• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Partiledaren som försvann

frdecember

I gårdagens bloggtext lyfte jag fram ett ganska förbisett faktum i samband med DÖ (decemberöverenskommelsen), nämligen att de två regeringspartierna förfogar över färre riksdagsmandat än de fyra Allianspartierna – 137 mot 142.

Ett annat förbisett faktum är att Fredrik Reinfeldt ännu vid tidpunkten för DÖ var partiledare för Moderaterna. Det borde alltså ha sett ut som på montaget ovan, inte som på bilden nedan.

do

Efter riksdagsvalet i september 2014 och nederlaget för Moderaterna aviserade Fredrik Reinfeldt sin avgång som partiledare.

I varje fall formellt kunde detta inte betyda att han i samma ögonblick hade avgått. Rimligen innehar han posten intill dess att partiet kunna utse en efterträdare. Detta kan ske först efter att Moderaterna haft sin extrastämma nu den 10 januari. Fram tills dess är Fredrik Reinfeldt alltjämt Moderaternas partiordförande.

Som vi vet försvann Reinfeldt bara plötsligt. Man kan säga att han gick under jorden, även om han gjorde både en uppmärksammad flygtur och vissa mediaframträdanden med färgstarka uttalanden).

frjorden

I den reinfeldtska frånvaron lyftes moderaternas gruppledare i riksdagen, Anna Kinberg Batra, fram. Eller Reinfeldt föste henne framför sig, kan väl sägas.

I samband med Decemberöverenskommelsen blev detta särskilt tydligt. En så viktig och dessutom starkt kontroversiell överenskommelse borde ju för partiets del inte att ha träffats genom en person som ännu inte ens var vald till partiordförande!

En raktigenom absurd situation! Och ojuste mot den politiskt ändå relativt orutinerade Anna Kinberg Batra.

kulisser

Inte nog med detta. Sin frånvaro till trots har Fredrik Reinfeldt funnits med i kulisserna, som pådrivare och regissör av Decemberöverenskommelsen. Se här och här.

Utan ett  tryck från FR är det osäkert att AKB skulle ha gått med på denna moderata harakiri. Med Decemberöverenskommelsen lägger sig (M) platt för Stefan Löfven.


Samtidigt kan riksdagen sägas ha kapats av Sjupartiet. Vilket på ett sätt blir konsekvent. Demokrati och mångkultur går ju inte ihop.

piratkapat 

Läs mer

Låt moderaterna driva Gröna lund

(M)-bekymmer

Ytligt

Sverige vinnare?

13 svar

 1. Jan, bra analys och förklaring. Det framgår allt tydligare vilken
  id**t han är. Lyckades dra ner gardinen för SD och oss 13% vilken
  Hjälte, drog ner Sverige på köpet också!

  Egenmäktigt förfarande, passande en domptör med cirkusblod
  i ådrorna.
  Cirkus, skulle väl vara ett bättre ställe för Arbetarepartiet att
  hålla stämma på i.s.f. Friends Arena.

 2. Dessutom var det ju också så att Stefan Löfvens regering kunde sitta kvar på sina taburetter enbart för att Löfven hade utlovat extraval.
  Hade han inte utlovat extraval så hade han varit tvungen att avgå.
  Han klamrade sig fast vid makten på falsk grund (Extraval) som sedan inte blev av. Bedrägligt beteende tycker jag.

 3. Här finns en hund begraven, om inte en hel kennel. Det håller på att hända något vi inte sett förut. Märkligt är att Alliansen lagt sig platt för vänstern när man kunnat behålla regeringsmakten med stöd av SD. Det avstod man ifrån. Nu är en majoritet så vitt jag kan bedömma av Alliansväljarna förbannade så till den grad att många kommer att stödja SD.

  I anslutning till moskébranden i julas drog journalister och politiker slutsatsen att högerextrema element inkl. SD varit i farten och gjort hatbrott trots att polisen avfärdat det och menar att det var en olyckshändelse. MSM attackerade Sverige, svenskar och svensk kultur som rabiata rabiesvargar.

  IS har utvecklats på rekordfart från att ha varit en no-namegrupp, en av CIA godkänd proxiekrigargrupp med syfte att störta Asad från makten. Detta arbete har dock gått trögt varför man till stor del övergått till att attackera Irak. Turkiet har haft svalt intresse av att hjälpa Kurderna mot IS-angrepp. IS kalifatambitioner är helt stödd av USA, GB, Saudi Arabien och Israel som då de mognat och erhållit vapen+träning ska attackera Iran.

  Vi har hört IS anhängare som sagt att när vi är tillräckligt starka då tar vi Israel. Skulle inte tro det då Israel, US+GB+SA kontrollerar IS. OmUS menat allvar med de s.k. attacker man gjort mot IS ställningar i Irak då hade IS varit utslaget för länge sedan. Med all den teknologi man förfogar över borde man i så fall redan slagit ut IS.

  Även i Ukraina förekommer proxieskrigare här i formen av nazister och högerextrema som slåss på kuppmakarnas sida. De är finansierade av en välkänd oligark med judiskt påbrå som organiserat denna grupp, Högra sektorn som nu senast inte vill inordna sig under kuppregimens armé. Riktiga nationalsocialister skulle givetvis inte gå i krig för en jude, det är helt uteslutet.

  Soros har pumpat in 5 miljarder dollar i Ukraina, att Ukraina ska vända sig västerut mot EU och NATO. NATO längtar efter att få placera sina nya fina robotramper så nära Moskva som möjligt för att Putin ska hållas på mattan. Kina har hyrt stora åkerarealer för att odla mat till den växande inhemska marknaden i Kina, det vill man sannolikt avbryta.

  Och nu när allt fler börjar att misstänka att USA:s attacker mot IS bara är fejk så råkar en ”terroristattack” slå till mot redaktionen för satirtidningen Charlie Hebdo och dödade 12 människor varav två poliser. Dagen efter sköts en poliskvinna till döds och en gatsopare skadades vid ytterligare en attack i Paris. Kan vara en s.k. false flag operationer för att vrida intresset åt annat håll.

  Nu har ett flertal händelser på bara några veckor blåst än mer misstänksamhet mot muslimer i allmänhet, SD:s populäritet växer, vår politiska opposition går och gömmer sig, naziter slåss för judar. USA klarar inte av att ens med modern teknik spåra och slå ut IS, moskebrandolycka och attacker mot moskéer i Sverige.

  Cui Bono? Vem tjänar på att piska upp stämningarna mot muslimer? Ska vi skrämmas till att be om mer övervakning? Ska vi skrämmas till att bli av med fler medborgerliga fri och rättigheter. Ska vi kontrolleras ända in på toa. Vill Bilderbergarna att alla svenskar ska ansluta sig till SD som också styrs av främmande makt precis som Högra Sektorn.

  Vill man ösa på mer bensin på brasan när PEGIDA rörelsen sprider sig för att ge den lite extra näring. Är det detta våra makthavare väntat på i hela EU att förstärka polariseringen ytterligare och man hoppas på att den här mångkulturella brygden ska explodera, är det det vi ser början på nu.

  Politiker och journalister gör gemensam sak, att agera gemensamt för att öka SD:s popularitet. Det har blivit så uppenbart nu, att deras till synes imbecilla framträdanden och tyckanden egentligen är smart och genomtänkt. Det är vi dumskallar som ska gå i fällan och rösta på SD:s politik som ändå i slutändan inte kommer att göra nytta. Allt för att hålla oss undan från en riktig opposition, ett riktigt nationellt parti utan kopplingar till främande makt.

  Ett haveri som gör att vi av rädsla kräver medlemskap i NATO och när folket är upptaget med demonstrationer och gatuslagsmål med varandra kan de riktiga krigshetsarna få fritt spelrum och flytta fram pjäserna en bit till på spelplanen. Spelplanen består av västdemokratierna+Japan och NATO mot Ryssland, Iran, Kina, Nordkorea och kanske Sydkorea som hatar Japan och möjligtvis kan Taiwan ställa sig på Kinas sida om det blir allvar.

  Idag känns det i luften att vi står i början på något nytt och obehagligt.
  De gamla politiska referensramarna man haft tidigare är inte längre där. Väpnade attacker av till synes kolugna och avslappnade individer som dödar utan stress eller rädsla, vilken underrättelsetjänst har tränat dem? Man undrar vem som drar i trådarna och i vilket syfte och vem tjänar på detta?

  • Många intressanta tankegångar!

   Jag får associationer till slakten på Utöya. Samma kallblodiga systematik i dödandet i Paris, verkar det som. Väl inövat.

   Det där med ”proxies” kan också vara ett viktigt spår.
   Har du sett filmen ”Privateers”?

   • Nej jag har inte sett den, men du har den här ser jag, ska kolla i morgon fredag. Tack!

  • Bra, skrivet. det enda vi kan vara säkra på är att vi kan inte lita på de styrande ”lägre” skikten. De har agendor som är mer eller mindre tydliga och ibland lägger man ut händelser som går emot agendan för att vilseleda.

   Grunden att förstå detta ligger i att gå en bra bit tillbaka i tiden. Vi vet att familjen Rothschild redan på 1800-talet hade byggt upp en enorm förmögenhet. Vi vet också att familjen Rockefeller i början av 1900-talet mer eller mindre ägde hela oljeindustrin i USA. Det blev så stort (Standard Oil) att man var tvunget att splittra bolaget i flera olika delar. Man var dock inte ensamma utan hade så klart andra välbärgade familjer med sig. Inte alla var judar och inte alla stödde samma agenda.

   Poängen är att dessa klaner hade alla pengar i världen och för dem var pengar inte drivkraften utan makten. Att kontrollera stora skeenden och händelser i politiken. Ett viktigt mål var att få staten Israel som man lyckades med inom 50 år från det att man först hade ett möta om det.

   Det är ingen slump att stiftelser är skattebefriade och det finns, tror jag, enorma förmögenheter som göms i olika stiftelser och bolagsstrukturer. Soros brukar lyftas fram men min tro är att han bara är en stjärna. De med de riktigt stora förmögenheterna gör allt för att inte synas.

   Dessa pengar används sedan för att köpa politiskt inflytande, lobbying, intresseorganisationer, köpa upp media, idag även alternativ media, osv.

   Det är en oerhört otäck situation vi befinner oss i.

   I grunden kan du säga att den som kontrollerar innehållet i utbildning och i media styr vad folk ska tycka och därmed utvecklingen i världen.

  • … SD som också styrs av främmande makt …

   Vill du utveckla detta ditt påstående? Eller ..?

 4. […] det att stanna av först när den svenska välfärdsstaten är helt sänkt, och det blivit lika illa i Sverige som i de länder man […]

 5. ”Massacre” at Charlie Hebdo Office – Paris – False Flag event http://www.reactorbreach.com/showthread.php?tid=4194

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: