• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Liten julmusik

Under veckan blir det ju Julafton. Låt mig i avvaktan på detta sända en liten jul-musik-hälsning – ”Petit Papa Noel” med Boney M:

Medan vi lyssnar på denna vackra musik fortsätter jag arbetet med Fredagsbio 9, som kommer att få titeln ”När ska (M) landa?”

4 svar

 1. Tack Jan, mycket stämmningsfullt och bra. Idag är det vintersolståndet och nu kan det väl bara gå mot ljusare tider. SD har vind i seglen medan PK-ismens motor hackar betänkligt. Nya utspel, mer skrattretande än andra avlöser varandra. ”Lövens tålamod är slut” lyder en. Arnstad går till attack mot den etablerade forskarvärlden, huruvida SD är fascistiskt eller inte är en annan. Så kvacket i ankdammen går vidare och dumheterna lär nå nya höjder innan PK-huset störtar in i ett dammoln.

  Bäste Jan, dina inspirerande och roliga filmer gör att man står ut i detta land. Tids nog, när tillräckligt många hittat din blogg och vaknat ur PK-sömnen så kan en förändring ske.

  Jag önskar Er alla en skön och God Jul, vi lär ha mycket att stå i fram till 22 mars.

  • Tack Svitjod2000, just nu känner jag mig mer inspirerad än på länge – må vi tillsammans arbeta för att göra år 2015 till en vändpunkt för Sverige!

 2. Tack Jan Milld för all information och kunskap som man fått läsa på din blogg. Sverige behöver människor som du som vågar beskriva verkligheten när man demolerar Sverige. Din information hjälper landet att gå mot en ljusare framtid när människor får insikt och börjar vakna från Törnrosasömnen.
  Jag vill önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År 2015 :

 3. Julefriden hinner knappt sänka sig innan den Lövénska farsen går in i nästa akt. Enligt propagandaministeriet SVT sitter regeringen och alliansen i förhandlingar för att undvika nyval. Det lär dock inte vara fråga om några blocköverskridande politiska överenskommelser utan snarare i hur man kan ändra rikdagsordningen och/eller de demokratiska spelreglerna för att undanröja SD möjligheter att påverka.

  I ett normalt politiskt landskap försöker en minoritetsregering skapa gehör för sin budget genom att samtala och förhandla med Riksdagens övriga partier. Så har inte skett denna gången, regeringen Lövén nekar blankt till att ens samtala med ännu mindre förhandla med SD. Denna tjurskalliga hållning gav inte de fördelar S räknat med. Medhåll från Alliansen. Det sprack helt och luften gick ur S-ballongen.

  Det nya greppet nu är, så vitt jag förstår, att skapa enighet i sjuklöverstallet för att ändra sättet i hur budgetförslag ska hanteras vid beslut. Syftet är kort o gott att stänga SD ute. Frågan är om det går att göra sådana ingrepp i Riksdagsordningen utan ett mellanliggande val. I så fall kan S+MP regeringen sitta kvar med en alliansbudget 2015 och därefter få genom sin egen 2016-2018.

  Om nu sjuklövern lyckas i sitt uppsåt att stänga SD ute denna gången då har man satt krokben för sig själv den dag SD bildar sin första regering, sannolikt en minoritetsdito.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: