• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Göra vän till fiende?

erauschwitz

«Det permanenta kampanjandet om ‘Förintelsen’ – där invandringskritik kopplas ihop med de allra grövsta förbrytelser – vittnar på en gång om både viljeinriktningen och maktresurserna.»

Så avslutade jag mitt blogginlägg «Vilja och makt» från 2011.

Tyvärr blir detta nu bekräftat av vad Emerich Roth, Förintelseföreläsare, skriver på DN Kultur den 23/1 2015.


erbgf

1997 intervjuade Anders Sundholm Emerich Roth för tidningen Blågula frågors räkning.

Rubriken blev «GÖR FIENDEN TILL VÄN!» och ingressen blev «Att göra en vän till fiende är ingen konst. Det svåra är att göra fienden till vän”.

Efter att ha läst Roths DN-artikel undrar jag om inte en mer passande rubrik i hans fall kunde ha varit «GÖR VÄNNEN TILL FIENDE!»!

sion

DN-artikeln är en bredsida mot Sverigedemokraterna, med avstamp i Förintelsen. Så här skriver Emerich Roth:

«Nyligen valde 13 procent av den svenska väljarkåren att lägga sin röst på Sverigedemokraterna, ett parti:

som på 1990-talet var lika öppet nazistiskt som Svenskarnas parti är i dag

vars företrädare på 1990-talet uppträdde uniformerade under hakkorsfanor

vars företrädare inte tvekat att beväpna sig med järnrör

vars företrädare strax före valet har avslöjats med djupt rasistiska åsikter och uttalanden

vars företrädare en tid före valet fotograferats med en hakkorsbindel på armen

vars partiledare likt en papegoja säger att roten till allt ont är invandrarna

Det otänkbara har blivit tänkbart för 13 procent av väljarkåren.»

erdn

«Låt inte Sverigedemokraterna bli en normal del av vår politiska vardag. Låt inte Sverigedemokraterna framstå som ett riksdagsparti bland de andra. Gör motstånd! Gör motstånd mot alla tendenser. Låt inte rasistiska uttalanden och omdömeslösa generaliseringar passera oemotsagda på jobbet, på festen, på städdagen eller när det nu kan vara ni stöter på dem.

Jag vet att nazismens bästa bundsförvanter är passiviteten och likgiltigheten. Den som inte gör något, har gjort mer än nog för att bana väg för ondskan. Det är nu hög tid för alla oss, som kan historien och inte vill se historien upprepas, att göra något. Hade människor gjort något då, på 30- och 40-talen, hade Förintelsen inte kunnat genomföras.

Själv har jag de senaste 22 åren rest runt i landets skolor och hållit föredrag om hatets orsaker och varför somliga hamnar fel i livet och blir hatare. Om några år finns inga överlevande kvar. För de som vill göra något är det en god sak att skaffa och sprida kunskaper. Det är endast med lärdom om det förgångna, som vi kan möta framtiden med öppna ögon. En historielös generation är chanslös att förhindra att historien upprepar sig.»

pc

Vad Emerich Roth här röjer är både en okunnighet och en ovilja till förståelse, både om Sverigedemokraterna och om så många svenskars situation.

Det kan finnas mycket att kritisera Sverigedemokraterna för, men inte för att vara vare sig antisemitiskt eller nazistiskt. Snarare finns hos SD en starkt överdriven israelvänlighet.

Man har också visat prov på en långt gången ängslighet för att bli anklagade för antisemitism, som när SD-styrelsen år 2005 slog ned på BGF-recensionen av boken «En tom säck kan inte stå».

Möjligen kan någon nu – efter Roth-påhoppet – hävda att all ängslighet var befogad. Jag skulle hellre säga att «den som vill sjunga hittar alltid på visor». Ingen ängslighet i världen kan göra att SD kan undgå den här typen av påhopp.

Som jag ser saken är Emerich Roth en utpräglat liten människa.

Det hade jag egentligen på känn redan 1997.

forelasare


PS

Statsminister Stefan Löfven den 27/1 2015:

«Och Sverige är inte fredat,  från detta fruktansvärda.

Det är tid nu, att vi på riktigt, öppet och ärligt, pratar klarspråk kring det som sker.

Det är dags att lära av historien, och aldrig låta hatet få fäste i vårt samhälle.

Ungefär 5.500 hatbrott anmäls varje år i vårt land – antisemitiska, rasistiska, homofobiska, islamofobiska,…

…hot och attacker, och det är fördomar och konspirationsteorier som sprids…»


Läs mer

https://janmilld.wordpress.com/2014/01/07/tyska-lardomar/

http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/det-vander-sig-i-magen-av-sds-propaganda/

https://janmilld.wordpress.com/2011/06/30/vilja-och-makt/

http://www.bgf.nu/kampanjer/tom.html

http://www.bgf.nu/nr/97/3/roth.html

30 svar

 1. Han har alltså rest runt i landet Sverige i 22 år och blivit hatare av Sverigedemokraterna.

  Han som vet varför somliga hamnar fel i livet och blir hatare har hamnat där själv. .

  • Han har inte hamnat eller blivit..han har nog alltid hatat..men ännu mer än han hatar är han ängslig och rädd..judar runt om i världen börjar förstå att det är ett uppvaknande på gång gällande förintelsen och lögnerna för att sätta dit nationalismen och morden och våldtäkterna på Tyskar både under kriget och efter kriget.

   Många vaknar upp till ett nytt medvetande om förintelsen..sovjetiska dokument om Auschwitz som släpptes 1991 talar om att 93000 judar skulle ha dött i lägret..93 000 att jämföras med bolsjevikjudarnas siffra 4 000 000 alltså bolsjevikjudekommunisterna visste att den officiella versionen var en gigantisk lögn…folk börjar förstå vilka det är som hatar vita och kristna människor.

   Lyssnade idag på en kvinna som konverterade till ortodox judendom Marianne Azizi tror jag hon hette som berättade att hon var tvungen att skriva att hon inte ville ha med den kristna världen att göra och att hon hatade den och alla kristna människor..detta krävde rabbinerna för att hon skulle få konvertera..hon gjorde allt detta för att kunna gifta sig med en jude..en mycket intressant berättelse om livet i Israel och allt vansinnigt som sker där jag uppmanar alla att lyssna till henne hon har förlorat allt..sitt hus värt 500 000 pund och kontanter 200 000 pund samt sitt företag..allt konfiskerat av de giriga judarna..lyssna här.. http://insidetheeyelive.com/marianne-azizi-author-sour-milk-and-stolen-honey-on-itel-radio-1-17-15/

   • http://www.theguardian.com/environment/2005/oct/18/ethicalmoney.climatechange

    According to the Federation of British Cremation Authorities, there were 424,956 cremations held in the UK in 2004. This figure represents 70.8% of all deaths. Consider that a cremator needs to operate at 760-1150C for 75 minutes per cremation and it’s easy to see how much energy is required. In fact, a cremator uses about 285 kiloWatt hours of gas and 15kWh of electricity on average per cremation – roughly the same domestic energy demands as a single person for an entire month.

    Men andra ord, man kan inte bedriva kremering av 6 miljoner personer i onödan under brinnande krig.

 2. ”There’s no business like Shoa business”

  Att kritisera kontrollerad opposition är verkligen billigt.

 3. Roth säger sanna ord. Följ hans uppmaningar! Men vet att Roth och vi inte har samma fiende.

  ”Gör motstånd! Gör motstånd mot alla tendenser. Låt inte rasistiska uttalanden och omdömeslösa generaliseringar passera oemotsagda på jobbet, på festen, på städdagen eller när det nu kan vara ni stöter på dem.”

  ”Den som inte gör något, har gjort mer än nog för att bana väg för ondskan. Det är nu hög tid för alla oss, som kan historien och inte vill se historien upprepas, att göra något.”

  ”För de som vill göra något är det en god sak att skaffa och sprida kunskaper. Det är endast med lärdom om det förgångna, som vi kan möta framtiden med öppna ögon. En historielös generation är chanslös att förhindra att historien upprepar sig.”

  ”I dag vinner inte uniformer och stöveltramp några röster, men det gör stiliga kostymer, kammade hår och välvårdat språk. Röster vinner man också om man får höras i radio och synas i tidningar och i tv, och man får synas på stadens gator som vanliga män.”

  Sverige styrdes nyligen av en ledare som ansåg dess folk vara ovärdigt att äga landet. Den mannen och hela den politiska klass som han företrädde ser Roth som det goda i Sverige. Reinfeldt hatade liksom Roth det parti som tagit som sin uppgift försvara Sveriges folk. Reinfeldt och Roth är folkmördare.

  Roth är en representant för den giftigaste och dödligaste fiende vi har. De judar som vår överhet började tvinga på oss i slutet av 1700-talet och som vi av godhet gav ett gott liv i vårt land efter 2:a Vk, har vänt sig mot oss.

  Om det är sant att synden straffar sig själv, kommer det inte att sluta väl för denna 5:e kolonn.

  • Angående mongolturkarna från Ukraina-området, d v s kazarer eller som de även kallas ashkenazis, konverterade judar som inte har blodsband med Abraham:
   ”Jag känner din bedrövelse och din fattigdom — dock, du är rik! — och jag vet vilken försmädelse du utstår av dem som säga sig vara judar, men icke äro detta, utan äro en Satans synagoga.” (‭Uppenbarelseboken‬ ‭2‬:‭9‬ SVEN)
   ”Se, jag vill överlämna åt dig några från Satans synagoga, några av dem som säga sig vara judar, men icke äro det, utan ljuga; ja, jag vill göra så, att de komma ock falla ned för dina fötter, och de skola förstå, att jag har fått dig kär.” (‭Uppenbarelseboken‬ ‭3‬:‭9‬ SVEN)

   • Den här rekommenderar jag alla att se och lyssna på, särskilt då de SD:are som kramar Israel och AshkeNazijudar. Den är ju lite lång så den är inget man sträcktittar på även om det är som med en bra bok, svår att lägga ifrån sig. Men den sträcker sig från slutet av 1800-talet till våra ”upplysta” dagar.
    Jag föreslog den på ”Sockerbitar…” men där togs den inte väl emot.
    Somliga kallar sig vakna, fast de inte är det. De har låst fast sig i ett parti och har därmed givit upp sitt fria tänkande.

   • Ingen brottsplats inget brott enligt denna dam som inte går av för hackor. Hon riskerar flera års fängelse för detta tilltag i sitt hemlad Tysklandd.

 4. Förintelsen har å¨70 år hunnit bli Det Heliga Folkmordet. Folkmordet man aldrig går glömma, inte tillåts att glömma. Ständigt skall man påminnas om denna hemska förbrytelse och vi skall ständigt känna evig skuld för detta folkmord.

  Trots att vi dom senaste hundra åren har upplevt även andra folkmord på olika håll i världen. Det begicks även folkmord i Armenien, Kina och Sovjet. Senare även i Kambodja, Rwanda och på Balkan. Ej heller att förglömma det nuvarande folkmordet på araber och palestinier eller det vita folkmordet som pågår i slow motion över hela väst. Men ack, det handlar ju bara om gojer och är ju inte så mycket att orda om. är dom månne rädda om att allt fler skall uppdaga vilka som har legat bakom alla dessa folkmord bara dom senaste hundra åren? Samma folk som det är så himla syn om, som låg bakom ryska revolutionen och båda världskrigen och som själva skapade Hitler och bar fram honom till makten. Hycklare är vad dom är dessa guds utvalda.

 5. Jag är varken nationalsocialist eller extrem men jag vill inte bli lurad. Därför har jag tvingat mig själv att läsa på även inom områden som känts lite ”olustliga” att befatta sig med. Det är jag idag glad för.

  Det är enkelt för Löfven och Roth att köra med sina ”one-liners” som får känslorna att svalla. Dock kan vi inte lära oss något av det mer än att bli upphetsade.

  Ska vi lära oss något måste vi studera det som hänt så objektivt och ärligt vi kan och ur olika synvinklar. Det sker absolut inte idag utan idag berättas bara de Allierades historia där judarnas öden har fått en alldeles framskjuten ställning.

  Det är inte i de segrande folkens intressen att hålla sig till en ensidig historia, inte heller tyska folkets intresse. Däremot kan det säkert vara i den styrande elitens intresse och där ingår många judar. Förintelsen är ett fantastiskt redskap att slå alla nationalister i huvudet med. Dessutom kan det ge sympatier för Israel. Globalisterna kan bocka av två rätt för dem.

  Vilken slutsats ska vi då dra av 1900-talet? Jo att det att det är en urusel idé att låta en liten makthungrig elit med stort inflytande över samhället och den information som ges till folket att styra det.

  Jag är helt säker på att om folken själva haft större inflytande vi hade inte sett varken ett första eller andra världskrig.

  Slutsatsen är därför glasklar: Motverka med alla medel den maktkoncentration som idag sker. Säg NEJ till varje steg som syftar till att centralisera beslut oavsett om det är inom politiken, miljöområdet, försvaret, ekonomin, livsmedel, energi, osv. Fortsätt samarbeta men slut då enskilda avtal där makten fortfarande hålls kvar hos folket.

  Arbeta för decentralisering och en minskad överrock även inom Sverige. Lämna EU så fort det går. Det är ett livsfarligt projekt som mycket lätt kan styras av en liten makthungrig elit.

  All maktkoncentration har visat sig ”kapas” av en liten maktfullkomlig grupp där inte sällan judar är dominerande. Dagens situation i USA och i Europa är judarnas dröm. På pappret en demokrati men i verkligheten styrs alla beslut från ett enda hus mitt bland dessa hundratals miljoner människor. Då räcker det med att man är där och påverkar så har man total makt över folket sedan, bara man sköter det lite diskret.

  Ser att Löfven börja tala om att bekämpa på nätet. Det kanske kommer de som vi ”fruktat” ökad censur?

  • Mycket bra igen, Kalle!

  • Vilket ämne var viktigast på Bilderbergmötet 2014? Jo hur man effektivast och snabbast tar kontroll över internet. Drygt fyra månader kvar till nästa möte och redan är dom på god väg. Då kommer dom säkert dra upp dom slutliga planerna för att strypa friheten på internet en gång för alla. Pseudonymer kommer förbjudas och bara riktiga namn tillåtas. Program som döljer användarens IP kommer också att förbjudas. Förmodligen kommer man överhuvudtaget inte ens in på sin dator om man inte först sveper med sitt inopererade chip. Personer som inte har blivit i förhand godkända av myndigheterna får nöja sig med ett helt analogt liv framöver.

 6. Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
  Ska de aldrig lägga ner tjatet om ”Förintelsen” ?? Och jämföra SD med nazism. Det börjar bli patetiskt och löjligt! Fattar inte politiker, invandrarkramare, m fl att vi fått nog nu av denna Djävulska invandring? Mångkultur är enbart av ondo!!!! Låt oss Bevara Sverige Svenskt!!

 7. Det är tydligt att Stefan Lövfén är väldigt rädd för ”konspirationsteorier” ..liksom Georg Bush var rädd för ”konspirationsteorier” speciellt om 9/11 som har jude och zionister och Mossad skrivet över hela sig..;) ..! Det är roligt att våra ”högsta” ledare tar sig tid att varna för konspirationer ”judeförintelsen” de visar liksom vägen..genom att göra det…folk borde förstå…när dom sätter sig in i detta. Jag minns att jag var helt övertygad om den officiella versionen ända tills jag såg byggnad 7 falla då förstod jag..och när jag kollade upp vem som hade köpt byggnaderna då ramlade alla poletter ned…är det något jag hatar så är det lögnare…och mördare. Om dessa människor dessa så in i roten onda människor skulle få sitt straff i detta livet då har rättvisan segrat.

  Vill passa på att tacka Jan för att han i viss mån hjälpte mig att förstå att 9/11 var en enda stor sammansvärjning för att få till alla dessa krig och tysta folket..eller kringskära deras rättigheter och på så sätt slå en järnring runt de ansvariga för allt eländet.

  SE NU TILL ATT VAKNA SVENSKA FOLKET..!!

  • ”…att förstå att 9/11 var en enda stor sammansvärjning för att få till alla dessa krig och tysta folket..eller kringskära deras rättigheter och på så sätt slå en järnring runt de ansvariga för allt eländet.”

   Just så! Om WTC må vi berätta.

 8. I västvärlden lever vi i en demokrati sägs det. I väst har vi yttrandefrihet, mötesfrihet och åsiktsfrihet, sägs det också. Dock har vi noterat att alla dessa fri och rättigheter inte gäller över hela linjen. Att söka svar på frågor som inte går i hop är i vissa demokratier i lag förbjudet, i andra blir de som gör det stigmatiserade.

  Det är en väsens skillnad på att ifrågasätta, undersöka och debattera historiska fakta mot att attackera och hata, med ordets rätta bemärkelse, andra folk eller människor. Vi vill veta sanningen inget annat, för egen del har jag ingen ambition att nedvärdera, attackera eller bedriva hatkampanjer mot någon, jag vill veta sanningen.

  Under de senaste 120 åren har det inträffat för många händelser som helt uppenbart är lögner och slirande på sanningen och som orsakat många människors död helt i onödan. Dessa händelser måste redas ut och de som falskeligen anklagats måste rentvås från skuld.

  Jan Millds blogg är ett utmärkt fora där en sådan debatt kan föras utan ett högt tonläge, där vi tillsammans kan lägga det pussel som fordras för att närma oss sanningen. Jag vill härmed ge en eloge till er andra skribenter för en bra diskussion och Jan ett erkännande för en blogg i stjärnklass.

 9. Ska bli intressant att se om det blir några minnescermonier angående bombräderna mot bl.a. Dresden i februari 1945. Citat från Wikipedia. ”Natten mellan 13 och 14 februari 1945, bombades staden av 772 engelska och 311 amerikanska bombplan med 3 500 ton. Man använde den första generationen brandbomber av petroleum, som först orsakade brandstormar innan detonationerna lade staden i aska och grus. Bränderna var så intensiva att personer stående ute på gatan sögs in i brinnande huskroppar. 6 865 kroppar kremerades på Altmarkt den 25 februari.”

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Bombningen_av_Dresden

  Eller hågkomsten av de tyska soldater som hölls fångar efter kriget i Rheinwiesenlager, 19 läger som höll 3,4 miljoner tyskar fångar från april 1945 till september 1945 då ett okänt antal dog av svält och vattenbrist men uppgifter varierar mellan 10 000 upp till 1 miljon offer. Man hade inte ens tak över huvudet utan stod packade som sillar ute på åkrar och ängar. Till dessa läger förbjöds Röda Korset tillträde av de Allierade till skillnad från de tyska koncentrationslägren som hade tyska överkommandots godkännande att besöka samtliga tyska läger. Hur många som hölls fångna och eller dog i Sovjetunionen är för mig okänt men många blev hemskickade 1956, 11 år efter krigsslutet

  http://en.wikipedia.org/wiki/Rheinwiesenlager

  Till det kommer miljontals tyskar som deporterades från Tjeckoslovakien, Polen, Östpreussen och andra landsdelar som tillföll segrarmakterna. Även där med ett stort antal tyskar som dödades i dessa deportationer. 12-14 miljoner tyskar flydde från de östra delarna av Europa och inom Tyskland och under denna flykt dödades 2-2,5 miljoner tyskar. Så runt 3-4 miljoner tyskar dödades EFTER att kriget var slut.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Flight_and_expulsion_of_Germans_%281944%E2%80%9350%29

  Att minnas dessa offer lär väl inte ligga i makthavarnas intresse?

 10. Det finns mycket att säga om det Emerich Roth skriver, jag begränsar mig till följande. En person som säger sig vilja bekämpa historielöshet och okunnighet samtidigt som han torgför historieförfalskning, myter och okunskap om Sverigedemokraterna är inte en seriös debattör.
  För oss som var aktiva i SD på 90-talet är det utomordentligt lätt att genomskåda falsarierna.

 11. Bara som en litet tillägg. Eisenhower som skrev sina memoarer nämnde inte ens något om någon gaskammare. Inte ett enda dekrypterat meddelande nämnde något om någon gaskammare. Inga bevis hittades. Ingen teknisk bevisning. Inga massgravar. Inte heller i Nürnbergrättegångarna som var ett skämt. Domare slutade för de ansåg att det inte var en rättegång utan allt var redan förutbestämd och allt dominerades av judar. I dessa rättegångar dödades man för vad som stått i tidningar.

  Håller med övriga här att på denna sida finns goda möjligheter att hitta en gemensam plattform som gör det möjligt att föra ett intressant samtal.

 12. Bäste Herr Milld (mfl),

  Jag skulle vilja tacka dig och många andra för att ni vågar berätta om dessa saker i dessa tider. Jag är någon som för några år sedan började förstå att något var på tok då jag såg hur galen feminismen blivit – för att sedan leta mig vidare. Jämfört med mina medmänniskor har jag alltid varit den som lyckats spåra ideologiska trender några år innan de slagit igenom på större bredd.

  Idag kan jag säga att jag med all säkerhet vet att de saker som du och andra berättar om är något som vi bara sett början på. Om detta på kort sikt är av ondo eller godo vet jag inte, det är mer ett konstaterande. På lång sikt är det alltid av godo att sanningen kommer fram. Det är även oundvikligt.

  För inte alltför länge sedan var jag en anhängare av det politiskt korrekta och vissa områden beträdde man överhuvudtaget inte. När jag första gången besökte din blogg tänkte jag att du verkade smått galen. Nu vet jag bättre, även om jag inte på långa vägar vet vad du tycker i detalj och hur pass väl din bild av världen överensstämmer med min.

  När jag ser hur mina medmänniskor nu försiktigt börjar närma sig dessa områden (om än de fortfarande är väldigt ängsliga tar nyfikenheten över) så förstår jag att det inte finns någon återvändo. Det kommer att ta tid men det finns ingen återvändo längre. Kritisk massa har nåtts. Sakta men säkert har nu snöbollen till sist börjat rulla av sig själv utför branten. Hur länge det kommer att ta vet jag inte men det finns ingen annan väg det kan gå. På något vis kommer allt uppdämt tryck att komma ut. Andra världskriget kommer att komma upp för granskning. De som lierat sig med nuvarande makthavare gör bäst i att fundera ordentligt över var de vill befinna sig imorgon, för hur det än slutar kommer världen att se väldigt annorlunda ut på ett tag. De som idag ses som dårar kommer upphöjas, medan dagens s.k. hjältar kommer att bespottas.

  Naturligtvis är de oroliga. De har målat in sig i ett hörn och det finns ingen utväg annat än att skruva upp förtrycket ytterligare – vilket gör maskineriet än mer tydligt. Det finns ingen annan väg det kan gå, och domen ser ut att kunna bli hård.

  • En mycket intressant, och mest av allt upplyftande, kommentar. Stort tack för den, Ivan!

   Tack också till alla andra som här bidrar. (Vilket inte betyder att jag släpper in alla inlägg – om en enskild läsare sänder iväg lika många inlägg som alla andra tillsammans kan det bli en slagsida, det vill jag undvika.)

 13. För att summera mitt tidigare inlägg; fler och fler därute, utanför ”era” kretsar börjar se det ni sett länge. Vi hörs inte, vi syns inte – men vi VET! Vi är viskningarna bakom den stängda dörren när mobiltelefonerna slagits av. Vi är den underförstådda nickningen och höjningen på ögonbrynet när man nämner ”dom”, eliten, ”agendan”, banken, mm… Vanligt folk. Utan några som helst partikopplingar – och över hela spektrat av svensk medelklass. Företagare. Arbetare. De som får maskineriet att snurra. Och vi VET redan!

  Det finns inte en chans att de stoppar detta. Inte en chans!! Det är redan försent!

  • Jag förstår precis vad du menar, och jag håller med om det. Dock finns det en stor far i denna övergångsfas. Om man inser vad eliten valde göra med WTC7 för att dölja tidigare ekonomisk brottslighet (en del av finsansinspektionen var inhyst i wtc7 som hade dokument angående Enronaffären bla) så kan kan få kalla kåra om vad denna elit kanske kan tänka sig göra för att dölja alla brott som kan uppdagas den dagen tex 9/11 eller ”war on terror” går till domstol på riktigt.

 14. 90 % av de svenska skolungdomarna känner inte till Gulagarkipelagen.

  Visst har indoktrineringen av de unga lyckats i Sverige.

 15. Det här är vad judarna vill ha, ett globalt dödsstraff för att säga emot en jude.

  In the Union of Soviet Republics, Stalin declared, antisemitism is rigidly persecuted as an appearance which is thoroughly hostile to the Soviet regime, and militant antisemites are under the laws of the Union of Soviet Republics punishable by death.

  http://www.jta.org/1931/01/16/archive/antisemitism-danger-to-working-people-leading-them-from-right-path-stalin-declares-in-special-statem

 16. Kevin Barrett skriver här en artikel om judarnas kollektiva symptom. En fantastisk artikel, den bästa i ämnet jag läst faktiskt:

  http://www.veteranstoday.com/2015/02/03/psycho-israel/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: