• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

USA:s 9/11

wtcoffren

Terrordådet i New York med demoleringen av de tre WTC-tornen skedde för  snart 14 år sedan. Den 11 september 2001.

Varför nu återkomma till det ämnet?

Det finns åtminstone tre moment, som får mig att göra det:

1. Tankeförbud

2. Antiförnuft

3. Geopolitisk offensiv


forbudsskylt

1.  Tankeförbud

Helt klart synes vara, att det är förbjudet område, frågan är tabu. En politisk «no-go-zone». Här är det inte tillåtet att granska fakta och vända på argument, som annars kan vara normalt.

Den som bryter mot förbudet kan påräkna negativa etiketteringar och otrevliga epitet, där de vanligaste  är «konspirationstänkare» och «foliehatt».

Det här fick ju  V-riksdagsmannen Egon Frid erfara på ett mycket påtagligt sätt, då han blev måltavla för en bestraffningsexpedition från TV4 – föranledd av att Frid visat djärvheten att underteckna ett upprop för en grundligare undersökning av hur tornen kunnat rasa ihop så som skedde.

tankebrottsling

Jag noterade också att Tanja Bergkvist s.a.s. hamnade i blåsväder efter hon länkat till några av mina filmer i genusfrågan. Det blev arga kommentarer till hennes blogg – eftersom jag ifrågasatt den officiella versionen av WTC-dådet.

Det var en allvarlig överträdelse att «länka till Milld». Utöver epitet kan det alltså handla om att bli isolerad och utfryst. Ingen ska känna till att en person med tankar som mina alls existerar.

Nu senast kom en besk kommentar av en läsare på Exponerat i samband med min senaste fredagsbio.  Det blev «foliehattsvarning», för att jag tidigare fört fram olämpliga tankar kring WTC.

locketpa

”Locket på” är alltså påbjudet.

Kring WTC ska vi inte tala, denna händelse får ej vidare granskas.

Detta går också igen såtillvida att inga mer officiella utredningar kommit till stånd i USA, trots att många amerikaner krävt så och än fler misstror den officiella versionen.

Redan detta förhållande gör mig misstänksam. Det inger en känsla av att här måste finnas någonting som några försöker dölja.

Vad och varför?


wtc7

2. Antiförnuft

Det andra momentet är förnekandet av det uppenbara. Frontalkollisionen med sunt förnuft och ärlighet.

Sådant kan störa mig!

I första hand tänker jag här på WTC7, där man bara behöver titta på bilderna – se här och här – för att kunna se hur det är fråga om en perfekt förberedd demolering, att byggnaden raser med hastigheten av fritt fall och helt symmetriskt.

Det gjorde även WTC1 och WTC2, men där skylls ju demoleringen på att de träffades av flygplan. WTC7 påstås inte ha träffats av något flygplan – ändå en snarlik demolering. Hur var det möjligt?

wtc3

Argumenteringen är att bråte från WTC1 fallit på WTC7 så att denna byggnad rasade på samma sätt som tornen gjorde.

Det resonemanget faller redan på det faktum att mellan WTC1 och WTC7 fanns andra byggnader. Dessa skadades av bråte, men ingen av dem föll ihop som vid en planerad demolering.


goff

3.Geopolitisk offensiv

Ett tredje skäl att ägna detta ämne uppmärksamhet är att WTC-dådet fick så omfattande geopolitiska konsekvenser. Så mycket av det som senare inträffade i världen hängdes upp på denna händelse.

WTC var som ett nytt Pearl Harbor.  Det gav makthavarna i USA/Israel handlingsutrymme att genomföra en politik som annars inte varit möjlig, med krig i både Afghanistan och Irak.

I förlängningen av WTC har vi även Libyen 2011, Syrien samma år och nu även Ukraina. Genomgående samma aggressivitet från USA:s sida.

Och amerikanerna fick ”Patriot Act” med allt vad det betyder för NSA:s ökade aktiviteter – det som Edward Snowden orsakat så stor turbulens kring.

bombade

«War on terror» kallades det av president Bush, men det blev mest av allt självuppfyllande. Hur mycket islamistisk terrorism hörde vi talas om före 2001?

Vad USA åstadkom med sin ockupation av Irak var – förutom en miljon dödade – skapandet av en muslimsk terrorism som tidigare inte fanns där.

Både Alkajda och ISIS märktes av först efter WTC-dådet och USA:s påföljande «krig mot terrorn».

freedom

Den officiella konspirationsteorin om hur WTC-dådet gick till är alltså orimlig. Den punkteras redan genom WTC7.

Därutöver finns många andra underligheter, varav en del tas upp i filmtips nedan.

Tag bara uppgifterna om upphittade pass i WTC-bråten, att penetreringen av USA:s luftförsvar skulle ha dirigerats från en grotta i Afghanistan eller att där skulle finnas ett antal gömda grottor med toppmodern utrustning (se 12.30 in i denna film).

wtc-cave

Demoleringen av de tre tornen har sannolikt inte gått till så som man begär av oss att vi ska tro.

Jag ser det inte som belagt att muslimer överhuvudtaget skulle ligga bakom WTC-dådet.


Se gärna två filmer har jag tidigare gjort om WTC:

 Terrordådet i New York 2001. Del 1: Konsekvenser

 Terrordådet i New York 2001. Del 2: Hur gick det till?


Mer

https://janmilld.wordpress.com/2015/01/14/europeiskt-911/

https://janmilld.wordpress.com/2011/07/10/de-tog-priset/

Alan Sabrosky har ordet

Corbett Report on WTC

Ken O´Keefe on WTC

WTC-bombarna

Ground Zero

55 svar

 1. Massmedia vinklar vad som händer, visst. Men att de skulle göra sånt här är bara för mycket, det är inte trovärdigt. Det räcker med att kunna skriva vad man vill om vad som råkar hända!

  Här är en youtubekille som går igenom alla konspirationsteoretiska argument. Bland annat byggnad sju och snacket om ”freefall”.

  • Erik, var i din film kommer de fakta som förklarar hur WTC7 sjönk ihop?

   Se 5.55 in i denna film: https://www.youtube.com/watch?v=dESn2xXcyGA

   • Jag ber om ursäkt för att jag missade den här. Det jag postade var ju en spellista. Här börjar förklaringen, han har ju en hel video om wtc7 men att lyssna på intervjuer med truthers är inte så intressant:

    När jag började lyssna på truther-versionen så var det just bilderna på wtc7 som fick mig att lyssna. Hela trutherversionen är ju så fantastiskt ogenomförbar så jag behövde något extremt konkret för att lyssna och det var videon på wtc7.

    Alltså, konspirationer finns, allagånger. Men de är främst vinkling av händelser genom kontroll av media, alltså det som riktar sig mot allmänheten. Övriga konspirationer handlar om att ta kontroll över beslutsfattande. Och ett och annat lönnmord.
    Nu tycks det ju förekomma prickskyttar i såna här extremt spända lägen som maidan och ryska vitahuset kuppen. Men jämför insatsen och risken och insatsen med att team för att placera en prickskytt och supportpersonal i en kaotisk krigsliknande situation där människor ser konstiga saker varje dag (för att det är så kaotiskt). Med att försöka genomföra det som truthers menar har hänt, i välordnad fredstid dessutom, alltså, besinning tack?

   • Förklaringen börjar 3:05, ifall jag misslyckades med tidslänkningen.

   • Film 5/7 pratar mycket om wtc7 också. Tar upp andra exempel på stålramsbyggnader som kollapsat från eld och andra saker som gäller wtc7, som bbc-rapporten, ”pull it” och annat sånt som brukar komma upp.

   • Så det gällde i själva verket en annan film.
    3.05 in i den skulle vi få ”förklaringen”.

    Skalar man bort rundsnacket blir denna ”förklaring”:
    1. Det föll bråte från WTC1 på WTC7.
    2. Detta orsakade brand/bränder.
    3. Därför rasade WTC7 ihop så som skedde.

    Inget nytt, i mina öron!

  • Det stämmer inte redan efter 2 minuter. WTC var byggda för att klara det största planet på den tiden, enligt arkitekten förmodligen flera plan. Denna video faller direkt.

   Här har du citat från arkitekten själv som för övrigt dog i 9/11.

   Byggnad 7 faller i ”princip” i free fall. De två WTC skulle ta 9 sekunder men tog 15 sekunder. Nej, så snabbt kan ingen byggnad falla som inte sprängs.

   Skulle välkomna om du öppet granskade detta. Vill inte vara oförskämd men den videon ovan – var det den första du hittade på youtube? Den är inte speciellt välgjord eller övertygande om jag uttrycker mig ödmjukt.

   Våga ta steget. Vad har du att förlora? Sätt dig in i det.Återkom när du är klar.

  • Bortsett från skyskraperasen i NY 9/11-01 har ingen skyskrapa någonsin fallit ihop eller rasat vare sig före eller efter 9/11. Detta trots att ett antal skyskrapebränder inträffat på olika platser i världen. Då har det inte varit frågan om små fjuttbränder som i WTC, utan riktiga brasor som omslutit byggnaderna totalt utan att dessa rasat. WCT 7 uppvisar dessutm den signatur som är typiskt för rivning medelst sprängning, att taket sjunker i hop på mitten precis innan raset börjar.

   Flygfotogen som brinner under atmosfärstryck i fria luften kan aldrig nå de temperaturer som erfordras för att försvaga de stålskelett som byggnaderna var uppbyggda av. Dessutom var bränderna av mycket begränsad natur och kunde egentligen inte vållat någon större skada.

   En annan avvikelse mot det som anses normalt är de påstådda flygkrascherna i Pentagon och Shanksville. Avvikelsen består i att inga vrakdelar överhuvudtaget är synliga vare sig i Pentagon eller i Shanksville. Jämför med det nedskjutna flygplanet i Ukraina som lämnade efter sig en mängd vrakdelar. Eller studera vilken annan flyghaveriplats som helst, så finner man alltid vrakdelar i form av vingar, motorer, stjärtfena, landningsställ, bagage, stolar och annan inredning.

   Det är fullständigt ommöjligt att otränade piloter som med knapp nöd kan starta och hålla en enmotorig Cessna flygande skulle kunna hitta NY från den plats kapningen påstods ha skett, en timmes flygning bort. Och om de till äventyrs hittade NY så skulle de ändå inte kunna träffa tornen utan att ha mångårig träning och vana.

   Flyplanen som kolliderade med tornen var militära flygplan ombyggda till missiler med samma typ av gpsbaserad styrning som missiler. Pentagon träffades av någon typ av missil och likadant i Shanksville kraschade man ner en missil för att få det att se ut som en flygkrasch, men man missade vrakdelarna.

   Hur kommer det sig att NORAD låg nere? Året innan var det ett femtiotal flygplan som fick radiofel så att de förlorade radiokommunikationen med marken. Varje gång larmades jaktflyg att gå upp att möta upp och kolla vad som stod på. Inom 10 minuter hade de kollat upp planet så att ingen kapning skett. Under 9/11 flög de kapade planen fritt i mer än en timme utan att jaktflyg kom till undsättning, hur är det möjligt, i ett land med världens mest avancerade försvar?

   Det finns alldeles för många konstigheter i 9/11 historien som förtjänar ytterligare belysning av vad var det som hände.

 2. Här är en youtubekille som har samlat alla no-go-zones i en film.
  Ett måste för den som vill förstå världen.

 3. Erik, den här ”youtubekillen” är nog allt annat än en vanlig kille. Och nej, videon ger inga som helst svar på varför byggnaderna rasade som de gjorde. Ska du få en kontrollerad rivning som det filmbilderna visar MÅSTE du spränga de nedersta våningarna först för att skapa det momentum som krävs för kollapsen! Hade flygplanen däremot träffat långt ner på byggnaderna hade det scenariot haft större sannolikhet men nu var det inte så. Man menar alltså på fullt allvar att stålbalkar flera hundra meter längre ner i byggnaderna som inte var utsatta för brand skulle bli så försvagade samtidigt av en slump i tre hus så att husen faller nästan rakt ner? Mer troligt hade varit att någon av byggnaderna i så fall vält på sidan i stället. Och det är massor av arkitekter, ingenjörer och husdemolerare som säger att det omöjligt kan vara en slump att TRE byggnader faller på detta ordnade vis. Som en hussprängare uttryckte det, ”vi lägger ner veckor på beräkningar och utplacering av sprängladdningar när det enda som tydligen behövs är en ordentlig brasa och lite tålamod”.

 4. Jag tycker han förklarar byggnad sju bra. Och han fullständigt massakrerar påståendena om ”freefall” för tornen. Konspirationsteorin om 9/11 är så krystad och knäpp om man tänker vad som måste göras rent praktiskt så det är inte klokt. Och visst, det finns gott om stollar i världen. Men Jan Milld är inte en av dem, det är en man jag respekterar mycket. Så därför är det synd att han har fastnat i den här grejen.

 5. Jag hörde nyligen en teori om att flygplanen bara skulle ha varit rena hologram. Tydligen hade någon uppmärksammat att nån del av planet flimrade till. Tror det var stjärten men minns inte säkert om nån nu vill kolla in det själva.

 6. Erik, nej det gör han inte! Och det finns tusentals arkitekter runt om i världen som inte delar hans uppfattning. Den officiella versionen är humbug och man undrar ju varför så mycket blev hemligstämplat? Det är nog så att man anser att världen inte tål sanningen. Därmed inte sagt att konspirationsteoretikerna har rätt men utredningen är tyvärr inte bra gjord och borde göras om av utomstående part, vilket ju varit på förslag men avvisats. Redan här börjar man ana ugglor i mossen.

  • Det blir alltid pankaka av utredningar i såna här fall, det blir för politiskt, för många har för mycket att dölja, egna misstag, annat ljusskyggt, korruption. Och som dom säger, ”why let a good crisis go to waste”, genast börjar de opportunistiska och politiska positionera sig för att dra nytta av det inträffade.

   Det enda ”stora” som folk pekar på är att en byggnad föll på ett märkligt sätt vilket jag tycker får en rimlig förklaring i filmen. Det är typsikt för hur tusentals människor sitter och tittar på youtube, människor som redan från början är väldigt skeptiskt/paranoit lagda. Det finns ingen Jack Ruby i 11 september, bara rykten, spekulationer och människor med för mycket tid. Och scenariot konspirationstroende målar upp är superknäppt, de har helt enkelt lämnat verkligheten bakom sig.

   • Struntprat, det blir inte alls alltid pannkaka av haveriutredningar såvida de inte är politiskt styrda och att man inte har något att dölja. Hade attackerna 9/11 varit det de påstår att det var, nämligen terrorister som kapat ett antal flygplan att användas som vapen hade utredningarna sett helt annorlunda ut.

    ”Det enda ”stora” folk pekar på……..” För det första är det inte folk i allmänhet som pekar på detta. Utan det är folk i rivningsbranschen, bland arkitekter och byggnadsingenjörer som pekat på det orimliga i att skyskraporna rasar som det gör utan hjälp av sprängmedel.

    Det är även många trafikflygspiloter som menar att inflygningen mot Pentagon med denna djupa dykning och tvära 270 graders gir är omöjlig att göra med ett trafikflygplan. Det som rapporten redovisar är trams och ligger utanför ett trafikflygplans prestanda.

 7. ”The individual is handicapped by coming face to face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists.” J. Edgar Hoover

 8. Suck.

  • ”Den vanlige hederlige medborgaren är handikappad av att stå inför en konspiration så monstruös att han omöjligen kan tro att den existerar”. J. Edgar Hoover
   Vi tar det gånger hundra så börjar vi komma i närheten av vad det handlar om..

 9. Jag delar Jan Millds analys till 100%. Jag delar dessutom Jan Millds syn att det är enormt viktigt att granska historiska händelser för genom dem kan vi lära oss och känna igen hur man luras.

  Mitt råd till er som kallar de som ifrågasätter den officiella versionen av 9/11 eller vad som helst i historien för ”foliehattar” att lägga, säg 20 timmar, på att forska om ämnet. Sedan kan vi diskutera. Kom inte med ”foliehatt” efter en timme på Youtube.

  Vad gäller 9/11 så slutade flera delegater då man ansåg att Kommissionen inte var seriös.

  ”Max Cleland said, ”As each day goes by, we learn that this government knew a whole lot more about these terrorists before Sept. 11 than it has ever admitted.” In November, after the White House set conditions for the examination of documents Cleland said, ”If this decision stands, I, as a member of the commission, cannot look any American in the eye, especially family members of victims, and say the commission had full access. This investigation is now compromised.”

  http://www.democracynow.org/2004/3/23/the_white_house_has_played_cover

  Max Cleland var antagligen också en foliehatt.

  The co-chairs of the 9/11 Commission (Thomas Keane and Lee Hamilton) said that the CIA (and likely the White House) “obstructed our investigation”.

  Här finns några till som är foliehattar.

  http://beyondleftright.com/topics/september-11/1495-6-of-10-911-commissioners-say-qofficial-storyq-a-lie

  2323, foliehattar till. Arkitekter och tekniker som vill ha fram sanningen på bordet.

  http://www.ae911truth.org/about.html

  Sedan finns det ju också 50% av befolkningen som inte är övertygade. Många foliehattar blir det.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polls_about_9/11_conspiracy_theories

  • Jag la ner de tjugo timmarna. Och funderade som sagt väldigt mycket på byggnad sju och trodde väl på ”de alternativa” under en vecka eller så. Men så hittade jag som tur var den där youtubekillen som ger en tillfredsställande förklaring till byggnad sju och som ger fullständigt överlägsna förklaringar till de övriga grejorna. Finns två till klipp där han pratar med en avhoppad ”truther”. Till sist är trutherversionen helt vansinnig.

 10. Jan, kan det vara så att ett plan var avsett också för byggnad 7? Jag menar att det är pinsamt att de också sprängde denna byggnad trots att inget plan flög in i det. De var helt enkelt tvingade eftersom någonting ”klickade” och inget plan flög in i det. Skulle man inte sprängt det hade man hittat sprängmedel. Skulle förklara mycket.

  • Ja, just det har jag egentligen förutsatt hela tiden, fastän det inte blev nedskrivet och kanske heller inte utsagt i någon av mina filmer.
   ”They had to pull it”…

   • Byggnad 7 innehöll bland annat dataservercentralen för skattemyndigheten. Dagen innan 8/11 stod Rumsfeldt och redovisade minusposter för Pentagon på flera biljoner dollar. Pengar som man inte visste var de tagit vägen. Så det var väl bekvämt att förstöra bevisen mot militären samtidigt. Dessutom fanns även ett kriscentrum irymt för borgmästaren och hans stab i händelse av kris. Denna expediton var både brand och bombsäker. Säkert en plats man dirigerade delar av eventet i från och bevis måste förstöras.

   • Eller så är det en ägare till byggnaden som har sett hur tusentals människor har dött när tornen rasade och när brandkåren frågar om de kan dra tillbaka sina killar från huset av säkerhetsskäl så säger han ”pull it” i betydelsen dra tillbaka räddningsinsatsen. Jag tycker det är en betydligt troligare förklaring från det telefonsamtalet.
    Vilket gör era anklagelser rätt fula.

   • Erik, en stor skyskrapa som haft/har begränsade eldsvådor rasar inte ihop utan vidare, inte ens om hela byggnaden skulle brinna ut totalt skulle den rasa. Det är fysiskt ommöjligt utan hjälp av sprängmedel. Det är det ingenjörer och arkitekter rörande överens om. Men du ifrågasätter deras proffessionalism att kunna göra korrekta hållfastighetsberäkningar.

 11. Det är så tragiskt att nationalister är så begivna på stolliga konspirationsteorier. Det gör mig bara ledsen.

  • Vad säger det om ett samhälle om en av de få platser man kan diskutera öppet är Jan Millds Blogg? Är det ett friskt eller helt sjukt samhälle?

  • Erik efter ditt första inlägg frågar Jan Milld var någonstans i din film, vid vilken tidskod förklaras WTC7. Det har du inte svarat på. Är du en seriös debattör så borde du svara på en så enkel fråga, eller hur?

   Jag postade också ett svar på ditt första inlägg med flera påståenden och frågor, det har du heller inte kommenterat, du som verkar sitta inne med alla svaren.

   Först länkar du en film utan fler kommentarer än att du tycker det är synd att vi nationalister fastnat i den här grejen. Som vanligt utpekas de som är kritiska till den officiella hållningen som varande konspirationsteoretiker, foliehattar och så vidare. Du får gärna ha din uppfattning de är helt ok, men när andra börjar ifrågasätta dina teorier så fullföljer du inte debatten, det är visar att du inte är seriös.

   • Tack för ditt stöd, svitjod. Denne signatur ”Erik” är ju en märklig ”debattör”, som inte svarar på min enkla fråga kring den film han hänvisar till.

    Det ska väl vara själva poängen med ett kommentarsfältet, att vi kan hjälpa varandra att komma mer till klarhet.

    Det är något med denne ”Erik” som inte stämmer!

   • Missade den kommentaren. Det är i 4/7 i spellistan, 3min5s börjar hans förklaring.

   • Film 5/7 pratar mycket om wtc7 också. Tar upp andra exempel på stålramsbyggnader som kollapsat från eld och andra saker som gäller wtc7, som bbc-rapporten, ”pull it” och annat sånt som brukar komma upp.

  • Erik, så du menar att tusentals arkitekter, ingenjörer, hussprängare och andra experter håller på med ”stolliga” konspirationsteorier? Plus snart halva befolkningen i USA! Dina inlägg säger väl mera om vad ditt uppdrag är…att misstänkliggöra alla som säger att den officiella utredningen är ett falsarium och en skandal.

 12. Efter WWII har vi levt med hotet om ett kärnvapenkrig mellan de forna allierade från det senaste v-kriget. När det hotet försvann i och med Sovjetunionens upplösning 1991 uppstod ett vakum i hotbilden. Hot är nämligen en nödvändig ingrediens i att effektivare styra folken. I brist på annat har vi klimathotet och efter 9/11 fick vi terroristhotet och war on terror. Det enda ”war on terror” gett oss är mer terror och mer hot.

  Före 9/11 var muslimska attacker så gott som obefintliga i väst. Efter det påstår man att attackerna i Madrid, London och nu i Paris skulle vara frukten av muslimsk terrorism. Denna terror är iscensatt av våra egna regeringar på order av just hökarna i Washington.

  Hökarna i Washington behövde som sagt ett nytt Pearl Harbor för att kunna motivera och få med sig hemmaopinionen på krig i Mellanöstern. Vi minns hur Saddam blev demoniserad med att inneha massförstörelsevapen som har eller skulle användas mot sin egen befolkning. Demoniseringen av Gadaffi i Libyen, Al Asad i Syrien, Janukovic i Ukraina och Putin i Ryssland. Alla dessa länders ledare placerade i samma fack som ett förspel till krig, Av dessa 5 länder har 4 stuckits i brand i inbördeskrig med hjälp av proxysoldater från olika håll.

  Att underminera hela Mellanöstern är nödvändigt för Israels expansion till att omfatta stora delar av den tidigare bördiga halvmånen. Stor Israel skall omfatta hela området mellan Nilens östra strand till Eufrats västra strand, i Söder en rak linje från utloppet i Persiska viken till Egyptens södra gräns.

  Dessutom krävs det nya konstellationer av folk och makt för att kuva Perserna i Iran. Saddam misslyckades med det uppdraget när USA backade upp honom med både vapen och tekniskt kunnande. Det gick inte så han måste undanröjas och in med lite vassare knivar i form av IS. Om IS hade varit det minsta hot mot Israel så hade deras krigsmaskineri redan blåst bort dem från jordens yta. Israel gör gemensam sak med IS och attackerar Hizbollah i Libanon som är shitiskt precis som Iran. IS är sunni och däri ligger orsak till konflikt.

  Efter Parisattacken är det meningen att vi ska dra oss för att protestera mot den förda invandringspolitiken och att övervakningen av oss ökar ytterligare.

  • Mycket bra inlägg svitjod2000.

   Project for the New American Century

   PNAC, Project for the new American century är en amerikansk neokonservativ tankesmedja i …

   Sök på PNAC, finns massa info. Neo-con är kodord för judar. Gå igenom vilka som låg bakom PNAC och du skall snart se att det är judar till minst 80 procent.

   En av de värsta krigshetsarna är juden Bill Kristol. Han var en av de judar som ledde PNAC. Om du går igenom vilka de värsta krigshetsarna mot Iran är, då kommer du att se att de värsta krigshetsarna är exakt samma judar som krigshetsade mot Iraq.

   PNAC var idéen att först behövdes en händelse som var i Pearl Harbour skalan, för att motivera hemmaopinionen att attackera Irak.

   När väl Irak var invaderat då skulle hela mellanöstern falla som dominibrickor. Läs PNAC och du ser att det ena efter det andra landet har fallit exakt som det står i PNAC. Syrien och Iran är de två sista dominobrickorna.

   Assad håller ut, titta på vilka de värsta krigshetsarna är mot Syrien. Minst 80 procent neo-conjudar.

   Vem är den ENDA som stått i FN och kräver att hela världen attackerar Iran? Judarnas valde ledare.

   Benjamin Netanyahu at UN Full Speech 9/29/2014

   http://m.youtube.com/watch?v=YyThwJYMtlM

   Detta är September 2014, alltså för bara fyra månader sedan. Visa mig en enda icke-jude som kräver att hela världen skall attackera Iran.

   Tydligare än så kan det inte bli att det är judar som är krigshetsarna.

   Sök på: Judaea declares war on germany

   Världsjudendomen förklarade krig mot Tyskland Mars 1933. Finns massor med info, bilder och videos. Vilka var de värsta krigshetsare mot Irak? Judar.

   George Bush Admits Iraq Had Nothing To Do With 9 11 (MUST WATCH) Halv minut video.

   http://m.youtube.com/watch?v=6U66ab4cMCE

 13. Intressant om WTC7…
  Men det finns en aspekt som jag inte kan se har tagits i beaktning.

  En möjlig anledning till raset av WTC7 kan vara två orsaker som samverkade. Nämligen att denna byggnad var undermålig dvs dålig konstruktion, samt att när tornet 1 och 2 rasade så är det möjligt att detta orsakade en mindre jordbävning som var ovanligt kraftig just under WTC7 som destabiliserade de bärande delarna som satte igång deominoeffekten där bärande balkar brast…
  MVH

  • Det måste i så fall vara fördröjd jordbävningseffekt. WCT 1 & 2 rasade på förmiddagen vid 10 tiden, WTC 7 rasade sent på eftermiddagen vid 17 tiden.

  • Kurtan, och så var det den om Rödluvan och vargen….Den lilla kortvariga jordbävning som skapas av fallande hus ger inte alls de förflyttningar i sidled som gör naturliga jordbävningar så farliga. Och detta skulle ju förutsätta att byggnader närmare de träffade tornen skulle varit så mycket bättre byggda. Låter ju inte troligt. WTC7 var byggd med precis samma regler som övriga hus och ska följaktligen inte rasa för att marken gungar lite.

  • Är vi bara tillräckligt starka i tron kan vi nog tro på vad som helst.
   Själv har jag svårt att mobilisera den styrkan…

   • Tro kan försätta berg. Om vi bara blundar och tror tillräckligt. Om verkligheten går emot tron, då beror det på vita svenskar saknar den rätta tron, dvs fördomar och strukturell rasism. Detta är riksdagens hemsida.

    ”Erik Ullenhag påstår att zigenare byggt Sverige! ”
    (En minut video)

    http://m.youtube.com/watch?v=IWGjKcAX1sk

    Fan ta dig om du inte tror.

  • Jag har sett ganska många demolitionfilmer Discovery och liknande kanaler. Alltså att höghus till skyskrapor som medvetet sprängs därför att de är för gamla för att reparera. Asbest överallt osv.

   Varje lyckad demolition har en sak gemensamt, huset faller inåt och landar i källaren. WTC7 är en perfekt demolition. Först ser du att wtc7 viker sig på mitten. Exakt så går en perfekt demolition till.

   Att wtc7 skulle kollapsa efter att ha blivit träffat av flygande skrot från tvillingtornen finns inte. Det är omöjligt att ett höghus som wtc7 skulle kollapsa efter att ha blivit träffat av flygande skrot. Det är omöjligt.

   • Ja och om det vore dålig konstruktion och sedan jordbävning som fick byggnad 7 att implodera så borde det inte sett ut som det gjorde. Håller därför helt med om att vad gäller byggnad 7 kan det omöjligt ha varit något annat än en sprängning.

 14. Delar Jans syn att ett kommentarsfält som ger mervärde också leder till lite andra vinklar än man själv har.

  Jag surfar in på vaken.se allt oftare. Det finns två filmer där som är nästan ett måste för er som ”förstår”. En har jag aldrig sett tidigare och är helt otrolig att helt enkelt ge oss inblick i de som styr bakom kulissen. En äldre herre, Norman Dodd, som mycket trovärdigt berättar de mest häpnadsväckande saker.

  En film handlar om Norman Dodd. Han satt i en kommitté som undersökte skattebefriade stiftelser. Det han berättar är helt makalöst och stämmer helt in på den bild som vuxit fram om dessa samhällsförstörande krafter som aldrig heller får kritiseras eller ifrågasättas.

  http://www.vaken.se/hur-oligarkerna-blaser-massorna-del-6/

  Den andra har ni säkert sätt men man kan gott se om den. Det är en video med en avhoppad journalist som tydligt förklarar hur media styrs av USA-vänliga påtryckargrupper.

  http://www.vaken.se/erkand-tysk-journalist-avslojar-hur-vastmedia-styrs-av-underrattelsetjanster-och-finansintressen/

  • För er som inte kommer titta kan jag sammanfatta att man tillsatta en kommitté som granskade Carnegie-stiftelsen. I dess mötesprotokoll fann man bl.a. att stiftelsen uppmanat president Wilson att första världskriget inte fick avslutas för snabbt. Vidare att man, då man inte fick gehör från ledande historiker, att skriva om utbildningsplanen och USA historia, helt enkelt startade upp och finansierade egna nya organisationer som sedan kom att helt ta över. För att åstadkomma en totat förändring av all utbildning i USA krävdes att flera stiftelser samverkade. Det var Carneige, Rockefeller, Guggenheim och Ford.

   Målet var att utbilda amerikanerna för att bereda vägen för en kollektivistisk stat. Detta stämmer ypperligt väl med de fakta som styrker att finanaskapital från Wall Street helt stod bakom kommunismen i Sovjet.

   De som ledde denna kommitté mötte alla sedan motstånd och kunde inte få arbete någonstans. De anklagades också för antisemitism.

 15. Man måste ha svårt att se mönster, om man inte kan uppfatta att 9/11 med största sannolikhet var ett inside false flag operation.
  Eller så naiv att man inte tror att det finns en maktstruktur som drar i trådarna.
  http://Www.youtu.be/b-337Bsy6j0

 16. Fotogenflamman ger en temperatur på 900°c. Vid den temperaturen har stål en körsbärsröd färg och saknar bärighet samt är mycket formbart något som smeder utnyttjar. Bara det räcker för att fälla tornen.
  Lägg därtill inredningen i tornen och sannolikt brinnande aluminium från flygplanskroppen med utmärkt syresättning, även inifrån genom hisschakten. Ett i skrapan av träffen skadat bärande balkverk med dess brandskyddsbeläggning likaså skadad så behövs det sannerligen inga sprängämnen.
  Byggnad 7 faller av samma orsak, lågornas hetta i samband med en skadad byggnad från tornets rasmassor.
  Jag har läst mycket bra här men detta är ogenomtänkt. När 9/11 rörelsen tar avstånd från naturlagarna har det blivit ännu en religion.

  • Metallare vid januari 26, 2015 kl. 12:25565

   Fotogenflamman ger en temperatur på 900°c. Vid den temperaturen har stål en körsbärsröd färg och saknar bärighet samt är mycket formbart något som smeder utnyttjar. Bara det räcker för att fälla tornen.
   …………….

   Det är inte ens struntprat. Det finns ingen som helst möjlighet att stålpelarna som höll uppe tornen kunde bli 900 grader på grund av den lilla elden. Det ser mycket ut när en tank med drivmedel exploderar, men det brinner snabbt upp om det inte finns något extremt brännbart.

   Titta på tornen, det tar inte länge innan det som ryker ut är svart rök, vilket betyder att det INTE brinner utan pyr.

   Sök på: burning skyscrapers

   Det finns skyskrapor som har brunnit i dagar och ingen har kollapsat. Finns gott om videos.

 17. Jo, Janne! Håller helt med dig i vad du framför. Men har du helt glömt bort den helt fantastiska brottsplatsutredningen som Judy Woods gjort i ”tegelstenen” *”Where did the Towers go?”*

  Ok, den är på engelska och mycket vetenskapligt upplagd men kan faktiskt förstås av en majoritet, därför det finns så mycket förklarande bilder och foton som väcker en massa frågetecken om, att det inte kan ha gått till på det sätt som den ”Nationella kommissionens slutrapport om terroristattacken i USA” förklarat.

  Men denna finns översatt till svenska. Varför har då inte Judy Woods, i demokratins namn blivit översatt till svenska och andra språk? Frågan är befogad och den var inte alls så lätt att få tag i som att få tag i Kommissionens slutrapport. Den är på 541 sidor och finns att köpa i bokhandeln och är betydligt mindre tillgänglig eftersom det inte finns några beskrivande bilder, men inte Judy Woods, som är 500 sidor med massor av foton, grafer, statistik, vetenskapliga rapporter och färgbilder.

  Jag tycker kanske att du kunde gjort lite reklam för Judy Woods bok också, för den har övertygat mig om att The Twin Towers inte föll på ett naturligt sätt och inte heller Building no 7. Det har däremot inte Kommissionens slutrapport lyckats med. Här är en hund begraven och du tar upp en massa befogade synpunkter och frågor, precis som det görs i ”Where did the Towers go?”

  Ha det nu gott! Här har vi inte en gnutta snö och om det kommit något har det försvunnit blixtsnabbt. Egentligen skönt, för det har inte varit halt här utmed kusten, inte något att tala om för att vara vinter. Själv går jag och väntar på att man ska förbarma sig över mig på ortopeden.

  Jag har gått nu i fem månader och väntat på att få genomgå en ryggoperation, men varje gång det närmat sig inläggning har man ringt och sagt att man saknar resurser eller vårdplatser, eller för man fått in något akutfall. I fem månader och jag har nu väntat och börjat vänja mig vid det ordinerade morfinet, bara för att överhuvudtaget kunna klarar dagarna. Det är för jäkligt! Jag vill inte bli ett knarkoffer! Men är det för detta vi har betalat en av världens högsta skatter? Tydligen? Resurserna går till andra tydligen?

  Jag är så besviken och känner mig så förrådd av mitt eget land, inte bara på detta sätt, utan på så många andra sätt – ja du vet vad jag menar.

  Bosse H.

  • Jag har själv inte läst Judy Woods, har bara en ungefärlig idé om hennes budskap. Säkert värt att ta del av, men jag har inte hunnit med det.

   Det primära syftet med denna bloggtext från min sida, liksom min tidigare film om WTC, är att slå fast orimligheten med den officiella versionen.

  • @ Bossebuss
   Var i Sverige bor du?
   Kan jag få be för dig med helande kraft?

 18. När man i 70 år blivit itutad EN sanning och tack vare internet inser att man blivit grundlurad är det ganska bittert. Tack Jan Milld för Dina alltiid ”raka rör”.

 19. 11 september 2001 nästan bortglömt – ändrade världssituationen!

  Lyssna – fundera!

  NEW 2015! Solving 9/11 Christopher Bollyn Live in Dallas TX Feb 12, 2015

  Christopher Bollyn on Zionists behind Garland, Texas shooting (and 9/11) _ on Kevin Barrett’s Truth Jihad Radio
  http://noliesradio.org/archives/99134

  Vad sägs om det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: