• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Vem är flykting?

11-titeln

Fredagsbio 11 har titeln «Flyktingar» och resonerar, med utgångspunkt från busslasten till Östersund nyligen, kring temat flykt och migration.

De svenska utvandrarna till Amerika kallades ju aldrig för ”flyktingar”. De ville visserligen lämna Sverige pga fattigdom och nöd, men de valde själva tidpunkten för sin avresa och de reste för att bli amerikaner.

amerikaemig

Dagens flyktingströmmar är inte orsakade bara av krig, det handlar också om överbefolkning och försörjningssvårigheter. På Jorden finns nu 7.000 miljoner människor och det sker en årlig ökning med minst 80 miljoner. Det problemet kan inte lösas genom migration.

Ny forskning visar att Jordens befolkning redan i mitten av detta sekel kan ha nått 9.600 miljoner. Den stora ökningen sker i Afrika.

migranter

Nu slås nya rekord både beträffande antal asylsökande och antal beviljade PUT. Det handlar till stor del om en probleminvandring. Var ska detta ta stopp?

Kommer det att stanna av först när den svenska välfärdsstaten är helt sänkt, och det blivit lika illa i Sverige som i de länder man lämnar?

När resurserna inte räcker blir det i första hand resurssvaga grupper som drabbas – enkla svenskar, som kanske inte har höga utbildningar, såna som går till sina jobb, betalar sina skatter och som bär upp Sverige. Många av dessa är idag i en ålder där det är svårt att finna nytt jobb ifall det befintliga avvecklas.

hemlosa

Och vilka blir det som tar sig till Sverige? I 9 fall av 10 är de ”papperslösa”, bidrar inte till att klarlägga sin identitet. Bland de som kommer kan finnas både terrorister, krigsförbrytare och grova våldsbrottslingar.

Eller kräsna charterturister, med standardkrav…

flyktinga

Mikael Styrmans blogg:

”En, enligt egen uppfattning, intellektuellt och humanitärt högstående europeisk elit, ställs mot en många gånger på närmast medeltida nivå stående religiöst indoktrinerad invandrarskara. De som flytt av religiösa skäl finner snart att den i Europa i allmänhet, och Sverige i synnerhet, omhuldade multikulturen innebär att det religiösa förtrycket man flytt ifrån flyttar med.”


Här kommer filmen, efter den kommer en film av Kjell Brell, «Stängda landskap & Öppna gränser»:


 


 

fredagsbion

PS

Den planerade filmen ”Moderater i analys” måste vänta ytterligare. Innan den kommer sticker jag emellan med ett annat tema som blivit akut: ”Bränder och bränder”.

Men även brand-filmen måste nu ställas i kö. Nästa veckas film tar sin avstamp i terrordådet i Frankrike. Fredagsbio 12 ska heta ”Terrorism”.

terrorism2

Uppslag till nya filmer, viktiga ämnen, saknas inte!


Läs mer

Partiledaren som försvann

(M)-bekymmer

Ytligt

 

12 svar

 1. Eftersom vi satsar så mycket på invandringen i Sverige och att vår välfärd rasar..samt att snart ingenting av värde finns kvar i landet och vi tidigare hade en försvarsminister i kjol och snart all tv-publikation handlar om bögar eller dumma blondiner som får visa hur korkade de är och hur de tänker i realitysåpor, svenska kommuner går torra på på pengar och att försvaret åtminstone kan försvara en större stad i Sverige för en veckas tid..så är tillståndet gott i landet. Allt är progressivt och allt är dandy..!!

  Ryssarna är verkligen rädda för oss det kan man höra här när de skriker ut sin rädsla med ett gällt Mamma Mia..;) https://www.youtube.com/watch?v=RTbL1hH19BE

 2. Att invadera Europa med flyktingar från helt andra kulturer och föreställningar ger problem och sociala spänningar. Det är det som är meningen. Det är lättare att styra ett folk i rädsla och oro än ett folk i harmoni. Det i kombination med demonisering och uppmålade hot från Ryssland. iscensatta terrorattacker, så att vi går med på vad som helst makthavarna hittar på.

  • Jag delar den uppfattningen. Massinvandring från lågkulturer handlar inte bara om att judar alltid klarat sig bra i mångkulturella samhällen. Från de lägre maktskikten finns också en tydlig tanke att man hel enkelt inte kan kontrollera ett folk som är självständigt, stolt, intelligent och som älskar sitt eget land.

   Demokratin kan bara kontrolleras om massorna är relativt okunniga och korkade.

  • Ja, det är ju knappast Ryssland som styr ”våra” politiker eller spionerar på vår befolkning, det gör NSA med hjälp av FRA. Givetvis är målet medlemskap i Nato, avskaffande av riktig demokrati och kontroll av folket via söndra och härska dvs precis det som USA håller på med runt om i världen. Detta skulle ju inte fungera utan hjälp från mutade politiker runt om i EU som hjälper till att genomföra denna plan tillsammans med USA.

   • Jag hoppas att du förstår att amerikanska politiker också är kapade och handikappade av ett speciellt utvalt folk. Det amerikanska folket må vara okunniga och omedvetna men vi måste minnas att vi själva var ganska slöa och oförstående inför vilka det är som gör allt detta mot oss. Vaknar amerikanerna till liv..det vita Amerika menar jag då kommer allt detta att lösa sig.

    All kraft vi har i Europa måste vi lägga på att väcka det vita USA de är de enda som kan vända på detta..!

 3. […] Vem är flykting? […]

 4. Gandalf, det ligger mkt i detta. USA är roten till det onda. Där finns den klick som sedan utan någon som helst moral tvingar på övriga världen sin agenda.

  Det är ändå så att det är i Europa som vi har stört chans att stoppa det. i USA har man aldrig haft några problem att få folket sovandes. i Europa, inte minst Tyskland, har motståndet varit som starkast.

  Denna gång bör Europa dock alliera sig med Ryssland. Det gjorde man varken vid första eller andra världskriget. En Tysk/Rysk/Fransk axel där varken USA eller England ingår är räddningen. Tyvärr är Tyskland kapat av Zion sedan andra världskriget men folket är inte med på banan tror jag.

  USA ser jag, tyvärr, som förlorat.- Låt det landet ruttna bort inifrån.

  Det friska finns fortfarande i Europa.

  Norden går att rädda likväl som Sverige men det krävs enorma uppväckningsinsatser.

 5. Skulle vilja att alla ska komma ihåg vad Europa är för oss vita Européer OCH vad det varit för övriga världen med den här vackra filmsnutten. Inga fler brödrakrig i Europa.. nu slåss vi FÖR varandra. https://www.youtube.com/watch?v=b_8xMvvVQk0

  För när man ser allt detta vackra som håller på att försvinna framför våra ögon då vill man bara gråta..än är inte slaget förlorat men kom ihåg att om ni någonsin blir tvungna att ta till våld för att försvara Europa ditt land dina nära och kära..kom då ihåg att ta dem som förtjänar det och som med sina liv har verkat för det pågående folkmordet på vita européer.

  • Delar helt din uppfattning. Finns bara en grupp, ZION, som gynnats av brödrakrigen. Vidrigt när man tänker på det.

 6. Terrordåden i Frankrike … … planlagda av vilka? Rättegångar blir det ju inte några. Läggs förundersökningar ner som här?.

  Som dimridå och med framtida planer … sägs det. Vad sägs om det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: