• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Briljant SD-intervju!

mpb

Fria Tider gjorde mig häromdagen uppmärksam på en helt briljant intervju från år 2009 på webbsidan Motpol.

Den var gjord med en av de mest begåvade och kunniga personerna i SD-ledningen, under pseudonym (Anders Lundgren).

FT ville få min bedömning av vem som kunde dölja sig bakom denna pseudonym.  Min gissning blev MK (Mattias Karlsson) eller JÅ (Jonas Åkerlund).

Ett smakprov ur den i mitt tycke helt briljanta intervjun:

”15. Varför tror ni att massinvandringen är så kolossalt viktigt för de politiskt korrekta? Så pass viktigt att de gör nästan vad som helst för att få mer invandring. Våld, lögner, hets, fantasier, ja de till och med offrar människor i ursprungsländerna för att öka invandringen. Det är ju trivialt att det är att föredra att hjälpa folk på plats, ty sålunda får man ju mer ‘humanism’ per krona.

De politiskt korrekta är inte en homogen grupp och därmed finns det heller inte bara ett svar på frågan. Motiven är flera, skiftande och ibland samverkande. Ideologiskt motiverade marxister vill ha massinvandring dels därför att den nationella identiteten är ett allvarligt hot mot klassidentitet och klassorganisering, dels därför att invandrare ofta tenderar att rösta rött och dels därför att man behöver ett nytt proletariat och en ny ‘förtryckt grupp’ att företräda och tycka synd om för att kunna motivera sin egen existens.

Ideologiskt motiverade liberaler vill ha massinvandring dels därför att nationell identitet är ett hot mot deras individcentrerade världsbild, dels för att kunna slå sönder välfärdsstaten och dels för att kunna förse arbetsgivarna med billig arbetskraft och underminera den inhemska arbetarrörelsen ställning.

Många mindre ideologiskt motiverade företrädare för PK:ismen tror helt enkelt på de egna teorierna om den mångkulturella samhällsmodellen som en överlägsen samhällsform, som kommer att börja fungera om man bara lyckas undanröja den infödda befolkningen smygrasism och omfattande diskriminering av invandrare.

Andra vill helt enkelt bara få känna sig goda och/eller lätta på den kollektiva skuldbörda som kolonialismen, Andra världskriget och Västvärldens relativa materiella välstånd har givit upphov till. Och sen är det förstås väldigt många som bara är ‘barn av sin tid’ och anammar ståndpunkter och roller utifrån ett karriärsperspektiv, snarare än mot grund av egen analys.”


 0toll

Tydligen är det kontroversiellt för en ledande sverigedemokrat att bli intervjuad på Motpol, som av några har stämplats som ”neofascistisk”.

Så borde det inte vara!

Surrandet från statsminister Löfven och finansminister Andersson om att SD skulle vara ”nyfascistiskt” bör stämma till eftertanke.

Dags att höja taket inom SD:

• Sluta sätta stämplar på andra sverigevänner, så snart de i någon detalj avviker från vad Expo anser ska tolereras!

 Beröringsskräcken måste övervinnas!

Låt inte Expo sätta den politiska agendan!

hojttak


Mer

http://www.friatider.se/mattias-karlsson-pekas-ut-som-skribent-p-neofascistisk-sajt

http://web.archive.org/web/20110902141458/http://wodinaz.motpol.nu/samtal-med-sd/

http://www.motpol.nu

https://janmilld.wordpress.com/2011/02/03/onodigt-skitnodigt/

https://janmilld.wordpress.com/2013/05/04/akesson-aker-utfor/

https://janmilld.wordpress.com/2013/11/22/karin-sd-orsa/

https://janmilld.wordpress.com/2014/12/14/fy-bubblan/

https://janmilld.wordpress.com/2015/01/24/usas-911/

https://janmilld.wordpress.com/2011/05/22/karnan/

11 svar

 1. Ja exakt! Allt handlar om att våga stå upp mot makten. Men vem har makten?

  Jag vill passa på att länka till ett par artiklar från Aftonbladet. Gör ett undantag för detta är något som ALLA måste ta till sig. Det är från 2010 och handlar om Bonnier och deras fulspel och totala mediemakt.

  Två modiga skribenter, Johannes Wahlström (son till Israel Shamir som skrivit mycket bra böcker) och Dan Josefsson, senast bakom en fantastisk bok om Thomas Quick. Förefaller vara modiga med hög integritet vilket = respekt, oavsett vad man sedan har för åsikter i övriga frågor.

  Jag måste säga att det är obligatoriskt att läsa det som länkas till nedan för där framgår också hur Bonnier hjälpe Reinfeldt till makten och hur TV4 fick tillstånd att sända 50% mer reklam vilket gjorde att deras köp från förra ägaren hade en pay-back på 2 år! Det är strålande affärer! Bara genom några telefonsamtal!

  Sedan stödde Bonnier Reinfeldt både 2006 och 2010. Payback?!

  Här kommer det!

  http://www.aftonbladet.se/kultur/article12656263.ab
  http://www.aftonbladet.se/kultur/article12656394.ab
  http://www.aftonbladet.se/kultur/article12659203.ab
  http://www.aftonbladet.se/kultur/article12660979.ab
  http://www.aftonbladet.se/kultur/article12662681.ab
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Johannes_Wahlstr%C3%B6m
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Dan_Josefsson

  Det är detta som SD måste stå upp mot om de ska utmana. Nu gör man precis tvärtom, utesluter medlemmar som läser böcker som Bonnier inte publicerar. Förnedring är väl det ord jag tänker på nu.

 2. Svenska folkets informationskälla?
  Uddevallamorden har hittills haft 8 miljoner visningar!

 3. Helt klart behöver den s.k nolltolleransen tas bort i SD, tyvärr har den blivit ett verktyg för partiledningen att göra sig av med obekväma röster i partiet.
  Mattias Karlsson är i grunden en extremt kunnig och skicklig människa långt utöver vad sjuklövern kan hasta fram.
  Skulle han släppa fram duktiga och drivna personer i partiet och då framför knäppgökar som Bieler, Kinnunen, Hansson etc så kunde partiet faktiskt göra skillnad.
  Att någon hög företrädare för partiet skrivit en bra artikel i Motpol borde inte rendera i någonting annat än en klapp på axeln för väl utfört arbete.

 4. Så här borde det vara (om SD inte varit infiltrerat eller utsatt för påtryckningar utifrån)

  • SD var emot soldater till Afghanistan, samt kriget i Libyen. De 1000 miljoner som Sverige skickar till rebellerna i Syrien backas upp av SD. Nu skickar Sverige soldater till Mali och SD borde hålla ett likadant brandtal som belgaren, i Sveriges riksdag. Likaså borde pengarna till Kiev-regimen som bekrigar sitt eget folk brännmärkas av SD.
   Som du antyder är det påtryckningar från den internationella sionismen som hindrar SD från att utforma en utrikespolitik som sätter Sveriges intressen i första rummet.
   Om SD läte AndersLundgren:s analys bli den officiella skulle partiet få en grundval för att ta över regeringsmakten och bli ett statsbärande parti. Den inre ideologiska strid vi nu ser i SD kan utmynna i just detta.

   • Instämmer.
    Krig söndrar nationer och gynnar maktens intressen, men framför allt skapar det flyktingar. Så borde inte SD vara bättre på att markers mot dessa krig?

   • Ja, där ligger en mycket tung kritik mot Sverigedemokraterna – att man inte tar avstånd från den utländska inblandningen i kriget mot Syrien.

    Om Assad faller – vad får vi då? Libyen ger ett facit.

    Ett facit har vi också redan, i form av alla flyktingar och ”flyktingar” till Sverige!

    Syrien borde vara en kärnfråga för SD. Även om den nödvändiga SD-linjen där innebär något helt annat än vad Israel önskar.

 5. Någon ytterligt – å huvudets vägnar – välstrukturerad person har gjort den här analysen. Din åsikt är säkert riktig.

  Det är oroande att SD använder sig av Expo/Researchgruppen som sin egen interna underrättelsetjänst.

 6. Jag lutar nog mer åt att det är Jonas Åkerlund. Tycker mig känna igen en del tankar och formuleringar från Rado-SD i Stockholms närradio på 90-talet. Men det är en gissning, dessutom kan de ju ha resonerat inbördes och tagit intryck av varann!

 7. Många bud om varför vi har massinvandring. Svaret är enkelt: Därför att det göder banksystemet! Tyvärr vet dom flesta så lite om pengarna. Ser inte sambandet. En sak är saker: Skulle detta massiva insläpp av olika människor i Sverige (och andra länder) missgynna banksystemet skulle det förbjudas. Och det på en gång. Just nu! Så läs på om pengarna. Nyckeln till eländet. Nyckeln till WW1; WW2 och kanske ett WW3.

  https://parnassen.wordpress.com/2015/03/19/kontanter-ar-en-mansklig-rattighet-england-kina-skakar-tass-usa-is-furious/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: