• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Muslimers roll i WTC-dåd (1)

Terrordådet mot WTC-tornen den 11 september 2001 föregicks av ett annat terrordåd mot ett WTC-torn, åtta år tidigare.

För att färdigställa min planerade text om muslimers inblandning eller icke-inblandning i det andra WTC-dådet, alltså nineeleven,  behöver jag några dagar ytterligare.

Låt mig under tiden delge några rader kring det första WTC-dådet:


 

93wtc

Detta första WTC-dåd inträffade den 26 februari 1993.

Det rörde sig om en kraftig sprängladdning i en lastbil i garaget under det norra tornet, dvs WTC1. Avsikten skulle ha varit att få detta torn att välta mot det södra tornet.

Så skedde inte, men 6 personer avled, drygt 140 skadades.

93brate


Förövarna var enligt Wikipedia muslimska terrorister:

”Attacken planerades av en grupp konspiratörer, inklusive Ramzi Yousef, Mahmud Abouhalima, Mohammad Salameh, Nidal Ayyad, Abdul Rahman Yasin och Ahmad Ajaj.” 

93terrorister

”De fick ekonomiskt stöd av Yousefs farbror, Khalid Sheikh Mohammed (som senare kom att betraktas som den drivande personen bakom 11 september-attackerna).” 

shejk2

”Ramzi Yousef, född i Kuwait, tillbringade tid i al-Qaidas träningsläger i Afghanistan. 1991 började han planera att utföra ett bombdåd i USA. Han åkte till USA 1992 och bosatte sig i New Jersey. Via Omar Abdel-Rahman fick han kontakt med de personer som kom att bli hans medkonspiratörer i bombdådet.” 

120629-omar-abdel-4p.380;380;7;70;0

”Bomben orsakade ett 30 meter stort hål genom fyra våningar. Bomben förstörde byggnadens kraftledning. Strömavbrottet gjorde att många fastnade i hissarna. Explosionen förstörde luftkonditioneringssystemet längst ner vilket slog ut luftkonditioneringen för hela anläggningen.”


evil

WTC-dådet skedde alltså två år efter Sovjetunionens kollaps.

Efter kommunismen anmälde sig nu en ny fiende till USA: islam/islamism.

Vad som bidragit till denna sovjetiska kollaps 1991 var kriget i Afghanistan 1979-89, där USA stödde muslimska gerillakrigare med både utbildning och avancerad vapenutrustning, framförallt stingermissiler.

ry

Ramzi Yousef hade tillbringat tid i träningsläger i Afghanistan. Redan där kan finnas en koppling mellan USA och det terrordåd som nu inträffade på amerikansk mark.

Det finns dessutom uppgifter om amerikansk inblandningFBI kände i förväg till det planerade terrordådet, men gjorde inget för att stoppa det.

Webbsidan Global Research antyder möjligheten av en djupare medverkan från insidan:

”For one thing the damage to the WTC was considerable — several floors were partly destroyed, including a 5000 square foot hole on one floor.  This suggests that the truck bomb may not have been the only explosive used at the WTC, …”

På webbsidan What really happened finns en artikel om en möjlig inblandning även från den israeliska säkerhetstjänsten Mossad:

Ajaj was arrested at Kennedy Airport on Sept. 1, 1992, after he arrived on a Pakistani International flight from Peshawar carrying a forged Swedish passport and bomb-making manuals. He was taken into custody, and subsequently pleaded guilty to entering the country illegally.

Ajaj’s traveling companion was Ramzi Ahmed Yousef, an Iraqi who law enforcement sources say is a ‘key player’ in the World Trade Center bombing.”

ajaj

”Although the FBI identified Ajaj as a senior intifada terrorist, with links to Hamas, the Palestinian Islamic fundamentalist organization, Kol Ha’ir, a respected Hebrew-language weekly published in Jerusalem, said Ajaj was never involved in intifada activities or with Hamas or even the Palestine Liberation Organization.

Instead, according to Kol Ha’ir, Ajaj was actually a petty crook arrested in 1988 for counterfeiting U.S. dollars out of East Jerusalem. Ajaj was convicted of counterfeiting and then sentenced to two-and-a-half years in prison.

According to Friedman, writing in The Village Voice: ‘It was during his prison stay that Mossad, Israel’s CIA, apparently recruited him’, say Israeli intelligence sources.”

93time


Mer

TERRORISM

21 svar

 1. Med tanke på att USA var den största enskilda bidragsgivaren till Sovjet (Källa Jüri Lina) och hade fordringar på Sovjet under hela kalla kriget kom det så klart som en tragedi för det militärindustriella komplexet i USA att Sovjet föll. Desto mer lägligt då att kriget mot terrorismen kunde påbörjas strax därefter.

  • Under Vietnamkriget lättade USA på sina handelsrestriktioner mot USSSR så att de med USA:s hjälp kunde tillverka vapen åt Nordvietnam. Annars hade det kriget tagit slut på ett par månader vilket måste förhindras.

  • Påminner här om avgående president Eisenhowers tal 1961:

   • Både Eisenhovers och JF Kennedys tal säger allt om tillståndet i världen. Deras tal säger mer än allt annat. Deras upplysningar och varningar är bevis nog på att vi inte är några konspirationsteoretiker.

 2. Efter Sovjetunionens fall och kalla krigets slut blev det nog lite panik i Washington. Att snabbt sy ihop ett nytt hot att plåga allmänheten med var av nöden. Eftersom man redan tränat Mujahedin i Afghanistan med hjälp av Saudierna så kunde man härmed (1993) lansera nya hot mot mänskligheten.

  Att låta människor leva i en känsla av fred utan oro för framtiden låter sig inte göras om man vill leda ett folk smärtfritt. Ett folk måste hållas i oro och rädsla, då kan man lättare manipulera dem med lite enkla illusionstrix. Vi skall vara rädda för islam och muslimer samtidigt som vi har en massinvandring av densamma. Då blir vi än mer ängsliga och en del av oss vill anamma den nya kulturen för att göra sig kvitt oron. En annan del blir förbannade och går med i och röstar på SD. Några skriver av sig på internet och de flesta tiger och lider och en del märker sannolikt knappt något. En del blir belönade för att förråda sina egna.

  Ett folk som inget fruktar och som inte oroar sig, som har gott självförtroende lurar man inte så lätt därför är det absolut nödvändigt att leva under hot. Förr var det kalla kriget, före det var det arbetslöshet och dåliga tider. Sedan kom klimatlarmen och terrorismen. Klimatlarmen gör att vi kan pungslås på pengar -koldioxidskatt, energiskatt m.m.- som ska gå till att finansiera FN som i sin tur ska omvandlas till en diktatorisk världsregering.

  För att nå det målet måste vi avstå fler och fler av våra demokratiska fri och rättigheter. Rätten till vårt eget liv utan direkt insyn av makthavarna kommer inte längre att vara möjligt. Våra liv kommer att kringskäras alltmer tills ingenting är kvar. För varje ”terrordåd” som sker föreslås nya inskränkningar i våra friheter för att som man säger ”skydda oss”. Man säljer oss beskydd mot ett hot de själva skapat och vi betalar med inskränkta rättigheter. En typiskt maffiametod som går ut på att sälja ”beskydd” så att inte du och din rörelse råkar ut för ”olycka”.

  Vanligt folk i den muslimska världen lär sig numera inte enbart att hata Israel utan även att hata hela västvärlden och det uppmanas till jihad, heligt krig mot de otrogna. Då blir det lätt att rekrytera nya unga förmågor till ISIS och liknande grupper att agera nyttiga idioter i krig mot ingenting. Att dö för sin religion och bli martyr och få komma till paradiset är belöningen.

  När vi förlorat i princip alla våra fri och rättigheter och fått chip inopererat i våra kroppar så kan vi övervakas dygnet runt. Vart vi än rör oss lämnas avtryck i den stora databasen. Alla människor rör sig i egna mer eller mindre liknande mönster. Åker till jobbet med bussen eller bilen mån- fre. Fredag em kväll handlas det mat och dricka till helgen. På söndagen handlas det inför veckan som kommer. Ibland går vi på bio eller krogen. Efter ett till två år har databasen lärt sig hur du rör dig och kommer att veta ungefär när nästa avvikelse kommer att ske.

  Dessa data är viktiga för att studera mönster i människors leverne. När mönstret bryts, t.ex. vid en större politisk händelse då fler går ut på möten eller för att demonstrera då syns det tydligt i samhällsmönstret. Då kan myndigheterna titta lite närmare på vilka som verkar vara ledarfigurerna och bura in dem först. Det blir väldigt lätt att hålla stenkoll med hjälp av att alla blir chippade. Gör du något som du inte får stängs ditt bankkonto eller det stryps till ett minimum, eller du får utegångsförbud. Chippet håller koll och larmar om du går utanför det område myndigheterna bestämt.

  Dagens förhållandevis fria internet kommer vi inte att ha så värst länge till. Det kommer att strypas sinom tid med hänvisning till vår säkerhet. De första stegen är redan tagna med patriot act i USA och FRA här i Sverige bara som axplock av vad de redan gjort. När vi väl förstår vad som håller på att ske då kommer det att vara försent att protestera. Och de som försöker sig på att organisera protester eller protestera kommer att slås ned utan pardon. Ledare som grips kommer säkerligen att få dödsstraff medan vanliga får inlagt utegångsförbud i chippet under viss tid.

  När världsregeringen väl är ett faktum är det slut på demokratin, kungadömen, nationer och religioner. Nationsslakten är redan igång första offret är Irak. Irak ska delas upp i en Israeldel väster om Eufrat en Shiamuslimsk del i öster en Kurddel i norr och en sunnimuslimsk del i söder. Syrien kommer att ingå i nya StorIsrael tillsammans med Jordanien, Libanon och östra delen av Egypten öster om Nilen Se karta i Jan Milld:s förra text. Israel är den enda nationen som kommer att få finnas kvar resten blir indelade i regioner eller provinser som helt styrs från Jerusalem.

  Eftersom det kommer att gå åt en hel del resurser att kontrollera massorna så kommer en reducering av befolkningen att bli ett måste. Hur det kommer att gå till kan man bara gissa sig till men någon fabricerad dödlig farsot som dödar 90 % av befolkningen, utom de som är utvalda och fått vaccin är väl inte en alltför kvalificerad gissning.

  Med mellan 500 miljoner och max 1,5 miljarder människor i världen har då de utvalda till slut tagit sin hämd, det har bara tagit dryga 6000 år men den som är i härdig och väntar på något gott väntar aldrig för länge. Och sedan levde vi som slavar resen av våra och våra barn barns liv.

  Kontentan är att muslimerna är oskyldiga till terrordåden. De är i princip iscensatta av Israel. T.o.m. de dåd Israel råkar ut för är deras egna verk, de måste även hålla sin egen befolkning i rädsla. Annars kan man inte motivera en stark uppbyggnad av sin militärmakt.

  • Här är en gripande illustration till din text;
   ”Die ganze Welt ist von den USA militärisch okkupiert –
   Das GLOBALE US-IMPERIUM:

   • En informativ och stark film!
    (undertext på svenska går att få fram)
    För denna militärisering kan WTC 1993 ha fyllt en funktion.

    Jag vill också påminna om detta viktiga tal av president Kennedy:

   • Se upp med UPPHOVSRÄTTEN!
    Enligt domstolsutslag är det tillåtet att länka till upphovsrättskyddat material i kommentarsfält men f.ö. får man ej använda det utan tillstånd.

  • Väl sagt. Det är helt omöjligt idag att bli vald till president eller till kongressen utan att du prostituerar dig för Israels sak. I grunden kan du med fog påstå att de som styr USA har större lojalitet mot Israel än mot sig egen befolkning.

   För USA skulle det helt sakna betydelse om Israel försvann. Med USA kan inte försvinna. för då skulle Israel inte ha allt det stöd man har. Därför är man så desperat att ha kontroll över hela makten i USA.

  • (Oj, vad långt ner detta hamnade! Det knyter alltså an till det långa inlägget från Svitjod 2000)

   Du skriver mycket som kan vara värt att understryka! T ex detta:

   ”För varje ‘terrordåd’ som sker föreslås nya inskränkningar i våra friheter för att som man säger ‘skydda oss’. Man säljer oss beskydd mot ett hot de själva skapat och vi betalar med inskränkta rättigheter. En typiskt maffiametod som går ut på att sälja ‘beskydd’ så att inte du och din rörelse råkar ut för ‘olycka’.

   Och detta:

   ”Vanligt folk i den muslimska världen lär sig numera inte enbart att hata Israel utan även att hata hela västvärlden och det uppmanas till jihad, heligt krig mot de otrogna. Då blir det lätt att rekrytera nya unga förmågor till ISIS och liknande grupper att agera nyttiga idioter i krig mot ingenting.”

 3. Varför hatar de oss? Här är en intressant kortfilm. Självklart hatar muslimerna oss för att hela västvärlden går Israels ärenden. Varför? Varför låter vi oss dras in i detta vansinne?

  Israel är inte vårt ansvar. Det var Sionisternas projekt. Det var de som genom krigspropaganda fick med USA i första världskriget. Det var Theodore Hertzl och den första Sionistiska kongressen som drog upp riktlinjerna att skaffa sig stöd från stormakterna för ett eget land i Palestina som de har NOLL rätt till.

  • 1951 dyrkade muslimerna västvärlden. Idag hatar de oss. Varför?

   • Tänk om det ändå är sant…?

    Tänk om det faktiskt är sant att en familj med barn, faktiskt behöver ett visst ledarskap för att kunna fungera väl…

    Tänk om det faktiskt är sant att en bostadsförening behöver ett visst ledarskap…..

    Ett parti behöver ett visst ledarskap……

    En kommun behöver ett visst ledarskap…..

    En nation behöver ett visst ledarskap….

    Flera nationer behöver ett visst ledarskap……

    En värld behöver ett visst ledarskap…..

    Tänk om det faktiskt är sant att jordklotets hela befolkningsökning behöver en viss begränsning i sin tillväxt ….

    Tänk om det faktiskt är sant att judar faktiskt är duktiga på ledarskap, på idéer, på forskning om människan, om kunskap om mänskliga beteenden och har både viljor, kunnande och önskemål om att ta – ansvar – för jordklotets alla folk, nationer och människor……

    Vad är det som säger att ledarskapet skulle vara – bättre – om det skulle ledas av t ex kineser?…

    Tänk om det faktiskt är sant att judar har stora förmågor, stora insikter och stort kunnande att kunna leda mänskligheten fram till välfungerande samhällen…..där just den nödvändiga befolkningsökningstakten stävjas…..

    Kanske det faktiskt då i själva verket är så att judar i realiteten inte är sämre än några andra skulle vara att kunna axla – världsledarskapet – , på jordklotet….

    Eller kanske det faktiskt t.o.m. också kan vara så att faktiskt alla andra – världsledarskapsaspiranter – i värsta fall också skulle kunna visa vara just sämre på den saken, än vad judar då är……

    Vem vet….

    Svårt att kunna veta….

    Judar kanske faktiskt inte är varken de värsta eller de sämsta trots allt….

    När det nu alltså ändå trots allt av de flesta människor verkar anses behövas – världsledarskap – på jordklotet…

    Samt att utan ett – ledarskap – så skulle det inte fungera att kunna driva – världen – åt rätt håll, varken inom familjer, föreningar, partier, kommuner, stater, nationer, samt också då till hela mänsklighetens och – hela världens slutmål -.…. En enad värld?…

    Vem vet….

    Det verkar ändå så att säga – gå åt det hållet – , vare sig det anses vara ett bra eller dåligt – ledarskap – ….

   • Enligt min uppfattning går de högsta ledarna armkrok och är de bästa vänner. Vänskapen är stor mellan Israel, USA och Saudi Arabien. De har en överenskommelse om hur mycket hat som ska spridas av sina religiösa ledare och på vilket sätt. Och hur ”flyktingproblemen” ska lösas, dvs flytta mängder med folk till Europa.

    CIA skolade Mujahedin i Afghanistan i slutet på 1970 talet för motståndskrig mot Sovjetunionens invasion. I denna skolning innefattade nya Korantolkningar om jihad. Man flyttade helt enkelt fokus från den inre jihad alla troende genomgår för att motstå djävulens frestelser, för att inte leva i omoral och missa chansen till en plats i paradiset. Till ett yttre jihad, krig med de otrogna. Jämför med tempelriddarna som krigade för att försvara sina pilgrimmer (som förevändning) för att kontrollera Jerusalem.

    Även inom Islam propageras för ett sunt och etiskt leverne precis som i alla andra religioner. CIA lyckades med hjälp av Mossad vrida tolkningen av jihad till en yttre kamp mer än en inre kamp för ett moraliskt bra liv. De som lärt ut lättkränkthet, misstänksamhet, våld, och hat är helt enkelt vi själva.

    I väst skapar man kaos och oreda genom hot, hot om terrordåd, misshandel, mord våldtäkter och annan brottslig verksamhet riktad mot vanliga medborgare i västvärlden. I MENA skapar man kaos genom uppror, våld, och krig.
    Och vi vanliga är så lättlurade att vi sväljer dessa illusionstrick gång på gång. Det bästa vore om muslimer och kristna gemensamt gjorde upp med dem som styr oss i fördärvet. Svårigheten att genomskåda bluffen, är det, då religiösa auktoriteter för ut sina dånande budskap om yttre jihad.

    Samma svårighet för oss att syna bluffen genom den kompakta åsiktsmuren som råder i samhällsdebatten. Genom den skapar man ogillande mot invandrare i allmänhet och muslimer i synnerhet. Ett grepp för att öka klyftorna och hat mellan grupperna. Att våra makthavare lyckas kan man lätt se genom att ögna igenom kommentatorsfält på internet där ilskan glöder från båda håll. Att piska upp stämningarna mellan muslimer och kristna så får man en orsak att begränsa tillgången på internet. Genom inskräkningar av yttrandefriheten stryper man möjligheten till debatt ytterligare. Först skapar man hat sedan vidtar man åtgärder mot densamma och låtsas att man löser problemen. Att ta ifrån oss möjligheten till att fritt yttra oss och skapa opinion var egentligen huvudsaken.

    Vi tror att muslimerna är ute efter ett världskalifat, vilket många av dem själva också tror. Men det är bara en tro, en tro som aldrig kommer att bli verklighet. Genom att låta muslimerna tro det, är deras lojalitet mot sina ledare stark. De kämpar för en ädel sak och för oss i väst ska vi känna fruktan för att det ska ske. I själva verket kommer familjen Rotchild och andra medlöpare att styra världen. Islam och Kristendom kommer då att läggas i historiens förråd där många tidigare trosuppfattningar ligger.

 4. JB

  Ledarskap behövs alltid. Poängen är att vi människor behöver ledare som tänker på vårt bästa i alla lägen. Bevisligen agerar inte ledare utifrån vad som är bäst för sin befolkning utan för att bli omvalda. Omvald blir man om man har medias stöd och pengar bakom sig.Speciellt i USA.

  Det jag ser av hur ledarna i USA agerade vid 9/11 är jag mycket orolig. Helt tydligt har man förhindrat en seriös utredning av vad som hänt och högst troligt ligger man själva på ett eller annat sätt bakom attacken.

  I bästa fall har man varit medveten men valt att låta det ske. I sämsta fall är man helt ansvarig för hela skeendet.

  Putin varnade USA ca: en månad innan 9/11 att en attack var nära förestående. USA gjorde inget. Cheney gjorde inget. Alla plan var nere. Alla bevis smältes och skickades till Kina. Kritiker sparkades.

  Är det sådana ledare vi erbjuds så säger jag nej tack.

 5. Kontroversielle pastorn som ser klart och tydligt!

  http://rt.com/uk/227823-vicar-9-11-mossad-conspiracy/

 6. Jan! Jag kom på en rätt så bra slogan som du kanske kan ha som din på din hemsida? Den går som följer.

  ”Tankebrott är något gott!”

 7. Funderar ibland på forna tiders ledare, hövdingar, kungar, kejsare, sultaner och diktatorer et cetera.

  Om en diktatorisk furste, kejsare eller konung, var god och bra, rättvis och klok, så ansågs det kunna medföra välgång för nationens alla folk och medborgare.

  Dessvärre riskerades motsatsen om godheten, rättvisan och klokheten saknades. Undersåtarna och folken, medborgarna i, nationen,, ansågs då riskera att möta svårigheter, olyckor och misär, på grund av det dåliga ledarskapet..

  Men att tro att folken undersåtarna, medborgarna, verkligen kunde rösta bort sin konung, eller furste, eller emir osv.var inte verklighet.

  Det var uppror som gällde, med jämna mellanrum. Det var också mord, intriger, äktenskapsallianser och äktenskapsmanipulationer mellan arvtagare till furstendömen, konungariken och emirat, osv.,, som var den forna tidens politik.

  Den rätta arvtagaren till furstendömet, den som tillhörde den rätte konungasläkten, den släkten som var den berättigade arvtagaren osv., var vad som gällde….

  Kanske har det inte ändrats sådär väldigt mycket ändå i våra dagar…….

  Det är nog fortfarande mest kontakter och korrekta familjenamn och familjerelationer osv., som fortfarande gäller för möjligheter till ett verkligt politiskt inflytande i de flesta samhällen och nationer.

  ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: