• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Tolerans?

inej

Beträffande terrordådet i Paris kan möjligen sättas frågetecken för om det bara var ett verk av islamister.  Än mer blir jag benägen att göra det beträffande terrordådet i New York den 11 september 2001, särskilt efter att ha sett Ken O´Keefes film.

Under alla omständigheter har det påföljande «kriget mot terrorismen» varit mer ägnat att skapa muslimsk extremism än att motverka den.

Detsamma gäller för staten Israels ockupations- och förtryckarpolitik.

Vad dessutom gäller Muhammedteckningar har jag numera svårt att känna något starkt engagemang.

SÅ LÅNGT kan väl min position klassas som ”mjuk” i relation till islam och muslimer.


installt

Invandringen till Sverige från muslimska länder är en helt annan sak. Den behöver vi få ett omgående stopp för. Dessutom är en omfattande återvandring önskvärd.

Ett viktigt skäl till detta är att det finns ett samband mellan antalet muslimer och antalet islamister. Med en ökad andel muslimer ökar riskerna för hot och våld.

Dessa farhågor blir nu bekräftade.

Islamkritiska demonstrationer som planerats har fått ställas in på grund av hotbilder – i både Tyskland och Frankrike!

Här går, menar jag, en gräns kvalitativt och principiellt.

Vi har med detta i Europa nått en punkt då demokratiska rättigheter i praktiken tas ifrån oss genom den förda invandringspolitiken.

Även den som hittills varit positiv till eller likgiltig inför den pågående musliminvandringen bör nu kunna inse nödvändigheten av en radikal politisk kursomläggning!

tolerans

För övrigt blir det en märklig situationen när andra demonstrationer – «för tolerans» – samtidigt kan hållas.

Vad är det då man anser ska «tolereras» – de islamska hoten eller meningsmotståndares rätt och möjlighet att ge sin mening tillkänna?!

mertolerans


Läs mer

https://janmilld.wordpress.com/2013/09/14/islamisering-nej-tack/


https://janmilld.wordpress.com/2013/08/04/avsnitt-8-godhet-tolerans-och-rattigheter/

https://janmilld.wordpress.com/2014/07/07/korsfastelser/

https://peterharold.wordpress.com/2015/01/16/at-helvete-med-toleransen/

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2596408-kronika-dor-du-hellre-staende-an-lever-pa-knana

24 svar

 1. Vem gynnas av islamiseringen och kaoset det för med sig, jo samma dynasti som sponsrar båda sidor i krig, nämligen den sionistiskt judiska ätten Rothschild (som likhet med Bonniers har bytt sig till ett finare namn). Samma Rothschilds som skapade sioniststaten Israel. Och som SD stöder, vilket inget annat är än ignorans.
  Försök säga något negativt om Israel på tex Exponerat eller Avpixlat, då hoppar alla duktiga idioter på en.
  http://beforeitsnews.com/terrorism/2015/01/madame-rothschild-i-know-who-was-behind-the-paris-attacks-2452074.html?utm_campaign=&utm_content=beforeit39snews-verticalresponse&utm_medium=verticalresponse&utm_term=http%3A%2F%2Fb4in.info%2Frkn1&utm_source=direct-b4in.info

  • Då dyker hasbara-trollen upp som ett brev på posten som jag själv fick erfara under helgen,

  • Det kan gå alldeles utmärkt att kritisera Israel på AvP och Exponerat. Men om man samtidigt yrar om Illuminati och rotschild så tar dom nog ner det.

   • Yrar?
    Finns ju hur mkt fakta och dokument som helst, eller vad är det du inte begriper?

   • Den som säger att man yrar om Illuminati och Rothschilds, den har mycket mycket lång väg till ett uppvaknande, och jag säger som Sammie nedan, det finns hur mycket informationen om dem som helst. MEN tar man bara in information från MSM (som är Illuminatis och Rotthschild redskap) och inte själv söker efter den, eller ids läsa/titta/lyssna på länkar man bifogar i kommentarer då är det illa ställt med kunskapsnivån.

 2. Och som SD stöder, skall det vara.

 3. Tack för att du postade 9/11 klippet, inte för att jag inte sett igenom det, men hans bemötande av Cameron.

 4. Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
  Dags att utplåna dödskulten Islam!!!

 5. Jan, om du gillade den filmen så kan du gilla denna bok:

  http://www.amazon.co.uk/Another-Nineteen-Investigating-Legitimate-Suspects/dp/1489507833/ref=cm_cr_pr_pb_t

  Vi har tillräkligt med bevis för att arrestera flera hundra personer troligen, men ingen gör något!?

  • Den finns på Bokus för 197 kr.Känner mig frestad att köpa!
   Mitt problem är att jag redan köpt så många fler böcker än vad jag hinner läsa. Håller just nu på med en om Reinfeldt.

 6. Mitt mål är att endast nordeuropéer ska invandra till Sverige. Undantagen ska vara få och motiverade av att de tillför något värdefullt till Sverige. Jag vill också ha ett program för återvandring enligt regeln sist-in-först-ut. Vägen för att uppnå detta måste bestå av ett antal delmål som jag då kan verka för. Jag kan rösta för ett SD som eventuellt ingår i en regering som minskar invandringen till 30 000 personer. Att skicka hem tiggarna vore ett annat delmål. Inga PUT-endast TUT, vore ett annat. Ingen hemspråksundervisning, ännu ett. Att mota islamiseringen kan göras i PEGIDA.
  Alla delmål är förknippade med problem. Att stoppa muslimsk invandring som förstör vår kultur har blivit brännande aktuell med tillväxten av radikal islamism. Dock stöter genomförandet på problem. Ska det avkrävas en trosbekännelse? Ska invandring från muslimska länder förbjudas? Kanske är de små stegens politik vägen. Förbud mot böneutrop, minareter, moskéer, religiösa symboler inom offentlig verksamhet, religiöst motiverade lagar och regler, indragning av bidrag till muslimska organisationer, hemvändarresor => utvisning.

  Det strategiska målet är en sak och den taktiska vägen dit en annan.

  • ”Alexanderhugget” i sammanhanget kunde vara ett ”Karthago”, dvs en Safe-Haven-sluss.

   Envar som lyckats ta sig över Medelhavet ska sändas åter dit. Där ska man få vänta under tiden för asylutredningen.

   • Safe-Haven är en lösning med flera fördelar. Billigare än Bert Karlsson, mindre attraktiva förhållanden för asylanterna, svårare att ge gräddfil för asylanter till Sverige när de villkoren jämförs med övriga Europas, svenskarna blir inte besvärade av asylanterna.
    Med taktik ville jag peka på möjligheterna för att samla tillräcklig kraft bakom varje delmål för att de ska kunna förverkligas. Safe-Haven kan nog vinna gehör mot bakgrund av det dyra och problemfyllda asylboendet i Sverige. Böneutropen ogillas och kan bli en åsiktsmarkör. Indragna bidrag sparar skattemedel. Dessa är exempel på åtgärder som kan genomföras idag.
    Min poäng är att vi invandringsmotståndare ska lägga krut på de frågor som är möjliga att genomföra. T ex är repatriering en viktig strategisk fråga men inte är möjlig att genomföra på kort sikt. Den ska finnas med i diskussionen men inte så att den hindrar dagsaktuella mål.

 7. OT men ändå inte: Den muslimske negermördarens fru flydde på dagen för attentaten till Syrien. Det låter som en så kallad Honney-trap. Hon lämnade honom att dö och fick sin dyra smuggelresa till säkerheten betald.
  http://www.presstv.com/Detail/2015/01/19/393718/Turkey-gang-paid-1000s-to-move-Paris-suspect

 8. Läs http://Www.henrymakow.com
  Nu senast om Dreyfus skandalen som var Frankrikes första false flag av Rothschilds.

 9. Tolerans är något man kräver. aldrig något man ger. Man i detta fallet är MSM och dagens politiska elit. Man kräver av folket att vi ska vara toleranta och förstående till allt. Vi ska tvingas åse vuxna karlars nakna stjärtar i det årliga gayparaden. Vi ska tvingas bo i segregerade invandrargetton däe i princip inget fungerar. Omgivningarna är fulla av skräp, trappuppgångar med nerklottrade väggar och trasiga lampor. Vi ska tolerera arbetslösa människors levnadsvanor där man stojar och lever fan om nätterna. Vi ska tolerera att bli hotade,rånade, misshandlade, våldtagna och mördade.

  Någon tolerans för oliktänkande finns det däremot inte. De som inte håller sig i den smala åsiktskorridoren stigmatiseras förlorar sin anställning och blir persona non grata. Eftersom dådet i Paris inte utförts av islamister är det inte troligt att islamister ligger bakom hoten mot PEGIDA-marschen heller. Det är samma grupp som ligger bakom båda händelserna. Så praktiskt att kunna häva det fria ordet med att påstå att hot riktats mot ledarna för demonstrationen och mig veterligt har inga hot framförts till dem personligen utan via myndigheterna.

  Det var första åtgärden efter Paris attacken, fler lär följa.

  • Mitt i prick! Tack för ett helt utmärkt inlägg här!

   ”Vi ska tolerera att bli hotade,rånade, misshandlade, våldtagna och mördade.

   Någon tolerans för oliktänkande finns det däremot inte.”

  • Pegida och Je suis charlie rörelserna verkar extremt syntetiska. Precis som stora delar av de nationella rörelserna är dom skapade och infiltrerade av CIA/MI6/Mossad et al. Allt i syfte att driva folk mot ett krig, både hemma i form av raskrig, och borta i form av krig mot ”Islamister” (war on terror).

   Allt är bogus och tjänar bara eliten och Israel förståss – som vill att deras fiender skall vara våra fiender. En lite folkgrupp har inte råd att slösa sina egna söner i krig mot halva världen (som är muslimer).

   Den länk som postades på denna site i en annan tråd där det visas hur den som spelade den påskjutne polismannen skjuter ut en påse med teaterblod på gatan som inte spricker, är något som kan ändra kursen från att gå mot detta krig. Om jag viste hur man gjorde skulle jag klippa ihop denna med den film som stormcloudsgathering lade upp tidigare med närbilder på ”offret”. Man ser tydligt att det är en jetstråle som kommer ut ur ärmen på honom.

   Kan inte du Jan som kan sånt lägga upp detta som en särskilt inlägg, så ingen missar det!?

   (Sen kan man ju fundera på vem som gjorde denna hyperzoomade film, jag har en gissning men behåller den för mig själv.)

   • ” …som vill att deras fiender skall vara våra fiender.”

    Där låter det som att du fångar något centralt!

    Jag ska se vad jag kan göra ang. filmerna. Så här blev det:

   • ”…Laurent points out that the Kouachi brothers, the prime patsies in the Charlie Hebdo massacre, were apparently involved in pedophilia – a field dominated by patsy-recruiting and politician-blackmailing Israeli and ”American” intelligence agencies. He also points out that the videos of the supposed shooting outside Charlie Hebdo’s offices after the massacre feature the sound of someone shouting ”those people are shooting blanks”… and that new information is coming to light about the chief investigator of the Charlie Hebdo shooting, who was conveniently suicided (see here and here). ”

    http://truthjihadradio.blogspot.se/2015/01/laurent-guyenot-did-charlie-hebdo-mimic.html

    han säger nåt om ”faux balle”, men jag kan inte mer franska än så?

 10. Viktig läsning och många länkar till bra material i den här tråden på Flashback, som kontrasterar engagemanget för Charlie Hebdos yttrandefrihet med hur komikern Dieudonné (vars satir riktar sig mot judar) har behandlats:

  https://www.flashback.org/t2512498

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: