• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Fredagsbio2: Sjöstedt och säkerheten

fbio2

Rent tekniskt rullar det nu på bra med min nygamla satsning på veckoslutsfilmer, ”Fredagsbio”.  Förra veckan kom den första, kring Stefan Löfven, vår nye statsminister. Denna vecka kom den andra, kring en annan feminist: vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt.

Fredagsbio 1 gjordes med webbkamera, veckans fredagsbio har gjorts med vanlig videokamera, som jag tidigare använt. Jämfört med tidigare är belysningen nu bättre. Med veckans film prövar jag också ett nytt grepp med en kort meny/löpsedel som inledning.

Ämnet denna vecka är alltså  säkerhetspolitik och vänsterpartiledarens syn på Ryssland. Uttalanden från Sjöstedts sida i SVT:s Agenda nyligen fick mig att baxna. Hans okunnighet och naivitet visade sig värre än vad jag kunnat ana!

Här kommer filmen:

Mycket skulle kunna tilläggas kring årets händelser i Ukraina (snart redan ”fornhistoria”?),  utöver vad jag hinner få sagt i denna 15-minutersfilm.

Låt mig bara kort nämna två false-flag-operationer:

– krypskyttarna i Kiev 

– passagerarplanet som sköts ned 

De har två moment gemensamt:

A. När det begav sig hölls den ryssvänliga sidan ansvarig

B. Efteråt framtonar en helt annan bild, men då är det mediatystnad och locket på.

1. Krypskyttarna

Den sittande presidenten i Kiev,  Victor Janukovytj, hölls ansvarig för att krypskyttar skjutit ihjäl ett antal demonstranter.

cb2

Efteråt har framgått att samma skyttar dödade både demonstranter och poliser. Skyttarna arbetade för en falang inom oppositionen och hade som mål att öka trycket på presidenten och det var framgångsrikt. Janukovytj flydde i praktiken Kiev den 21 februari, återvände inte mer.

Dessförinnan hade han dragit tillbaka sin kravallpolis från centrala Kiev – något som Washington krävt redan i januari.

Det var f.ö. en ojämn kamp som kravallpolisen hade utkämpat mot USA:s gatukrigare. Polisen fick använda bara sina batonger och sköldar, ”demonstranterna” kastade gatstenar och brandbomber, använde dessutom gas.

2. Passagerarplanet

Det malaysiska passagerarplanet MH17 sköts ned över östra Ukraina den 17 juli.

Direkt, innan det alls stod klart hur det gått till var västmedia klara med sin dom: ryska rebeller hade skjutit ned planet och Vladimir Putin bar ansvaret. Hetsen mot Putin har just inte vetat några gränser.

putinkollage

Efteråt framtonar en helt annan bild, som pekar mot att planet skjutits ned av ukrainskt stridsflyg. Detta är västmedia dock inte intresserade av att förmedla och hetsen har fyllt sin funktion.  Alla här i väst ”vet” nu vad Putin går för…


https://janmilld.wordpress.com/2014/03/26/minoritet-blev-majoritet/ta skriver bra i detta ämne är Stefan Lindgren.

lindgren

Låt mig citera ur hans senaste text, ”Aldrig mot folket”:

”Sedan sa Sjajchnazarov något oerhört intressant: Han sa att han som  genomlevt flera decennier av det kalla kriget aldrig har upplevt någonting  som motsvarar den hets som president Putin utsatts för från väst. Efter  nedskjutningen av det malajsiska flygplanet MH17 jämfördes han återigen  flitigt med Hitler – idag säger tyska Bundesnachrichtendienst att ryssarna inte hade någonting med katastrofen att göra. 

Jag tror att Sjachnazarov har rätt. Mitt intryck är att mediakampanjen – underblåst av politikerna och upprepad av dem i en självförstärkande  rundgång – är gällare, mer massiv, mer respektlös, hänsynslös än något vi  upplevde under det kalla kriget. Ryssland utsätts nu för ett omfattande
ekonomiskt sabotageförsök för något som det påstås ha gjort, utan att någon vet riktigt vad.

Dvs. kallakrigsmentaliteten galopperar trots att de reella motsättningarna, militärt, ekonomiskt, politiskt är mycket mindre idag än ska vi säga under Berlinblocken eller Koreakriget.

Till och med retoriken under Kubakrisen framstår som mycket återhållsam och korrekt i jämförelse med dagens oupphörliga beljugande av Ryssland.  Detta ställer flera viktiga frågor. 

Om hur USA:s kulturella dominans i västvärlden har stärkts. Dvs. greppet om  media, kultur, underhållning etc. Den okunnighet och schablonartade bild av  fienden som i USA delvis kan förklaras av det geografiska avståndet och  nationens intellektuella underutveckling (skolorna i USA skulle behöva  anställa 377 000 lärare för att komma upp i 2008 års nivå). 

Men vad förklarar att dessa dysfunktioner kunnat sprida sig i Europa? 

europa

Om konsekvenserna av nedmonteringen av den nationella självständigheten.  Detta är inte bara ett fenomen på det statsrättsliga planet. Det är också en  fråga om hur de nationella kulturerna likriktas och om hur överstatliga eliter upprättar sin diktatur genom att slå ner på ideologiska avvikelser.

En forskare talar idag i SvD om EU:s ’normativa makt’ och nämner avskaffandet av  dödsstraffet. Det är ett dåligt exempel eftersom det är i Europarådet som  den debatten förts, men i princip har forskaren rätt. EU:s ideologiska  diktat, att t ex. utnämna Ukraina till Europa men definiera ut Ryssland ur  detsamma, får enorma konsekvenser – ja, i detta fall krig. 

Men vi kan se de ideologiska diktaten på många områden – synen på  arbetskraftsmigrationens heliga oantastlighet, likriktningen av ländernas  HBTQ-politik där minsta brist i efterrättelsen kan leda till att ett land  som behöver kuvas anklagas för brott mot mänskliga rättigheter, införandet av tiggeri,  prostitution och människohandel som lagskyddade verksamheter,  censuringripanden och fängslanden av ’revisionistiska’ historiker och  ’folkmordsförnekare’ (OBS. gäller vissa folkmord), attacker på olika  gruppers anställningstrygghet och nationell avtalsrätt, utbildningens  likriktning etc. 

Funnes det en vänster skulle den undersöka de här frågorna. Ideologin är  viktig. Bevisligen kan den vara livsfarlig.

Men även vänsterns avveckling och förvandling till ännu en nyans i grått är en följd av EU-diktaturens normativa makt.”

 

rfmarke

Mer finns att säga kring Kievs bombkrig mot östra Ukraina. Den ryska återhållsamheten är anmärkningsvärd, vare sig man jämför med Libyen 2011 eller Kosovo 1999.

I Libyen motiverades den av FN proklamerade flygförbudszonen (som av NATO snart omvandlades till ett bombning som pågick i ett halvår), med risken för att regimen i Tripolis skulle bomba Benghazi.

Vad som pågår i Ukraina är just att Kiev bombar urskiljningslöst, så att uppåt en miljon människor har drivits på flykt. Hur mycket har du hört om detta i svenska massmedia?

I Kosovokonflikten smulade NATO:s intensiva bombningar sönder infrastrukturen i Serbien. En form av utpressning, med civilbefolkningen som gisslan (den serbiska armén i Kosovo förmådde man inte besegra!)

Bombningarna motiverades med en påstådd ”etnisk rensning” i Kosovo från serbisk sida. I själva verket triggade den en serbisk reaktion just åt det hållet. Dessutom blev Kosovo sedan ”rensat” på serber, genom en fortsatt UCK-terror under NATO-beskydd.

 nykosovo


Läs mer

Chomsky: Kärnvapenkrig hotar

http://www.janmilld.se/millt/v27.html

https://janmilld.wordpress.com/2014/03/17/krim-inellt/

https://janmilld.wordpress.com/2014/03/26/minoritet-blev-majoritet/

Ukraine Elections Bring Society Closer to Brink of all Out War and Economic Collapse

PUTINS TAL den 24 oktober

 

Annonser

30 svar

 1. Så bra sagt i den här videon ..nämner man något om vilka det är som ligger bakom all idioti som pågår i världen idag…JUDARNA…för det måste väl för sjutton gubbar stå helt klart för alla som följer händelserna runtom…då fattar vanliga Svenssons ingenting!

  Nudelman=Nuland och senast idag en ”svensk” judinna och jurist i amnesty international som verkat för att ogiltigförklara och omöjliggöra Dublinförordningen Madelaine Seidlitz. Nu blir det alltså fritt fram för varenda människa i världen som önskar sig till just Sverige att komma hit och Sverige kan inte längre skicka tillbaka folk till det land dom först hamnade i när de på något sätt hamnade i EU. Detta tillsammans med Barbara Specters uttalande gör ju judarnas inblandning i allt som händer kust nu helt uppenbart. Dessa är dock bara toppen på isberget…Federal Reserve, Goldman Sachs, IMF, ECB….mediainnehavet i västvärlden är nästan totalt..och kvaliteten på journalistiken är därefter..trilliontals dollar som delas ut av ”the fed” men som inte redovisas för det amerikanska folket till vilka och varför…!

  Sätt stopp för dessa superkriminella djävlar ryck upp dessa äckel med roten och skicka sen hela förbannade skiten till Israel. Bättre än så tror jag inte vi kan göra….vi måste försöka verka för detta det jävliga är att de sitter på för mycket makt och att de är psykopater som styr våra länder med oförtjänta pengar som vita människor har slitit ihop..i vita nationer.

  Fy fan alltså vad äcklad jag blir..hur har vi kunnat vara så förbannat naiva att vi låtit dessa människor få så mycket makt.

  http://www.redicecreations.com/article.php?id=31993 ..norrmännen ska tydligen få sin dos o, juden får bestämma.

  http://www.redicecreations.com/article.php?id=32001

  Lägg därtill uttalanden som i denna artikel förklarar judarnas beteende FÖRE 2:a världskriget…Hitlers brev till den Franske Presidenten 28 Augusti 1939. Tryckt i New York Times…förmodligen ångrar judarna detta idag..!! Bevis efter bevis efter bevis….vad mer behöver folk??

  Judea declares war on Germany …. http://www.youtube.com/watch?v=G97Ce97B95k

  Innan jag började forska kring detta visste jag ingenting om all denna dolda historia..men idag vet jag bättre…nu är det upp till oss som idag vet allt detta att övertyga alla andra så att vi kan få ordning på torpet igen..INNAN det är försent.

  • De flesta etniska svenskar är juste, gillar rent spel och är ärliga. Sådana är lätt att lura om man är ute i onda avsikter. Jag känner också äckel över människor som utnyttjar andras svagheter vilket judemaffian gör utan att skämmas. Rent spel, ärlighet, lojalitet, pliktkänsla och redbarhet är det som format oss. Det är vår fostran och känsla för detta som också gjort oss sårbara för lögnarna. För inte så länge sedan var våra folkvalda av en betydligt hederligare kaliber än idag då vi litade på våra ledare. Vi har inte hängt med i svängarna och tror fortfarande att våra folkvalda gör allt för sina väljare.

   Det kommer att kosta på att lära om och ormarna kommer att ställa till mycken oreda innan tillräckligt många har vaknat. Vi är bedövade av skitprogram i TV med diverse mer eller mindre sjuka underhållningsprogram floskelsprutor i debatter och i princip fri tillgång på alkohol. Spel o dobbel i staens regi o postkodslotteriet allt för att hålla Svenssons blick åt ett ofarligt håll så den inte ser det vi ser.

  • Jag är ombord med vad du menar, men ogillar att du kallar detta kolletiv för ”judarna”. Gruppen representarar en liten klick av huvudsakligen rika judar som genom nepotism har sett till att infiltrera alla maktpositioner i västvärlden. En mer rättvis men inte helt korrekt benämning vore ”sionister”, iom att just Israel är så central i deras maktutöving. Alla sionister är dock inte judar, och alla judar är inte sionister.

   • Man måste kalla spadarna för spadar någon gång också…jag är så less på att tassa runt het gröt. Jag vet mycket väl att inte ”alla” ”judar” är genomdjävliga dynghögar men ju mer jag tittar på det här desto tydligare blir det att klanen jobbar för varandra i en mycket hög utsträckning. Titta bara på Sverige..Aschberg, Seidlitz…Bonnier..lögnspridaren Jerzy Sarnecki..m.fl skribenter på diverse tidningar och thinktanks många som lämnade det kommunistiska Polen mest av rädsla för vad som skulle ske med dem eftersom de förtryckta kände igen sina förtryckare.

  • Tycker du har rätt i sak. Det är ett falskt argument att alltid tala om individer när det är vissa men alltid grupper när det är andra. När George Soros åker runt och propagerar för att afrikaner ska flytta till Europa, UZA och Ryssland då är det individen Soros som gör det. När Tyskland betalar krigsskadestånd för att de förlorade kriget då är det inte Hitler som får bära skulden utan hela Tyska folket inklusive de som inte ens var födda när de påstådda krigsbrotten begicks.

   Du har bland det klokaste och mest insiktsfulla kommentarerna ofta här och sluta inte med att vara rak. Verkligheten är ändå ännu värre än det som du beskriver. Gillar också Red Ice enormt mycket.

  • Gandalfgra, problemet med att kalla en spade för en spade i detta fall är att de spadarna som inte är skyldiga till brotten som eliten högst up begått kommer att känna sig utpekade.

   Jag vill påstå att majoriteten av alla judar är enkla vanliga människor som inte gör speciellt mycket ont alls. Att vända dem till att stödja sionismen var ett stort arbete för eliten för ca hundra år sedan. De flesta av dem trivdes fint i USA, Europa etc. Speciellt de i USA var mycket svåra att övertyga att ”Israel” var en god idé att flytta till.

   Men genom mängder med extremt oschyssta tilltag så har detta ändå skett. Vad vi därför bör göra är att vända dem åter till sin ursprungliga åsikt historiskt. Och det görs inte lätt om man drar alla över en kamm. Det är ju enklare att avsvärja sig sionismen är judendomen helt.

   http://www.ifamericansknew.org/

   • Judarna blev bl.a. illa omtyckta av sitt sätt att göra affärer, det sträcker sig långt tillbaka i tiden. När man talar om zionism så var det en rörelse som startade 1897 i Basel, Schweiz. Initiativtagaren var Theodor Herzl och huvudsyftet var att skapa en judisk nation. Den judiska folkgruppen var hårt ansatt av förföljelse i Europa och Ryssland under 1700 och 1800 talen. Under detta första möte 1897 myntades uttrycket ”Den slutgiltiga lösningen på judeproblemet”. Det var alltså inte Hitler som lanserade den frasen utan den har sitt ursprung hos judarna själva. Denna lösning av judeproblemet togs också upp av Hitler i samma anda. Judarna skulle ha en egen nation, ett eget land att förfoga över.

    Att judarna skulle få en egen nation att styra över blev nödvändigt då deras göranden och låtanden blev allt mer störda då folken i de länder de verkade, som blev allt mer avogt inställda till judar. Bortsett från arbetet med en judisk stat drogs även riktlinjer upp om hur man skulle hindra judeförföljelser i framtiden och hur man skulle gå vidare med att ta över den finansiella makten i västvärlden. Resultaten kom relativt snabbt, 1913 Federal Reserve Ryska revolutionen 1917 som egentligen började redan 1905 och som styrdes av just judar. Robert Aschbergs farfar Olof Aschberg bildade Svensk-Ryska Banken 1917 tillsammans med Hjälmar Brantings son Georg Branting som var med och finansierade den Ryska revolutionen. Georg Branting blev sedermera högt uppsatt i Socialdemokratiska partiet och avslöjades 1954 som Sovjetisk spion efter ett Sovjetiskt avhopp i Australien.

    Efter WWII har judarna mer eller mindre gått under jorden och verkar i det tysta samtidigt som man fått igenom sina krav på att judar ej får kritiseras då det är förenat med lagbrott i många länder (antisemitism). I Sverige styr detta folk ca 80% av media och information. Bonnier, Stampen, TV4, Expressen m.fl. Nu är förvisso Stampen konkursmässig och resten är på nedgång. Nu måste vi vidare skaffa kunskap om vilka kreditgivare som styrs av judar så vi kan undvika att ha affärer med dessa. En som jag vet att unvika är Klarna men det finns många fler.

 2. Jag får en känsla av att det hr Sjöstedt ger uttryck för är inövat och inrepeterat. Det är inga åsikter han egentligen själv står för. Han talar inte naturligt utan lite staccatomässigt medan han ofta tittar ner i manuset så han inte säger fel. Bra redovisning av kakmonstret.

  • Jodå han står nog för varje ord. Putin representerar en fiende till den kulturmarxism som Sjöstedt representerar. Vänsterpacket är dem som framför mest lögnaktig propaganda om vad Putins regering tex har för ställning till homosexualitet. Jag tror de flesta svenskar skulle kunna ställa sig bakom Putins åsikter

  • Intressant. Kommer bannlysa Klarna från och med nu!

 3. Dessutom ÄR Sjöstedt och de flesta andra politiker i sig en veritabel säkerhetsrisk.

 4. Jag delar övriga kommentarer till 100% och dessutom denna videos synpunkter till 100%. Jag känner exakt så som Gandalf ibland. Vi måste dock koma ihåg att all insikt börjar med ett litet första steg och sedan är det upp till var och en hur mycket man vill, törs och hinner med att lära sig. Ska vi göra nytta så gör vi det bäst genom att arbeta med att få fler att ta det första steget över den höga tankemuren.

  Det är viktigt att få kunna skriva som man känner och såsom det faktiskt är men också vara medveten om att de som inte ännu tagit det där första steget sannolikt ryggar tillbaka och vägrar göra det om man blir avskräckt.

  Gandalf har rätt. Det kanske t.o.m. är ännu värre än vad som Gandalf uttrycker. Fler kommer att fatta men vårt fokus ska när vi möter och ska få andra att komma till insikt att ge dem den där lilla ”teasern” att just vilja ta det där svåra första steget.

  DÅ menar jag kanske inte de som läser här, för hit kommer man nog bara om man nått en viss insikt utan när vi sedan, som vi alla måste, jobbar med att få flera att vakna upp.

  • ”Det är viktigt att få kunna skriva som man känner och såsom det faktiskt är men också vara medveten om att de som inte ännu tagit det där första steget sannolikt ryggar tillbaka och vägrar göra det om man blir avskräckt.”

   Klokt resonerat, Kalle.
   Tack för den synpunkten!

  • Det jag fruktar mest just nu är dom drakoniska internet lagarna som tydligen är på G. Som vi kan bli varse om i värsta fall så tidigt som nästa år. Det börjar alltså brådska innan vi sitter där i mörka källare med stencil-apparater som i gamla Sovjet.

   • Håller med dig. De som styr västvärlden mot upphörande är medvetna om att fri kunskap flödar på nätet och det är för dem förödande. Det krävs en 2-årings IQ att inse att detta är deras viktigaste prioritet. Man kan göra det på flera sätt, vilket ofta är deras metoder. Små steg men alla i samma riktning.

    -arbeta med de som levererar virusprogram att de ska blockera ”fientligt” material

    -jobba med att tvinga fram ansvariga utgivare

    -sponsra och ta över nationalistiska sidor och vända dem till din egen fördel (typ Avpizlat)

    Det som kommer vara spiken i kistan är när det krävs att man loggar in med e-kod för att kunna få tillgång till Internet. Detta gör sedan att allt du gör kan spåras och anonymiteten försvinner helt. Detta med förevändning att stävja näthatet.

    Jag är också orolig för detta för det är de fria sidorna som väcker fler och fler. Vem vet kanske finns det också goda krafter som också inser och nu bromsar upp utvecklingen. Frimurarna och de hemliga sällskapen kanske har fått mothugg? Hoppas kan man ju alltid.

  • Apatiska och chockade människor kan ibland vakna upp ur sitt tillstånd om man ger dem en rejäl handflata i ansiktet..åtminstone var det vad min farsa lärde mig om hur människor ska hanteras vid en krissituation..där chock och apati kan vara vanliga symptom. Jag vill faktiskt väcka folk med lite energi och äkta ilska.

   MEN jag beundrar de människor som outtröttligt arbetar lugnt och sakligt som Jan gör…tyvärr är jag inte Jan..och har inte hans stoiska lugn i mig rusar den vilda jakten och mina anfäders vilda andar ruskar mig till bärsärk ibland ; )

 5. En ohelig allians i tv studion, Sjöstedt representerar kulturmarxismen och Björklund Bilderbergssfärens kapitalister. Vi får se vem som hugger vem i ryggen först…

 6. Sanningen är inget värd i dagens mediavärld, nej då är propagandan betydligt viktigare att basunera ut för det är utifrån den som folk i gemen ser på världen. Det ser man på rapporteringen från Ukraina, MH17, de ryska s.k ”antigay” lagar m.m. Samma propaganda smutskastar de som vill minska invandring i Sverige, stoppa slöseriet med skattepengar osv. Se bara på hur man ljuger om ISIS som ju är en skapelse av Israel och USA. Media undviker att nämna detta trots att denna kunskap finns öppet att se på nätet. McCain och Mossad gör ju inga som helst försök att dölja deras uppdrag när man förhandlar med ISIS, så säkra är man på att propagandan ska fungera. Media skjuter sig själv i foten för folk slutar att läsa eller se på skiten när allt fler får upp ögonen på vad de sysslar med. Idioterna i media verkar inte fatta att folk via nätet har tillgång till andra källor som ger en mer sanningsenlig bild.

 7. Bra film , högsta betyg

 8. I det här inlägget ser vi två olika kommunister. Det är Jonas Sjöstedt som är ledare för det parti som är arvtagare till SKP/VPK. Han är kommunist i betydelsen kulturmarxist och kämpar för allt och alla som har intressen mot den arbetarklass som SKP/VPK på sin tid sade sig företräda.
  Och så har vi en text skriven av en riktig tvättäkta kommunist, Stefan Lindgren. Han är en försvarare av Lenin och håller tal den 9 november när Sveriges Kommunistiska Parti firar årsdagen av Oktoberrevolutionen. Här är programmet presenterat med en rysk revolutionsvideo:
  http://www.8dagar.com/2014/11/oktoberrevolutionens-arsdag-2014.html#more
  Leninisten Lindgren gör samma analys av Demokraturen som vi nationalister gör. Han skriver: ”Men vi kan se de ideologiska diktaten på många områden – synen på arbetskraftsmigrationens heliga oantastlighet, likriktningen av ländernas HBTQ-politik där minsta brist i efterrättelsen kan leda till att ett land som behöver kuvas anklagas för brott mot mänskliga rättigheter, införandet av tiggeri, prostitution och människohandel som lagskyddade verksamheter, censuringripanden och fängslanden av ’revisionistiska’ historiker och ’folkmordsförnekare’ (OBS. gäller vissa folkmord), attacker på olika gruppers anställningstrygghet och nationell avtalsrätt, utbildningens likriktning etc.”
  Stalin och Trotsky var oense om socialismen kunde skapas i ett land i en kapitalistisk omvärld. Trotsky menade att det var omöjligt medan Stalin hävdade att nationen hade en sådan styrka att den kunde hävda sig mot omvärlden. Trotsky tvingades fly från Sovjet och skapade i exilen en rörelse kring idén om den permanenta revolutionen som skulle utplåna nationerna. Denna s.k. trotskism är den ideologiska grunden för den kommunism som skapar Expo, AFA och Revolutionära fronten. Den judiska kulturmarxismens stormtrupper är alltså också den skapad av en jude, nämligen Trotsky.
  Motsättningen mellan Stalin och Trotsky går här och nu igen mellan Lindgren och Sjöstedt. Lindgren försvarar den svenska nationen mot Sjöstedt som spelar Trotskys roll.
  Följande är några länkar till Lindgrens intressanta blogg ”8 dagar”. Här tar han ställning för Sverigedemokraternas invandringspolitik:
  http://www.8dagar.com/2014/06/skakande-nyheter.html
  Här för nationen:
  http://www.8dagar.com/2014/06/forsvaret-av-nationen.html
  Här för Front National:
  http://www.8dagar.com/2014/06/forsvaret-av-nationen.html
  Analys av dollarns ställning:
  http://www.8dagar.com/2013/11/dollarns-kris-inte-idag.html#more
  Wolodarski ”kölhalas”:
  http://www.8dagar.com/2014/08/skracken-for-olof-lagercrantz.html

  • Bra jobbat Jern – värdefulla länkar!

   • Motståndet mot massinvandringen är nu vida spritt. Från kommunisten Stefan Lindgren till nazisternas i SMR. Från det socialkonservativa SD som aktivt söker stöd hos invandrare, till libertarianerna på Fria Tider och en så extrem libertarian som Peter Harold. Kristna av olika schatteringar som ser sig hotade av den muslimska invandringen. Halvjuden Kent Ekeroth(SD) är invandringens skarpaste kritiker i riksdagen. Lars Bern som slåss mot den kulturmarxistiska fientligheten mot vetenskap, är också motståndare till massinvandringen.
    Assar Lindbeck som är socialdemokraternas absoluta auktoritet i ekonomiska frågor är kritisk till invandringen och nu sprider sig motståndet bland kommunalpolitiker ute i landet.
    Om alla dessa krafter kunde samlas skulle massinvandringen upphöra. Vet någon hur en sådan samling kan åstadkommas?

   • Jo, visst är detta slående, Jern: bredden i invandringsmotståndet!

    Det är dock inte självklart att man skulle vinna i styrka på att t ex alla går med i föreningen Opinionsbildarna och fortsättningsvis agerar som ”OB-are”. Den styrka som envar nu har kan komma sig av att vederbörande har någon slags plattform och egen profil.

    Däremot kunde vi kanske vinna i styrka på en bättre samverkan. För att bara ta ett konkret och aktuellt exempel, som samtidigt råkar ligga mig nära: mitt filmarbete.

    I ena änden kommer Fredagsbiofilmerna att försöka ta tillvara t ex bra inslag ur Granskning Sveriges program, liksom ur bra bloggtexter.

    I andra änden kunde en del vinnas på att fler medverkar till att göra filmerna kända, så att fler hittar till dem som tittare/lyssnare.

    Vad som också förtjänar att få många läsare är Karl-Olov Arnstbergs många starka tester under de senaste veckorna! De finns här:
    https://morklaggning.wordpress.com/blogg/

    TILLÄGG – ur Arnstbergs senaste text, kring kulturmarxismen:

    ”• Beskriva sina motståndare som rasister.

    • Kontinuerlig förändring för att skapa förvirring.

    • Utbilda barn om sex och homosexualitet.

    • Underminera skolans och lärares auktoritet.

    • Stor immigration för att förstöra identiteten hos människor.

    • Befrämja omåttligt drickande.

    • Tömma kyrkorna.

    • Ett opålitligt rättssystem med partiskhet mot brottsoffer.

    • Ett beroende av staten eller statliga förmåner.

    • Kontroll av media.

    • Uppmuntra nedbrytningen av familjen.”

    ÄR DET EN ”TVÄRTOM-KAMP” vi måste föra?

 9. För 2-3 år sedan förutspådde jag här att massinvandringen snart skulle upphöra av det uppenbara skälet att Sverige tog ekonomisk skada. Jag trodde att Moderaterna och fram för allt Anders Borg skulle känna ansvar för Sverige, men jag misstog mig grovt på graden av vansinne hos den styrande klassen. Nu är emellertid tiden äntligen kommen och detta samma dag som vi talar om hur brett motståndet är. En tung debattör som chefredaktören Sten Edman på Dagens Samhälle kräver, om än i milda ordalag, ett stopp för massinvandringen.
  http://www.dagenssamhalle.se/kronika/taenk-om-jimmie-akesson-blir-statsminister-2018-11913
  I en ledare i Expressen vill Anna Dahlberg minska invandringen: http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/nivan-kan-inte-vara-tabu-i-flyktingdebatten/
  Av Arnstbergs punkter är det en som går utöver dem alla. Kontroll av media. Den kontrollen är förutsättningen för att genomföra alla förändringar i samhället. Den som bestämmer vad vi ska få se och höra bestämmer också vad vi tänker och kan därigenom forma samhället efter behag.
  2 miljoner medlemmar i OB vore bra men det kommer inte att hända för de som kontrollerar media tillåter inte det.

  • Instämmer: kontrollen av massmedia är kärnan!

   Ett angrepp mot medias auktoritet idag vore kanske om många svenskar började bära kampanjknappar mot svensk NATO-anslutning. Det kunde bli som en form av civil olydnad, en protest mot massmedias ensidighet.

 10. Det pågår en massiv förtalskampanj mot Putin och Ryssland i hela västvärlden. En ledande organisation för detta i vårt land är Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek, SMB, startad 1992 av bl.a. överste Uller, som är dess ordförande. Styresman Per Anders Lundström går i spetsen för rysshetsen, men mest aktiv där är f.n. Lars Gyllenhaal. Jag prenumererar sedan ett år på dess nyhetsbrev och det går inte en vecka, utan att man antyder något negativt om ryssarna. Man har aldrig något mera konkret att komma med, angående inbördeskriget i Ukraina, än andra, men försöker påskina att man har djupare kunskap än sionistpressen. Mot USA, NATO eller Israel skrivs aldrig ett ont ord. Tvärtom, man berättar positivt och frejdigt om hur bra NATO är och hur fint svensk militär samarbetar med den organisationen.

  Uppenbarligen har SMB mycket god ekonomi och har en påkostad hemsida. Den måste ses som en mycket aktiv, välfinansierad och farlig lobbyorganisation för NATO-intressen i Sverige, kamouflerad under det vilseledande namnet av ett ‘bibliotek’. Svensk adel (Gyllenhaal, Bildt) och svensk militär synes numera fr.a. springa i USA’s ledband.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: