• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Film: Moderatsågning 2 – Ukraina

umeny

Här kommer del 2 av 3 i min filmserie utifrån statsminister Reinfeldts sommartal. Ämnet i del 2 är Ukraina.

Särskilt en sekvens i talet tycker jag kan förtjäna att lyftas fram:

”.. att skilja på vi och dom.

tar bort individens eget värde

det är den prövning som vi nu ser framför oss

det är ett nytt sekteristiskt ofta terrorhot vi nu ser i vår nära omvärld.”

Med andra ord: Reinfeldt bara staplar fraser, eller fragment av fraser, efter varandra.

Detta i en ordning som verkar helt slumpmässig, något sammanhang och någon mening förmedlas väl inte?

master

Sommartalet ger mig samma vibbar som framträdandet efter förra riksdagsvalet, på Publlicistklubben den 11 oktober 2010 (6 minuter in i denna film) och de där helt obalanserade utfallen mot Sverigedemokraterna.

Jag blir alltmer benägen av att instämma i bedömningen av Fredrik Reinfeldt som en farlig psykopat.

Del 3 av moderatsågningen ska handla om probleminvandringen och invandringspolitiken.

5 svar

 1. Hahaha jag kan bara hålla med dig Jan alltså Fredrik Reinfeldt förstår inte ens själv vad det är han säger..han är helt lost och kolla hans blick i ögonen. Där finns inte ett uns av misskund..det är precis som om han talar om saker som om dom händer i ett dataspel och inte i verkligheten.

  Jag kan för mitt liv inte förstå hur bildade välbetalda moderater kan rösta på en sådan ”ledare” kan dom inte genomskåda detta skådespeleri trots att det är värre än i den sämsta B-skådisspagettivästern någonsin. det är som om folk bara röstar med ryggmärgen utan att reflektera över vad människan står och säger..har dom inte öron att lyssna med..!?

  Jag tror att efter dessa tal som Reinfeldt har hållit står nog många moderater bara och gapar…de måste ju verkligen undra vad i h-te säger karlen..och dessutom måste de ju undra över Reinfeldts hälsa..och kanske måste de även undra om inte den i Sverige som innehar den näst högsta posten i Riket inte är en person som köper sex av rumänska och spanska zigenarflickor..!

  Jag kan bara säga att jag som före detta moderat en gång i tiden äcklas över den här mannen och vad moderaterna har blivit under hans ledning och Carl Bildts ledning..! Det jag känner inför Reinfeldt är rent och skärt ett enda stort förakt..jag föraktar honom så mycket att jag blir illamående av att lyssna på på honom och det helt osammanhängande och ologiska talen..! Fy faan….

  Tack för ytterligare en bra film..det är så skönt att lyssna på dina logiska lugna argumenterande sågningar av den här psykopaten Jan..!

 2. Tack Jan!

  Denna inlaga stärker mig ytterligare i min tidigare uppfattning att svensk politik eller övriga västländers politik inte styrs av de egna folken. Detta svammel om en ”humanitär stormakt” är rent trams. Det appellerar till tävling eller nationell samling att vi är bättre än andra så vi kan slå oss för bröstet och glänsa i våra godhjärtade handlingar. Detta är en illusion, ett trick för att få oss att bejaka denna invasion av människor från en totalt annorlunda kultur än vad vi är vana vid.

  Samtliga politiska partier i västvärlden utom kanske några enstaka som i akt och mening försöker ändra på väljarnas inställning, och förklara vad det är som händer. SD kan vi direkt räkna bort som opposition då de endast fungerar som flugpapper för missnöje.

  Efter Tredje Rikets fall 1945 började arbetet med att låsa de europeiska länderna från möjligheten att något nationalistiskt parti någonsin skulle få inflytande igen. Från 1945 fram till 1950 hade de allierade fullt upp med att se till att inga gerillagrupper kunde bildas av tidigare Wehrmachtsoldater och officerare.

  Det gjorde man bl,a, med att internera tyska krigsfångar, som inte betecknades som krigsfångar, i läger, Die Rheinwiesenlager (The Rhine meadow camps) som var i drift från april 1945 till september 1945. Det var i själva verket 19 läger placerade utmed floden Rhen innehållande sammanlagt mellan 1 miljon till 2 miljoner tyska soldater. I lägren fanns inget skydd mot väder och vind utan fångarna stod ute på en åker tätt packade som sillar. Åkrarna förvandlades till lervälling på kort tid. mellan 3000 och 10000 soldater dog till följd av svält uttorkning och avsaknaden av sjukvård.

  Efter kriget tvingades tyskar som bodde i många övriga europeiska länder fly. Ungefär 20 miljoner människor flydde från sina hem med hot om död och misshandel om de stannade kvar. 2 till 2½ miljoner tyskar dog till följd av förföljelsen. Märk väl de dödades och förföljdes efter krigets slut.

  När kriget i Europa var slut så fortsatte dock inbördeskriget i Kina. Det började 1927 och slutade 1949 med att kommunistledaren Mao Zedong vann och jagade nationalistledaren Chiang Kai-shek och hans armé till Taiwan. USA ville att de stridande parterna skulle sluta fred och att man skulle införa demokrati med dessa två partier som bas. Nationalistpartiet vägrade konsekvent att gå med på detta och USA gav då sitt stöd till Mao som sedan vann striden. Orsaken till nationalistpartiets vägran var medvetenheten om demokratins bluff.

  Enda orsaken till massinvandring till västländerna från främst muslimska länder är att minska risken för nationella strömningar som i förlängningen kan generera nationalistiska partier. Genom att införa nya begrepp som ”värdegrund, allas lika rätt, humanitär stormakt” m.m. lurar man i väljarna i en fålla man inte kan ta sig ur. De som försöker ändå, attackeras av journalister med mikrofoner kameror och knölpåkar. När det inte hjälper skickas de stridande förbanden in, våldsvänstern som med hot, våld och skadegörelse söker skrämma de ohörsamma till lydnad.

  Nationella partier och nationer är bromsklossar för globaliseringen. Vi ser inom EU hur nationalstaterna förlorar allt mer av sitt självbestämmande tills man kommer till en punkt no return utan möjlighet till utträde ur unionen, utan våld. Syftet är att binda upp nationalstaterna till ett maktcentra som är betydligt lättare för makteliten att kontrollera och betydligt svårare för nationalisterna att sätta avtryck i. Med hänvisning till demokratin inför man begränsningar och försvårar för nationella partier att verka inom EU och nationellt. Vi ser det här i Sverige hur partierna i Riksdagen på olika sätt försöker utmanövrera SD till att få något inflytande. Liknande åtgärder görs inom EU och EU parlamentet.

  Ryssland, Iran, Kina och Nordkorea ses av makteliten som den sista hämskon för totalt världsherravälde. Så nu när BRICS-länderna avslutande sitt toppmöte i Brasilien för drygt en månad sedan passade västintressen på att göra en FF (Falsk Flagg) operation över Ö Ukraina där ett trafikflygplan sköts ned på ett sådant sätt att man skulle kunna skylla på Ryssland. För att undvika att den utvecklingsbank BRICS-länderna enats om ska kunna sjösättas, för att få Ryssland att framstå som ett dåligt parti i denna överenskommelse. Helst att hela BRICS samarbetet spricker. Det hotar nämligen Wall Street, dollarn och ställningen för utvecklingsbankerna IMF, EU m.fl. Man vill inte ha någon konkurrens då riskerar dollarn att försvagas.

  Nationalism har sen 2:a vk slut blivit helt nersmutsat och begabbat just därför att den hindrar den utveckling vi nu ser gå allt fortare. Nationalismen har vaknat i Europa med det känns att vara för sent och för svagt för att verkligen göra nytta. Ju längre tiden går ju svårare blir det att rulla tillbaka utvecklingen till normalare tillstånd utan stora offer. Fast man märker en klar stress hos makthavarna över nationalisternas framgångar i EU-valet och i folkens medvetande.

  Man använder begrepp som Förintelsen, massmord förföljelse av avvikande människor. Fångar som försökskaniner i vetenskapliga experiment. Nationalister är barbariska utan normalt känsloliv, är våldsbenägna opålitliga och allmänt störiga. Det är den bilden som förmedlas ut till allmänheten och skolbarn i synnerhet. Vi skall skuldbelägga oss till max men ingen utom Jan Milld frågar Cui Bono.

  Moderater eller Sossar spelar ingen roll de har alla samma uppdragsgivare i form av Bilderbergarna där Carl Bildt är en av nyckelfigurerna.

  Det är hög tid att befria sig från låsningen. Varje land inom EU behöver ett starkt nationellt parti som är helt befriat från en viss folkgrupp och helt frikopplat från dessa Bilderbergare.

  Beklagar återigen längden på inlägget.

 3. Skrev redan för ett par år sedan att Reinfeldt är en fara för Sverige.

  Utvecklingen därefter tycks ge mig rätt.

  Ledande moderata politiker tycks inte ha kurage att ta konflikt med Reinfeldt, antagligen är partiet i så hög grad toppstyrt att egna karriären riskeras om statsministern på allvar konfronteras.

  Man borde ju inte göra bedömningar av folks mentala eller själsliga status offentligt, kan ändå inte komma ifrån, att jag ibland undrat, hur det står till med Sveriges nuvarande statsminister.

  Att föra en vänsterpolitik som partiledare för ett tidigare rätt så utpräglat högerparti måste kännas frustrerande ibland, kunde jag tänka mig.

  För att inte säga schizofrent.

  ”Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ”, kunde man kanske säga i Reinfeldts fall?

 4. Tänkte fråga dig Jan om du är insatt i mordet på Ivar Kreuger..? Såg en mycket intressant intervju från whitetv.se ..verkligen klargörande och skrämmande insikter om hur saker och ting sköts om en vanlig människa råkar få för mycket makt och pengar och om denne utmanar den ”verkliga” makten…här intervjun http://vimeo.com/38413980 Dessutom framkommer det ju att den ”elit” som idag har makt och pengar i affärsvärlden stal detta av Ivar Kreuger..! För mig som född på 60-talet kom detta som en nyhet…ju mer jag sätter mig in i saker och ting desto mer inser jag vilken ondskefull värld det är vi lever i och vad makten är beredd att göra för att behålla makten…eller tillskansa sig mer makt. Dessutom är det oerhört att inse hur många som har del i sådana här skeenden för att dölja och misskreditera sanningssägarna som undersöker sådana här händelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: