• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

WTC, terrorism och islam

terroristdocka

Ett konstaterande i min WTC-text var ju att det inte är belagt att muslimer skulle stå bakom terrordådet 911.

•  Däremot står helt klart att ett terrorkrig från USA mot muslimska länder följde efter 2001, med 1 miljon dödade i Irak. Detta kan nog förklara en hel del av muslimsk extremism.

•  En sådan effekt tror jag även kan tillskrivas Israels politik av ockupation och förtryck mot palestinier.

Men oavsett orsaker och förklaringar är det ett faktum att en fundamentalistisk och våldsbejakande islam existerar idag. Det är ett verkligt hot, ett allvarligt säkerhetsproblem.

Med massinvandringen av araber kan följa också en omfattande invandring av krigsförbrytare och terrorister. Efter krigande i Syrien tillåts man dessutom återvända till Sverige och andra länder i  Västeuropa. Det är svängdörrar som gäller.

svangdorr


 

 

Med detta sagt är jag redan inne på resonemang som vetter åt flera olika håll:

a)  Vad, mer i detalj, motsäger den officiella WTC-teorin om muslimers roll i detta terrordåd?

b) Vilka större terrordåd i västvärlden förekom före WTC 2001?

c) Vilka har förekommit därefter?

d) Vilken inblandning av muslimer har förekommit i de olika terrordåden före respektive efter WTC 2001?

e)  Vilka olika grupper av våldsbejakande islamism finns? Hur har de uppstått? När inträffade de första självmordsbombningarna?

f) Hur startade Hamas? IS/ISIS?

g) Hur började interventionen  i Syrien?

h) Hur kan vi motverka terrordåd i Sverige?

i) Hur summera resultatet av krig och terror i arabvärlden/Västasien sedan 2001? Vem har där vunnit något?

storisrael


Det här vill jag nu i en serie bloggtexter försöka beta av.

Riskerna är uppenbara, nämligen att hamna på stickspår och att trampa ned sig i en myriad av detaljer och lösa spekulationer i olika riktningar. En utmaning blir att hålla ett fokus och att s.a.s. tukta resonemangen.

Samtidigt är det stora områden att täcka in, där jag kan behöva hjälp att få med många väsentliga moment.

Närmast, dvs i nästa bloggtext, vill jag koncentrera mig på punkten a):

Vad talar för respektive emot att muslimer hade en roll i samband med WTC 911?


Några moment står direkt ganska klara:

1. Osama bin Laden förnekade själv inblandning i dådet,  så snart det hade skett.

2. USA-administrationens har givit yviga uppgifter om teknologiskt välutrustade Alkajda-grottor i Afghanistan – uppenbart lögnaktiga.

3. Talibanregimen i Kabul hade inget med WTC-dådet att göra, ej heller Saddamregimen i Bagdad.

4. Flygplanskaparna. Dessa fanns till att börja med inte upptagna på respektive flygs passagerarlistor.


Här vill jag särskilt intressera mig för den påstådde ledaren, Muhammad Atta. Är han död nu? När och var skedde i så fall det?

Och hur var det med de övriga ”kaparna”? Vilka fanns med ombord på kapade flygplan?

kapare


Mer

Hotet mot Sverige

 

 

 

22 svar

 1. Jag kan väl endast komma på ett större terrordåd och det är väl det första mot WTC på 90-talet där man sprängde av en bomb under ett av WTC-tornen. Sen var det ju några som drabbade militärer i Mellanöstern bl a i Libanon men de kan väl knappast kallas terrordåd då ju väst var stridande part och att kalla det för terrordåd är ju i det läget magstarkt. Ett av de värsta på 90-talet drabbade ju inte väst, men väl Ryssland, där Saudiskt bekostade wahhabiter ledde ett försök att införa sharialagar och islamskt styre i Tjetjenien tillsammans med lokala islamister som i slutändan ledde till ett fullskaligt krig. Ryssland segrade till slut, men ett terrordådet i Beslan blev kronan på verket för terroristerna den gången. Det påstås ju att man hittade Attas identitetshandlingar bland bråten efter tornen vilket ju låter som en saga för bra för att vara sann. Man kan bara konstatera att bevisningen som utredningen presenterade knappast skulle hålla i en oberoende domstol. Dock var det så att USA redan hade uppgjorda planer för attackerna på Afghanistan och Irak att sådana petitesser som sanningen var av underordnad betydelse.

 2. Greg Felton talar om USAs relation till Israel, det är en mycket intressant serie clip i sex delar:

  Det är helt uppenbart vem som är skyldig till dessa dåd. Israel är den enda som har motiv och möjlighet.

  Läste just att Israel sköter inte bara USAs telefonnät utan har också ständig tillgång till Londons tunnelbanesystem genom företaget Verint som har hand om CCTV bevakningen. Detta i samband med 7/7 bomberna. CEO för Verint är fd Israeliske officeren Daniel Bodner.

  Israel avlyssnar USA och utpressar politiker enligt Russel Tice. Finns säkert clip på YT om det.

 3. En vetenskapligt underbyggd studie visade att sänkningen av Titanic var ett försäkringsbedrägeri som ledde till att vissa kunde ta över FED och därefter bygga det militär-industriella komplexet som dominerade Jorden:

  • Man får tacka för det intressanta fördraget. han var en ny bekantskap för min del. Men visst har man hört talas om dom tre bankirerna förut och försäkringsbedrägeriet. Har även ett vagt minne av torpedteorin. Har även läst om att det egentligen är Olympic som ligger där nere. Men framför allt är det två saker som är sista spiken i kistan på den traditionella teorin. Dels var det det väl synliga numret på propellern men även att bokstäverna m och p syntes tydligt i fartygsnamnet. Ytterligare ett par detaljer var ytterst graverande som den gråa grundfärgen och marmormönstret i Ismays hytt. Undrar om det kommer tillåtas nya dykningar vid vraket innan det rostat sönder helt och alla bevis försvinner för evigt?

 4. Några Palestinska terrorister attackerar Israels kvarter under OS i München 1972. Sedan rullade det igång på 80 talet med ambassdbombningen i Beirut 1983 då USA:s ambassad utsattes för en kraftigare bilbomb.

  Här är länk till en lista:
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamic_terrorist_attacks

  Såvitt jag kan bedöma var attacker mot väst väldigt sparsamma före 1983 eller i princip obefintliga då strider och krig förekom mellan Israel och Arabländerna runtomkring.

  När Sovjet invaderade Afghanistan för att understödja den svaga kommunistregimen gick USA in och stöttade motsåndsrörelsen Mujahedin. USA bistod med träning, vapen och annan militär experthjälp för att stjälpa Sovjets hållning i Afgahnistan. CIA tränade även krigarna i Koranlära i att fördjupa sig i religionen för att stärka sin moral och övertygelse.

  När Sovjet senare imploderade började olika klaner inom Mujahedin att slåss inbördes och då hade USA redan backat ur det bekymret. Nu fick man inte försätta chansen att spinna vidare på kaoset i Afghanistan genom att låta en bortskämd son som inte gjort ett handtag i hela sitt liv mer än varit ute i partysvängen och studerat några år på olika universitet bli galjonsfigur för en ny rörelse. En rörelse som behöver nya unga lättlurade anhängare.

  Usama Bin Ladin som till Muhammed Awad bin Ladin en välbärgad byggherre med nära band till den Saudiska kronan. Usama blev den nya rörelsen al Qaida galjonsfigur och fick mycket uppmärksamhet i media. Det är märkligt att han fick ta rollen som ledare som bara hade utbildning som byggnadsingenjör vilket knappast är en merit om man ska leda en stor terroristorganisation.

  Bin Ladin släkten är ganska stor och många av dem bor eller bodde i USA vid tiden för 9/11. Under det närmaste dygnen efter attackerna flögs Bin Ladins släkt ut från USA under pågående flygförbud. Usama fanns aldrig på FBI:s lista över de mest eftersökta personerna och CIA medgav till att man inte kunde koppla honom till 9/11 attackerna.

  Muslimer i allmänhet har inte haft orsak att hata eller attackera Europa eller USA före USA:s attacker på Afghanistan och Irak på 90 talet. Israel och Arabstater har haft delade meningar om deras inbördes förhållanden sen 1947 men det har inte berört väst förrän USA blandade sig i leken.

  a) avsaknad av motiv. De flesta var Saudier resten från Nordafrika.

 5. dessutom hittades minst 7 av dem livs levande efter 9/11 av BBC.
  b) 14 attacker under 20 år före 9/11 den värsta i Mumbai 12/3-1993 257 döda tätt följd av bombning av USA:s ambassad i Tanzania 7/8-1998 med 224 dödsfall.

  Det som talar emot är avsaknad av motiv. USA hjälpte Mujahedin i slutet av 1970 talet med vapen och träning för att bli kvitt Sovjetunionens inflytande i Afgahnistan. Sedan bita den hand som hjälpt till att bygga upp kraft att mota ut inkräktare verkar knepigt.

  Här måste man gjort upp under täcket med Saudierna om att få hålla ett underhållskrig på sparlåga för att få orsak att slå ut Irak och Saddam och senare Libyen och Syrien.

  När allt det är klart då kan Israel bygga sitt Stor Israel enligt kartan ovan med röda gränser.

 6. Jag har några tankar som kanske kan bidra till helheten.

  Inga bilder finns på någon kapare som går på något plan

  Denna fråga vilka som går på planen skulle enkelt kunna lösas. Det fanns enligt säkerhetsexperter över 300 olika kameror. Det fanns utanför flygplatsen, i rulltrapporna, på restaurangerna, i säkerhetskontrollen, i gaten, i garagen, osv. Ändå har vi bara sett två olika klipp. Det första är stillbild på Mohammed Atta då han tillsammans med en annan person går igenom säkerhetskontrollen på ett anslutande flyg tidigare på morgonen. 2005 släpptes ytterligare en film som visar 5 personer på flygplatsen i Dulles. Den släpptes först 2005, 4 år efter 9/11 men saknar tidkod. Dessutom har den filmen inte de typiska antalet filmrutor som är typiskt för säkerhetskameror utan liknar mer en vanlig videofilm.

  Så vi ser inte massor av bilder med tidkoder där vi enkelt kan se dem på många olika platser. Vi har ingenting som binder dessa 19 att de var just de som gick på dessa plan. Detta är en underlig omständighet. Synliga kameror som bevisligen enligt säkerhetsföretagens egna utsagor ska finnas har inte kunnat ge några som helst bevis.

  Mohammed Attas pass hittas på Ground Zero helt och rent

  Det pass man hittade på Mohammed Atta som påstås ha överlevt planets intrång i WTC, den enorma hetta som fanns i byggnaden, raset där allt annat förvandlades till mikroskopiskt dam, den enorma hetta som fanns på marken för att hittas mer eller mindre oskadat. Det tror inte jag på. Kanske öppnade någon ett fönster på flygplanet och kastade ut det precis innan 😉

  7 av 19 påstådda kapare är bevisligen i livet

  Sedan är det så att 7 av de 19 som listades bevisligen lever idag. http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/hijackers.html
  Fler kan fortfarande leva.

  FBI säger att man inte VET om det var dessa personer som utförde kapningarna eftersom bevisligen metoden var att stjäla arabiska identiteter. Därav dessa 7 som fanns med som listade men som idag har visat sig inte ha något alls med detta att göra. Varför kan inte det gälla samtliga kapare?

  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/atta.html

  En annan detalj är att det finns bevis på att några av de påstådda kaparna inte kunde flyga, ens propellerplan.

  Vad gäller Mohammed Atta som sägs vara ledaren är otroligt mycket med honom märkligt. Enligt flera som kände honom i Tyskland var han djupt religiös och odlade skägg. Han studerade stadsplanering och önskade återvända till Egypten. Var hövlig och artig. Han kallades Mohammed El-Amir. Enligt CIA och flertalet andra vittnen var den Mohammed som bodde i USA, Venice, Florida och som gick under namnet Mohammed Atta (inte El-Amir) arrogant, drack sprit, knarkade och levde med strippor samt reste till Las Vegas.

  http://aldeilis.net/english/the-atta-mystery-double-agent-or-multiple-attas/

  Klev dessa 19 araber på planet?? Ja, det är en bra fråga.

 7. ”Massakern” vid Charlie Hebdo Office – Paris kommer nog nu att användas som förevändning för att försvåra yttrandefriheten på internet.

 8. Jag råkade nog ladda in fel video det var den här jag tänkte på.

  • Mycket sevärd video – tack för den!

   • Dom sista orden är så sanna som dom kan bli. Och det kan vara en så enkel sak som att bli självförsörjande på livsmedel (egen prod). Eller att helt enkelt läsa böcker och artiklar samt våga debattera det som anses förbjudet. Det enda som säkert inte kommer funka är att tro att man kan rösta på ett parti som kommer göra allt rätt igen.

 9. Ring upp Muhammad Atta och fråga om han lever.

 10. Problem Reaction Solution ständigt denna strategi för att uppnå makt och maximala vinster och tillämpas nog i alla länder. Här en video om konflikten i Ukraina.

 11. The Rothschild Zionist Agenda.

 12. C) London, Madrid och Paris senast har ju tillskrivits på islams konto vilket sannolikt är false flag ops.

  D) Jag anser att inga muslimer planerat eller deltagit i några terrorattentat mot väst. Möjligtvis för någon enstaka inlurad muslim som fått fungera skyltfönster.

  E) al Qaida, Hamas, Mujahedin, ISIS, Svarta september, Folkfronten för Palestinas befrielse, Muslimska Brödraskapet.

  F) Hamas är en avläggare av det Muslimska Brödraskapet. Eftersom Gazaremsan från 1948 fram till 1967 tillhörde Egypten. MB i sin tur startade 1928 två år innan Frankfurtskolan i Tyskland. ISIS ursprunget ur al Qaida finsnsierat av Saudi Arabien, USA och Israel.

  G) Arabiska våren iscensatt av CIA spreds till Syrien via Egypten. i skydd av folkligt uppror infördes militär matriel till de stridande oppositionsstyrkorna. Ledda av CIA och Mossad. Målet är att avsätta Bashar al-Assad och driva ut Rysslands inflytande i landet.

  H) Genom att noga granska vad CIA och Mossad har för sig. Minskad eller stoppad invandring från Mellanöstern och repatinering av MENA folk. Utvisning av brottslingar med mer än 6 mån fängelse.

  I) Förlorarna är som vanligt de som lever under små omständigheter. Vinsten går oavkortat till staten Israel som skapar förutsättningar för sitt Stor-Israel.

  Det är inte så lätt att få överblick över alla konflikter som sker och har skett. De är många gånger motsägelsefulla där tidigare vänner plötsligt slåss och vice versa. Konflikterna i Mellanöstern är ingalunda ett modern fenomen utan har pågått i 6-7000 år. Israel ligger i för att underminera staterna runtomkring så att gränserna kan utvidgas till hela det område man levt i sedan tiden före Faraonerna.

  • Jag delar Greg Feltons analys att USA är ockuperat av Sionisterna. USA’s huvudstad är i grunden Tel Aviv eller som någon sa ”alla vägar leder till Tel Aviv”. Kanske kan vi kosta på oss att skämta till det och kalla USA’s huvudstad för Jew York?

   Hela västvärlden är ockuperat av en lite styrande elit som helt enkelt inte vill oss väl, kanske t.o.m. föraktar andra än sig själva, vad vet jag.

   Trodde aldrig i min vildaste fantasi att det kunde vara så här illa när jag började fundera om invandringen för några år sedan.Namnet på hans bok säger allt: Parasiten och värden.Det låter kanske vulgärt men vad är det då vi ska kalla det som skett de senaste 100 åren? Det är inte vulgärt det är en grotesk grymhet och egocentricitet och ett illa dolt hat som endast kunna döljas av att man helt kontrollerar media.

   Nu börjar sanningen sipprar fram och genast så talar alla ledare om att tvinga Internetleverantörer att ta ansvar för ”hat-sidor”. Kanske får denna sida snart stänga ner, vad vet jag? Sanningen får inte komma fram får då går makten förlorad.

   Nu handlar tråden om 9/11 och då denna del om jag begriper det rätt om det säkert var muslimer som utförde dådet. Mitt svar är då nej, det var det inte. Det var 100% ett inside-job.

   USA fick mirakulöst det Peral Harbour som PNAC eftersökt några år tidigare och hela världen med sig på kriget mot terrorismen. Allt går att sälja med mördande reklam. Det gör mig illamående att man anser det värt att offra tusentals liv för att man önskar slå ut Saddam.

   Det står klart att under 90-talet var det många som trodde på Peak-Oil, prognoserna för USA’s behov pekade rakt upp och Iran och Irak var inte då i USA’s ficka. Så USA hade ett strategiskt intresse. Israel likaså. Dels var Saddam en uttalad kritiker och han hade en egen arme, bra utbildning, sekulärt styre, osv. Irak har vatten och olja båda vilket Israel inte har.

   1991 stödde USA Irak mot Iran. Saddam var USA’s bästa vän men som de flesta lärt sig USA går inte att lita på. USA styrs inte av dess folk utan av en maktgalen elit som har sin egen agenda.

   Kuwait låg under Ottomanska riket. Landet sökte beskydd av Storbritannien 1899. Irak bestred deras självständighet. Storbritannien skyddade dem. Därför står man också idag på USA’s och Storbritanniens sida. Saddam frågade USA, som då var dess allierad, om Irak kunde invadera Kuwait och återföra landet till Irak. man lurades i en fälla och USA hade då en förevändning att angripa Saddam. Bush Sr lär sedan ha ångrat att man inte tog hela landet. Något som Bush jr sedan fixade med 9/11.

   USA och världen skulle OMÖJLIGT ha accepterat ett omfattande krig mot Irak som startades av USA utan anledning.

   Det är vidrigt att de ska komma undan med det. Alla kritiker har sparkats från sina jobb på myndigheter och Universitet.

   Så nej, Bin Ladin, Islam eller Saddam är inte de vi ska söka efter. De skyldiga finns djupt inne på ledande poster i den amerikanska maktstrukturen och de skyddare sig som vanligt genom att kalla alla som undrar för ”dårar” och ”konspiratörer”.

   Själva har de likt en jättelik bläckfisk slingrat sina armar runt vår jord och suger ut all näring och liv efter behag. Det är den största konspirationen av dem alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: