• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Film: Moderatsågning 3 – INVANDRINGEN

frne1

Vad finns att lära av den invandringspolitik som sjuklövern bedrivit alltsedan tillträdet av regeringen Bildt 1991?

Här kommer den utlovade tredje filmen utifrån Fredrik Reinfeldts sommartal, med tema probleminvandringen och invandringspolitiken:

Moment som förtjänar att lyftas fram:

1.

Om Fredrik Reinfeldts hjärta nu verkligen klappar så för syriska flyktingar är det två åtgärder som snarast bör vidtagas:

a) inget mer stöd åt rebellsidan, stöd som kan förlänga kriget

b) inget deltagande i sanktioner som kan försvåra läget för människorna i Syrien

2.

Det finns i Sverige ett invandrings-politiskt intressekomplex – människor och grupper som gör stora ekonomiska förtjänster på den bedrivna politiken.

isberg

3.

Migverkets kostnader ökar, men utgör ändå bara en mindre del av de totala invandringskostnaderna. De är som toppen av ett isberg.

4.

Det är möjligt att påverka strömmen av asylsökande. Det bevisade s-regeringen 1989, med Maj-Lis Lööw som invandringsminister. En lovande utveckling bröts med tillträdet av regeringen Bildt-Westerberg 1991.

Varje gång Sverige fått moderatledda regeringar har läget förvärrats.

5.

Med sitt utspel fick Reinfeldt med Stefan Löfvén på tåget – också Socialdemokraterna är nu uppbundna till att sätta utlänningars och asylprofitörers intressen före svenska folkets.

hemlos


 

PS

I svenska massmedia möter Fredrik Reinfeldt en hyllningskör efter sitt sommartal.

mzmz

 

I kören ingår Maciej Zaremba på Dagens Nyheter:

”…det är fantastiskt, det tog visserligen 70 år, det tog Srebrenica och Rwanda, att lära läxan av Förintelsen, men nu finns det politiker som törs sätta sin framtid på spel med dessa kärva budskap, nu sätts vår humanitet på prov; det kostar på att försvara friheten mot diktaturens kreatur, må de heta Islamiska staten, Putin, eller aspiranten Åkesson.

Jag tror att Olof Palme hade känt igen sig i det Reinfeldtska budskapet. Han kunde ha fel i många frågor, men han visste att Sverige inte är en ö och att solidaritet inte är gratis.”

Skulle Olof Palme ha ställt sig bakom ”det Reinfeldska budskapet”?

Nej, jag tror att Palme skulle haft en annan helhetssyn och önskat fokusera mer på roten till problemet med de ständigt nya flyktingströmmarna, nämligen de ständigt nya krigen.

I sin gärning visade Olof Palme att han kunde vara kritisk mot stormaktspolitik, även då den bedrevs av USA. Han solidariserade sig med såväl vietnamesers som palestiniers frihetskamp. Han arbetade mot kärnvapen och för en internationell nedrustning.

Sant är Palme hann säga en del politiskt korrekt om ”främlingsfientlighet” och ”rasism”, men detta skedde före 1986 – dvs innan etniska svenskar så till den grad hunnit förvandlas till en andra klassens människor i Sverige.

HELT SÄKER är jag på att Olof Palme, om han levt idag, skulle haft mycket kritiska synpunkter på Carl Bildts agerande som svensk utrikesminister!

cbtrummornato


Läs mer:

affes.wordpress.com/2014/08/21/fredrik-reinfeldt-oppnar-sitt-hjarta/

asyl_per_miljon

sverigeidag.wordpress.com/2011/03/14/fredrik-reinfeldt-ar-sveriges-varsta-extremist

peterharold.wordpress.com/2014/08/22/och-vem-har-da-ansvar-for-att-vi-lever-i-en-orolig-tid-carl-bildt/

robsten.blogspot.se/2014/08/reinfeldts-strategi.html

janmilld.wordpress.com/2014/08/20/film-moderatsagning-1-syrien/

janmilld.wordpress.com/2014/08/21/film-moderatsagning-2-ukraina/

www.janmilld.se/mm/fr.pdf

6 svar

 1. Motsättningarna ökar i Sverige. Reinfeldt döljer inte längre att invandringen är dyr för oss svenskar och tar till känsloargument för att tvinga av oss mer pengar. Överhetens tonläge skärps alltså men också motståndet mot förtrycket skärps. Jag har aldrig hört Milld tala om probleminvandringen som ”skit” tidigare. Inte heller har jag hört honom säga att ”det går helt åt helvete med Sverige”.

  Milld är en mild och balanserad man och det ordval han nu gör visar att striden har blivit hetare. Och det är bra! Den katastrofala invandringen har kunnat fortgå för att problemen har dolts för folket. En våt filt av lögnaktig propaganda har hindrat konflikten mellan svenskar och invandrare att bli het och de främmande folken har smugit sig in i vårt land som en rotbrand. Om ”det sovande folket” ska vakna måste vi få en strid. En offensiv strid så att vi kan stoppa fienden och slå honom tillbaka. Det är så vi kan vinna och stå som segrare. Om vi förlorar slaget om vårt land hänvisas vi till defensiva strider för att försvara våra intressen gentemot de andra folken i Sverige. Det är inte den framtiden vi vill ha. Eller hur?!

  Jag uppmanar alla att ta upp den knutna näven ur fickan. Var inte rädda att tala med folk omkring er, de tycker också som ni. Gå med i partier. Inte bara i de som vill stoppa eller begränsa invandringen, utan alla de andra också. Våga tala i facket och i SAP. Fotfolket är på vår sida men vågar inte prata för att ingen annan gör det. Det kan kosta att öppna käften, men vem ska göra det om inte vi gör det? Våga tala invandring, tiden är mogen!

  • Vi blir ju alltfler som nu märker hur det går utför med Sverige i snabbtågsfart. T ex denne bloggare, som får med det mesta och litet till:
   http://jhlundell.wordpress.com/2014/08/23/en-giftig-cocktail-for-sveriges-framtid/

   I filmen använde jag uttrycket att ”vi får skit” när vi är snälla, i korthet syftande på hur

   • Å ENA SIDAN: vi arbetar hederligt, betalar våra skatter, följer landets lagar, röstar när det är val och passivt finner oss i den utveckling politikerna administrerar. I den mån vi opponerar sker det hovsamt och strikt efter den demokratiska handboken.

   • Å ANDRA SIDAN: vi möts med att man bara gasar på med mer probleminvandring och värre galenskaper, sätter stämplar på oss som opponerar, hindrar oss från att få komma till tals, ibland även skickar stormtrupper på oss. Använder våra skattepengar till allehanda ej legitima ändamål. Negativt särbehandlar oss svenskar.

 2. Allt det som Milld under många år förutspått är nu verklighet! Dessutom fortsätter det att förvärras. Kan ett rent inbördeskrig i Sverige där man tar till vapen undvikas?

 3. Tack för ännu en intressant text, Janne!

  Visst kostar den extrema massinvandringen ENORMA pengar. Dock så är det ännu mer skrämmande vilka demografiska effekter som massinvandringen följer. Idag är många svenska städer redan oigenkännliga till följd av det accelererande befolkningsutbytet. Om Mig. verkets prognos på 200 000/år förverkligas , så kommer vräkningen av det svenska i Sverige att fortsätta i ännu mer skrämmande takt.

  För att beskriva vad som kommer hända med ursprungsbefolkningen till följd av detta så kan metaforen ”Racial grinder” från Wilmot Robertsons bok ”The dispossessed majority”, användas. Robertson såg väldigt tydligt redan på 1970-talet vad som var på väg att hända i USA då förändringens vind svepte över landet. Så här skrev han:

  ”Whatever happens on the immigration front, American whites,
  although most want a sharp reduction in all types of immigration,
  will continue to be put through the racial grinder. The seemingly
  unstoppable influx of legal and illegal non white immigrants, ref-
  ugees and asylum seekers, (ombined with the relatively high birth-
  rate of blacks, Asians and Hispanics, and the Ix’low-replacement
  birthrate of most American whites, are fostering a rapidly increas-
  ing proportion of nonwhites that is making an indelible imprint on
  the American racial mold. Not imperceptibly, the nation’s com-
  plexion grows darker year by year.”

 4. ”Med sitt utspel fick Reinfeldt med Stefan Löfvén på tåget – också Socialdemokraterna är nu uppbundna till att sätta utlänningars och asylprofitörers intressen före svenska folkets.”

  Mycket intressant reflektion.

  Jag har funderat en del på varför Reinfeldt valde att föra in flyktingfrågan i valrörelsen. Det mest sannolika såg jag som att han ville neutralisera de rödgrönas reformförslag och få dem att framstå som ekonomiskt oansvariga populister som lovar guld och gröna skogar med ekonomiska medel som inte finns. Trots allt har ju alliansen fokuserat mer på att prata negativt om de rödgröna än om vad som är bra med de själva i den här valrörelsen. Det känns ju därför ganska troligt att det är så.

  Men jag har inte tänkt på att det kanske kan vara som du skriver här (eller både och). Att han sa så för att måla in Löfvén i ett hörn när det gäller nuvarande kolossala massinvandringsnivåer. Att göra det mycket svårare för Löfvén att få till en minskning av nuvarande nivåer om han skulle vilja det. Visserligen tror jag att invandr… förlåt miljöpartiet aldrig hade gått med på det ändå men nu blir det förmodligen inte ens en strid om det hela.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: