• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

VAD har hänt?

jfkch

Vad är det som påstås ha hänt i Paris?

Vad har i verkligheten hänt?

Vad kan tros vara sant?

Sant är i varje fall att mycket tid och energi skulle kunna plöjas ned på att försöka bli klok på terrordådet i Paris. Det vill jag för min del undvika, min tid och ork är begränsad, prioriterar då annorlunda.

Några tankar vill jag här ändå förmedla.


paris

Min första reflexion var:

hur hade terroristerna lyckas komma över information om inte bara platsen för redaktionen på Charlie Hebdo, utan också tidpunkten för det stora redaktionsmötet?

Min andra (och nog så naiva!) reflexion – när det stod klar att de påstådda förövarna var identifierade och inringade – var:

så bra, då kommer de att fångas in och världen får klarhet i de närmare omständigheterna kring dådet, varför det utfördes, vilka som stod bakom, motiv,  osv!


utoya

Samtidigt var det något som från början gav mig associationer till massmorden på Utöya i Norge, nämligen systematiken och disciplinen, kallblodigheten och målmedvetenheten i avrättandet.

or

Nu när de misstänkta gärningsmännen har dödats av franska polisen, åtminstone som det uppges, ger det associationer till mordet på president Kennedy. Den utpekade attentatmannen, Oswald, blev ju snart mördad av Jack Ruby, vilken sedan i sin tur dog snabbt.

kk

Även de påstådda attentatsmännen i Paris,  Cherif Kouachi och Said Kouachi, är nu döda. Ingen kvar där, som kan berätta mer.

Och snabbt var polisen dem på spåren, visste vilka individer som man skulle leta efter…

Kring en detalj har frågetecken rests, nämligen skotten mot polismannen på gatan, Ahmed Merabet. Var det verkliga skott, eller fejk? Åtminstone den detaljen borde väl kunna klaras ut, genom bildbevis på hans döda kropp eller skottsår i huvudet, och/eller vittnesmål om detta?

polisen

False flag-operationer har ju förekommit förr…

En detalj som låter bekant är att man påstår sig ha funnit id-handlingar från Said Kouachi i flyktbilen.

pass2

Det påminner om uppgiften år 2001 att den påstådde flygplanskaparen Mohammad Attas pass hade hittats överst i en hög bråte efter de demolerade WTC-tornen i New York.

wtc2

 PS – nya länkar!

https://galnegunnarsblogg.wordpress.com/2015/01/11/den-stora-charlie-hebdo-lognen/

http://truthjihad.blogspot.se/2015/01/paris-charlie-hebdo-attack-another.html

http://www.presstv.ir/Detail/2015/01/10/392443/CIA-carried-out-Paris-attack-Roberts

http://sputniknews.com/europe/20150111/1016754353.html

Paul Craig Roberts:

«… den franska ekonomin lider av de USA-ålagda sanktionerna mot Ryssland.

‘Varv påverkas av att inte kunna leverera ryska order på grund av Frankrikes vasallstat-status gentemot Washington, och andra aspekter av den franska ekonomin påverkas negativt av sanktioner som Washington tvingade dess Natomarionettstater att tillämpa mot Ryssland’.”

Dr Roberts uppgav att Frankrikes president Francois Hollande i veckan sade att sanktionerna mot Ryssland bör upphöra. ‘Det här är för mycket fransk utrikespolitisk självständighet för Washington’.


PS2:  Granskning Sverige om Dan Park


 

Läs mer

WTC-dådet

WTC 2001

Egon Frid – tankebrottsling

Utöya – hur många skyttar?

False flag (1)

False flag (2)

False flag (3)

52 svar

 1. ”hur hade terroristerna lyckas komma över information om inte bara platsen för redaktionen på Charlie Hebdo, utan också tidpunkten för det stora redaktionsmötet?”
  ————————————————
  Menar du att redaktionen på Charlie Hebdo hade sina lokaler på hemlig plats?

 2. Nej jag menar ingenting särskilt kring lokalen, däremot tidpunkten.

 3. http://tinyurl.com/nn56mbc

  Gott om bra länkar på den sidan

 4. Foliohattarna är de i särklass farligaste för Sverige.Mycket farligare än islamister och nazister.

 5. Förstår till fullo din undran med tanke på de oändliga brotten man gjort sig skyldig till genom historien. 9/11, JFK, osv. Kan man komma undan med det så klara man säkert en sådan här sak också. Just i detta fall känns det dock kanske lite långsökt med en fasle-flag.

  Vi ska dock komma ihåg att hur som helst har dessa terrorister sina rötter i ISIS, som har sprungit ur den USA understödda kampen mot Assad i Syrien. Så det finns en koppling även om själva dådet troligen är ett riktigt terrordåd.

  • Ja, det intressanta och viktiga här är just den kopplingen!
   Syrien

   ”Assad must go!” har brittiske Cameron deklarerat, och Frankrike har varit (och är alltjämt?) med på det tåget av intervention.

   Utan kriget i Syrien inte detta terrordåd.
   Och utan den utländska inblandningen inget krig där.

   Då hade vi även sluppit en del av de flyktingströmmar som Anna Kinberg Batra kunde hänvisa till i sitt partiledartal.

   • Ja det är det som är så tragiskt att de flesta inte inser. USA och västvärlden skickar sina söner att dö och lemlästas i ett krig som bara gynnar Israel.

 6. Att bröderna sa sig handla på uppdrag av Al Qaida i Jemen förbryllar mig. I Jemen strider shia och sunni. Saudi är sunni och stödjer sunniterna. USA är allierad till Saudi och deltar i kriget med sina drönare. Frankrike är en del av Västalliansen men strider inte i Jemen. Varför skulle Al Qaida som är sunni(uppgiven tillhörighet) anfalla Frankrike som är på sunnisidan och inte deltar i kriget i Jemen?
  För några år sedan uppgavs att Al Qaida i Jemen skickade en bomb med flyg till USA men den upptäcktes i London. Fan tro´t!

  Oavsett vad som är sant bör Front National förhålla sig till den officiella versionen och gå till offensiven. Det finns fem miljoner muslimer i Frankrike och F.N. har nu chansen att ifrågasätta deras närvaro. Vidare bör F.N. passa på att kräva att Frankrike slutar strida i Mena. Genom att utnyttja situationen för den egna politiken vrider man vapnet ur händerna på fienden.

  Jag ser hur nätet översvämmas av otaliga sionist-troll. De arbetar samordnat för att skuldbelägga islam men kräver aldrig alla muslimers uttåg från Europa. Syftet är att skapa hat mot islam för att legitimera fördrivandet av de i huvudsak muslimska palestinierna. Sionisterna är skickliga i att ta över organisationer och jobbar nu för att ta över PEGIDA i Sverige.

  • Tack för ett bra inlägg, Ola:
   • Väst ut ur Syrien och övriga MENA!
   • Stopp för ytterligare MENA-invandring till väst!

  • Ja, delar din uppfattning. Man har gjort det under hundratals år och är numera mästare på att infiltrera. Som jag ser det 9/11 var det som gav Israel tillgång till hela USA’s hela militära apparat. Utan 9/11 hade folket i USA och i andra västländer ALDRIG accepterat dessa krig i MENA.

   Stödet är minimalt nu och ISIS behövs för att inte kraven på att USA ska dra sig tillbaka ska bli för starka.

   Samtidigt gör en sådan attack som i Paris att stödet för massinvandringen borde sjunka och det vill man inte. Min tro är att detta är något man inte riktigt räknat med och som går emot deras agenda.

  • PressTV uppger att en av bröderna kände ”kalsongbombaren”. De hade varit rumskamrater i Jemen under två veckor. Alltså återigen Jemen.
   http://www.presstv.com/Detail/2015/01/13/392836/Paris-suspect-linked-to-Yemen-bomber
   Jag tror att mördarna i Frankrike liksom piloterna i 9/11 får i uppdrag att utföra attentat av folk som de tror vara islamistiska ledare, men egentligen är dessa agenter för USA/Israel. Attentaten i Paris är således inte teaterföreställningar utan folk dör på riktigt. De falska uppdragsgivarna blir alltså oåtkomliga och kan fortsätta att iscensätta ”islamistiska” attentat.

 7. David Icke kanske kan klura ut detta

 8. Leaders throughout history have acknowledged the danger of false flags:

  “This and no other is the root from which a tyrant springs; when he first appears he is a protector.”
  – Plato

  “If Tyranny and Oppression come to this land, it will be in the guise of fighting a foreign enemy.”
  – U.S. President James Madison

  “A history of false flag attacks used to manipulate the minds of the people! “In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations, and epochs it is the rule.”
  ― Friedrich Nietzsche

  “Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death”.
  – Adolph Hitler

  “Why of course the people don’t want war … But after all it is the leaders of the country who determine the policy, and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a fascist dictatorship, or a parliament, or a communist dictatorship … Voice or no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is to tell them they are being attacked, and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same in any country.”
  – Hermann Goering, Nazi leader.

  “The easiest way to gain control of a population is to carry out acts of terror. [The public] will clamor for such laws if their personal security is threatened”.
  – Josef Stalin

 9. Denna attack i Paris syftar till två saker.
  1. Ökad polarisering och ökade motsättningar inom Europa.
  2. Dölja det faktum som börjat blomma upp at USA stöder IS med vapen, tekniskt kunnande, träning och finansiering. Dölja pedofilskandalen i England med förgreningar till USA där diverse högdjur utpekas som förövare.

  1. Ökad polarisering och en vilja att öka på de spänningar som redan finns mellan olika invandrargrupper och med ursprungsbefolkningarna i respektive EU land. PEGIDA rörelsen växer för varje vecka vilket är precis det som makthavarna önskar sig. Att riva upp mer och mer bottenslam så att sikten försämras ner till noll.

  2. Allt fler röster gör sig hörda på nätet och ifrågasätter USA och dess allierade agerande, eller icke agerande mot IS. Fler och fler bedömmare menar att US+ i själva verket stöder IS med tanke på det svaga engagemang man visat i sina sk. anfall. US+ allierade Turkiet och tillika NATO-medlem har ju med all tydlighet visat vilken sida man står på i IS frågan.

  I förra veckan kablades anklagelserna ut mot kungahuset i Storbritannien ang. påstådda sexfester med minderåriga. Dessa anklagelser förgrenar sig även enligt vissa till USA och bl.a. Bill Clinton. Detta skadar så klart Hillary´s chanser till att nå presidentposten framöver. Även detta måste döljas, eller fås att rinna ut i sanden.

  CIA finansierade, tränade och beväpnade Mujaheddin på 1970 talet som proxiekrigare. USA kunde inte själv gå in och attackera Sovjetunionen eftersom det skulle kunna innebära krig mellan två stater som i princip var jämnstarka. Det var CIA som lärde ut koranens krigiska delar och förädlade den till sina krigare.

  Efter att kriget med Sovjet slutat kliver en viss Osama Bin Laden fram son till Saudi Arabiens mest framstående och rikaste byggare. Osama sattes som galjonsfigur för al Qaida en vidarutveckling av Mujaheddin. Osamas kunskaper i vapenteknik eller strategisk krigföring torde ha varit mycket begränsade då han mig veterligt aldrig deltagit i eller ens planlagt några attacker. Han var en rik mans bortklemade son som inte dög till något annat än att vara skyltdocka åt al Qaida.

  USA stoltserade sedan som de som dödat Osama i en spektakulär attack som vi egentligen inte fick se så mycket av. Osamas kropp sas ha begravts i havet för att undvika vallfärdsresor till hans grav. Det är allmänt känt att Osama led av njursvikt och att han vid flera tillfällen behandlats på USA:s militärsjukhus i mellanöstern. Så om han verkligen är död så var det i så fall med all säkerhet njursvikten som tog honom.

  US+ fortsätter med samma taktik i Syrien med användning av proxykrigare. Dessa skall byggas än starkare för att kunna attackera Iran vilket US+ inte kan göra själva. Detta av både inrikes och utrikespolitiska skäl.

  Konflikten i Ukraina följer i stort samma mönster med skillnad att man här använder en reguljär armé riktad mot sin egen befolkning, låt vara av ryskt ursprung och rysktalande. Till det används även här proxies i form av vilseledda s.k. nynazister i Högra Sektorn finansierad av en ukrainsk judisk oligark.

  De som utförde attacken har enligt media varit under övervakning tills så sent som förra året då man släppte det. Varför? Vidare anses de komma från just striderna i Syrien som sker med västs goda minne inklusive Frankrike. En av de viktigaste frågeställningarna har Jan Milld berört genom att fråga hur terroristerna visste vilken tid och datum för redaktionsmötet. Varifrån de fått utrustningen.

  Beträffande den polisman som skulle ha dödats på trottoaren är lite märkliga. Skjuts man av en salva i huvudet på så pass kort avstånd borde blod och delar av hjärnan omgående ha sprutat ut över trottoaren. Det gjorde det inte. När skytten avlossar skotten ser man att salvan slår i trottoaren till höger om den liggande polismannens huvud i bild. Föga troligt att den salvan träffade. Man kan heller inte se det ryck som vanligtvis går genom kroppen på en som tillfogas kraftigt våld mot huvudet. Ungefär som knäreflextest. Fotografen som filmade hela förloppet som när förövarna sedan körde iväg noga undvek att få med den liggande polismannen i bild då ser man bara nedredelen av benen och fötterna. Vem är fotografen och vad gjorde denne där? Är det en tillfällighet att han ”råkade” hamna på första parkett?

  Hur organiserades det hela med de övriga attackerna som skedde i anslutning till redaktionsdådet? Är det så att vissa terrorister i de åtföljande attackerna offrades så att de omtalade bröderna kunde smita ut i kalabaliken som följde. Att det kanske inte var de utpekade bröderna utan andra personer som utförde detta i just syfte att lägga dimridåer och öka spänningarna mellan demokratin och islam.
  Många frågor väntar på svar.

  Frågan är nu som förr.
  Cui bono?
  eller är det
  Casus belli?

  • Bra skrivet. Du är den förste som påpekar fotograferna. Jag har tänkt på det sedan i onsdags. Hur kunde så många vara på taket? Och vissa hade skyddsväst på sig? Märkligt att de hitta en helt bilfri gata och lyckades åka ur stan med tanke på trafiksituationen i Paris. Sedan springer de runt som om de hade hela dagen på sig att vänta in ngr som de kan skjuta innan de sticker.
   Blodpölen vid ett av skrivborden har lyckats spillas direkt under stolen. Inget blod på stolen eller skrivbordet. http://www.lemonde.fr/societe/portfolio/2015/01/09/dans-les-bureaux-de-charlie-hebdo-apres-la-tuerie_4552634_3224_1.html

  • Tack för ditt inlägg Svitjod2000, håller med tillfullo!

  • ”Fotografen som filmade hela förloppet som när förövarna sedan körde iväg undvek noga att få med den liggande polismannen i bild då ser man bara nedredelen av benen och fötterna. Vem är fotografen och vad gjorde denne där? Är det en tillfällighet att han ‘råkade’ hamna på första parkett?”

   Mycket relevanta reflexioner!
   Vem var fotografen?
   • Hur kom det sig att fotografen var just där just då?
   • Varför sköt inte attentatsmännen mot fotografen?
   • Varför inga mer bilder på den skjutne polismannen efter skotten mot honom?
   • När och hur fördes kroppen från platsen?

 10. Nu känner jag mig föranledd att hoppa in med några synpunkter.
  Vad jag drar fram i det följande, YTTERST förenklat, är inte någon direkt orskskedja men en samling av samband, företeelser som alla anknyter till varandra.

  1# Det kvasireligösa, minns Göran Perssons insats,, sakrosanta fenomenet HOLOCAUST initierades av eisenhower – för att i efterhand motivera krigsinsats samt för egen del vinnande av presidentval + Ben Hecht, judisk pr och agendaskribent med artiklar i Readers Digest.

  1.5# Sedan händer mycket skumt!!

  2# Följdes långt senare upp av judiske Spielberg, som i en propagandafilm lanserade 5 magnum lögnaktiga ögonvittnen.

  3# En av dessa ögonvittnen var Tom Lantos, som icensatte
  det lögnaktiga vittnesmålet via reklamfirma och 12.7 milj. dollar om kuvöserna i Kuveit, 320 st, som tömdes på prenatalt innehåll av Sadams folk.

  4″ Denna lögn tände krigströtta (Vietnam) USA och med hjälp av 5 rösters övervikt startade Buch senior Gulfkrig 1.

  5# Resten är välkänt: Sadams massförstörelsevapen, Irakkrig,
  9/11, Al Quada, Afghankrig, massmigration till Europa, MENA-sönderfall, Libyen, Syrien,ISIS och sedan, kanske, Charlie Hebdo.

  Underligt är detta i verkligheten väldiga konglomerat av med varandra mer eller mindre sammanhängande, planerade och i stor utsträckning av judar skapade händelser och fenomen – en veritabel varböld, i och av vilken samtidshistorien både vistas och finner näring! Nästan allt anknyter direkt/indirekt till Israels skapande och fortbestånd.

  Måste ses av alla med seriöst intresse av samtidshistoria

  HOLOHOAX! Steven Spielberg Exposed! .160 min

 11. Jag hittar inte länken till den kompletta versonen.

  Denna nedan är 25% kortare.

 12. Vem äger problemet?

  När det nu sker detta fruktansvärda i Paris så har jag inte sett den muslimske bostadsministern Mehmet kaplan gå ut och fördöma detta. Inga muslimska upplopp. Inga muslimska protestmarscher.

  Men muslimerna går ut och anklagar högerextremister att de kan komma att attackera moskeer.

  De försöker ta på sig offerkoftan men den passar väldigt dåligt.

  Om nu muslimerna vill visa att de passar in i vårt samhälle så får de se till att äga problemet med jihadister.

  Det gör de genom att ta avstånd från dem och driva bort dem från det västerländska samhället.

  Demonstrera utanför jihadisternas moskéer
  Stäng de moskéer där jihadisterna höll till, för de har misslyckats att leda dem på dem moderata muslimska vägen.
  Frånta icke moderata imaner rätten till att predika i Sverige
  Utvisa jihadisterna. varför inte även deras familjer och vänner?
  Islam är ca 500 år yngre än kristendomen. Se hur det såg ut med kristendomen för 500 år sedan.Kräv att islam revideras så som kristendomen gjort för att kunna fungera i ett modernt samhälle. Om inte så låt muslimerna åka tillbaks dit de kom från för att utveckla sig i 500 år innan de är välkomna tillbaka.

  Islam passar inte in i det svenska samhället. Det är inget hat, det är fakta.

  Det är muslimerna äger det islamska problemet och det är de som skall åtgärda det.

  • Tänkvärda ord!

   ”Om nu muslimerna vill visa att de passar in i vårt samhälle så får de se till att äga problemet med jihadister.

   Det gör de genom att ta avstånd från dem och driva bort dem från det västerländska samhället.

   Demonstrera utanför jihadisternas moskéer.

   Stäng de moskéer där jihadisterna höll till, för de har misslyckats att leda dem på den moderata muslimska vägen.

   Frånta icke moderata imaner rätten till att predika i Sverige.”

   Se även insändare i Fria Tider!

 13. […] Jan Milld: ”VAD har hänt?” (Öppna frågor om attentatet i Paris som är väl värda att ställa när terroristerna […]

 14. Ungerns premiärminister Orban tar den ställningen jag efterlyste.
  1 Stopp för utomeuropeisk invandring.
  2 Bevarande av den etniskt rena nationalstaten.

 15. Jag undrar….om det nu är frågan om false flag, varför kan de inte göra det dem lägger ut i videoklippen mer realistiskt?

  För inte är det väl så att om man har som mål att avrätta någon, inte joggar man fram till offret och skjuter ett skott lite sådär på måfå och hoppas att den träffar? Ja visst är det på nära håll, men varför denna bildligt talande ”chansning” om han nu verkligen har detta som mål?

  Och varför ser man i inslaget med folket på taket som filmar ner på gatan där det först inte finns en kotte och i nästa ögonblick står det en person mitt i gatan, bara sådär!? Hur kom han dit? Eftersom man hela tiden ser gatan så gissar jag på hokus pokus, ha ha.

  Är det någon som vet vad det är som ligger på marken precis utanför bilen som en av terroristerna plockar upp innan avfärd?

  Är det med någon speciell mening de visar oss dessa klipp?

 16. Johan, det ska vara samma krav på fakta om man ska ifrågasätta en officiell berättelse.

  Ett bra exempel är 9/11. Det har undersökts av tusentals yrkeskunniga arkitekter, elektriker, fysiker, kemister osv. Det har helt enkelt inte gått till såsom man säger. Man ljuger världen rakt i ansiktet och tycks komma undan med det. Den kommission man hade tillsatt var ett fiasko och två ledamöter avgick i protest då man ansåg att den bara hade som syfte att ”tvätta” den officiella berättelsen.

  Problemet med att vi inte kan lita på våra politiker är att allmänheten inte får tillgång till samma information. Den är allt för ofta hemligstämplad. Först 50 år senare kommer det fram att oj här var visst inte som man påstått men då är skadan redan skedd.

  Lite samma som Irak-kriget med påstådda massförstörelsevapen som Hans Blixt konsekvent hävdade aldrig fanns och som sedan visade sig inte heller funnits. USA ljög, fick med sig folket och även om vi idag vet sanningen så är skadan redan skedd.

  Att det idag är vanligt att man inte litar på myndigheterna beror just på att man från allmänhetens sidan inte får all information och inte heller sanningen om vad som hänt.

  Kan väl räkna upp många sådan händelser där man döljer information från folket.

  Just i detta fall är det för tidigt att säga om det är något ”skumt” med attacken.

  Vi vet att Israel aldrig dragit sig från false-flags. Lavon-affären, USS Liberty, bombningen av en synagoga i Paris, osv.

  Här finns en länk
  http://www.whale.to/b/mossad_black_ops.html

  Här finn då inte med förbrytelserna under kommunismen som visserligen var judisk, dock inte länkade till Mossad och Israel.

  Något av det bästa jag läst om detta. Allt sammanfattat för var och en att förstå på 20 minuter.

  http://www.rense.com/general31/thr.htm

  Därför är det inte fel att vara uppmärksam och kritisk till när något sådant händer som i Paris även om det kan verka långsökt.

  • Vill bara tillägga att alla false-flag i länken kan inte jag påstå att jag känner till eller att de är sanna, men många på listan vet jag att Israel varit inblandade, bl.a. Lavon-affären, USS Liberty, listan är bara ett exempel på att det finns misstankar om inblandning i fler affärer.

  • Idag tror 42% i USA att Irak hade massförstörelsevapen.
   Att äga propagandaapparaten är viktigare än att äga vapnen. Om vi inte hade internet vore vi helt försvarslösa. HMF är en gummiparagraf som kan utsträckas för att helt tysta oss på nätet. Allt vi säger kan med en vid tillämpning av HMF vara olagligt och en utvidgning av censuren är att vänta.
   @Vauen – Radiokanalen var intressant. Särskilt Rodney Shakespear.

   • Ska också lyssna p den. Jag delar din uppfattning. Jag tror att attacken mot det fria Internet planeras. Man väntar bara på rätt tillfälle. Utan Internet vore spelet över, de inser de också och därför kan vi vara helt säkra på att man vill ha total kontroll över det.

    Just nu finns ett fönster, men folket vaknar mycket sent.

    PÅ vaken.se har de en bra artikel om Konstitution vs. Demokrati. Det är lätt att förstå idag varför dessa ljusskygga sällskap alltid förespråkar demokrati. Man vet att man genom sina pengar och ägande av media och därmed kontroll av informationen också kontrollerar folket.

    Därför är man också mån om att folket inte ska vara för självständiga, intelligenta eller för kunniga. DÅ kan de inte lika lätt kontrollera demokratin.

   • Barrett är interessant att följa. Hans bästa arbeten publiceras på PressTv:s hemsa, han lägger upp länkar på sin hemsa truthjihad.com

   • Min farhåga om ökad censur av internet besannades redan idag.
    https://www.nordfront.se/okad-overvakning-av-internet-pa-gang-inom-eu.smr

  • Kuriosa: Vill någon veta hur jag ser ut? Jo, som mannen i videon. Intill förväxling lik mig, sprungen ur vallonbygd som jag är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: