• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Dödade poliser?

terrorism1

Veckans fredagsbio har «Terrorism» som titel och tema. Av utrymmesskäl måste filmen delas upp på två delar. Därvid har jag valt att låta del 1 fokusera på Frankrike, medan del 2 får fokusera på Sverige. Del 2 ska komma nästa vecka (och kön för planerade nya filmprojekt växer…).

terrorism2

•  Hur gick terrordådet till?

•  Vilka var mördarna?

•  Vilka var deras uppdragsgivare?

•  Vilka medverkade, hjälpte till?

•  Vilka allmänna faktorer möjliggjorde dåden?

•  Varifrån kan förövarna nu påräkna sympati och uppmuntran?

•  Vilka vann, eller kan komma att vinna, på dåden?

•  Vad blev, eller kan komma att bli, konsekvenserna?

•  Hur kan fler terrordåd motverkas?

Frågorna blir många och uppenbart blir för mig ett moment:

det kan finnas, eller finns, gråzoner.

grazoner


Den officiella versionen är, vad jag kunnat uppfatta, att

a) förövarna var de två bröderna Kouachi

b) motivet var Charlie Hebdos teckningar

c) uppdragsgivare var Al Qaida.

En helt annan version skulle kunna vara att

a) skyttarna inte var Kouachis, utan specialtränade soldater i en regims tjänst

b) motivet/motiven inget hade med teckningar att göra

c) uppdragsgivare var någon främmande makt.

Däremellan kan ju tänkas blandningar, att det går in i vartannat. T ex att skyttarna var Kouachis,  att de trodde sig avrätta pga teckningar, men att de från början manipulerats av krafter med en annan agenda.


Klart är hursomhelst, att det finns mycket i mediarapporterandet som skorrar falskt. En del fick jag med i veckans fredagsbio, men naturligtvis inte allt.

Bara några moment:

1. 

Redaktionen träffades väldigt sällan på detta sätt.

Hur kom det sig att skyttarna kände till tidpunkten för mötet?

2. 

De påstådda mördarna är nu båda döda, kan inte förhöras och inte vittna.

• Var det inte viktigt för den franska polisen att få ut information från dem?

• Eller var det tvärtom, viktigt att världen inte skulle få del av deras version?

merabet

3.

Om det primära var att ta död på utvalda redaktionsmedlemmar – varför då  ta sig tid att snurra runt med bilen som man gjorde, gå omkring på gatan och skandera slogans, för att sedan ta en extratur för att döda den redan skadade polismannen Ahmed Merabet?

4.

Hur hamnade Merabet där, liggande på gatan?

Bilder visar att det skott som media hävdar skulle ha träffat Merabet i huvudet och dödat honom tog i trottoaren, bredvid. Om Merabet nu verkligen är död, så är det alltså av andra orsaker än detta missade skott.

Finns några bildbevis på Merabets döda kropp? Finns någon dödsattest?

Ljuger massmedia på denna punkt – vad mer kan de då ljuga om?

fredou

5.

En annan polis är (eller var) polisofficeren och attentatsutredaren Helric Fredou. Han är tveklöst död nu. Han dog dagen efter attentatet.

Självmord, sägs det.

Han skulle i polishuset ha skjutit sig själv med sitt tjänstevapen.

6.

En detalj gäller bilförare. Från början sökte polisen tre personer, varav en skulle ha varit bilförare. Den unge mannen var dock i skolan vid tidpunkten för dådet. Hade alltså alibi, anmälde sig själv och blev avskriven.

Men var det överhuvudtaget mer än två maskerade personer som figurerade i samband med tillslaget mot Hebdo-redaktionen?

Videobilderna med bilen visar ju bara två män. Bilen är fyrdörrars, men båda AK47-männen sätter sig varje gång i framsätet.

Finns här något som jag kan ha missat?

7.

Vad som särskilt förbryllar mig är den kvarglömda id-handlingen i den första flyktbilen, på en av bröderna Kouachi.

Kan det tolkas på annat sätt än att myndigheterna nu känner sig «sitta säkert i sadeln» med massmedia till sitt förfogande och att det hela är  utprovat. Man har testat hur grova lögner allmänheten är beredd att svälja och vet ganska väl i vilken terräng man navigerar?

stupide

Rekordstor var manifestationen i Paris, men vilka politiska krav fördes fram? Vilka åtgärder förordades, ägnade att motverka nya terrordåd?

Den kraft i Frankrike, partiet Nationella Fronten, som konsekvent drivit en politik ägnad att motverka den situation som uppstått, var inte välkommen att deltaga i manifestationen!

Vad gäller verkliga motiv, eller hursomhelst möjliga och allvarliga konsekvenser, så handlar det om vad den filmen kommer fram till: risk för mer av övervakning, minskad yttrandefrihet och förberedelser för ökad repression.

Mises har jag redan citerat.

Låt mig även citera EU-politikern Federica Mogherini:

«Vi måste på något sätt ta tillvara på den möjlighet som chocken över det som hände i Paris i förra veckan givit oss, för att inse att vi måste vakna och gå framåt med utbyte och samarbete inom två områden: underrättelseverksamhet och försvar.»

 


 

bilen

Jo, en sak till: 

Expressen var ju snabb med att publicera Hebdoteckningar, och slår upp dem stort.  Senaste nytt är att svenska Pressbyrån ska börja sälja franska Charlie Hebdo.

Det blir, som jag känner, en dålig kombination:

A. Massiv invandring av muslimer, från främmande kulturer, till Sverige.

B. Åtgärder för att provocera dem.

Klokare är, hävdar jag, en omvänd kombination:

A. Ingen mer bidragsinvandring från muslimska länder till Sverige eller öht Europa.

B. Inga onödiga provokationer, av CH-modell.

Jag noterar att redaktionen för Nya Tider gör en motsvarande bedömning. Det är inte aktuellt att i NyT publicera några CH-teckningar, vad jag förstått.

Vi ska inte dra oss för att provocera vare sig judar eller muslimer, om det är vad som krävs för att hävda vitala svenska intressen. Men den här typen av teckningar kan jag inte känna något engagemang för!


Här kommer veckans fredagsbio:


 

Titta gärna även på denna viktiga film:

«False flag 101: FROM GLADIO TO HEBDO»

 


Läs mer

https://janmilld.wordpress.com/2015/01/10/vad-har-hant/

https://janmilld.wordpress.com/2015/01/14/europeiskt-911/

http://www.mises.se/2015/01/12/hyckleriets-utmarker/

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/eu-och-charlie_4255581.svd

http://www.motpol.nu/oskorei/author/oskorei/


http://www.presstv.ir/Detail/2015/01/17/393439/Ruin-is-Americas-future

http://www.expressen.se/nyheter/polisen-skot-sig-sjalv–timmar-efter-attacken/

http://www.globalresearch.ca/police-commissioner-involved-in-charlie-hebdo-investigation-commits-suicide-total-news-blackout/5424149

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/charlie-hebdo-top-cop-helric-4963644

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2906808/Police-commissioner-shot-dead-office-meeting-relatives-Charlie-Hebdo-victim-claim-French-TV-news.html

http://www.ibtimes.co.uk/charlie-hebdo-investigator-helric-fredou-kills-himself-hours-after-massacre-1483090

49 svar

 1. Tänkte idag att det nya ”gisslandramat” är regiserat av eliterna där de anställt och utrustat en småkriminell individ med ett automatvapen och handgranater bara för att kunna säga att även ”vanliga” fransmän gör sådana vansinnesdåd som mussarna gör..! Dock denna gång utan dödligt våld naturligtvis…men nu har de gett sig själva ammunition och en ursäkt att fortsätta den huvudlösa massinvandringen.

  Det är min enkla slutsats av det som hände idag….!!

  • Gud jag dör av avund, du är så djävla intelligent. Säg mig, har du kommit på det själv? eller fick du hjälp?

 2. All heder åt NyT! Dessa oförskämda karikatyrer som sprids och allt muslimhånande på nationalistiska sidor är trist och ovärdigt. Inte för att jag stöder Islam, utan för att man inte beter sig så mot andra. Inte ens om dom har fel och beter sig som dårar. Attityden kan bara uppräthållas så länge som vi (Väst) med vapenmakt å Israels vägnar invanderar tredjevärldens muslimska länder, och stjäl deras tillgångar och mördar folket där.

  • Du tipsar om hela sex filmer.

   Jag vill tills vidare lägga fem av dem åt sidan och helt fokusera på den andra – Ken O´Keefe om WTC. Närmare en fullträff än så kan man inte komma, så känner jag efter att ha hunnit in i halva filmen! Kolla 20 minuter in och fem minuter framåt!

   Jag gör nu ett utdrag av detta, för särskild utläggning på bloggen:

   Nu har jag destillerat fram ytterligare tre kortare filmer ur Ken O´Keefes längre, men enormt sevärda, film. Det ska komma en särskild bloggtext kring WTC. Tyvärr räcker inte min tid för att åstadkomma även textningar på svenska.

   • Parisettentatet var en lågbudget FF (falskflagg). Man kan med egna ögon se att ingen faktiskt blir skjuten i huvudet. Alla vi som hanterat jaktvapen och dräpt djur vet att det kommer ut blod när man gör det.

    Detta är en lättnad i eländet. Det bevisar att inte ens stater har vilka resurser som helst för att utföra dessa skådespel. Och det är inte första gången som en FF misslyckas. Boston var ett annat sånt misslyckat event. och likaså sandy hook…

    Det viktiga just nu är att folk som hajat, spar så mycket artiklar och video som dom kan på egen hårddisk. För nästa FF kan vara en stöt mot internet. Då kan vi behöva sprida fakta med hemmabrända CD skivor.

 3. Det är två saker som stör mig då det gäller hycklarparaden i Frankrike under uppropet ” Je suis Charlie.” Dels att se Sveriges statsminister hasta iväg för att, som han säger, stå upp för yttrandefriheten och anse att de tecknade nidbilderna på Mohammed är viktiga att försvara. Det kan jag förstå, men varför göra intrång i Tomteverkstan på julafton och ta bort en liten figur som ser ut som en jude, med motivering att den var kränkande.
  Det andra som stör mig i historien är att jag inte förstår varför judarna plötsligt ska ha bevakning av sina moskeer. Varför denna paranoja? De har väl inte anklagats för att ligga bakom attentatet. Det väckte min nyfikenhet så jag gick in på nätet och kollade runt. Då upptäckte jag en koppling mellan Carlie Hebdo och Rotschilt. Hmm..Kanske en tillfällighet !

 4. Delar dina två förslag till åtgärder till fullo.

 5. Läser nu om Dårarnas Korståg med Diana Johnstone (har också beställt Black Lamb and Grey Falcon).

  Vill bara säga att i bokens förta kapitel står följande:

  ”I slutet av 1999 växte en viktig ny rörelse mot globaliseringen fram, med massiva protester mot världshandelsorganisation WTO’s möte i Seattle.”

  Min direkta ahha-upplevelse är wow, där har vi ytterligare ett skäl till 9/11. Efter denna terrorhandling ”glömde” världen bort allt annat och idag hör knappast några protester.

  Vi ser dock idag för NWO farliga folkliga rörelser som Front National, UKIP, osv. Något måste göras som nu hindrar dem från att bryta upp EU. Undrar om vi inte ser i tunneln större saker?

 6. Jag har sett eb uppgift om att Ahmet Merabat är en Mossad-agent och numera befinner sig i Argentina. Där han tydligen kommer att befinna sig dom närmaste 6 åren innan han får ny identitet och flyttas någon annanstans. Skall tydligen vara vanlig Mossad-praxis.

  • Jag hittade själv uppgiften. Polismannen var inte muslim och hans verkliga namn är Avigdor, enligt uppgift här:

   http://www.darkmoon.me/2015/madame-rothschild-know-behind-paris-attacks/

   • Jag kopierade texten och lade ut med länk på Exponerat. Det dröjde inte länge förrän ett nyregistrerat hasbara-troll vid namn Anka dök upp och flaggade mina poster om Madame Rothschild. Igår när jag tittade in hade mina poster raderats och av hasbara-trollet syntes inte längre röken av. En annan detalj jag noterade igår var att dom lagt in just en ny post om din senaste fredagsfilm. Större hyckleri från denna sionistsajt får man väl leta efter. Men det skall bli intressant att följa om dom också kommer förbjuda länkningar till din blogg framöver som Avpixlat redan har gjort sedan länge. Redan i slutet av 2013 kunde jag känna av en ökad infiltration av sionister eftersom toleransen inför det stundande valåret för kritik mot SD minskade kraftigt. Innan dess hade det faktiskt varit ovanligt högt i tak jämfört med Avp och FT.

    Trollet Anka ansåg att jag borde försvinna tillbaka till Nordfront. Jag svarade då med att undra på vilket sätt min post skulle ha varit nazistisk och att jag aldrig varit reggad på Nordfront och en ytterst sparsam besökare på sajten. Han svarade då undanglidande på vilket sätt han skulle ha insinuerat att jag var nazist. Jag påpekade då att Nordfront drivs av SMR som sägs vara öppet nazistiska. Jag påpekade även det uppenbara hyckleriet i dom borttagna posterna och deras postande av din film men jag har ännu inte hunnit kolla om dom har tagit bort dessa poster också. Skulle inte bli förvånad om jag blir bannad från Exponerat under den närmaste framtiden.

   • Inte mycket till källa om du frågar mig.

 7. Detta attentat är inte iscensatt av muslimer. Muslimer har ingen fördel i att öka spänningarna med de europeiska folken, tvärtom. Den som ligger bakom attacken (erna) önskar mer splittring mellan folken. Europa har tagit emot en stor del av den muslimska befolkningen som är på flykt från sina hemländer där vissa krigshetsare (USA) dragit fram och nu drar fram i annan skepnad (IS).

  Motståndet mot detta växer och över hela Europa växer nationella partier och rörelser fram. Dessa rörelser är ett ptentiellt hot mot globaliseringen som syftar till att avskaffa nationalstaterna och införandet av regioner. (Ni har väl hört talas om Öresundsregionen?)

  Skapandet av stora flyktingströmmar från muslimska länder till Europa är nödvändigt för att skapa oro och kaos som syftar till att bryta ner vår förmåga till samlade protester mot det globala regionsamhället. Med kaos och hot följer krav från alla håll på åtgärder för att garantera säkerheten. Dessa åtgärder innefattar ökad kontroll, övervakning och inskränkande av mänskliga fri och rättigheter.

  Front National fick inte delta i marschen i Paris vilket var lika bra det, för ett värre hycklararrangemang får man leta efter. Här hemma får inte SD heller delta i diverse olika sammanhang där alla andra partier deltar. Det ger en försmak om vad som komma skall, det skulle förvåna mig mycket om inte s.k. nationalistpartier kommer att förbjudas eller få sin möjlighet till demokratisk representation kraftigt beskuren så att de förlorar all sin makt även om folket röstat på dem.

  Man kommer att hävda att man gör det för Sveriges och EU:s bästa. Ni minns väl hur det gick efter 1933 års val i Tyskland? Vi förbjuder dessa i grunden antidemokratiska krafter för att värna demokratin och mångfalden. Vi förbjuder alla rörelser och organisationer som inte följer FN:s deklarationer om mänskliga fri och rättigher osv. Eftersom vanligt folk, dvs du och jag inte fattar vårt bästa tar överheten över och ser till vårt bästa.

  Man vill locka ut nationalisterna ur sina hålor, som msm brukar säga, för att lokalisera och registrera potentiella ledare och allmänna motståndare. Man hoppas få igång bråk och attentat mot moskéer och attentat från radikaliserade muslimer mot värdbefolkningarna. De judiska synagogerna kommer också att få förstärkt bevakning och beskydd trots att den judiska befolkningen inte deltagit i några teckningar eller skjutningar, ja officiellt alltså. Ändå får de extra skydd.

  Nu har polisen visat att man kan slå mot s.k. vilande terrorceller och enligt rapporterna kommer samtliga misstänkta terrorister från striderna i Syrien bl.a. i Bryssel. Detta kommer att leda till krav från EU och väst att någon tar itu med Syrienproblemet på allvar och inleder en massiv offensiv i syfte att en gång för alla avsätta Asad. Precis som Janne säger i fredagsfilmen ”orsaka problem först, servera en lösning på problemet sedan”.

  Det är USA, Israel, EU och Saudi Arabien som ligger bakom denna komplott mot oss européer, nordamerikaner och muslimer. De sistnämda är verktyg för att sänka vår gard mot det globala samfundet.

  • Mycket intressant. Jag har inte känt till det men tydligen kan vi lägga Turkiet till denna axel USA/ISRAEL/TURKIET/SAUDI/QATAR

   Israel/NATO/Turkiet/USA (CIA) har tydligen försökt destabilisera både Libanon och Syrien. Irak har man ju bombat sönder redan, så även Libyen.

   Har svårt att tro att ISIS i grunden inte är något annat än en proxy för denna axel. De förefaller dessutom ha råd med mycket modern krigsutrustning.

   Nu får vi också förklaringen varför Carl Bildt alltid varit en sådan Turkiet-vän och att Turkiet alltid behandlas väl i media.

   Den bild som växer fram när man vänder på stenarna är inte vacker och inte vad man tror.

   http://www.globalresearch.ca/triple-alliance-the-us-turkey-israel-and-the-war-on-lebanon/2906

   • Mycket intressant. Jag har inte känt till det men tydligen kan vi lägga Turkiet till denna axel USA/ISRAEL/TURKIET/SAUDI/QATAR

    Turkiet är hundra procent judestyrt. Turkiet har den största judestyrda armé utanför Amerika.

   • Kan illustreras med en kartbild:

   • Bra Jan! You’re getting it.

    Jag var i Jerusalem och pratade med en före detta US-marine. Han berättade att han hade varit stationerad i Västtyskland på 70-talet. Han berättade att en dag skrek alla sirener, han sa att de blev tillsagda att de var på väg att bli flugna till ”israel”, men först skulle de se en propagandafilm om de elaka muslimerna som skulle ta över världen.

    Han sa att muslimer framställdes som råttor, exakt som judar framställdes i Hitlertyskland.

    Fram till 90-talet fanns den största judestyrda Amerika armebasen i Tyskland, en halv miljon US-marines.

    Idag är det Turkiet som har den största amerikanska judestyrda armén utanför Amerika.

    Tyskland på 90-talet eller Turkiet idag, samma judeskräp. Allt handlar om att Amerika skall rädda judarna i Palestina.

    Det Enda skälet till att det judestyrda Amerika byggde upp den största armebasen i Tyskland var att US-marines skulle flygas in och skydda judarna. Samma som armén i Frankrike idag, Hebdo, kallas in för att skydda judar i Frankrike.

    När du väl ser ser juden, då inser du snabbt att det är juden som spelar upp en skiva med hack i. Frågan är: Skall du lyssna på hacket i resten av livet eller skall du vakna upp se vilken folkgrupp som är problemet?

    Amerika är storjudarnas hora

  • Märk väl att Front National är inte ett sionistiskt parti. SD är genomimpregnerat av sionister idag. Vi vet vilket land dom jobbar för, det är det land vars jättestora flagga som dom turades om att bli fotograferade med på valnatten.

   Hur dessa nationalistiska partier kommer behandlas i framtiden beror på detta faktum. Frankrike har EUs i särklass största judiska befolkning, det är över 400 000. Efter dem kommer UK. Detta är det relevanta sambandet mellan dessa TV anpassade produktioner.

   Om SD får regeringsmakt så kommer dom att ”täppa till hålet” högerut och förbjuda högerextremism. All kritik på judar kommer förbjudas. Förintelsen har ju, som Ryan Dawson säger lagts till de ursprungliga trossatserna. Att driva eller kritisera med den är FÖRBJUDET och kan leda till fängelse I stora delar av EU och på andra platser. Ernst Zundel fick sitta i fängelse, och fick även leva under dödshot. Hans hem och företag brändes till grunden. Och han sysslade alltså med fakta och inte några fåniga fula teckningar.

 8. I uppståndelsen efter ”terrorattacken” öppnar nu EU parlamentet upp för Monsanto’s GMO gröda i Europas länder.
  http://rt.com/uk/222151-eu-vote-gm-crops/

 9. En judisk/Mossad false flag operating som judarnas ledare har ERKÄNT i New York Times att de låg bakom. Misstagen identitet, hette det.

  Israeli attack on USS Liberty (US Navy ship) 5 min.

  http://m.youtube.com/watch?v=fRZSzdQuOqM

  • Om USS Liberty skrev jag för tre år sedan, men den film du länkar till ger mer ”kött på benen”. Det rörde sig tydligen om ett misslyckat försök att kunna skylla på Egypten, för att dra in USA direkt i kriget 1967.

   • Ja, det var hela poängen, att Egypten skulle få skulden för sänkningen av USS Liberty. Sänka skepp är en favoritmetod för att starta krig.

    Se USS Main i Havanna för hundra år sedan. Lusitania var Sänka skepp för att starta krig.

    När judarna attackerade USS Liberty, det finns inget att snacka om här, inga foliehattspladder eller liknande. Judarna ERKÄNDE själva att de attackerade USS Liberty.

    När judarna attackerade USS Liberty var det exakt samma väder som 911. En solig, molnfri dag med en svag bris. Titta på röken från tvillingtornen.

    Judarna skyllde på att de trodde att USS Liberty var en egyptisk boskapsbåt. Detta är det så kallade sexdagarskriget 1967. Konstigt hur talet sex kommer upp när det rör sig om judar?

    Det så kallade israel är i fullt krig överallt, men de har sånt överskott på stridskraft att de kan skicka tre jaktplan, tre torpedbåtar och tre helikoptrar för att sänka en liten fraktbåt som förment transporterar kossor.

    Det finns helt enkelt ingen logik i påståendet av judarna att det hela handlade om misstagen identitet.

    Frågan är inte om judarnas Mossad sysslar med false flag op. Utan frågan är: Vilka fler är Mossad false flag op?

   • Som kommentar till @Läsare. Sänka skepp är som sagt poppis i dessa sammanhang, jag lägger till incidenten i Tokingbukten som blev orsak till USA:s krig i Vietnam trots att den aldrig inträffat. En liten vit lögn för att få kasta sig in i ett krig.

   • 9/11 – Missing Links ( full movie )

    http://m.youtube.com/watch?v=GD_vwzjdTi4

    Detta är en två timmar dokumentär. Se den. Den handlar bara om en enda sak – den globala judemaffian som styr Amerika och därmed hela världen.

    Kontrollera Amerika och du kontrollerar världen.

  • Här är juden som styr Amerika. 30 stående ovationer på en timma.

   Netanyahu speaks to US Congress Pt 1 of 4

   http://m.youtube.com/watch?v=PNnHArM2P9s

   ”It’s a Trick, We Always Use It.” (calling people ”anti-Semitic”)

   http://m.youtube.com/watch?v=jUGVPBO9_cA

 10. Varför hämnas muslimer på sionistiska krig i mellanöstern genom att attackera en tramsig, men menlös, humorblaska ? Om de nu var elittränade soldater var de knappast så korkade att de inte kunde ha valt ett mer strategiskt mål med mycket mer höguppsatta offer.

  Hela attacken luktar gefilte Fisch..

  • Enda gången ett par yrkeskriminella socialt misslyckade bröder kan beskrivas för allmänheten som gudfruktiga religösa är nog om dom är muslimer. Av någon anleding så går den bilden att sälja.

   Om dessa ”broschor” är så religösa och bryr sig sig mycket om vad som står i Koranen, varför skulle dom vara kriminella?

   Om dom vore muslimer och ville göra jihad genom att slå till mot denna redaktion, så skulle dom knappast varit nöjda med att lämna redaktionen innan alla teckningar som är ”koranvidriga” förstörts.

   När väl det är utfört så borde arbetsdagen varit slut. varför springa runt med AK och skrika att man kommer från Alkajda? Varför dräpa en snut som kan vara muslimsk broder.

   • ”Om dom vore muslimer och ville göra jihad genom att slå till mot denna redaktion, så skulle dom knappast varit nöjda med att lämna redaktionen innan alla teckningar som är ‘koranvidriga’ förstörts.”

    Viktig poäng!

 11. FF och dimridå för att annat ska smygas igenom … Det finns en del bara i den här tråden med länkar. Det finns fler … men kan du, Jan, samla dem.

  Och en annan sak som ingen tagit upp: en av bilderna visar att det ligger en sko, troligen sneaker, utanför flyktbilen. Den ene terroristen plockar upp den och slänger in i den i bilen innan de ger sig av. Varför?

  Jag har inte bevakat all videor etc från tillfället när dessa män blev nermejade – blev de det? Och polisen in charge vid tillfället utanför Paris som sedan påstås ha skjutit sig – gjorde han det eller ..? Hade han något att säga till eftervärlden men ..?

  Många lösa ändar att knyta ihop. Din blogg med läsare är spännande att läsa.

  Och från den 21 januari ska inga giftiga chemtrails vara synliga längre. Inte vara synliga längre … … …

 12. Jaha, då har efterforskningen lagt ytterligare en pusselbit till kunskap.

  Alla bitar faller på plats. Det finns tydligen judar som heter Domneh. Det är judar som tvingats att konvertera (på pappret) till Islam. De finns i Turkiet och Saudiarabien. De finns i alla muslimska länder och många var kabbalistiska judar, d.v.s satansdyrkare, såsom Illuminaterna.

  Det som brukar kallas Young Turks är inte ”Turkar” utan Domneh, det är judar. Det bekräftar många källor. De var ledande att störta Sultanen som VÄGRADE att skriva på att ge Palestina till judarna.

  Sedan kom Attaturk (Kemal) han var själv antingen Domneh eller mycket nära associerad till dem. Hur är det med Saudi? De är alltid på USA’s och Israels sida och kritiseras ALDRIG trots att man har noll demokrati och mänskliga rättigheter. Är de styrande Domneh?

  Jo, det visar sig vara så. Det var det jag misstänkte.

  ”In his book, ‘The Dönmeh Jews and the Origin of the Saudi Wahhabis’, Rifat Salim Kabar reveals that Shulman eventually settled in what is now Saudi Arabia, where his grandson, Muhammad Wahhab, founded the Wahhabi sect of Islam.”

  http://www.henrymakow.com/turkeys_donmeh_are_illuminati.html

  http://www.atajew.com/2000/05/kulanu.html

  http://www.shoah.org.uk/2012/08/20/jewish-control-of-saudi-arabia/

  Självklart är jag ödmjuk då detta är en ytterst snabb titt på nätet. Detta kommer jag forska mer om men så här långt tycker jag alla bitar faller på plats.

 13. Juden Hjörne själv bemöter kritikstormen i den egna tidningen:

  En tidnings politiska hållning är nämligen en ägarfråga.

  http://www.exponerat.net/alice-teodorescu-ny-redaktor-pa-gp/

 14. Uppdatering: Hittade en video som visar att polismannen vid Paris-skjutningen hade en specialgrej för rökpuffen i sin hand men att den tydligen misslyckades att leverera en blod.

  • när man har sett detta och sen ser på slowmo filmen där han blir skjuten på (med lösa skott) så ser man mycket tydligt att den konstiga vita röken kommer ut ur handen. det ser mer ut som CO2 är rök från rökfritt krut.

 15. Jag blir lite irriterad på att O’Keefe gör, vad som förefaller vara, överdrivet tydligt frimurartecken (triangel) med händerna i den där sista videon…nåja..

 16. Idag noterade jag en intressant reflexion om Parisskyttarna på en blogg: De skulle ha sett uppdraget som ett självmordsuppdrag. Varför var de då maskerade?

  • Såg det på Paul Craig Roberts blog. Han noterade också mycket riktigt att dom inte hade speciellt mycket att vinna på att ränna runt på stan och trakassera folk i en delikatessbutik mm.

   Om dom vore troende muslimer så borde väl en brandbomb inne på redaktionen tagit hand om de förfärliga karikatyrerna samt kunna transportera dessa bröder till paradiset där dom förevigt får leva som priviligierade martyrer.

 17. Hoaxet i sammanställning:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: