• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Film: Carl Bildt, del 2

kievtrio

Carl Bildt har anklagat  Vladimir Putin för att vara ”oberäknelig”.

Detsamma kan inte sägas om Carl Bildt.

Han är tvärtom förutsägbar.

Så här skriver webbtidningen Fria Tider om Carl Bildt, under rubriken ”Bildts blodiga tassar”:

”När ett illdåd begås någonstans i världen är Carl Bildt ofta den politiker – amerikaner inkluderade – som allra fortast och mest kategoriskt lägger skulden på den som för tillfället råkar vara USA:s fiende. Han må så heta Putin, Saddam, Assad eller Yanukovytj. 

Några bevis för sina anklagelser tycker sig Bildt emellertid sällan behöva presentera …”

papegoja


Om del 1 av filmen ”Ståndaktig KRIGARE” gav litet svensk samtidshistoria så kan kanske motsvarande sägas om del 2 beträffande global samtidshistoria, med USA:s alla krig.

– Kosovo/Serbien 1999

– Afghanistan 2001

– Irak 2003

– Libyen 2011

– Syrien 2011-

– Ukraina 2014.

Överallt har Carl Bildt funnits närvarande, som en pålitlig lierad till makthavarna i Washington.


Vilken roll spelade Carl Bildt vid kuppen i Kiev?

kievfrivilliga

flygare

Vare sig Carl Bildt primärt kan betraktas som en hök eller en papegoja så står det klart att han ofta ägnar sig  åt att flyga.  Till Kiev hade han rest flera gånger fram till kuppen i februari 2014 och ytterligare några gånger efter att kuppen var genomförd.

Maktövertagandet i Kiev skedde på ett sätt som var helt utan anmärkning, med Carl Bildts sätt att se saken. Brandbomberna mot polisen eller USA:s fem miljarder dollar till gatukrigarna är inget som stört honom.

Ukrainian anti-government protesters clash with police in Kiev

USA manade redan i januari president Janukovytj att dra tillbaka sin kravallpolis från centrala Kiev. En månad senare gjorde Janukovytj just detta, men undgick inte Carl Bildts dom om att ”ha blod på sina händer”.

Mindre nogräknad har Carl Bildt varit beträffande metoderna från de nya härskarna i Kiev. När de bedriver ett fullskaligt och urskiljningslöst krig mot landets egen befolkning, med jaktflyg och stridsvagnar, bomber och granater, så har Carl Bildt inga invändningar.

lugansk

identitet

Tvärtom. ”Vi kommer att fortsätta ta till åtgärder”, försäkrar den svenske utrikesministern i TV.

De åtgärder som USA vidtagit har – utöver ekonomiska sanktioner –  tagit formen av strid ström av moderna vapen, kombinerat med legosoldater och militära instruktörer.

Ryssland har i Syrien och i andra sammanhang korsat planerna för hökarna i Washington. Ukraina erbjuder nu dessa hökar ett tillfälle att bestraffa Ryssland, med en spark i magen.

uspark


 

Här kommer del 2 av filmen ”Ståndaktig KRIGARE”:


 

PS

https://www.youtube.com/watch?v=RiSU4QTEeT0


Läs mer:

Bildt-montage

Bubbel med kluven tunga

Den flygande halländaren

Carl Bildt, samlingslänk

 

Filmer:

Bildt väcker frågor  (6.15 in)

TV-nyheter  (1.30 in)

7 svar

 1. När man ser hur kallt Carl Bildt har behandlat de offer för kriget som vi sett filmer om och sett bilder på..då måste man endast komma fram till en sak, och det är att Carl Bildt är en psykopat..precis som sin ”chef” Reinfeldt..!

  Vad jag vill säga till svenska folket BRA JOBBAT ni som fortsätter att rösta fram psykopater till ledande politiska ställningar..!!

 2. Efter att ha sett din film så kan jag inte få det ur skallen som jag började tänka…! Ryssland är det land i Europa som har flest ”vita” människor och kanske den lägsta andelen av långväga tredjevärldenbefolkning i hela västvärlden eller ska vi säga bland den vita etniciteten..! Färre bögar per capita än något annat västeuropeiskt land…jag tror det är p.g.a detta som väst nu agerar som de gör mot Ryssland..den sista vita bastionen ska knäckas…och den ska knäckas innan alla judar blivit avslöjade för sin smutsiga hantering av vita människor där ett folkmord utan dess like pågår mot oss..!

  Stå upp för det vita Ryssland…för en gångs skull är Ryssland på den vite mannens sida..hjälp dem att stå emot..!

 3. Bildt borde ställas inför Riksrätt. Bildt driver USAs vasallpolitik med sitt krigshetsande. USA förbereder en First Strike mot Ryssland och USAs lögner regnar över Putin.

  Krigshetsarna kommer att göra allt för att rädda USA-dollarn och dess osunda penningsystem. Det finns inget reviderat Guld i Fort Knox!

  BRICS går emot dollarsystemet och hotar med ett oberoende Guldbaserat penningsystem. Gör man så attackeras man, senast Gadaffi i ett välmående Libyen. När han yttrade om en Guldbaserad Dinar för Afrika lät inte kriget vänta på sig..

 4. Kalle Stropp är Bilderbergare psykopat krigshetsare och krigsförbrytare och mytoman

 5. Lyssna på en underhållande debatt mellan Nils-Eric Hennix (SvP) och Täppas Fogelberg: http://www.nationell.nu/2014/08/15/underhallande-debatt-mellan-nils-erik-hennix-och-tappas-fogelberg/

  Här är sidan Hennix refererar till: http://www.riksdagsvalet.info/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: