• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Ullenhag-film

u-handduk

Min far hade ett uttryck ”snorvalp” om unga män som mentalt inte hunnit växa upp. De var, menade han, ännu ”inte torra bakom örona”, ändå gjorde de sig breda.

Detta påminns jag om när jag lyssnar på ”Danmarks Röst”, där man nyligen tog upp hur Sverige blivit åldersegregerat: i offentligheten är det mest unga människor från storstaden som får utrymme.

Erik Ullenhag, integrationsminister sedan år 2010, påminner mig också om dessa uttryck hos min far. Härmed tilldelas ministern en liten handduk att torka sig bakom öronen med.

mr

Nyamko Sabuni var den första integrationsministern i Reinfeldt-regeringen. Mauricio Rojas borde sakligt sett har varit det självklara valet, men han förbigicks och flyttade till Spanien. För mycket av verklighetssyn och sanningssägande hade förpassat även honom – en invandrare från Chile – ute i ”kylan”.

Med detta inte sagt annat än att jag kan se positiva kvalitéer hos Sabuni. Uppenbart var att hon såg det som att krav måste ställas även på invandrare – allt annat vore egentligen förolämpande. I grunden gav Nyamko Sabuni intryck av integritet och hederlighet – kanske var det därför som hon avgick efter fyra år som integrationsminister?

ns

Annorlunda blir det med Erik Ullenhag. Han är fundamentalist och fanatiker, vilket gör honom oförmögen att korrigera sig när kartan inte stämmer med terrängen. En sådan person i maktposition blir farlig, skadlig för Sverige och svenskarna.

I en debatt mot Jimmie Åkesson lade han ut texten om hur han ”haft tur”, som fick födas i ett rikt, fredligt och demokratiskt land. Utifrån detta har kan kommit fram att Sverige ska bedriva en mass- och fjärr-invandring så som nu sker.

Vad han då bortser från är att vårt land blivit vad det blivit pga svenskars insatser. Byts vi svenskar ut, då kommer Sverige inte längre att förbli en land präglat av trygghet och välstånd.

fakta

Betecknande är en formulering på regerings-webbsidan ”Fakta-mot-fördomar”: ”Vi ska skapa ett Sverige där vår samhörighet bygger på var vi har vår framtid och inte var vi har vår historia.”

NÄR DET GÄLLER ROMER är samme minister plötsligt intresserad av historia, så till den grad att där givits ut en särskild ”vitbok”. Skulden hamnar tung på det svenska samhället och vi svenskar har där ”en historia att skämmas över”. Han använder även ordet ”ansvar” – utan att reflektera över om romer själva kan ha ett ansvar för sin situation.

Lika litet begriper ministern att romers förekomst i polisens spaningsregister i Skåne bottnar i en omfattande brottslighet från romers sida. Brott, där det också finns offer…

Mycket tal om ”alla människors lika värde” och om ”rättigheter”, men där det talas om skyldigheter och ansvar riktar han sig bara mot svenskar.

Och när ”intolerans”  i Sverige ska utredas, eller åtgärder mot ”främlingsfientlighet” ska föreslås, då går uppdraget till en utpräglad företrädare för intolerans och generator av ”främlingsfientlighet”: Bengt Westerberg.

udon

I dennes fotspår traskar vår lille besserwisser nu vidare. Således används svenska skattemedel för att försöka åsiktsdressera skattebetalarna. Jag menar att detta är ett grovt missbruk, för att inte säga direkt övergrepp!

Våra skatter ska kunna gå till att hålla landets infrastruktur i funktion. De ska också kunna gå till att garantera ekonomisk grundtrygghet för alla svenskar. Däremot inte till en massa falsk politisk propaganda!

Inte nog med detta. Som Nya Tider avslöjat fifflar Folkpartiet med statstik, för att frammana en falsk bild av att integrationen skulle gå åt rätt håll. Istället för att korrigera en så uppenbart felaktig politik tillgriper man desinformation, för att föra medborgarna bakom ljuset.

befp

Mest grundläggande är kanske den folkpartistiska föreställningen om tillväxt.  Vinster och BNP måste hela tiden öka. I linje med detta ska även Sveriges befolkning öka. Inget kan ju vara felaktigare! Fortsatt befolkningsökning är ohållbart. Sverige är redan överbefolkat!

Begreppet ”överbefolkning” avgörs inte av ett lands areal utan av mängden odlingsbar areal, av kapaciteten att framställa livsmedel. Idag importerar Sverige en farligt stor andel av sin livsmedelsförbrukning.

Sammanfattningsvis: Erik Ullenhag är en integrationsminister, värdig en regering med Fredrik Reinfeldt som statsminister.

Här kommer filmen – ”Ministern som SKARVADE”:

 

PS

Jag läste just en här relevant uppgift i valtidningen från Svenskarnas Parti:

Av de 230.000 jobb som skapats sedan år 2006 har 160.000 gått till utrikesfödda!

Diskrimineringen av svenskar, genom ”instegsjobb” mm, har givit resultat.

Jag gjorde ett stapeldiagram på det – andel nya arbeten till svenskar respektive invandrare:

arbete

Samt ett motsvarande diagram för befolkningsandelar:

befolkn

 

Läs mer:

ULLENHAGS  TESER

Hatbekämparna

Mer än en myt, Erik Ullenhag!

”Näthatet” – vad göra?

Ullenhag

Ullenhags myter

Affes Statistik-Blogg: ”Rösta på Folkpartiet”

Sverige Idag: En pinsam fåntratt

Tobbes Medieblogg: Erik Ullenhag bjuder på nya ”myter”

Filmer: 

Farliga bloggar

Statsminister

Stolta ministrar

18 svar

 1. […] Bloggaren Jan Milld har lekt med photoshop igen, och Janne säger; ”Kunskap är farligt – lev farligt!” och jag säger; ”Kunskap är makt – plugga!” och han är invandrarkritiker och jag synar annat men idag hade jag ett inlägg om Ullenhag och jag frågade hur de ska hantera då en somalier öppnar munnen för det är svårt att kalla henne för främlingsfientlig. […]

  • Det blev fel. Lena har nu korrigerat på sin blogg, men här kvarstår felet:
   Jag är ju inte ”invandrarkritiker” – jag kritiserar inte individer pga deras etnicitet. Å andra sidan förbehåller jag mig naturligtvis rätten att kritisera även invandrare, när anledning finns.

   Rätt beteckning på mig är ”invandringskritiker”.

 2. De där 20 myterna stämde allihopa. Var det inte Åkesson som kallade Ullenhag för desinformationsminister?

  • ”Myt” nr 6 – ”Alla utrikes födda som kommer till Sverige lever på bidrag” – blev dock så överdriven och kategorisk, att den nog kan betecknas som en halmgubbe.

   I övrigt är det ju slående hur väl det stämmer – där har du helt rätt!

   • Jag bemötte Ullenhags raljanta överdrift med att raljera i samma ordalag.
    Dock är jag allvarlig när jag hävdar att den senast anlända halva miljonen utomeuropéer endast innebär kostnader för oss. Den lilla del som arbetar med nyttigheter gör saker som arbetslösa svenska borde göra. Köra buss och taxi samt att städa till exempel. De som har jobb i flyktingindustrin som tolkar, lotsar eller som vårdare av sitt eget folk kan sparkas direkt.
    Sammantaget kan sägas att dessa lever på bidrag i en eller annan form. En regering som låter detta ske förråder sitt eget folk. Som tur är för dessa förrädare är det svenska folket världens snällaste folk.

 3. Djup bugning för din insats Jan!

 4. Tack för ditt lugna oförtröttliga arbete Jan…om jag fick bestämma skulle det en dag resas en staty av dig. 😉

 5. @Jern&Betong ”En regering som låter detta ske förråder sitt eget folk. Som tur är för dessa förrädare är det svenska folket världens snällaste folk.”

  Jo visst är det så men hur länge till orkar det svenska folket vara både snälla och skattebetalande våp som får se sina egna döttrar och söner gå utan arbete i all evighet..?

  Långt där inne svallar nämligen vikingablodet..det tog lång tid för en viking att uppnå bärsärkartillstånd men när han väl var där..ja då ville varken vän eller fiende vara i hans närhet.

  En annan sak är vad händer när det inte finns pengar till våra otacksamma nybyggare med tanke på vad de redan gör mot det svenska folket..? Det kommer att bli upplopp utan dess like och svenska folket kommer tvingas att försvara sig och att gå samman. Även de mest ivriga invandringsapologeterna kommer en dag att inse hur fel dom hade.

  Det är min fulla övertygelse…!

 6. Vissa ska skämmas, ta ansvar och ha en mängd skyldigheter. Andra ska inte ta ansvar, ska inte skämmas över hur de har betett sig och ha en mängd rättigheter. Är inte det ett utpräglat vi och dom-tänkande? Sådant som i andra sammanhang kraftfullt fördöms! Logik och konsekvens hos de politiskt korrekta är lika vanligt som en grön häst (rumänskt talesätt: En klok serb är lika vanligt som en grön häst!).

 7. Har inte herr Pallenhög en liten kokett Hitlerlugg??

 8. Reblogga detta på Lidenkatten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: