• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Ett väntat svek

handen

Vem kunde egentligen bli överraskad?

Stefan Löfven har ju på kort tid gjort sig bemärkt genom att inte stå vid sina ord, eller bara låta munnen gå på med uttalanden som han inte själv förstått innebörden av.

Vid sitt tillträde som statsminister hade han en historisk möjlighet att sätta den politiska agendan genom att ta tag i problemområden och driva krav som kan utgöra lösningar. Det tillfället missade han.

Politik verkar inte vara hans område.

pnt

Ett extraval skulle ge svenska folket en ny möjlighet att ge sin mening tillkänna om invandringspolitiken och där skulle Sverigedemokraterna – som enda oppositionsparti – med stor sannolikhet gå ytterligare kraftigt framåt.

Detta låg inte i Stefan Löfvens eller Socialdemokraternas intresse och där hade man gemensamma partiintressen med Miljöpartiet och Allianspartierna. Således kom man nu överens som man gjorde – dvs det tidigare utlovade extravalet ställs in.

Man tog s.a.s. varandras utsträckta händer.

Kvar finns den politiska verkligheten och de växande problemen i kommuner runtom i Sverige, till följd av den pågående invasionen.


Läs mer

Mattias Karlsson, SD, kommenterar 

Danger zone

12 svar

 1. Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
  Det kunde man ju tro, att sossarna är, som alltid, ett lögnens parti!
  Varför röstat folk på S?? En stor gåta!!

 2. Ja att det skulle gå ungefär såhär det visste vi ju… 😉

  bilderbergpartierna kommer fortsätta att köra i samma hjulspår till batterierna tar slut. Någon egen politik kan dom inte föra…

 3. Nu ökade lutningen på det sluttande plan vi befunnit oss på under lång tid. Vi har på 30 år gått från demokrati till demokratur och nu till diktatur. Nu har vi sjupartierna (7P) mot ett enda oppositionsparti (SD) som kommer att låsas ute från varje möjlighet till påverkan.

  Nu är det överenskommet att det block som samlat flest röster skall regera även i minoritet. Vid budgetomröstningen skall de parti som fått statministerposten, största parti inom blocket redan på förhand vunnit omröstningen. Det ska heller inte vara möjligt att ta ur någon eller några delar ur budgeten som (S) gjorde med Alliansbudgeten tillsammans med (SD).

  Detta innebär att (SD) måste få egen majoritet för att regera, det lär inte räcka med att bli största parti utan överenskommelsen är att det block som får flest anhängare ska bilda regering. Eftersom (SD) inte ingår i något block ställs de alltså utanför, även om (SD) får 50.1% av rösterna eller?

  Utöver det som överenskommits idag kommer en översyn att ske av de regler som demokratin vilar på Rikdagsordningen och Regeringsformen. Vi kan nog påräkna att nytt regelverk kommer i dessa lagar som ytterligare försvårar eller rent av omöjliggör ett framtida oppositionsarbete värt namnet.

  Vi har alltså en enpartistat från och med idag 2014-12-27 med ett parti i opposition som ska kväsas till tystnad. Envåldspartiet sjupartiet (7P) består av en vänsterfalang V,S och MP en högerfalang C, FP, M och KD. Dessa två falanger kommer överens om vilken falang som ska hålla i ordförandeklubban.

  Hr Lövén är väl den politiker som i en statministers skepnad ljugit mest av alla. Om hans budget röstades ner skulle han avgå. Nej han utlyste nyval. Det blev också ett ljug nu bildar vi en enpartistat istället.

  Grattis till Bert Karlsson och alla andra lycksökare som tjänar grova pengar på asylanter med välsignelse av Jonas Sjöstedt (7P). Miljardrullningen kan fortsätta.

 4. Lite långt men bra beskrivet av dig Svitjod2000! Vi, Folket som tvingas betala bryr de sig inte om. Det rör sig således om flera år till med det H-E som de skapat för oss! Men själva kan de hjärtlösa ”hoppa av” redan vid 50-års ålder med feta pensioner med hjälp av de ”undantagslagar” de skapat åt sig själva!
  / Förbannad, Straffbeskattad & Diskriminerad Pensionär

 5. Självklart måste man göra så här för att genomföra de projekt som man blivit ålagda att genomföra från EU och USA. Nato-medlemskap och TTIP-avtalet ska trumfas igenom utan debatt eller att folket ska ha något att säga till om. Även den vanvettiga invandringspolitiken ska fortsätta oförminskat m.m.

 6. Ingen rädder för SD är SD är, sa de sex och ställde sig med svansen mellan benen bakom Dumdum, nej ingen saga av bröderna Grimm den grymma verkligheten i Sverige däremot // Roger

 7. Besviken men kanske var det väntat. Inget skulle ha ändrats med ett nyval annat än att SD hade ökat. Svenska folket är i händerna på kommunistisk/judisk media och lögnerna skärmar av folket från verkligheten. Det ser inte bra ut för Sverige och idag är det endast egen majoritet för SD som kommer att räcka för att få en förändring till stånd i Sverige. Kanske är det också inte helt oväntat mot bakgrund av den totala låsningen i svensk politik där SD inte får vara med.

  Jag är dock säker på att vi nått vägs ände och att dagens politik nu måste upphöra. Det blir verkligheten som sätter stopp för detta. Sverige är fullt.

 8. Är det någon som tror att Sverige blir bättre med Stefan Kinberg-Batra vid styråran? Visserligen har hen med Anna Löfven, Gustav Lööf, Jan Romson, Jonas Hägglund och Göran Sjöstedt på seglatsen men eftersom de har ett sjökort som inte stämmer med verkligheten vet vi redan nu att resan blir kort.

  Till skillnad från andra skeppsförlisningar beror den pågående förlisningen varken på isberg eller en felaktig konstruktion. Den beror istället på för mycket dödvikt.

 9. Jag lägger in en passande bild på kuppjuntan i Stockholm.

 10. Uniform, klär somliga alltför väl. Sveriges första Junta?
  Och 7 svåra år, ve och fasa!

  Vi lydde bara order, blir väl ett passande eftermäle…………..

 11. Liten mustasch på Batra och hon liknar sin förebild…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: