• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

December

sjupartiet

Sverigedemokraternas yrkande om misstroende i riksdagen mot regeringen Löfven röstades ned av Sjupartiet. Det var väntat.

Inte därför att en misstroendeförklaring är obefogad, utan därför att Sjupartiet nu är just Sjupartiet. Bekräftat genom DÖ – December-Överenskommelsen.


Sakligt sett är en misstroendeförklaring – ett rött kort – mot Stefan Löfven högst befogad, mot bakgrund av hans agerande.

Det handlar dels om en lögnaktighet och svekfullhet, dels om en konfrontationspolitik som helt i onödan skärpt politiska motsättningar och lamslagit riksdagsarbetet.

rottkort

Konkreta exempel:

• Löfven åtog sig att bilda regering, där han till talmannen gav sitt ord på att han skulle få igenom sin budget i riksdagen – varpå han inte ens försökte förankra regeringens budgetförslag hos en majoritet innan det lades.

• Löfven hävdade att väljarna röstat för en förändring, vilket iofs var sant. Men han gjorde samtidigt gällande att väljarna röstat för en mer rödgrön politik, vilket ju var direkt lögn. Den enda tydliga förändringen –  mycket tydlig! – var att väljarna önskade mer av SD-politik.

forandringen

 

• Löfven tog inte sitt ansvar efter att regeringen lidit sitt budgetnederlag, han lät inte talmannen sondera möjligheterna för en ny regeringsbildning. Detta trixade han sig ur, genom deklarationen om ett extraval i mars.

• Utfästelsen om extraval sveks sedan. Istället kom DÖ.

• Löfven har anklagat SD för att vara «ett nyfascistiskt parti», utan att ge något belägg för detta. Han har inte ens bemödat sig om att ta reda på vad «fascism» betyder, utöver att ordet är ett negativt laddat epitet.


misstroende

Jämfört med vad jag förespråkade efter valet, som politik för den nya s-regeringen, har vi fått raka motsatsen. Dyrt för Sverige!


frdecember

För att summera kring Decemberöverenskommelsen.

Som jag ser saken bottnar DÖ i att invandringspolitiken har gjorts till en tabufråga.

Här finns FYRA KNUTAR, som behöver lösas upp för att politiken i Sverige åter ska kunna börja fungera normalt – som landet gjorde förr i tiden och som det alltjämt fungerar i våra grannländer.


 knut1

Knut 1: 

MASSMEDIA

Massmedia måsta ärligt rapportera. Inte – som nu – mörka och manipulera information med anknytning till invandringen.

Massmedia måste också låta olika åsikter komma fram, inte ha denna smala åsiktskorridor.


knut2

Knut 2: 

PARTIER

Alla riksdagspartier måste ta sig an invandringsfrågan, dvs klart se problem och sluta ducka för volymer.

De måste formulera krav och åtgärder, ägnade att minska problemen.


knut3

Knut 3: 

RIKSDAGSARBETET

Det måste bli slut på mobbande och sandlådebeteende.

Från varje parti måste man kunna prata med och förhandla med företrädare för varje annat parti. Sverigedemokraterna ska behandlas som andra partier.


 knut4

Knut 4: 

HAT OCH VÅLD

Hat och hot inom politiken måste tryckas tillbaka.

Där måste politiska företrädare och personer med tillgång till den mediala scenen föregå med gott exempel genom saklighet och undvikande av tillmälen.


Läs mer

http://www.friatider.se/sd-kan-ku-anm-la-maktkartellen

http://www.exponerat.net/sd-bekraftat-enda-opposition-efter-alliansens-rostnedlaggning-om-misstroendeforklaringen/

http://www.samtiden.nu/8840/sju-av-atta-riksdagspartier-gav-regeringen-sitt-stod/

https://janmilld.wordpress.com/2015/01/08/partiledaren-som-forsvann/

https://janmilld.wordpress.com/2015/01/02/sverige-vinnare/

https://janmilld.wordpress.com/2014/12/27/ett-vantat-svek/

https://janmilld.wordpress.com/2014/12/28/dok/

https://janmilld.wordpress.com/2014/12/29/i-sammanfattning/

14 svar

 1. Det finns bara EN knut. Ettan.

 2. Det finns bara ETT parti i riksdagen, 8-partiet.
  Allt är bara till för att lura och splittra massorna, så de ger sig på varandra, inte på eliten, politikerna, de giriga psykopaterna.
  Här tar jag en i mängden av de 349 kräken, Hillevi Larsson. http://www.svt.se/nyheter/val2014/guide/riksdag/15874-hillevi_larsson.html, med en ”lön” på nästan EN MILJON OM ÅRET, plus alla förmåner med gratis resor, m.m, m.m.
  Och som talar om:
  ”Min drivkraft är alla människors lika värde och kampen mot förtryck. Jag vill ha rättvisa i livets alla skeden: Ungdomar: Rätt till utbildning, jobb och bostad! Barnfamiljer: Trygga anställningar, bra förskola o skola! Pensionärer: Rättvis skatt o värdigt bemötande i vård och omsorg!
  Vilka tre politiska frågor är de viktigaste för dig att driva?
  1. Jobb och välfärd
  2. Jämlikhet
  3. Jämställdhet”

  • Jo rikspolitiken är bara ett fånigt skådespel. Mänskigheten har tre frågor att ta sig an i följa de ordning.

   Ett: en sund nationalekonomi enligt raddasverige.nu

   Jag vill även rekomendera denna utmärkna film som faktiskt har en del intressanda referenser till Sverige.

   Två: Att upprätta en saklig och vetenskapligt grundad debatt om ”Förintelsen” där alla sidor har möjlighet att komma till tals.

   Tre: Att arrestera de skyldiga för 9/11 attentaten

   ..all else follows!

  • Min hållning till SD är kritiskt stöd.
   Så långt SD gör bra saker ska partiet ha erkännande för det.
   När SD brister – dvs missar möjligheter eller drar åt fel håll – ska partiet ha kritik.

   Det vore därutöver önskvärt med ett radikalare alternativ på scenen.

   • Håller med Jan till fullo. För att Sverige, och alla andra västländer med för den delen, ska kunna etikettera sig som demokratiskt i dess rätta bemärkelse, är det ett absolut krav att dessa knutar löses upp. I annat fall lever vi i en selektiv demokrati, eller en demokratur om man så vill.

    Det finns många alternativa nyhetssidor och bloggar på nätet idag, varav Jan Millds är en av de bästa som är på svenska. Jag ser uppdraget att informera om händelser och skeenden ur ett annat perspektiv än den som MSM levererar. Vi har, under åren som gått, konstaterat att det finns stora brister i nyhetsförmedlingen där man undviker att ställa frågor som skulle ge oss konsumenter, medborgare och väljare en mer allsidig bild av det som sker.

    För att söka sanningen måste frågor ställas, och påståenden ifrågasättas, annars kan man aldrig hitta de pusselbitar som behövs för att klart och tydligt se vad bilden föreställer. Man måste hela tiden vara beredd att ändra uppfattning om det som sker och har skett när nya pusselbitar kommer på plats.

    En annan viktig aspekt är att vara ödmjuk inför sitt sökande. Att undvika etiketter, ilska och tillmälen vilket bara är kontraproduktivt. Där visar Jan Milld med all önskvärd tydlighet att det är den rätta vägen att gå. Man kan misshandla och döda hur många människor som helst men en idé, en filosofi och en syn på världen kan aldrig dödas.

   • SD är fel att rösta och stödja. Deras politik går ut på att förvalta det problem som redan skapats – till fördel för globalismen. Allt enligt söndra och härska doktrinen.

    I och med att Sd är helt impregnerat med sionister så kommer partiet att användas för deras syften. Vad vi kommer se är mer konfliktskapande för att driva svenskar mot muslimer. SD behöver problem-muslimer mer än något annat parti. Titta bara på den upptrappning som skett i tonläget efter parisattentatet. De sk alternativa nyhetsidorna för nationella intressen tävlar om vem som kan vara elakast mot muslimer.

    Precis som Kevin O’Keefe säger så är 9/11 ett lackmuspapper för att ta reda på vem som går att lita på, och samma sak gäller nu för parisattentaten. Fråga din närmaste SD politiker om hur han/hon tycker om de sakerna! Testa posta länkar på nationella sajter som påvisar att Israel gjorde 9-11, och att parisattentaten var (delvis) teater.

    SD är kontrollerad opposition, punkt slut. Sluta dalta med SD, dom är en del av problemet!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_of_tension

 3. Tack, Jan, för denna din utmärkta analys och summering av December

 4. Massmedierna, riksdagspartierna och polis har redan nu haft mycket tid på sig att lösa dessa fyra knutar, men det är väl inte särskilt mycket som har försökts i den vägen.

  Törnrosasömnen tycks vara djup.

  Frågan är om vi inte i fallet Sverige kan tala om en nationell psykos.

  Socialdemokratins långvariga maktinnehav har troligen inte varit så bra för det demokratiska synsättet hos många svenskar och den långa fredsperioden jämfört med många andra länder har väl satt sina spår i folkmentaliteten.

  Hur profetiskt sjöng inte Owe Törnqvist redan på 1980-talet (Sverigebesöket)

  • Jovisst är det en nationell psykos vi är inne i. Jämförbar med häxjakten under sextonhundratalet, nazismen i Tyskland på trettiotalet, MacCartytidens kommunistjakt i USA.
   För en femton tjugo år sedan såg man pedofiler i varje buske. Det är någonting på gång då och då. Men den här massinvandringshysterin har pågått ovanligt länge så det blir nog en stor baksmälla när tillnyktringen så småningom kommer.

 5. Titta på den första video från norsk TV. Deras pojk är den ende etniska norsken i hela skolan. Ofattbart att vuxna kan vara så blåsta i huvudet att de offrar sin enda son på multikultaltaret.

  Grönland är en stadsdel i centrala Oslo, näst intill bara invandrare som bor där. Alltså Oslos Rosengård.

  http://freedomofspeech2014.blogspot.se/2014/02/offrar-ni-era-egna-barn-i-skolan.html?m=1

 6. Riktigt intressant program idag med Conrad, från Radio länsman, i intervju med Henrik Palmgren, Red Ice Radio.

  http://www.redicecreations.com/radio/2015/01/RIR-150116.php

 7. Något att göra lite fredagsmys på? Vansinnet tycks aldrig ta slut.

  http://snaphanen.dk/2015/01/22/f-d-kpml-rare-bakom-fosterland/

 8. Enligt Fria Tider så ligger familjen Rothschild bakom Charlie Hebdo.

  http://www.friatider.se/rothschild-gav-ut-charlie-hebdo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: