• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Kriminalisera DN-torskarna!

dntorsk

I Sverige är det tillåtet att sälja sexuella tjänster, däremot är det förbjudet att vara köpare i sammanhanget. En lagstiftning om detta trädde i kraft år 1999, vilket gjorde Sverige först i världen med denna kriminalisering. Bara Norge och Island har hittills följt det svenska exemplet.

Wikipedia:

”Sexköpslagen är den informella beteckningen på förbudet mot köp av sexuella tjänster i 6 kap 11 § Brottsbalken.  Bestämmelsen innebär att det är straffbelagt att köpa sexuella tjänster, men inte att sälja dem. Den ursprungliga sexköpslagen antogs av riksdagen den 29 maj 1998 , och löd: :’Den som mot ersättning skaffar sig en tillfällig sexuell förbindelse, döms – om inte gärningen är belagd med straff enligt brottsbalken – för köp av sexuella tjänster till böter eller fängelse i högst sex månader.’ 

Lagen trädde i kraft den 1 januari 1999. Den upphörde att gälla 1 april 2005 genom att bestämmelsen överfördes till brottsbalken.”

fpohlsson

En självklar tillskyndare av lagen är Birgitta Ohlsson från Tokarp, ministern som gärna reser till andra länder för att missionera om värdet av homosexualitet. Men det var inte om det som jag här skulle skriva.

x

Ämnet för denna bloggtext ska bli Peter Wolodarski och den tidning som han nu bossar för – Dagens Nyheter. Med DN till sitt förfogande är Wolodarski nu tyvärr Sveriges kanske viktigaste opinionsbildare.

I korthet kan väl sägas att Peter Wolodarski – i likhet med andra redaktörer och journalister – säljer en bestämd kroppsdel, nämligen sin hjärna.

dnhora

Jag vill här inte plädera för att kriminalisera Wolodarskis verksamhet, även om den är till allvarlig skada – kanske inte för Peter Wolodarski själv, men för vårt land.

I enlighet med den ”agendajournalistik” som Peter Wolodarski själv har proklamerat lyckas ju Dagens Nyheter med osviklig precision och konsekvens intaga destruktiva hållningar:

  DN mobbar hela tiden polisen i dess brottsbekämpande arbete (se 5.00 in på denna film)

  DN ger återkommande utrymme åt missvisande rapporter om invandringens kostnader

  Wolodarski pläderar för ytterligare befolkningsökning i det nu redan överbefolkade Sverige

 Wolodarski driver en aggressiv linje i utrikes- och  säkerhetspolitik

 Wolodarski har insinuerat av SD:are ”älskar” att bli utsatta för övergrepp (3.30 in i denna film)

 Wolodarski har torgfört en förljugen bild av Malexandermorden

  Wolodarski kampanjar, tillsammans med TV4, Expressen och Aftonbladet, mot kungahuset

 Wolodarski har pläderat för rösträtt i Sverige åt illegala utlänningar.

x

Analogt med sexköpslagen vill jag här istället väcka tanken att s.a.s. ge sig på torskarna i sammanhanget, dvs köparna av Peter Wolodarskis tidning.

Med andra ord: tillåt även fortsättningsvis försäljning av Dagens Nyheter, men förbjud köp av tidningen.

Rikta lagstiftningen mot DN-köparna.

dnkopare

Läs/se mer

Agendasättare

Islamisering? Nej tack!

Malexander och Wolodarski

Prostitution – slaveri

Wolodarski

Söndra och härska, David Duke

14 svar

 1. Bra förslag! Kriminalisera köpare av förljugen propaganda, inte den som prostituerar sig – journalister.

 2. Ordet ”tillfällig” lades till när lagstiftaren insåg att många äkta hälfter skulle bli åtalade.

 3. Ojdå! Jag köpte faktiskt en DN i dag. Fast det har inte hänt på flera år. Jag har en längre tid läst en tråd på Flashback som handlar om ”Mediakrig” där bl.a. Wolodarski avhandlas. Min nyfikenhet drev mig att köpa en DN i dag för att se hur tidningen ser ut nuförtiden.

  • INTE BRA, INTE BRA,,,!!! Om du övertalat någon annan att köpa hade du bara gjort dig skyldig till anstiftan, vilket blir mildare påföljd.

   • Skulle det visa sig att denna lagstiftning är otillräcklig måste den naturligtvis kompletteras, t ex med straffskärpningar vad gäller anstiftan. Kanske kan också paragrafen om häleri ges en vidare tillämpning.

 4. Haha..den är bra…det ger en helt ny innebörd till de svenskar som köper Wolodarskis hjärna – de är torskar.

 5. Jan Milld, du sätter fingret på problemen på ett suveränt sätt i din film om ”Lögnarna” där du beskiver precis vad som händer i Sverige. Jag förstod efter att ha sett debatter år 2010 när politiker och mediafolk pratade om Sverigedemokraterna och de inte fick vara med i debatten att någonting var verkligen fel i svensk politik. Det får endast finnas en åsikt i Sverige nu när man vill avskaffa och demolera landet Sverige som nation och förinta svensk kultur.

  George Orwell var en man som kunde förutspå vad som skulle hända när det totalitära tankesättet får sitt grepp i samhället och hur sanningen och ärligheten kränks till förmån för den rådande ideologin. Precis som händer i dagens Sverige.

 6. Ja, undra vem som håller i taktpinnen??
  Ställer dom upp i valet eller håller dom sig dålda??

  • Det är nog ingen särskild som håller i taktpinnen förutom Wolodarski & Co? Men han har ju bara varit med de senaste åren.
   Det som driver den vansinniga politiken är nog bara vanlig sektmentalitet? Etablissemangets aktörer driver varandra från den ena vansinniga ståndpunkten till den andra och försöker hela tiden att överträffa varandra. Det finns inte någon heller med samhällelig prestige som kan säga stopp.
   Sådant har ju varit ganska vanligt under historiens gång. Inkvisitionen, häxprocesserna, kommunism, nazism mm.
   För några år sedan jagade man pedofiler i varenda buske. Det var en hysterisk jakt som slocknade av sig självt.
   Invandringshysterin kommer också att slockna när pengarna har tagit slut.

 7. StormCloudsGathering: The Odessa Massacre – What REALLY Happened:

 8. @ Jan Milld:

  Jan, du är många gånger klok, men det här var en synnerligen dålig idé!

  Jag håller med dig om att Wolodarski sprider propaganda som är allvarligt skadlig för vårt land, men det finns nog en del människor som skulle säga exakt samma sak om dig. Och vad skulle du säga om köpandet av t.ex. din vitbok kriminaliserades? Det skulle du förmodligen inte gilla, men du har i sådana fall förverkat din rätt att klaga eftersom du stödjer den här typen av lagstiftade förbud.

  Nej, man måste vara moraliskt konsekvent. Och den frihet man själv vill åtnjuta måste man även vara beredd att bevilja andra.

  Lösningen är inte förbud, utan mer frihet. Alla åsikter måste vara tillåtna att fritt få spridas och folk får själva välja vad som är rätt för just dem.

  Det statliga presstödet måste dock elimineras. Staten ska inte sponsra några åsikter överhuvudtaget.

  • Nu har du nog uppfattat mig galet.

   Det hela var avsett som ironi – med udd mot dels sexköpslagen, dels Wolodarskis journalistiska gärning.

   • @ Jan Milld:

    ”Nu har du nog uppfattat mig galet.

    Det hela var avsett som ironi – med udd mot dels sexköpslagen, dels Wolodarskis journalistiska gärning.”

    Jag tycker inte alls att det framgår av vare sig texten, dina taggar, eller dina svar i kommentarsfältet att inlägget är menat som ironi.

    Men säger du att det är så, så tror jag dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: