• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Invandrings-Nyheterna

Innan jag fortsätter på SvP-temat, låt mig sticka mellan med denna kortfilm.

Ett stickprov i TV-nyhetsbruset, kanske man kan säga.

Invandringen kostar inte bara miljarder – den upptar också vår tid, tränger undan andra nyheter och problem.

 

3 svar

 1. … den upptar också vår tid, tränger undan andra nyheter och problem.

  Intressant tanke! Det kanske är meningen … Man använder ordet ”nyanlända allt oftare ” isf ”flyktingar”. Det är m.a.o. inte flyktingar, så varför får de assyl? Genuina flyktingar skall få hjälp, odiskutabelt, men att inget konkret görs åt de som i stället visar sig importera det samhällssystem* man flytt ifrån. Frågan är åter igen om berörda verkligen är flyktingar?

  Detta i kombination med urholkningen av skolsystemet uppstartat av (s), så blir det svårare för befolkningen att stå eniga mot destruktiv politik …

  * Ofta kvinnoförtryckande samhällsystem, bl.a. det som Mona Sahlin sympatiserade för …

 2. Gillade slutet mest: Invandrar Nyheterna, den va bra!!! Ska man skratta eller gråta? Just nu har jag nästan helt slutat titta på nyheterna både på svt och TV4, det är ju så meningslöst och man blir bara upprörd. Istället läser jag bloggar, om det skulle vara något intressant kan jag gå in på någon av dagstidningarna och läsa artikeln i original.

 3. De nyanlända…

  De är väntade,…det är förutbestmt att de skall komma,…vi visste bara int just när det skulle ske,…men nu har de kommit,…de yanlända,…nu är de äntligen här, till glädje för oss alla. Och fler väntas anlända. Vår glädje skall bli stor, ty svart är svart och vitt är vitt och på allvar skola nu de tu mötas.

  En vacker dag kanske de nyanlända för med sig också Ebolafebern till Nya Sverige. Det vore glädjande om så skedde – om än besvärligt, ty då skulle alla goda krafter i Nya Sverige mobiliseras. Hela folket skulle äntligen vakna. Och all hjälpsamhet, medkänsla och solidaritet skulle väckas och sättas på prov. Äntligem skulle ALLAS LIKA VÄRDE tvingas gå igem eldprovet, ty ebola väljer varken höger eller vänster, dum eller klok, kristen eller mohammadan; ej heller skulle ebola göra skillnad på Lars Stjernkvist, Mattias Gardell eller Kitimbwa Sabuni. Allas lika rätt att bli smittade skulle gälla. Alla vore vi lika inför EBOLA, det enda vi kunde göra vore att två våra händer…..Amen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: