• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Film: Carl Bildt, del 1

35.cbkavle

Vore det bättre för både Sverige och världen om Carl Bildt slog av på sin arbetstakt?

Detta är ju uppenbart, mot bakgrund av Carl Bildts agerande både som svensk utrikesminister, som svensk statsminister och även dessförinnan!

cia

Carl Bildt identifierar sig helt med Washington och dess vasaller.

Sverige har fått en utrikesminister vilken kan betraktas som en CIA-agent, redan från sina ungdomsår.


Därmed kan dock inte sägas att Bildt skulle vara ”pro-amerikan”! Den politik som bedrivs av Washington under Obama-administrationen ligger ju inte i det amerikanska folkets intresse.

• I det amerikanska folkets intresse skulle ligga mindre utgifter på militären och mer på ekonomiskt stöd åt de många amerikanerna i nöd.

• Framförallt skulle en fredligare politik ligga i amerikanernas intresse, med mindre av konfrontation med Ryssland.

De flesta amerikaner vill slippa fler krig, om inte massmedia lyckas hetsa fram någonting annat.

cbtitel

Om detta handlar min nya film, ”Ståndaktig KRIGARE”, en film i två delar.

Genom att följa Carl Bildts politiska bana blir det samtidigt en liten färd genom svensk nutidshistoria, som berör:

• mediala ubåtsrabalder i början av 1980-talet

• två ubåtsutredningar

valser

• regeringen Bildt-Westerberg 1991-94:

– rekordinvandring

– rekordränta

– rekordarbetslöshet

– reformen om personliga assistenter

• Estonia.


Här kommer filmens första del:


Läs mer

Bildt och sanningen

En stjärnas födelse

Estonia

Hur mycket kostar Carl Bildt?

Makt bortom kontroll

Novemberrevolutionen

Palmemordet

Pro-amerikan?

Ubåtsnoja

Uppdrag Granskning om utbåtsfrågan

4 svar

 1. Numera när Carl Bildt öppnar truten och kommenterar vad som händer i världen så utgår man från att det ligger till precis tvärtom vad Bildt påstår. Så illa är det med förtroendet bland de flesta jag känner för denna charlatan, som borde åtalas för högförräderi och spridande av lögner. Borde inte Bildts oljeäventyr i Ogaden och Ryssland granskas närmare av grävande journalister? Finns säkert en massa oegentligheter att ta del av.

 2. Carl Bildt är medlem i Bilderbergruppen sedan tidigt 80-tal, möjligtvis redan under andra halvan av 70-talet. Han har under flera år ingått i den innersta kretsen av denna illustra samling. Det är denna grupp som styr, i bakgrunden, hela det demokratiska väst. De rikaste och mäktigaste inom finans, media, kultur, vetenskap och politik deltar i årliga möten som hålls bakom stängda dörrar, på något lyxhotell inom den västliga sfären.

  De politiker som är på väg upp i karriären bjuds in till detta årliga möte där de tilltänkta nya ledarna får en lektion i vem det är som bestämmer och var lojaliteterna ska ligga. Denna grupps vilja skall via våra folkvalda genomdrivas till varje pris. Den som inte följer tvingas avgå eller dödas helt enkelt.

  Här är ett klipp från 1996 när Mona Sahlin var inbjuden till Bilderbergarna: https://www.youtube.com/watch?v=TSLpFCZAThQ
  Här får ni förklaringen till att hon aldrig fick bli statsminister.

  Carl Bildt har levererat hemligt materiel till främmande makt (USA) ända sedan han klev in på Moderaternas partikansli under tidigt 70 tal. CB är den som anställt mest skada på den svenska säkerheten, han har gjort mer skada än alla de 15 personer som är dömda för spioneri i Sverige. Han är den värsta förrädaren det här landet någonsin skådat.

  Hans uttalanden nu i sommar får en att rysa, en svensk utrikesminister talar som om han vore utsänd av Gud allena. Med uttalanden som Sveriges folk definitivt inte står bakom.

  CB tycker det är ok att Kievregimen dödar rysktalande ukrainare i öster. Han pekar med hela handen mot Ryssland och säger att ”vi” ska införa strängare sanktioner mot Ryssland. Vilka vi? Vilka är det som avses knappast Sverige som nation det blir som att spy i lovart all skit kommer tillbaka. Dessa ”vi” är givetvis det samlade västvärlden med Bilderbergruppen som bas där han har sin riktiga lojalitet.

  Å andra sidan kan inte ”vi” göra något åt dödandet och slaktandet i
  Irak då det finns juridiska hinder!!?? Men det fanns det konstigt nog inte då Saddam störtades och hela Iraks samhällsstruktur raserades. Några juridiska hinder föreligger inte att störta en demokratiskt vald regering i Ukraina under president Janukovyt ledning. Med dödligt våld mot en obeväpnad kravallpolis och obeväpnade demonstranter. Några juridiska hinder fanns inte heller då Libyen attackerades och Afrikanska Unionens president tillika president i Libyen Gadaffi mördades.

  Carl Bildt är en stor fara för världsfreden och för den svenska säkerheten.

 3. […] janmild.wordpress.com – Film: Carl Bildt, del 1 […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: