• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Med licens att STÄMPLA

1b.stampel

”Med licens att STÄMPLA”. En ny kortfilm.

Medverkande:

Birgitta Ohlsson, demokratiminister

Mona Sahlin, extremismutredare

Jonathan Leman, Expo

Willy Silberstein, Svenska Kommittén mot Antisemitism

Lena Posner-Körösi, Judiska Centralrådet

Yonathan Avner Ben Yisrael, Swedish Jewish Dialogue

Barbara Spectre, Paideia

Agent 007, med kända specialrättigheter.

 

PS

Jonathan Leman anför i Almedalen mina filmer ”Genustokerier” som exempel på hur jag håller judar ansvariga för tokerierna. Men lyssna 13.25 in på del 4 nedan. Vad jag där talar om är ”penningstarka grupper med en egen agenda” – nämner inget om judar i sammanhanget.

Det är tydligen en självklarhet för Leman att judar är penningstarka och har en agenda. Hur stämmer det med upprördheten hos Lena Posner-Körösi och Willy Silberstein över påståenden om att det finns judar som har makt och ambitioner att påverka?

 

PPS

Yonathan Avner Ben Yisrael, SJD, är tydligen stationerad i Stockholm och kan tala klingade svenska. Ända talar han i filmen ovan engelska till SD:s utrikespolitiska talesperson, Julia Kronlid. Märkligt, inte sant?!

Om det är som jag förmodar, att han har uppvaktat även övriga riksdagspartier, däribland Socialdemokraterna, så kan Stefan Löfvéns förståelse för den israeliska framfarten i Gaza kanske där ha sin förklaring…

 

PPPS

Jag fick just till ett montage, som kan platsa i sammanhanget:

 

lej

Läs mer

Joe Biden om judiskt inflytande

Varjagers blogg om sionismen

Filmen ”Bravo!”

Drottningjakten (1)

Drottningjakten (2)

11 svar

 1. Kan man inte kalla Silberstein et consortes för maktförnekare? De försöker ju att förringa och dölja det faktum att judar och judiska grupper har ett stort inflytande över flera olika samhällsområden. Ett inflytande som andra judar i andra sammanhang nämner som något självklart. Vi hamnar då i den märkliga situationen att då icke-judar påtalar detta faktum så är det antisemitism samtidigt som det är fritt fram för judar att referera till detta!
  En annan märklig sak är att Mona Sahlin utsetts till nationell samordnare i arbetet mot våldsbejakande extremism. Denna extremisms tre yttringar är ju till stor del frukten av det socialdemokratiska partiets, och inte minst Mona Sahlins, praktiska politik. Det vänsterextrema våldet har ju fått växa till under mer än tjugo års tid i godan ro utan några större ingripanden från maktens sida. Först på senare tid har vi sett lite mer resoluta tag när företrädare för RF har lagförts. Men mycket mer hade kunnat gjorts och det framförallt tidigare! Redan på 90-talet var det helt uppenbart att AFA höll på med politisk terrorism . Men detta har fått pågå i årtionden av den enkla anledningen att makt och media tyckt att det var bra! Detta har nationella aktivister fått bekräftat vid samtal med företrädare för SÄPO!
  Vad beträffar högerextremismen så är den ju ett resultat av den extrema åsiktsrepression som invandringskritiker utsattes för med start på tidigt 80-tal och framåt. Det skapade i vissa kretsar en så stor frustration att de till slut inte såg någon annan väg att gå än att tillgripa våld. Tyvärr så skadade och försenade det framväxten av ett seriöst och demokratiskt förankrat invandringsmotstånd. Mona Sahlin har ju indirekt erkänt sitt deltagande i detta åsiktsförtryck i en SVT-debatt med Kenneth Sandberg i slutet av 90-talet där hon frankt deklarerade att ”vi har bestämt att ni inte ska få vara med i vår debatt” (citatet är ungefärligt men innehållet korrekt). Inte ens de mest sakliga och välformulerade kritikerna var välkomna i den offentliga ”debatt” som Mona Sahlin och hennes medlöpare gjorde allt för att nertrycka under årtionden!
  Vad beträffar våldsbejakande islamism så är det ju resultatet av en slapp och okontrollerad invandringspolitik. Vi har alltså islamister i landet som vi inte vet med säkerhet har den rätta identiteten på.
  Jag hävdar med bestämdhet att den våldsbejakande extremism vi har i Sverige är ett resultat av SAP:s och Mona Sahlins ansvarslösa politik !
  I ljuset av detta är det ju direkt hårresande att hon nu fått detta uppdrag. Men det säger en hel del om den Kafkaliknande situation som landet befinner sig i sedan alltför lång tid tillbaka!

  • Jag håller med om innehållet. Är mycket, mycket orolig för vår/våra barns framtid. Ungdomen är ju också så ignorant, de bryr sig inte ”det är nog inte så farligt”. Jag har tre vuxna, välutbildade, intelligenta söner som alla tycker jag är knäpp när jag är orolig för invandringen och dess konsekvenser.
   Jag har twittrat sedan några veckor tillbaka, #hagge2130
   Jag har idag betalat 500kr till ert ”kampanjkonto”.

   I slutet på augusti har SPF Halland politiska möten här i Halmstad (inför valet). Huvudfrågan är skatt på pension. Vi har möten på torget. Jag sitter i SPF Gamletull styrelse.

   Om ni vill och skickar mig ett 50-tal tabloiden så kan jag dela ut till lämpliga personer.

   Hälsningar
   Curt.Haglund @gmail.com

   • Hjärntvätten är svår att ta sig ur. Det är ett otroligt effektivt vapen som praktiserades i Sovjetunionen. Jag märker exakt samma sak bland vissa vänner. De sitter så hårt fast i detta att det måste krävas ett ”mirakel” för att de ska se. Just välutbildade har svårare att se, dels har de hjärntvättats längre, dels tolkar de världen mer i olika teorier, dels har de sannolikt pengar så de inte bor så det ser eländet.

  • Jag instämmer i vad du här skriver:

   ”den våldsbejakande extremism vi har i Sverige är ett resultat av SAP:s och Mona Sahlins ansvarslösa politik.”

   Detta uppdrag till Sahlin blir som att sätta räven att vakta i hönsgården,
   eller att låta en befolkningpartist handha EU:s flyktingpolitik.

 2. […] Relaterat: Med licens att stämpla. (Millds senaste film). […]

 3. Birgitta Ohlsson, sionist och gift med jude
  Jonathan Leman, Jude
  Willy Silberstein, Jude
  Lena Posner-Körösi, Jude
  Yonathan Avner Ben Yisrael, Jude
  Barbara Spectre, Jude

 4. OT. Jag hörde en lite lustig sak på webb-radio. Det handlade om den märkliga UFO-sekten raelianerna. Dom tänker börja kampanja för att återta swastikan, som dom menar har kapats av nazisterna. Nu önskar jag bara att dom kommer till Sverige och kampanjar också. Det kan ju bli ganska underhållande om inte annat. När våldsvämnstern kryper ut och gapar inga rasister på våra gator och någon annan, kanske Leman, anmäler dem för HMF. Så även om jag inte delar gruppens åsikter, så kan jag inte annat än i detta sammanhang önska dom lycka till med att försöka ta tillbaka symbolen från svenska nynazister också.

 5. När Lehman tror sig höra jude när du säger penningstarka grupper upprepar sig historien. Var det inte samma sak på 90-talet när du talade om att massmedias ägande var monopoliserat i Sverige och blev stämplad som antisemit av någon internationell judisk organisation?
  Swedish Jewish Dialogue har lagt upp filmen på nätet för en internationell publik. Därför talar de engelska. Men varför vill de visa att de dikterar SD:s utrikespolitik? Inte bara skryt väl, de måste ha ett vidare syfte.
  Varför SD vill visa att de inte har en inre demokratisk debatt som sedan kommer till uttryck i partiets politik, är ännu svårare att förstå. Kan det vara för att Kent Ekeroth som bestämmer utrikespolitiken vill visa hur renlärigt sionistiskt SD är? Det viftas ju mycket med Israels flagga i SD.

  Det snabbaste sättet för Sahlin att få resultat i extremistjakten är att stoppa pipan i munnen.

  • Helt rätt! Stephane Bruchfeld var namnet på Expressens ”forskare”. Han kopplade Blågula frågors påpekande om en mediadiktatur i Sverige till judisk makt, fastän vi inte talat om judar i sammanhanget.

   Det finns med i vitboken.

 6. […] Källa: Med licens att STÄMPLA […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: