• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Vem är vad?


f6titel

De politiskt korrekta gör anspråk på att vara demokrater,

men är de verkligen demokrater?

När är man demokrat?

Detta tas upp i fredagsbio 6, med politisk korrekthet som tema.


Stefan Löfvén vill inte ha något med Sverigedemokraterna att göra.

mycket lösa grunder!

Eller inga grunder alls.

Vad Löfvén anfört är att det för ett antal år sedan skulle ha förekommit hakkorsflaggor i SD-demonstrationer.

• Är detta ens sant? Var finns bildbevis för den saken?

• Även om det skulle ha varit sant – är det en rimlig anledning att idag låta hela det politiska systemet i Sverige gå i baklås?!

Är det att ”ta ansvar”?

chile

I Chile lyckades man efter tiden av militärdiktatur återupprätta en dialog mellan olika politiska grupper.

Detta borde nu vara möjligt även i Sverige…

muren


Läs mer

Tanketornet om Smålandspostens SD-hållning

11 svar

 1. TESKEDSORDEN har lösning på alla Sveriges problem;
  Obs! Ej satir!

 2. Hur kommer det sig att det är ok med kommunister men inte med nazister? Kommunismen har orsakat mycket mer död och lidande än vad nazisterna någonsin gjort.

  • Därför att judarna styr å ena sidan kapitalismen och å andra sidan kommunismen. Nazismen har de dock inget inflytande över trots många försök till infiltration.

 3. SD anklagas nu från flera håll att vara oansvariga, att man sviker pensionärerna som inte får sin egterlängtade femtilapp i skattesänkning och skattehöjning för de pensionärer som arbetar. Oansvaret ligger i, menar man att man inte följt Riksdagens praxis genom att lägga ner sina röster när det egna förslaget röstats ner.

  Det journalisterna inte berättar är att Lövén, trots sina påståenden om att finna breda lösningar överblockgränserna, inte samtalat med SD. Det är också att bryta praxis i riksdagsarbetet men det tonas ner i rapporteringen. SD svarar givetvis på det med de medel som finns och det är följdriktigt att fälla Lövéns möjligheter att regera. Alliansen valde att inte tillmötesgå Lövén som vädjat om samarbete utan lät skeppet S+MP gå i kvav. Med hopp om att få vind i de egna seglen efter nyvalet i mars.

  Lövén försöker nu framstå som helyllekillen som försökt samtala och förhandla med Rilsdagens partier men ingen tog hans utsträckta hand. S trodde i sin enfald att Alliansen skulle stötta honom i sin strategi att stänga SD ute men det sprack så valfläsket stänkte.

  Fördelen med ett nyval nu är att det knappast kommer att gynna vänstern som nu visat vad man före valet mörkade, att utgifterna för invandringen skall ökas ännu mer samtidigt som migrationsverket gär på knäna av överbelastning.

  Alla försök att negligera, stänga ute, och mobba SD kommer att straffa sig förr eller senare. Det här var första käftsmällen och det lär komma fler innan demokraterna i sjuklövern lärt sig vad demokrati, tolerans och lika värde egentligen betyder.

  Det framförs redan åsikter att ändra röstningsförfarandet för budgeten i Riksdagen för att omöjliggöra fler ”olyckor” från den uppgjorda planen. Undra vilka fler principer man ska rucka på för att SD helt ska förlora något som helst inflytande i Riksdagens arbete.

  Hittils har varje attack mot SD varit kontraproduktivt. Efter varje anfall har stödet och medlemsantalet ökat vilket retar journalisterna så in i märgen att de hävdar på fullt allvar att SD sympatisörer inte är som vanligt folk utan det antyds att de är annorlunda.

 4. Härdsmälta i PK lägret närmar sig……
  Nu går även Stefan Lövén ut och kallar SD för ett nyfascistiskt enfrågeparti. Argumenten är slut, (S) är slut, hela PKeliten håller på att få härdsmälta i sitt tänkande och agerande.

  Alla kacklar om ”alla människors lika värde” som alla nu vet är en felöversättning från engelskan i FN:s deklaration om mänskliga rättigheter. Nu är det ju ändå så att inte ens PKiterna står för det de trombonerar ut, utan man positivt särbehandlar utlänningar och ger etniska svenskar sämre möjligheter. Det sker på arbetsmarknaden, bostadsmarknaden i socialpolitiken. Inte minst äldreomsorgen skärs ned till förmån för asylanter.

  Lediga arbeten går företrädesvis till invandrare, svenskar har svårt att få arbeten i den lågkvalificerade delen av arbetsmarknaden. Ungdomsarbetslösheten är hög just beroende på denna snedvridning av jobbanvisningar. Nu aviserar Alliansen kommande ändringar i Lagen om anställningsskydd för att som man säger ”öka rörligheten på arbetsmarknaden” Det ska således bli lättare att ge en etnisk svensk sparken för att i stället ge den platsen till en invandrare. Allt för att frisera arbetslöshetssiffrorna för invandrarkollektivet och visa på hur väl man lyckats med integrationen.

  Hyresgäster med svarta kontrakt i Alby svdväst om Stockholm får boendeamnesti och får bo kvar med förstahandskontrakt. I övrigt går i princip alla hyresrätter till invandrare och svenska ungdommar utan sociala problem blir helt enkelt utan egen hyreslägenhet.

  Arbetslösa utlänningar får, utöver försörjningsstöd (socialbidrag) och hyresbidrag även ett etableringsersättning och ett etableringstillägg. Sammantaget ger det en nyanländ förälder med två barn ca 8000:- kr mer än för en etnisk svensk förälder i samma sits.

  Svenska pensionärer och åldringar får avstå mat och omsorg då pengarna inte räcker till asylmottagandet. Vad blir nästa steg, indragen förskola för svenska barn.

  Inte nog med att våra skattepengar går till utgifter vi inte kan/får ta del av, vi får även betala med sämre möjligheter än invandrare.
  Sen ska vi inte glömma den brottslighet som invandrarkollektivet sår för som drabbar etniska svenskar både fysiskt, mentalt och ekonomiskt.

  Sist men inte minst, det är bara invandrare som kan bli drabbade av kränkning, förföljelse pga etnisk tillhörighet. En vit svenne göre sig icke besvär.

  Ett litet axplock i vad PK-eliten menar med ”allas lika värde”.

  Vi står nu inför ett vägval, ska vi låta PK-eliten fortsätta att skapa klyftor i det svenska samhället eller ska vi välja en väg ut ur kaoset, ut ur den svenskfientliga PK-doktrinen. Socialdemokraterna skärper tonen ytterligare genom att fylla i Magdalena Anderssons fascistanklagelser mot Riksdagens 3dje störata parti. S spelar högt, nu handlar det om att vinna eller försvinna för vänsterns del. Alliansen sitter mest still och väntar sig att få tillbaka regeringsmakten i Mars utan några större åthävor.

  Just nu, i detta vägval är den rätta vägen för Sverige och svenskarna att rösta på SD. Det är vår enda chans just nu att rädda det som räddas kan till våra barn och barnbarn. Vi är skyldiga våra efterkommande, att även ge dem en chans till ett värdigt liv på samma vis som vi fick det av våra föregångare.

  Ja du Jan, återigen visade sig din analys vara helt korrekt. Stefan Lövén leder en Muppregering med bristande förmågor i logiskt tänkande.

 5. Den första Hirschel kom över Öresund 1827. Efterhand kom allt fler från släkten. I början på 1900-talet hade man byggt upp ett monopol inom det tryckta. Det man inte kontrollerade köpte man upp.

  Sedan dess har familjen Hirschels inflytande legat som en våt filt över yttrandefriheten i Sverige. Många är de som aldrig publicerats för att man haft fel åsikt. Många är de som smädats och förtalats. Många är de som fått gå i landsflykt.

  August Strindberg beklagades sig redan på 20-talet att han stod i skuld och därmed under dess makt.

  Sedan ungefär samma tid har Sverige haft en stark axel som i stor styrt Sverige och dess politik. Den axeln består av Wallenberg, Bonnier (Hirschel) och Socialdemokratiska paritet.

  Idag har man tillsammans förstört Sverige. Wallenberg p.g.a. sina band till Bilderberg och globalisterna där som önskar avskaffa nationer och dess homogenitet, Bonnier av exakt samma skål och Socialdemokraterna då man driver en i grunden marxistisk politik där äganderätten för oss svenskar till Sverige, i praktiken, upphört.

  • Just precis, sen ska vi inte glömma mordet på Ivar Kreuger som resulterade i den s.k. Kreugerkraschen som Wallenberg, JP Morgan och resten av judeekonomin tjänade på. I Europa gicka han under epitetet ”Tändstickskungen” och i USA benämdes han ”Världens största svindlare”. Efter sin byggingenjörsutbildning i USA i början av 1900 talet bildade han ett byggbolag med Paul Toll 1908 Och införde en för dåtiden ny byggteknik, armerad betong.

   Ivar Kreuger var nr ett i ekonomi, byggteknik och kvalitét. Såvitt jag vet höll IK alla avtal had gick in i och svek aldrig sina kunder eller andra. Att han skulle ta livet av sig ser jag som helt uteslutet, utan det var nog ett beställningsjobb från de som senare tjänade på att röja honom ur vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: