• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Fäll!

fall

Annonser

13 svar

 1. Fäll så det ryker

 2. Varför ge sitt stöd till fortsatt massinvandring? Rösta på egen budget och låt 7-klövern regera ihjäl sig. De måste i alla fall skära ner ”volymerna” kraftigt innan 2018 och då är det bättre att stå kvar i skinande ren rustning, än att ha tagit ansvar för en marginell nedskärning som ändå kommer att tvingas fram.

  Istället för ”Fäll!” – Låt stormen fälla!

 3. FÄLL!

 4. Får vi se någon analys av SVTs kalkonserie ”Blå ögon” ?

  • Nej, inte som jag nu har planerat. Efter avsnitt 1 var jag positivt överraskad, men det bottnar kanske i extremt lågt ställda förväntningar.

   Vi får väl åtminstone avvakta tills det klarnar vem som var skyldig till angreppet på den äldre SD-kvinnan.

 5. Analys i elfte timmen:
  Alliansens budget lägger lika mycket pengar på invandrarna som sossarnas. SD säger att de har väljarnas mandat att minska invandringen med 90%. I det läget bör SD rösta endast på sin egen budget. Regeringen sitter då kvar och SD kan sedan rösta med Alliansen i fråga efter fråga och på det viset skapa en för regeringen omöjlig situation. Under den processen ser folket att det bara är SD som vill minska invandringen och om det blir ett nyval kommer SD att få 18% av rösterna. Om 7-klövern kör på som vanligt fram till 2018 kommer SD att få över 20%. Om det händer att 7-klövern tar sig samman och minskar invandringen kraftig kommer SD att implodera och bli ett 5%-parti, kompis med KD.

 6. SD´s uppträdande vid presskonferensen (kl 16.30 i dag) var SUVERÄNT!

 7. Efter 17: Nu blir det så här. Antingen blir det som jag förutspådde efter Almedalen 2012, att SD gör upp med borgarna och ställer sig bakom en invandring om 30 000/år, eller också blir det en blocköverskridande överenskommelse och SD blir det enda oppositionspartiet.
  Mattias Karlsson lyfter SD till ännu högre höjder, Åkesson kan fortsätta vila.

 8. Närvarande journalister och andra PK-iter som lyssnade på SD:s presskonferens verkade lida svårt. En journalist försökte gå in och avbryta Mattias Karlsson efter halva anförandet. Mats Knutson var inne och bröt sändningen vid minst två tillfällen för att kommentera vad Karlsson sa, bl.a. om att invandringspolitiken är extrem. På twitter beklagade sig Johan Ehrenborg över att Karlsson fick stå och föra ut SD:s ”lögner” om invandringen i direktsändning oemotsagd. Vilket alltså inte var sant. Knutson kunde inte hålla sig! En del andra proffstyckare verkar vara i det närmaste bindgalna! Lidandet tycks ha varit stort bland PK-eliten! Bara det gör att det var en njutning att se på denna sändning!

  • Ja, nog var det magstarkt, att en journalist gick in under anförandet från Mattias Karlsson och försökte avbryta! Vem var den journalisten – någon som vet?

   Mattias K har gjort mycket bra ifrån sig!

  • Jag lyssnade på P1 utsändning och radiolyssnarna fick alltså inte höra hela presskonferensen utan man avbröt flera ggr för att komentera. Lyssnarna fick lyssna på en ofullständig redogörelse från SD om varför man kommer att rösta på Alliansens förslag.

   När S redogjorde för sin ståndpunkt vid sin presskonferens då fick Stefan Lövén hålla sitt anförande i sin helhet utan avbrott från floskelsprutorna.

   Man ondgör sig över SD:s agerande och anser att man brutit mot praxis i svensk politik och att SD använder Riksdagen som en lekstuga. Man slutar aldrig att förvåna sig över sjuklöverns enfald och trångsynthet. Hade regeringen Lövén följt paraxis hade man fört samtal även med SD vilket man avstod ifrån, hade man följt praxis hade man heller inte gått ut och nedvärdera SD genom att i var och varannan mening spotta på SD: företrädare och väljare.

   Tyvärr för sjuklövern Ni kommer icke att ha framgång genom utestängning av ett parti på tillväxt. Ni är loosers som tror att Ni kan vinna sympatier med floskler och lögner. Ni håller på att gräva Er egen grav så fortsätt gärna i samma stil 4 år till och efter 5 år är Ni redan bortgömda.

   Sjuklövern och regeringen får nu ta konsekvenserna av att man helt nonchalerar SD och dess väljare och att SD helt frankt har deklarerat sin avsikt att fortsätta så intill dess något av blocken tar sitt förnuft till fånga. Ska bli kul att följa nästkommande episoder.

   SD har nu visat var Moses köpte vinet och det är dax för sjuklövern att anpassa sig. SD växer fortfarande så risk föreligger att kaxigheten snart sätter sig på tvären i halsen på belackarna. Om det ska bli någon bredare uppgörelse över blocken då ryker både V och MP dock har Alliansen avvisat varje sådan invit.

   Som läget ser ut nu lutar det åt nyval. Alliansen hoppas givetvis på ökat stöd men SD lär nog bli det parti som i så fall kammar hem den största vinsten. Alliansen räknar nog med att kunna regera med stöd av SD, läser man mellan raderna verkar M gå i den riktningen nu när stridshingsten förlorat sin virilitet och vilja (dålig förlorare). Regeringen Lövén blir sannolikt bara en liten parantes i Svensk politik och frågan är om inte S avpolletterar den fd Metallbasen till förmån för en mer slipad politisk räv.

   Sammanfattningsvis kan vi konstatera att regeringen Lövén försatt sig i en kris på egen hand som man lätt kunnat undvikit om följt praxis i Svensk politik.

 9. SD-Teatern gav: Fällningen

  Manus: Jimmie Åkesson Regi: Mattias Karlsson

  Medverkande: Mattias Karlsson, Oscar Sjöstedt samt en liten blåVinge.

  Detta var en föreställning för kritikerna, vilka var synnerligen kritiska. Dock kan den folkliga föreställningen förväntas uppskattas av ett bredare publikum och ett antal extraföreställningar förbereds även för tiden fram till 2018.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: