och att ha koll på vilka som släpps in i landet så att både den egna befolkningen och Sveriges grannländers befolkning kan känna sig trygga med att myndigheterna inte släpper in människor i landet med exempelvis avsikt att begå terrorbrott.

Brevet i sin helhet kan läsas här.


syria

Men flyktingströmmarna har ju ökat så mycket, främst genom kriget i Syrien. Måste Sverige då inte ställa upp?

Kriget i Syrien har pågått i fyra år, och gör tillvaron svår för många syrier – javisst. Men: varför pågår detta krig?

Jo, därför att ”rebellerna” fått ett massivt stöd från olika länder, däribland Saudi-Arabien.

Detta krig måste upphöra, men inte så att rebellsidan segrar. Facit av en sådan seger har vi redan från Libyen 2011. Skulle Assad i Damaskus störtas blir konsekvenserna katastrofala för befolkningen.

Sverige har ju genom löfvenministern Margot Wallström kritiserat Saudi-Arabien för dess interna förhållanden. Väsentligt mer angeläget vore ett krav om att Saudi-Arabien upphör med sitt ekonomiska och militära stöd åt rebellerna i Syrien.

En komplikation i det sammanhanget är dock att även Sverige givit ekonomiskt stöd åt rebellsidan…

Med det stödet har Sverige bidragit till att förlänga kriget och medverkat till att skapa de stora flyktingströmmar som SKL-politikerna nu tar till intäkt för sin extremism – där att ”ta ansvar” innebär att i Sverige sätta utlänningars intressen före egna medborgares. Utsatta grupper av svenskar är nu övergivna.

5axeln


Ett annat moment är att Sverige inte har någon kontroll över i vilken utsträckning de personer som söker asyl är flyktingar, eller bara välfärdssökare. Mycket tyder på – standardkrav, brottsbenägenhet, attitydproblem – att den senare gruppen kan utgöra en överväldigande majoritet!

Konkreta åtgärder skulle kunna sättas in, om den politiska viljan finns:

• återinförande av fungerande gränskontroller 

• eventuell asylansökan måste lämnas in vid gränsen

• giltiga id-handlingar en förutsättning för uppehållstillstånd

 inga bidrag, ingen social service, åt den som är i Sverige illegalt.

inv


Mer

Har ingen tänkt?

Hur har man tänkt?

Hiskelig kostnad

I Bildts fotspår

Löfven, statsminister

Svenskt terrorstöd

110 svenska skattemiljoner

Mörkläggning, blogg:  Skuldkomplexet

10 svar

 1. Ju fler och högre skatter man har desto färre tjänster och varor blir lönsamma och därmed färre arbeten. Sverige har nu förts till en situation med höga skatter och hög bidragsförsörjd invandring.

  Att ha ett system där staten tar befolkningens pengar genoms skatter och ger dem till utlänningar i någon form är förkastligt samt framförallt ohållbart i ett globaliserat land med fri invandring! Att inte skattebetalarna protesterar utanför Rosenbad och kräver ett stopp för detta tyder på en djup indoktrination.

  Om staten fråtogs sitt våldsmonopol och folk fick organisera sina samhället fritt så skulle aldrig denna situation uppstått. Då hade Sverige varit fridfullt och etniskt och kulturellt stabilt.

 2. Det är du jan Milld, Uppdrag granskning och politiskt kanske SD som är Sveriges hopp i denna vansinniga tid

 3. De importerade bolsjevikerna förbereder och verkställer mot hypotetisk opposition som exemplet ovan (Moskvaprosesserna).

  I verkligheten är det svenska folket fastgjutet i maktpyramidens betong. Det har säkert historisk förklaring, som du förmodligen redan skrivit om.

  Gustav Wasas stat lever än…

  • Var det inte Gustav Wasa som byggde systemet med landsting och dess skatteindrivning?
   Stormännen och deras avkomma levde gott av det, generation efter generation.
   Nu sitter vi här med SKL´s profitörer som slåss med näbbar och klor för att få behålla sin födkrok medan Sverige förblöder…

 4. Ett rent nöje att läsa, även om tillståndet i Sverige och världen är bedrövligt.
  Rekomenderar alla att läsa http://www.henrymakow.com som skriver en artikel varje dag, ungefär som Janne.

 5. Trevlig och informativ text.

  Det är intressant att visa som du gör att det är liten skillnad mot Hitler/Stalin i jmf med dagens situation. Applåderar du inte så signalerar du att du kanske inte håller med och då är din karriär satt på sparlåga, i bästa fall, i sämsta fall så avslutas den. Eftersom vi ofta konkurrerar med andra om våra karriärer så blir det i praktiken den som ”slickar mest uppåt” som också kommer att klättra. Kanske är det inte svårare än så att förklara det som sker idag i stora delar av västvärlden. Samtidigt är det svårt att klandra för på kort sikt ska alla ha mat på bordet och en inkomst.

  Jan, jag vill uppmärksamma dig på att i grund och botten så är allt det som sker idag i Sverige och i västvärlden, en attack mot den vita rasen. En uppsats skulle det bli men om jag bara beskriver lite som handlar om frågan – vad – då blir det mer begränsat. När, vem och varför, kan vi ta någon annan gång.

  I Sverige, USA och i alla andra västländer uppmuntras minoriteter. I Sverige har vi judar, romer, tornedalingar och samer. Vi har också uttryckligen lagar som skyddar minoriteter men inte svenskar. Vi har en media som gärna nämner när vita begår brott men alltid döljer när svarta eller bruna gör det. Det gäller både i Sverige och i t.ex. USA. Både i Sverige och i USA begår svarta många fler brott, i synnerhet våldsbrott, direkt riktat mot vita, än tvärtom. Vitas brott mot svarta är mycket sällsynt. I pressen och i filmvärlden framställs ofta vita som ”korkade” och undergivna. Rasblandning är regel och i TV-reklamen kan man undra om det är Sverige vi lever i eller i Afrika? Inom utbildningen har vi fått lära oss att vita stått för allt ont. Endast genom att rasblanda och bli mångkulturella kan vi ”botgöra” och bli av med det onda som finns inom vita människor. Endast vita kan vara rasister. Endast vita får inte vara stolta över sin egen ras (den finns förresten inte enligt de lärda, bara andra raser och etniciteter finns som t.ex. samer). Jag tror t.o.m. att det gått så långt att du av SD anses rasist om du ens anser att ras har betydelse. Detta gäller så klart endast vita människor. Tror inte SD har synpunkter på t.ex. judarnas krav på att vara en unik ras.

  Det sker otroligt mycket diskriminering idag och våld mot vita som mörkas i media och som av myndigheterna inte tas på allvar. Speciellt i USA är det vanligt. Man har t.o.m. som hobby att leta upp vita att slå ner. Vita poliser får inte ens försvara sig utan att judisk media ska köra en följetong av lögner i flera månader. Hundratusentals vita kvinnor våldtas varje år av svarta, utan att det bli en enda rubrik. Somalierna på Viking Line var plötsligt svenska. Mörka vitpixlas och man får svenska profilbilder och svenska namn.

  Jag tror det är viktig att vi börjar se vad det är som pågår och vad som varit agendan nu i snart 40 år med massinvandring till vita länder från Latinamerika, Afrika och Västasien. Kanske behöver vi också tänka på att Europas grundare Kalergi såg framför sig en blandras i Europa som var just negroid-europeisk-asiatisk. Det är m.a.o., hur konspiratoriskt det än må synas, i högsta grad en medveten politik att på sikt tränga undan den vita befolkningen. När vita sedan är i minoritet är, åtminstone inte jag, det minsta säker på att vita själva kommer åtnjuta något som helst minoritetsskydd. Kan mycket troligt bli som i Sydafrika.

  När detta började, vem som varit drivande och varför kan vi ta någon annan gång. Precis som vid 9/11 räcker det långt med att konstatera – vad – som har hänt och vad det är som pågår – en attack på vita människor i Europa och i USA.

 6. Finns en liten bok med titeln ”Vem var Karl Marx?” av Richard Wurmbrand. Där kan man läsa några rader om och av Moses Hess:

  ”Grundaren av modern socialism, en socialism med ändamålet att fördriva Gud från Hans konungadöme, grundade nu en djävulsk sionism, som skulle förstöra den riktiga sionismen av kärlek, förståelse och fred”.

  ”Mannen som hade lärt Marx nödvändigheten av att kasta klass mot klass i samhället, skrev under 1862 dessa förvånande ord; ’raskrig är primärt, klasskrig är sekundärt’.

  ”Hess presenterar en förvriden sionism, en sionism som är byggd på krig mot alla folk som inte är av judisk ras.

  Bolsjevikerna hatade ryssarna och utförde från 1918 och framåt en förintelse av de bästa, de mest begåvade och vackraste människorna i Ryssland. Detta var det värsta folkmordet i mänsklighettens historia.

  http://www.eaec-se.org/articles/Torell/NL2000marSW.htm

  I Tyskland stod valet mellan ett Hitlertyskland och ett Sovjettyskland (Hur hade det då gått med Europa?). Efter det framtvingade krigsutbrottet 1939 gjorde Hitler flera fredsanbud som avvisades varje gång. Hitler blev till och med föreslagen till Nobels fredspris.

  När Tyskland kapitulerade 1945 dödades avsiktligt flera tyskar EFTER kapitulationen än under hela kriget.

  http://www.eaec-se.org/articles/Adelskogh/Vae-Victis-Om-Forintelsen-Av-Tyskland.htm

 7. Jag fortsätter lite på temat:

  Nedan en artikel om de ungdomar som sjöng om svarta i en buss. Det var helt privat och ingen svart fanns med på bussen. Två av dessa ungdomar blev omedelbart avstängda från vidare studier på universitetet. Deras öde är mycket hårt. Kan de komma in någon annan stans? Hade svarat sjungit om vita vet vi att ingenting hänt.

  Som en kontrast, på samma skola, en amerikans fotbollsspelare som slog sönder och samman en vit flicka som bröt fyra ben i ansiktet. Får vara kvar med några månaders avstängning från idrotten.

  Vi har idag, inte minst i USA, redan det samhälle som är rasistiskt – mot vita. Det pågår som sagt ett krig mot vita. Desto förr vita inser det, desto bättre.

  http://dailycaller.com/2015/03/11/oklahoma-tough-on-racism-weak-on-assault-burglary/

 8. Till syvende och sist så är det upp till det som finns kvar av ” det Svenska folket” hur de vill ha det i framtiden. Är det ett mångkulturellt samhälle, inklusive gängkriminalitet, segregerade samhällen i storstäderna och slutligen framkomsten av en växande minoritet av troende muslimer i Sverige. Eller ettsamhälle med en fortsatt majoritet av etniska svenskar.Förstår inte svenskarna detta val i dag, så har de sig själv att skylla. Då förtjänar man inte den frihet som ett sekulariserat samhälle innebär. Då förtjänar man inte det land som idag kallas Sverige.Kommande generationer som kommer att få faras med detta framtidsscenarium, har ej möjlighet att deltaga i nutida val. Och detta faktum lägger ett stort ansvar på dagens svenska väljare. En illavarslande prognos, namnet på landet Sverige kommer i framtiden att bli Al Arabic Sverige. Eller något liknande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: