• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Sverige vinnare?

svinnare

Stolta var de, företrädarna för SP (Sjupartiet) efter sin decemberöverenskommelse. De hade tagit sitt ansvar, varpå hela Sverige blev vinnare.

Så vill de att svenska folket ska uppfatta saken.

Bakgrunden är ju enkel.

Det handlar om två moment:

1. SD kom in i riksdagen och fick en vågmästarposition.

2. Företrädarna för övriga partier vägrar samverka med SD.

I kombination med att SD visade sig använda sin position gav detta ett låst politiskt läge.

I princip finns här två utvägar:

A. DEN DEMOKRATISKA

Denna kan innebära att också övriga partier tar sig an invandringspolitiken – de problem som både skapat SD och givit partiet dess framgångar.

Den kan också betyda att övriga partier förhandlar med SD, för att finna kompromisser som löser upp de parlamentariska knutarna.

B. DEN ANTIDEMOKRATISKA

Byråkratiska åtgärder för att motverka SD:s inflytande, genom

• att extra-valet den 22 mars avblåses.

• att Alliansen abdikerar som opposition.

Med decemberöverenskommelsen (DÖK/DÖ) valdes den senare vägen.

Och «Sverige blev vinnare»…

Om detta handlar fredagsbio 10:

(Min plan var att fredagsbio skulle ha temat «Moderater i analys», men denna film om DÖK blev mer akut. Den planerade moderat-analys-filmen får istället komma senare.)

sjupartiet


Läs mer

https://janmilld.wordpress.com/2014/12/27/ett-vantat-svek/

https://janmilld.wordpress.com/2014/12/28/dok/

https://janmilld.wordpress.com/2014/12/29/i-sammanfattning/

15 svar

 1. Den Bilderbergstyrda toppen av M har smutsat ner partiet så mycket nu att jag skulle inte bli förvånad om inte det partiet totalt kollapar inom snar framtid.

  I denna sits har dom intet att kämpa för. Dom har valt att aldrig mer regera. Som jag sa i det som döptes till ”Globalismens gift” så tror jag det är precis vad M toppen önskar. Deras jobb är gjort.

  Vi har nu två block med ett litet stödparti (V) för det största nybildade blocket. Om DÖ fortsätter kommer vi i framtiden ha svaga S+MP regeringar med nickedockealliansen som jasägare och V som stöd. Det finns ju inte mycket anledning för en borgerlig väljare att ens gå och rösta.

  Det finns utrymme för ett nytt borgeligt parti.

   • Jag tror att det Jan Milld i någon av sina filmer pekade ut en mycket viktig aspekt. Det är inte folkstyre vi har utan värdegrundsdemokrati. Det betyder då att medborgaren har frihet INOM den fastslagna RÄTTA värdegrunden. Så länge som du håller dig inom den då är du fri, du kan uttrycka dig fritt, du upplever antagligen inte heller att din frihet har beskurits.

    Värdegrunden bestäms av en liten elit och trummas sedan ut genom daglig propaganda av agendasättarna. S.k. agendasättande journalistik.

    Var du kommunist i Sovjet och helt hängiven partilinjen så upplevde du antagligen inte heller styret som ett stort problem men någon demokrati var Sovjet aldrig.

    Jag kollade nyligen på ”Century of the Self”. Den finns på vaken.se, en sida med mycket intressant information och bara länkar.

    Utan att föra för långt så kanske vi kan härleda delar av dagens situation sill Sigmund Freuds kusin Edward Berneys. Han använde Freuds teorier i USA efter att han flyttat dit. Han såg folket som dumma och farliga. Därför behövde de styras att tycka rätt.

    Han insåg dock, baserat på Sigmund Freud, att människan främst styrdes av känslor och inte förnuftet. Han anlitades bl.a. för att få kvinnor att börja röka. Intressant var att männen hade stigmatiserat rökning bland kvinnor. Han kom då på att cigaretten var i grunden en fallossymbol och att kvinnan kunde fås att associera rökning mot uppror mot mannen och därmed självständighet. Sagt och gjort. På en parad lät han 10 utvalda kvinnor på en viss given tidpunkt tända varsin cigarett. All media var där och han kallade cigaretten för ”Freedom of Torch”. Så då kunde kvinnor vara friare genom rökningen.

    Jag ser det tydligt i Sverige. Sjupartiet använder bara känsloargument. Sådant som Bernays skulle använt. Värdegrunden är packad med känslor och på motsvarande sätt laddar man då SD med negativa känslor, nationalism, konservatism, osv. har packats med negativa känslor.

    Den film som Jan Milld gör och denna kommentar är enligt Edward Bernays i stort meningslösa eftersom med en faktor 100 till 1 är det känslorna och önskningarna som styr, inte förnuft och fakta.

  • Kalle, det vi Sverige har är en kulturmarxistisk revolutionär stat. Alla sju partier har gått med på denna idéolgi. Med delvis skilda målsättningar, men i grunden har dom alla gått med på denna riktning. Mångkulturen som är central i kulturmarxismen måste leda till diktatur, det går inte att driva igenom den utan att missgynna ursprungsbefolkningen, samt gynna den nya befolkningen.

   • Det förefaller var betydligt mer skadat samhälle än jag någonsin kunde förställa mig.

   • Sovjet UNIONEN var väl ett tydligt exempel? Mångkulturmarxism,
    enad och hårt hållen under en knuten NÄVE.
    Vi hålls hårt under PK näven, när kommer vår revolt?

  • Detta är ett intressant borgerligt alternativ: http://www.borgerligframtid.se/

 2. Mycket bra film Janne, igen. Håller med tidigare inlägg ovan.

 3. …menar självklart inte att denna sida är meninglös eller alla kommentarer men vill visa på att massorna styrs mer av känsloargument är förnuftet. Med risk att vara lite fördomsfull kanske det kan förklara att fler kvinnor än män förefaller köpa ”tycka synd om” och ”rädda de som flyr”-argumenten.

  Observera att ALLA presidenter i USA och premiärministrar i UK oavsett partifärg har använt sig av ”känslorna” för att bli valda.

  Reinfeldt ”öppna era hjärtan” blev droppen som fick känslobägaren att rinna över för många tror jag,

  • Det har gjorts undersökningar som entydigt pekar på att människor är för ”dumma” för demokrati. Individer kan inte bedömma andra individers kompetens om dom inte är kompetenta inom det området själva.

   Har man väl begripit detta så förstår man att så många som möjligt ska bestämma så lite som möjligt om andras liv. Besluten ska var så lokala som det bara går att göra dem. Ner på indivdnivå om möjligt.

   • Klokt. Precis min tanke!

   • @Vauen; Din länk var bra.

    Vi litar till auktoriteter för det mesta i världen. Endast en bråkdel förstår vi på ett självständigt sätt.

    Ner med besluten på lokal nivå. Helt rätt! De som ska leva med konsekvenserna av besluten är också de som förstår frågorna bäst. Ju mer representativ demokrati och ju mer lager av representanter, desto mindre demokrati.

  • Det onda har alltid gjorts i det godas namn, bland annat detta med ”öppna era hjärtan”.
   Det är jesuiterna i Vatikanen som styr (ALLA politiker och religiösa ledare inom ALLA religioner är deras marionetter), och de vill ha raskrig, vilket är ett att flera sätt att minska världens befolkning med 90%, andra sätt de använder är vaccinationer, också det görs naturligtvis i det godas namn, som tex att förbygga Polio (kolla upp sambandet mellan Polio och DDT), och GMO och Chemtrails. Men många som röstar på SD avfärdar Chemtrails som konspirationsteorier, vilket visar hur ignoranta de är.

 4. Är inte värdegrundsdemokrati, kulturmarxism eller Gramscis motkultur olika namn på samma sak. Att ta ledningen och makten och förleda massorna till att tro att de lever i frihet och demokrati. Samtidigt som man med hjälp av sitt problemformuleringsprivilegium kan fastställa och trumpeta ut vilka åsikter som är godkända och vilka som inte är det och måste fördömas och förföljas, även handgripligen om så krävs (anti-rasistisk kamp).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: